Eșarfă de partener mare

Eșarfă de partener mare

Tendințe de modă

În sezonul rece, fata este mai greu de subliniat personalitatea și seductivitatea lor decât în ​​sezonul de vară. Figura este ascunsă în spatele vestelor voluminoase calde, coafura ascunde capacele … dar există un mod superb, cum să arătați fermecător chiar și în cea mai rece zi, atragerea atenției oamenilor care trec prin! Pentru a face acest lucru, este nevoie de o eșarfă de închidere.

Beneficiile acestui accesoriu au multe:

 • Practicitate. Eșarfele groase de fire vor fi opțiunea perfectă pentru nenumărate situații.
 • Produsul vă va oferi un confort fără precedent. Într-o eșarfă drăguță pentru a ascunde o față dintr-o furtună cu zăpadă. El protejează perfect gâtul din Claus, datorită căruia veți putea scăpa de bolile tipice de iarnă.
 • O mare varietate de modele oferă fetelor cu ocazia de a alege o eșarfă, bazându-se pe propriul lor caracter și propriile preferințe. Fiecare poate sublinia exact ceea ce aveți nevoie.

Eșarfele tricotate vor ajuta la crearea unei imagini extravagante care se distinge de lux și de misteriozitate.

Modele

În ultimii ani, eșarfe de împerechere foarte mare au ocupat locul onorabil pe partea de sus a modei feminin. Dar au început să folosească în cerere mult mai devreme decât secolul al XXI-lea.

Înapoi în secolul al XVIII-lea, bogații tinere doamne au început să apară pe Bals în „Tricotate Esharpakh”. Ei le-au pus doar cu rochii uimitoare, iar țăranii obișnuiți ar putea visa doar de a dobândi un lucru exclusivist.

Acum eșarfe de la fire groase chiar greu de apelat la accesoriu. Ele constituie una dintre cele mai importante componente ale garderobeului și au stabilit adesea tonul principal întregii imagini. Ele sunt puse nu numai pentru mersul în seara de iarnă, dar și pe plajă!

Citește mai mult  Totul despre pungi de epocă

Dacă doriți să faceți ceapă cât mai mare posibil, merită oprirea alegerii pe cel mai lung model de eșarfă tricotat. Un astfel de model trebuie să arunce pe umeri. Această mișcare extravagantă vă va aloca printre celelalte, va accentua încrederea în sine.

Eșarfe din fire groase – zborul de designeri fantezi, astfel încât produsele întotdeauna arata luminoase și originale. Gărzile tinere de modă vor putea să se bucure de procesul de alegere a unui lucru elegant.

Snud

Eșarfă snud are multe articole interesante. Se numește „gâtul țestoasei”, „Shegrell”, „Khomom”. Popularitatea acestui model al eșarfa este o împerechere foarte mare a atins faptul că nu a devenit doar fete să o poarte, dar și tineri. Snoo completează perfect orice imagine și festivă și viața de zi cu zi.

În primul rând, eșarfa de împerechere majoră a fost purtată ca un bandan. Fetele și-au curățat părul sub calomnie. Mai târziu, acest model a început să fie utilizat doar ca o eșarfă care îndeplinește mai multe funcții simultan – oferă rafinamentul proprietarului și încălzirea.

Nisipul este decorat cu modele și amprente complicate. Materialele pentru eșarfă pot utiliza următoarele:

 • Mătase+
 • Mohair+
 • Blană+
 • Caşmir+
 • Lână.

Soiuri

Cu care de preferință să poarte solid? Depinde de ce țesătură este făcută.

 • Fanii de stil casual vor fi încântați de un model de lână realizat în alb, ciocolată sau gri închis.

 • Opțiunea cașmir este potrivită numai pentru iarnă. Câștigarea unei astfel de eșarfă va privi la parc.

 • Fur Senud creat în mod specific pentru rochii de seară, deci dacă mergeți la un restaurant, această opțiune este cea mai bună.

 • Cu o haină de blană într-o combinație minunată va fi izolată de mătase.
Citește mai mult  Mănuși de iarnă pentru femei

Ce sa porti?

Imaginea trebuie să fie armonizată cu mediul – numai în acest caz va produce o extensie reală. Pentru a determina ce model de la firele groase alegeți și cu ceea ce să îl combinați, trebuie să cunoașteți reguli simple.

 • Dacă doriți să adăugați naivitatea și jocul de naivitate a copiilor, unele accesorii vă vor fi utile. Eșarfă foarte mare partener poate fi blocat broșă strălucitoare.

 • Universitatea unui Snedy joacă fete la îndemână. Eșarfă se va uita perfect cu orice fund. Snapshots și blugi clasici, pantaloni, fuste MIDI și mini lungime – toate acestea sunt potrivite!

 • Formați o imagine neobișnuită, dacă vor exista mai multe tipuri de materiale ca parte a eșarfăi dvs. de fire groase. Lista accesoriilor la un astfel de snuff include saci, ceas cu un cadran mare, curele din piele.

 • În toamnă și primăvară, utilizarea unei eșarfă de fire poate fi schimbată. Utilizați-l ca pe o cămașă! Pentru a face acest lucru, întoarceți-vă în jurul produsului în jurul gâtului și luați al doilea inel de pe cap. Aici, de asemenea, veți avea nevoie de o broșă, astfel încât „pălăria” nu a alunecat.

Țeavă

Acest tip de eșarfă este o împerechere foarte mare ca ne-dependentă de haine, ca o calomnie. Va fi minunat să se uite în combinație cu orice elemente de garderobă de iarnă – cu jachetă în jos, haina de blană, haina.

Legați „conducta” este ușoară. Este nevoie doar de o ușoară mișcare a mâinii pentru a desena produsul pe gât și va face o formă naturală și atractivă. Chopperul de eșarfă de pui este că el va arăta ca și cum ați petrecut mult timp pentru ao pune bine.

Dacă eșarfa este făcută în nuanțe saturate, este recomandat să evitați machiajul captivant. Modelele de culori turcoaz, smarald și muștar se vor concentra în sine întreaga luminozitate a imaginii. Cosmeticele care se grăbesc în ochi se vor întoarce în jurul frumuseții produsului, ca urmare a cărora arcul va fi eșuat.

Această regulă funcționează în direcția opusă. Eșarfele gri, bej, albastru și maro, cer ca fata să aibă un machiaj bun. Podder, rimel, luciu de buze și ruj – ia tot conținutul cosmeticelor!

Eșarfă sau ploaie?!

De fapt, „sau” aici este inutil. Pentru moda foarte avansată, aprecierea modei europene (și chiar pentru cei care sunt foarte înghețați de iarnă rusă) există un model interesant – Scarf-Plaid.

Citește mai mult  Rucsacuri din piele pentru fete

Acasă Decor se bucură de o mare cerere în Europa. Modelul oferă un sentiment de căldură și haina de origine, chiar dacă proprietarul este foarte departe de apartamentul său.

Există multe opțiuni ca purtarea unui eșarfă. Rece retras, și nu doriți să curățați eșarfa pe regimentul praf? Face un poncho sau un șal! Alegeți centura combinată de culoare și combinați capetele modelului multifuncțional.

Modele pentru fire groase

În eșarfele firelor groase care predomină tipul de relief de model. Ei dau produse o comandă specială festivă.

Unul dintre modelele cele mai la modă este considerat fulgi de zăpadă. Ele sunt emise folosind diferite tehnici de tricotat, dar rezultatul este aceiași tipi și fete admiră eșarfe elegante, creând atmosfera de basm de iarnă.

Recenzii

„Cald, moale, practic, frumos!”- Asta spun nenumărate cumpărători entuziaști (și cumpărători) despre eșarfe de împerechere foarte mare. Modele din oțel de fire groase pentru sateliți la modă în orice moment al anului. Ne pare rău pentru achiziționarea unui încălzitor tricotat nu a trebuit.

Holders SHARF este ferm convins că aceste produse minunate nu vor lăsa niciodată ratingul celor mai moderne și universale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: