Eșarfă Kosyn

Eșarfă Kosyn

Eșarfă-kozinka sau baktus – unul dintre elementele populare și universale ale dulapului de fată modernă. Vă permite să adăugați orice stil și imagine. Și nu este doar un accesoriu de sex feminin, ci și bărbat.

Principalul avantaj al Bakatus a fost că poate fi asociat de rămășițele firelor sau de a folosi pe oricine este la îndemână. Tricotat mai des pe spițe, dar pentru o lungă perioadă de timp erau modele efectuate de croșetat.

La viscarea, puteți folosi aproape toate tehnicile – acestea sunt motive și dantelă și o transpirație densă și multe altele. Totul depinde de abilitățile de tricot.

Cactusul clasic este un braz de 120×150 cm, din lână. Ideea unei astfel de eșarfă a venit din costume populare norvegiene, prin urmare implică prezența unui ornament geometric sau de flori pe el. Dar tendințele modei nu stau încă.

Astăzi, bucatele sunt decorate cu perii, margini, pompomi sau texturate vâscoase.

În plus față de opțiunile de iarnă caldă, designerii introduși pe podiumuri și vara, din eșarfe de bumbac, care nu depășesc dimensiunea 70 cm. Un astfel de accesoriu este perfect combinat cu rochii de vară sau tricouri. Modelele de vară cele mai des decorate cu dantelă sau conectate la împerecherea foarte subțire „Web”.

Cum să legați frumos?

Primul mod clasic de a lega Baktus este un colț înainte. Wink o eșarfă, traversați colțurile și săriți-le înainte. Acesta este cel mai rapid și mai ușor mod.

A doua opțiune în conformitate cu principiul aceluiași ca și primul, dar este necesar să se înfășoare de mai multe ori pentru a avea încredere în gât. Această metodă este o opțiune mai caldă și protejează perfect de vânt.

Citește mai mult  Rucsaci de polar

Dacă în birou sau acasă a devenit rece, atunci puteți arunca o eșarfă ca un șal obișnuit pe umeri dacă dimensiunea produsului vă permite să faceți acest lucru.

În sezonul rece, pentru cei care nu-i plac pălării, puteți lega ca o cămașă. Purtați o eșarfă pe cap, traversați capetele în jurul gâtului și le legați împreună.

O altă opțiune de a lega ca turban. Trebuie să vă purtați pe cap, să vă lăsați capetele lângă frunte și să treceți capetele pentru a le trimite în jurul capului și legați-le.

O altă versiune a Türbanului se face așa. Aruncă ouă pe cap, ca un prosop după duș. Pe frunte am traversat capetele, răsucim capul nostru și fixați-le în jos sub batista.

Acestea sunt principalele opțiuni cum de a lega o eșarfă. Se afișează un pic de fantezie, fiecare femeie poate veni cu căile lor.

Cum să purtați?

Ca o regulă, o esarfa-brazy este un subiect dulap de iarna, asa ca el este perfect combinat cu haine de iarnă, o semi-coath, jachete, pelerine, un pulover cald sau cardigan. Chiar și cele mai comune hanorac de inconspicuous Lagon pot fi suplimentate cu ouă, iar imaginea va deveni mai luminos.

Dimensiunea și proiectarea de dolari depinde de silueta de îmbrăcăminte exterioară. Cu un strat de tăiere dreaptă sau o siluetă montate va căuta ouă de orice dimensiune. Acestea pot fi mici eșarfe-Brazers, Ballero sau ouă gigant. Dar silueta Redingot permite o combinație doar cu un fular de col uterin sau maniacal.

Moduri de a începe o mulțime de dolari. Unele au fost scrise mai sus. Totul depinde de fantezie. Unele modele eșarfă poate fi atașat la brosa. De exemplu, va fi necesar să se uite la mici dimensiuni ale unui sclav, în cazul în care nu se poate conecta capetele. Sau pe cataramele de dimensiuni mari, de stabilire a blocurilor de margine, astfel încât se dovedește Poncho.

Citește mai mult  Uita-te pentru femei Guess

Unii agenți de moda pot purta ouă pe solduri sau cearceafului chirurgical la umeri la centura ca un top de vară. Pe vreme rece, el este adecvat ca chalma sau turban pe cap. Ei bine, sau la fel ca o batistă obișnuită. Versatilitatea acestui element al dulapului părăsește locul de fantezie.

Imagini

Așa cum am menționat mai devreme, Bakatus a ajuns la un dulap modern, din tradițiile norvegiene ale unui costum popular. In zilele noastre, el a trecut printr-o mulțime de modernizare și a apărut în bosniacă, turcă și stiluri japoneze. Imaginile cu ea sunt multiple fațete și interesante.

De exemplu, la începutul toamnei sau primavara tarziu, un buckus mic este potrivit pentru o jacheta denim, legat cu un mod clasic, un unghi mai departe. Acesta va da cald și să completeze imaginea de zi cu zi.

Cu o jachetă din piele, un bucacus de dimensiuni medii va fi combinat cu o margine de câteva tonuri mai strălucitoare jachetă de tonuri și augmentate de perii. Puteți face un astfel de garfă de eșarfă, puteți tot același mod clasic, legați capetele cu ceilalți în jurul gâtului.

O variantă a unei catarame luminoase în combinație cu o broasca de culoare albă ușoară va fi adecvată într-o zi rece de vară. Pe vremea de vară ploioasă, designerii sfătuiesc să înlocuiască Baktus pe Knink-ul de dimensiuni medii și să adauge un cardigan.

În loc de cardigan, bucatele sunt, de asemenea, combinate cu pulovere calde sau pulovere. Dimensiuni, culori, tricotat și mod de cravată eșarfă face o imagine cu o cămașă convențională mai strălucitoare și originale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: