Evaluarea Rucsacului Quechua

Evaluarea Rucsacului Quechua

În prezent, există un număr mare de producători de rucsacuri de drumeții și urbane. Produsele fabricate de Quechua utilizează în mare cerere. Această companie este specializată în fabricarea de produse durabile și durabile în diferite categorii de prețuri. Astăzi ne vom uita la caracteristicile unor astfel de rucsacuri și, de asemenea, familiarizați cu câteva modele separate.

Particularități

Rucsacurile Quechua sunt cele mai des opțiuni de drumeții potrivite pentru călătorii lungi. Acestea sunt fabricate din materiale fiabile rezistente la uzură, care rezistă cu ușurință efectelor constante ale cantităților mari de umiditate, picături de temperatură, radiații ultraviolete.

   Produsele acestui brand sunt produse în diferite culori, dar cel mai adesea puteți vedea modelele în gri, negru, alb, albastru, roșu, maro și purpuriu. Toate produsele sunt echipate cu elemente de fixare puternice, o mulțime de compartimente suplimentare pentru lucruri mici.

   Sortiment de modele

   Vom fi familiarizați cu câțiva clienți cei mai populari cu modele de astfel de rucsacuri.

   • NH500 30 L. Această pungă turistică poate fi făcută în culori negre și maro sau în culori negre și albastre. Este echipat cu cinci buzunare confortabile și spațioase. Modelul este vândut împreună cu un caz confortabil, care îl va ajuta să-l protejeze de precipitațiile atmosferice. Un astfel de rucsac este considerat o opțiune excelentă pentru drumeții maritime cu diferențe ascuțite de înălțime.

   • MH100 40 L. Modelul se face într-o schemă de culoare albastră închisă. Se face cu o spate confortabilă ventilată. Rucsacul oferă un departament principal spațios, conceput pentru plasarea unui număr mare de articole, un departament special de apă potabilă, un buzunar mic detașabil pentru gadget-uri. De asemenea, are un compartiment secret.
   Citește mai mult  Inele de caractere slavice

   • NH100 20 L. Acest rucsac de mers pe jos va fi o opțiune potrivită pentru excursia de o zi. Este echipat cu un strat simplu convenabil fără un sistem de ventilație. Modelul are două curele de încălțăminte cu un umplutură moale specială, astfel încât în ​​procesul de mers pe jos, ei nu se vor freca și nu vor elibera disconfort omului. Eșantionul are un compartiment exterior în vrac, precum și două buzunare mici, din material de plasă pentru transportul obiectelor mici.

   • Accesul de simbium 70 + 10. Acest model mare pentru drumeții are un design anatomic convenabil. Are două curele de încălțăminte cu o etanșare moale. Volumul total al produsului este de 80 de litri. Pe partea laterală a părților, există mai multe buzunare mici. Într-un set cu rucsacul în sine, centura de centură elastică merge, de asemenea.

   • Escape 22 cl. Acest rucsac de trekking este proiectat pentru 22 de litri. Are mai multe buzunare pe partea din față. Într-un set cu modelul merge, de asemenea, și cu centura cu centură. Reglarea și fixarea sunt efectuate folosind șapă laterală. Produsele sunt realizate cu două curele de încălțăminte cu o etanșare ușoară.

   • ARPENAZ 20. Acest model se referă la versiunea urbană. Acesta este conceput pentru volumul maxim de 22 litri. Rucsacul este echipat cu un cadru moale, dar fiabil. Este produsă cu două curele largi cu garnituri moi. Modelul are dimensiuni relativ mici, deci este adesea folosit pentru șosete zilnice.

   • Forclaz Air 20. Un astfel de rucsac multistiversitar are un design anatomic convenabil. Este proiectat pentru 20 de litri. Modelul este echipat cu mai multe buzunare adânci pe laturi, de asemenea într-un set cu o pungă și o curea cu centură cu o fixare simplă dar fiabilă.

   Greutatea totală a produsului este mai mică de 100 de grame, deci nu va încărca suplimentar o persoană, oferă disconfort. Reglarea și fixarea se efectuează utilizând un șapă specială.

   Cum să-l spălați bine?

   Dacă ați achiziționat un rucsac de marș, ar trebui să fiți conștienți de cum să o spălați.

   • Înainte de a descărca o geantă într-o mașină de spălat, trebuie să verificați cu atenție și să eliminați toate lucrurile și piesele din acesta, ceea ce poate fi nerezonabil după expunerea la umiditate.
   • Pentru spălarea de înaltă calitate și scăderea de toate poluarea uscată, este necesar să răsuciți pe deplin produsul și să-l scutură bine, astfel încât interiorul nu există nici măcar cel mai bun gunoi. Dacă este necesar, puteți utiliza aspiratorul.
   • Dacă există părți detașabile, inclusiv curele, atunci ar trebui să fie lăsate imediat. Este mai bine să spălați astfel de lucruri separat manual, deoarece pot deteriora tamburul mașinii de spălat. Bagul este, de asemenea, recomandat să extragă toate elementele rigide, inclusiv un fund solid, un design cadru, dacă este posibil.
   • Înainte de a rula spălarea, zonele cele mai contaminate de pe rucsac, de preferință să se ocupe de detergentul sau doar o cârpă umedă.
   • Accesoriu gol recomandat în modul delicat. De asemenea, merită să se stabilească regimul minim de temperatură. În caz contrar, rucsacul poate pierde pur și simplu culoarea originală saturată.
   • Dacă, după spălarea pe rucsac există mici pete sau mirosuri neplăcute, se recomandă să o înmuiați într-o soluție cu acid acetic. Această compoziție poate adăuga suplimentar o sodă alimentară. Produsul va trebui să reziste la o soluție finită de cel puțin 1,5-2 ore.
   Citește mai mult  Ametist brățară

   Evaluează articolul
   ( 1 assessment, average 1 from 5 )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: