Femei de iarnă Pălării 2021-2022

Femei de iarnă Pălării 2021-2022

Jachete, fraieri, blană … cizme, pantofi, adidași izolați … mănuși, mănuși … iarnă, rece … Cum fără o pălărie? Desigur, iar în timpul iernii se rostogolesc cu capul descoperit. Ei bine, asta „până când mama nu va vedea”.

Avantaje

Multe doamne preferă să poarte în timpul iernii de cleme sau să arunce la ieșirea de pe strada hotelor, cu toate acestea, capacele de iarnă au avantaje serioase:

 • Pălăria frumoasă nu se poate încălzi în sezonul rece, ci deveniți, de asemenea, parte a imaginii elegante a proprietarului+
 • Pălăria nu flită de la cap cu o mișcare rapidă sau cu o tăietură ascuțită a vântului+
 • În antet veți fi mai calde și mai confortabil, pentru că se potrivește strâns la cap.

Tipuri și stiluri

Capac

O varietate de capace, ca multe alte elemente, mutate de la dulapul de sex masculin.

Blană sau cusută din țesături, cap de înaltă sau plină, moale sau rigidă, capacul de baseball sau aerodrom – această căptușă cu un vizor este remarcabilă făcând aproape orice femeie, trebuie doar să alegeți propria opțiune.

USHANKA

Am primit numele meu din cauza „urechilor” laterale, care pot fi ridicate și legate fie pe partea superioară a vârfului, fie să purtați omisă și, dacă se dorește sau în înghețuri severe – să se prăbușească sub bărbie.

  Inițial, numai blana, recent, această pălărie de iarnă apare, atât pe podiumuri, cât și pe străzi într-o varietate de opțiuni: blană, tricotate, țesături, combinate. Desigur, hat-vârful – una dintre cele mai calde opțiuni pentru pălării de iarnă.

  Kubanka

   Blană cu fundul cu fund plat, odată ce obiectul echipamentului Cossks Kuban. Dulapul de sex feminin sa mutat când doamnele și-au dat seama că au un astfel de stil prea mult. Cel mai adesea coase de la blănuri de lux și cele mai potrivite pentru femeile de tip aristocratic cu tip de față oval.

   Boyarka

   Capac de formă rotundă, de obicei din piele, piele de căprioară sau țesătură, bandă spartă de blană. Aristocrații din Moscova Rus au venit la noi din garderobă, această pălărie este caracterizată de doi parametri cheie: este foarte cald și ajunge la aproape orice tip de față. Restricțiile de vârstă nu are, de asemenea, nu.

   Bandană

   Bandana de iarnă, spre deosebire de un handker de vară, împiedicând pe frunte, coase imediat sub forma unei pălării, nu ar trebui să fie legată și dezlegată. O astfel de opțiune a căptușei de iarnă Alegeți femeile care preferă stilul semi-utilizare. Ar trebui să se țină cont de faptul că bandana nu este tot ceea ce depinde nu numai de tipul de față, ci și pe forma capului ca întreg.

   Citește mai mult  Cercei cu grenadă

   Tricotat

   Cel mai mare și în segmentul de cerere de pălării de iarnă. Varietatea de tipuri de fire, stiluri, moduri de fabricație, culori, decor oferă o expanser mare de fantezie – o pălărie tricotate pentru el însuși și o prințesă, și încă Cenusareasa.

   Material

   Iarna pălărie poate fi realizat din materiale absolut diferite, proprietatea principală, care este capacitatea de a menține căldura și frumusețe:

   • Blană: piele de oaie (Muton și Astragan), iepure, Karakul, nurca, enot, Chernoburka, Fox.
   • piele intoarsa+
   • Piele+
   • pânză+
   • Tricat+
   • velveteen+
   • catifea+
   • costum de tweed+
   • caşmir+
   • lână+
   • fire+
   • simțit+
   • Lână.

   Culoare

   pălării de iarnă poate fi aceeași ca și vara multicolor, cu toate acestea cele mai multe femei aleg cel mai adesea clasic negru, bej, gri, culori alb, mai ales dacă este vorba de produse din blană. În cazul alegerii altor culori, sunt preferate tonuri mai redusă, mai degrabă decât de vară.

   Modele la modă

   Moda ciclice – ceea ce a fost ieri puțin probabil, astăzi, la vârf de moda:

   Pălăria cu pompom

   Pompon, de fapt, o minge de fire sau blană, care servește decorarea capacului, nu în zadar traduce din franceză ca „splendoare”. Cap cu pompon, sau chiar cu câteva, într-adevăr dobândește o vedere magnifică.

    Pompoanele pot fi mari sau mici, din același material ca și capacul, sau din alte materiale, o culoare cu produsul principal sau tonurile de contrast, coase pe partea superioară a capacelor sau se agăță pe pantof. Este interesant pentru o pălărie tricotată cu pompon de blană, una mare sau mai mică.

    Pălărie cu pietre

    Pietrele cum ar fi decorarea, gândirea special pentru iubitorii de glamour. Este această audiență care nu reprezintă viața dvs. fără strălucire, vă recomandăm pălării decorate de pietre.

    Pălărie cu urechi

     Urechi drăguțe pe partea superioară a vârfului, față brodată pe partea din față a capacelor – toate aceste lucruri mimizante aparent distractiv pentru copii. Cu toate acestea, pălării cu urechi sunt purtate și femei destul de adulte. Principalul lucru nu este de a muta fața de distracție la absurd, având în vedere stilul general și situația specifică.

     Capacul partenerului mare

     Unul dintre cele mai elegante modele ale capacelor, care, din păcate, nu pot veni.

     Fetele cu o formă triunghiulară mai bine pentru a evita soiuri similare, deoarece o astfel de pălărie poate crește deja destul de mare, în raport cu partea de jos, partea superioară a capului. Produsul poate fi asociat cu o mașină sau manual, ceea ce va da un astfel de capac și unicitate.

     Citește mai mult  Moonstone: Caracteristici, tipuri și utilizare

     Capac cu vizor

     Se întâmplă că femeia alege între două modele de capace absolut identice, din același material, una și aceeași formă, de aceeași culoare. Diferența dintre ele este disponibilă numai la unul dintre ei un vizor.

      Este un vizor care devine un punct cheie de alegere, deoarece schimbă complet contururile capacului și este ideal pentru această femeie. Tricotate, resimțite, piele, piele de piele – acest tip de capace nu este absolut limitat în alegerea unei culori și a unui material. Un mic bonus de o astfel de căptușeală este o protecție suplimentară a ochilor (inclusiv carcase pe gene) din precipitații și vânt.

      Capac cu modelele

      Așa că vreau să spun, parafrazând clasicul – farmecul, care este, această pălărie cu modele. Modelele pot fi contactate de la un fir (hamuri, intercalare, deschidere) sau din mai multe specii.

      Unul dintre modelele clasice care nu apar niciodată de la modă sunt Jacquardele norvegiene – elegant, ca și cum ar fi spargerea prospețului, înghețului și tineretului. Fabricat din punct de vedere industrial sau de mână, modelele pe capac vă vor aminti întotdeauna de Anul Nou, de pomul de Crăciun și, ca întotdeauna, despre Tangerine.

      Cum de a alege?

      Alegerea unui capac cald, urmează, în primul rând, ghidat de următoarele considerații.

      Regula de aur: Pentru a evita încălcările proporțiilor de siluetă, o figură mare este mai bună pentru a corecta capul în vrac și viceversa, femeile fragile scăzute sunt mai bine să se abțină de la pălării prea voluminoase pentru a evita dezechilibrele.

      Universalitate. Dacă această pălărie este singura din garderoba dvs., atunci trebuie să alegeți opțiunea medie, fără accente inutile, cu alte cuvinte, „toate”. Acest lucru se aplică și culorii și stilului și a materialului de chat. Sau, într-un alt exemplu de realizare, alegeți capacul la anumite haine superioare, iar cu alte lucruri puteți purta o palatină, o eșarfă largă sau o face fără o pălărie fără pălărie, mai ales dacă această îmbrăcăminte are o capotă. În mod firesc, luați în considerare propria noastră colorare și caracteristici ale aspectului, inclusiv forma de față.

      • Oval față – este de obicei argumentat că proprietarii unei astfel de forme de față sunt norocoase, puteți alege orice pălărie. În practică, acest lucru nu este așa, totuși, alegerea femeii cu o astfel de fata ovală este într-adevăr cea mai mare.
      • Fața triunghiulară este probabil să nu se potrivească cu opțiuni prea voluminoase, precum și excesiv de strânse, mai ales dacă astfel de capace sunt realizate din material elastic fin. Excelent în acest caz, Berets se uită, care sunt puse pe lateral. Puteți încerca să ridicați o pălărie-la-cercei, dacă o vom purta fără urechi care vă vor ajuta să ajustați colțul ascuțit al bărbiei.
      • Fața rotundă – este mai bine să faceți fără modele de montare care acoperă fruntea și să acorde atenție modelelor volumetrice și ridicate ale capacelor (de exemplu, capacul), care prelungesc fața. Interesant va fi selecția unui capac cu un vizor deplasat de o parte. Blană sau urechi combinate cu urechi legate în spate, se poate apropia de asemenea, o femeie cu o față rotundă.
      • fata patrata – să acorde o atenție la capace care pot fi purtate prin deplasarea pe partea din spate a capului, deschizând capacele frunte + nu foarte mari și volumetrice, uzate nu simetric + urechi legat pe spatele urechilor.
      • O fata dreptunghiulara – proprietarii unor astfel de contururi ale feței, de regulă, sunt perfect potrivite pentru închiderea pălării tricotate frunțile mici având o etichetă + capace scăzut Harte blană sau tata + berete + capace mici.
      Citește mai mult  Piele de piele Python

      În cazul în care nevoia de flexibilitate a capacului nu te deranjează, atunci puteți corespunde numai cu aspect și beton:

      • modele tricotate de capace, cu sau fără pompă, capace și capace de blană sunt deosebit de potrivite pentru jachete calde sau în jos jachete+
      • Blană Boyharks sau Kubanki va combina organic cu top-haine în stilul de militari sau, dimpotrivă, feminin montate straturi+
      • echilibrul silueta stratului-oversis sau cocon este proiectată să fie o pălărie, lovită de fire groase, cu excepția cazului în care, desigur, permite forma feței+
      • Se întâmplă-ushanki cu urechi redus sau legat înapoi foarte armonios la vestele de iarnă din piele sau piele de căprioară+
      • Este mai bine să nu purtați capace de blană la straturile de blană, în special din aceeași blană, este mai bine să se uite la variante elegante tricotate, pălării sau palatine.

      Imagini frumoase

      O simplă pălărie pe Kare Delivin subliniază frumusețea sacoului de piele cu un model de nituri și stilul întregii imagini în general.

      Tructele Turban dă farmecul nefericit al magnificului minogic Kylie.

      Vechiul Hollywood și Young Kelly Brooke – pălărie drăguță de blană și mănuși din piele super-modernă.

      Black Materia cu pompon foarte mare, jachetă din piele brută, pulover alb și alb, ochelari de soare mari și terenuri unice pe obrajii Ashley Simpson.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: