Femeile de ceas „Nick

Femeile de ceas "Nick

Ceasul pentru o femeie modernă nu este doar un obiect care arată timpul, ci și un accesoriu la modă, asemănător cu o brățară. Compania rusă „Nika” a reușit să încorporeze toate cerințele modnitei în ceasurile sale: calitate, fiabilitate, nivel de performanță, aspect rafinat. Care sunt caracteristicile domeniului companiei? Cum de a alege modele de aur și argint? Ce reguli de funcționare recomandă să adere la producător? Această întrebare va răspunde la un articol despre marca unică de ceasuri interne.

Particularități

Compania de oră „Nika” pe piața rusă a apărut acum 14 ani. Marca a reușit să obțină un mare succes – pentru a deveni popular și în cerere. Astăzi Nika este un producător major de ceasuri reprezentate în Rusia și în străinătate.

Lista extinsă de ștampile. Ea a devenit câștigător de premii de expoziții internaționale de bijuterii de la Moscova și Sankt Petersburg, a devenit candidatul altor prime prestigioase, câștigat în competiții și expoziții regionale.

Ceasul companiei este demn de atenția celor mai exigenți și mai exigenți client. Există o serie de motive pentru acest lucru.

 1. Facilitățile companiei sunt situate în Rusia. Acest lucru oferă un preț mai mic comparativ cu producătorii străini similari.
 2. În timpul producției, sunt utilizate cele mai recente tehnologii și dezvoltări noi. Tehnologia principală brevetată aplicată este „capsulă”. Esența sa constă în faptul că corpul ceasului este plasat într-un alt caz care îndeplinește funcția capsulei. Protejează mecanismul din praf și umiditate. Aceasta este modul în care se realizează o etanșeitate ridicată, ceea ce asigură fiabilitatea produsului.
 3. Fabrica utilizează cei mai buni maeștri, profesioniști din afacerile lor, care îmbunătățesc în mod constant calificările și vor transmite cursurile de formare adecvate.
 4. Produsul lansat respectă standardul internațional ISO 9000: 2001 și testarea.
 5. Suprafața ceasului este netedă și netedă datorită tehnologiei, care este utilizată în lucrul cu produsele de aur.

Toate componentele enumerate din complex fac compania de ceas Nika fiabilă, durabilă și de înaltă calitate.

Avantaje

Faceți cunoștință cu hainele – citiți proverbul popular rus. Imaginea unei femei moderne constă nu numai de la haine. Accesorii – o parte integrantă a arcului, ele completează garderoba, fac accentele necesare, arată starea proprietarului. Compania de ceas „Nika” se confruntă perfect cu aceste sarcini.

Nick are mai multe avantaje care ajută la cucerirea mai multor cunoscători:

 1. Sortiment care include aproximativ 1000 de modele. Fiecare cumpărător va găsi ceva pentru el însuși. Modelele de lucru, stilul strict de birou, alt ceas se vor potrivi în toalete de seară de lux, altele sunt create special pentru șosetele de zi cu zi, unele sunt potrivite pentru activități și sporturi în aer liber.
 2. Utilizarea metalelor și a materialelor scumpe nobile. Aurul este reprezentat de varietăți galbene, albe, roz, argint, ceramică. Pentru proiectarea cazului, diamantele, safirele, fianiturile, cristalele Swarovski, cristalele de stras sunt folosite. Fiecare model de ceas ca o bucată de bijuterii artă.
 3. Produse de umplutură – mecanisme elvețiene și japoneze. Acestea se disting prin acuratețe, calitate și durabilitate.
 4. Difostern de curele Opțiuni – piele, ceramică, metal.
 5. Setul extins de funcții. Cronometrul este instalat în ceas, numărarea timpului în orice zone de timp, calendar lunar.

Urmăriți „Nika” combină funcționalitatea, calitatea mecanismului și frumusețea designului. Ele sunt ca decorațiuni luxoase, păstrează concisitatea și sofisticarea, provocând priviri înconjurătoare.

Modele

Gama de modele este reprezentată de ore cu diferite curele (piele, metalică), variante de aur și argint, decorate cu pietre și farmec, cu o cocă rotundă, ovală, ovală rotundă, cuarț și mecanică.

Tipuri de Rememov

Curea – Detalii care păstrează mâinile de mână pe încheietura mâinii. Producătorii de ceasuri alocă mai multe tipuri de curele:

 • de la piele naturală+
 • Metal+
 • cauciuc+
 • Combinate.

Să trăim mai mult în primele două, deoarece Nick folosește numai pielea și metalul în modelele sale.

Curelele din piele fac din diferite tipuri de piele, cel mai adesea de la vițel. Populare Animale exotice ale pielii, cum ar fi crocodilul, șarpele. Ceasul cu o astfel de curea are un preț ridicat, dar arata original.

Curea metalică durabilă și arată spectaculoasă. Compania pentru fabricarea lor utilizează oțel de înaltă calitate, alamă, zinc și aliaje de aluminiu, argint, aur.

Cum de a alege modele de aur și argint?

În secolul de astăzi tehnologie înaltă, acuratețea ceasului este comună. O atenție deosebită este acordată aspectului. Multe modele arată ca decorațiuni – există pietre prețioase în ele și metale scumpe.

Pentru a alege aur sau argint ceas, este în valoare de atenție la următoarele nuanțe.

 • Încerca. Nick folosește 585 teste și argint 925. Eșantion înseamnă numărul de grame metalice pe kilogram aliaj. Produsele străine indică Karats, și pe eșantioane interne. De asemenea, este necesar să se acorde atenție atribuirea ștampilei – descrie un profil al unui cap de sex feminin în Kokoshnik, sa întors spre dreapta.

Aur – metal moale și mai mulți alții supuși zgârieturilor. Ceas de aur sunt potrivite pentru orice eveniment, și este mai bine pentru a alege de argint pe o șosetă de zi cu zi.

 • Argintul are o culoare rece și se potrivește aproape orice imagine. Cu aur, lucrurile sunt mai dificile. Acesta poate fi alb (aliaj conține argint, paladiu, nichel), galben (cu argint și cupru), roz (conținut maxim de cupru).

Aur galben – un clasic care rămâne în afara timpului și a modei. Aurul alb este similar cu argintul și, prin urmare, accesorii de la acesta sunt universale. Rose Gold va prefera la modă, care iubește să fie în lumina reflectoarelor.

 • Ceasul de pe brățara aurului sau argintului pentru un om este un indicator al statutului, femeile sunt dobândite din cauza frumuseții și aspectului original. Prin design, poate fi modele laconice fără bibeluri, decorate cu pietre, cu o varietate de legături și suspensii de intercalare.

 • Ceasul de pe brățara din metal prețios este o achiziție minunată care combină funcționalitatea și soluția elegantă. Un astfel de accesoriu va accentua rafinamentul și eleganța unei femei.

Decor

Accesorii de decor diverse. Cel mai scump material – diamante. Opțiuni mai accesibile sunt inamice cu zirconami, topaze, smaralde, fianits. Pietrele pot fi amplasate pe cadran și înlocuiți valorile numerice ale timpului, introduceți în carcasă în jurul sticlei de protecție.

Colecția Viva este decorată cu farmec relevant, ceasul arata ca o brățară elegantă și la modă.

Ceramica – un alt material de finisaj. Are un aspect neobișnuit și adaugă ușurință și eleganță a accesoriilor.

Reguli de funcționare

Pentru ca ceasul de mult timp, Expertul Wizard recomandă să respecte următoarele reguli:

 • Întreținerea, curățarea, lubrifierea, reglarea cursei trebuie efectuată în centrele de service, nu ar trebui să o facă singur+
 • În orele scumpe, încrustată cu pietre prețioase și semi-prețioase, nu puteți juca sport, expuneți la încărcături vibrații+
 • Utilizați cu atenție ceasul în timp ce contactați apa, înainte de a cumpăra pentru a vă asigura dacă au refrigerare în apă+
 • Pe ceasul de sapphire instalat, care este dificil de zgâriat, trebuie încă să fie depozitat separat de alte decorațiuni, să ofere frecare minim de sticlă și carcasă despre elemente și suprafețe+
 • înainte de culcare ceas este eliminat+
 • curele din piele trebuie să fie înlocuite în mod regulat, deoarece acestea sunt expuse la umezeală, sudoare, parfumerie și cosmetică+
 • O dată pe an, se recomandă verificarea produselor de etanșeitate+
 • Nu puteți lăsa ceasul mecanic boxe acustice, în caz contrar ele pot cădea în spatele sau du-te mai repede.

Înlocuirea bateriei

Înlocuirea bateriei – bateriile este necesară atunci când ceasul a început să rămână în urmă cu câteva minute. În cazul în care acest lucru sa întâmplat în timpul perioadei de garanție (producătorul oferă 2 ani), trebuie să contactați centrul de service.

Considerați cazul în care garanția a expirat. Instalarea unei baterii noi necesită o precizie, un risc mare de a perturba etanșeitatea cazului. Ai nevoie de o baterie și un set special de instrumente (dacă este cazul, puteți utiliza un cuțit, clarvăzător, ac, pensete).

Algoritmul de acțiune atunci când înlocuirea bateriei:

 1. Scoateți capacul. șuruburi mici sunt înconjurate cu un cuțit cu o selecție subțire+
 2. În interior există o capsulă de protecție, se deschide printr-un cuțit+
 3. Garnitura de cauciuc este îndepărtată+
 4. filmul Pinzeta Îndepărtează care protejează mecanismul de umiditate+
 5. Elementul este eliminat, unul nou este plasat în locul său, fix+
 6. Următoarele acțiuni sunt realizate în ordine inversă: a filmului revine la loc, sigiliul este plasat, capsula este instalat, capacul este blocat+
 7. Performanța ceasului este verificată.

În timpul de lucru, trebuie să se asigure că cu atenție praful și alte elemente străine minore nu ajung în ceasul.

ghid video despre cum să înlocuiți bateria în ceasul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: