Gold Mining Site-uri din Rusia

Gold Mining Site-uri din Rusia

Dezvoltarea de noi surse de metale prețioase și modernizarea tehnologiilor specializate a permis Rusiei să devină lider în mineritul de aur industrial. Acumulările naturale mari din acest metal sunt considerate rare. Cu atât mai mult, este necesar să se țină seama de epuizarea stocurilor în funcționarea activă a depozitelor. Partea principală a aurului extras este utilizată ca bază pentru formarea rezervei de stat, restul volumului este utilizat în bijuterii și parțial în industrie. În mod continuu, se desfășoară activități suplimentare privind dezvoltarea unor metode eficiente de minimizare a producției.

Clasificarea depozitelor

Progresul tehnologic au făcut posibilă dezvoltarea tehnologiei metodelor miniere moderne de aur folosind echipamente specializate. Depozitele prețioase de metale sunt împărțite la tipul de depozite de aur în condiții naturale:

  • primar sau nativ+

  • Secundar sau marș.

Nativ

Câmpurile indigene sunt Fragmente de magmă vulcanică, care a fost vărsat peste suprafața Pământului în timpul erupțiilor vulcanice. Conținutul de aur în ea este mult mai mare decât în ​​crusta Pământului. Uneori metalul se găsește sub formă de pepite sau trăit, dar partea sa principală este combinată cu alți compuși chimici și aliaje.

Ostrous

Pentru a obține de aur în Rusia sunt utilizate în principal (mărșăluit) depozite de tip secundar. Sub influența diferitelor fenomene naturale pentru o perioadă lungă de timp, cum ar fi schimbările de temperatură, precipitații, a apelor subterane, activități microorganisme, o distrugere progresivă a se produce roca. În același timp, de aur, conținute în ea, va fi lansat și de ieșire pentru a netezi suprafețele cu formarea de locații.

Clasificarea depozitelor determină volumul stocului metalic.Nativ considerat cel mai mare și unic. Volumul de aur în ele în minereu este de la 15 până la 100 de tone. Particulele de aur din minereuri diviza în mărime de la 0,01 până la 70 microni. ocurență aur în domeniu datorită proprietăților lor geochimice, concentrarea diferitelor Facilități genetice. Există câmpurile primare cu o valoare specifică a metalului de peste 50% și complex, cu conținut de aur ca o componentă care trece.

În Rusia, stocurile predominante din această clasă sunt în complexele carbonatate montane cărbunoase și în diferite straturi sedimentare de activitate vulcanică.

depozite Placer, care rezultă din eșecul minerilor roci primare au fost dezvoltate inițial în minele. Valorile conținutului de aur în ele variază de la 100 mg / m3. Treptat, aceste depozite sunt expuse la epuizarea, dar ponderea în țara similare Masini de introducere noastră este încă semnificativă și este jumătate din totalul aur. Masini de introducere formate în tehnogene procesul unui ciclu incomplet al deșeurilor de la extragerea metallol prețioase, ele constau dintr-un complex roci și reziduale recalculate. De asemenea, sunt dezvoltate, de asemenea, de către marinul de coastă și de plasarea eterogenă.

Principalele locuri de producție

Depozitele de aur indigene au fost în curs de dezvoltare din vremea sovietică și continuă să fie operați activ la scară industrială până în prezent. Pe teritoriul Rusiei, principalele locuri de producție sunt concentrate asupra Orientul Îndepărtat, Yakutia, Siberia de Est, în Primorsky Krai, parțial în partea europeană a țării și în Ural. În agregat din țară, 8% din volumul lumii cu tendința de creștere a acestui indicator. Zonele din Siberia și Ural sunt cele mai promițătoare în câmpurile de metal nobil. Tehnologia minieră a aurului se stăpânește aproximativ 20 de întreprinderi și depozite, care completează stările statului cu zeci de kilograme de metal anual.

Detectate în secolul al XVII-lea minereu de aur pe teritoriul trans-baical Imediat atrasi de prospectori. Astăzi, există o mie de câmpuri care dau aproximativ 13 tone de metale prețioase în regiune. Aceasta este o zonă promițătoare, explorarea geologică a arătat volume bune de aur din plastic, care este low-cost. În al patrulea în numărul regiunii minate de aur, În regiunea Irkutsk, principalele întreprinderi sunt situate în cartierul Bodaybinsky.

În agregat, elimină 23 de tone de metal pe suprafață.

Aurul de navigație pe Sakhalin este situat pe teritoriul nodului Langheri. Dragmetal a fost produs aici din 1933 prin hidraulic. Asigurați-vă că apare în fiecare an, ceea ce permite asigurarea unei producții stabile de întreprinderi miniere. Recent, în nordul insulelor, au fost descoperite zone promițătoare pentru minerit. Ele pot fi dezvoltate fără a crea industrii complexe.

În titlul de Altai, a existat o reflectare a denumirii vechi de aur. Metalul pentru Trezoreria Regală a fost plătit exact acolo. După revoluție, au existat o dezvoltare fragmentară a guvernului, dar numai de la începutul anilor 2000 Teritoriul Altai Mâncarea industrială a minereului a început, deschisă Rudniks în districtele Zmeinogorsk și Zarechensky, în districtul Rubtsovsky Producția modernă a fost creată, a fost planificată dezvoltarea unui depozit mare Korbolichinsky.

Cu îndepărtare ridicată, observând cerințele de mediu, utilizarea maximă a stocurilor.

Una dintre cele mai mari depozite de aur din lume – Olympiadinsky este situat pe teritoriul Krasnoyarsk. Unicitatea lui se află în baza materiei prime, astăzi 500 de tone de aur sunt extrase din subsolul său. V Regiunea Novosibirsk O cantitate mare de aur este exploatată pe faimosul Egorievsky Field. Pentru despre el, se găsesc terenuri suplimentare de aur, dreptul de a dezvolta care este setat la licitație.

Rezervele depozitului Bayragulovskoe situate În regiunea Chelyabinsk, Aproximativ 1,7 tone sunt estimate. Se dezvoltă Miasszoloto, a cărui fracție de prelucrare este de aproximativ 60% din metalul osiei din regiune. Această regiune Ural oferă anual la 7 tone de metallol prețioase, care se realizează prin exploatarea cumulată a celor mai mari depozite:

  • Murashkina Munte+

  • Western Kosan+

  • Bereznyakovskoye+

  • Svellinsky.

V regiunea Sverdlovsk Din cele mai vechi timpuri, pepite de aur găsit, această regiune se obișnuiește a apela cheia care a deschis drumul spre dezvoltări ulterioare în Siberia și Orientul Îndepărtat. Acesta este produs anual, la 11 de tone de aur în fiecare an. Cele mai multe locuri celebre ale mineritului de aur sunt pe teren Berezovski și Kochkarsky.

Un cuplu de secole în urmă, acostarea mare de aur și de mediu, precum și pepite găsite În luncile râurilor din Bzics, Lipovaya și Hamshinka pe teritoriul Krasnodar. Scară largă vopsea terasă este situată pe Khajoha Polyana. Acum, munca pe aur este deținut Pe carierele râului Laba, Scoaterea de aur din zonă este de până la 20 kg pe an.

Prada metalolului prețios din regiunea Leningrad este recunoscută ca neprofitabilă la scară industrială datorită deficitului locației venelor de aur. Deși funcția Express este ținută la fața locului.

Eliminarea aurului este în prezent condusă de Artele Truat.

Unde este cel mai mult aur?

Berezovskoye Depozit de aur în Ural este considerat cel mai mare din Rusia. Povestea lui începe cu mijlocul secolului al XVIII-lea. Metalonul prețios din această secțiune este concentrat cu incinte subțiri și mijlocii în interiorul rasei, unde este cea mai mare aur. În plus, straturile superioare sunt bogate în nudged. O dimensiune mare a câmpului de minereu transformată în timp la câmpul rus principal, din care au fost extrase 125 de tone de metal galben.

O metodă închisă de minerit crește costul aurului.

Districtele regiunii Sverdlovsk sunt celebre și cea de-a doua cea mai mare a mea Vorontsovsky. Aceasta este o întreprindere relativ tânără, dar astăzi este dezvoltată foarte activ folosind munca de lucru în timpul iernii. Experții evaluează volumul de aur pe el în 65 de tone.

Un alt mare depozit Natatalkin este situat într-un jurnal uscat, Unde există surse similare de minerit de aur, care se pot lăuda cu rezervele metalice esențiale în 27 de tone. Împreună cu depozitele, trebuie remarcat Rich Aluvial Averts Omechak, Dogaldyn și Bereleh.

Ele se concentrează pe partea principală a tuturor rezervelor rusești similare disponibile ale unui metalol prețios axat.

Intreprinderi ale ramurii de minerit de aur

Analiza volumului agregat al aurului minat al Rusiei arată că Cele mai valoroase depozite metalice sunt situate în Ural și în continuare în spatele ei. Partea centrală a țării este reprezentată în acest domeniu doar trei copaci de aur. Dezvoltarea tuturor câmpurilor indigene se desfășoară de mai multe întreprinderi mari în domeniul mineritului de aur.

Compania „Severstal” Are statutul internațional în industria metalurgică, deține 5 mine situate pe teritoriul Republicii Sakha, Buryatia și în regiunea Amur. „Polyus Gold” De asemenea, clasat ca cea mai mare întreprindere minieră de aur din lume. Geografia depozitului său este limitată la regiunile Irkutsk, Krasnoyarsk, Magadan și Amur.

Locul al doilea în țară în ceea ce privește producția de aur aparțin Polymetal. Este activă pe teritoriul Chukotka, Ural și regiunea Magadan. Grupul Yuzhuralzoloto Realizează procesul de producție cu metode închise și deschise la câmpurile din regiunea Chelyabinsk, teritoriul Krasnoyarsk și Republica Khakassia. canadian Kinross aur A primit dreptul de a produce un metal galben în Republica Sakha.

Totul despre mineritul de aur în Rusia și despre afacerea minieră de aur în ansamblu, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: