Govlit: Caracteristici și proprietăți de piatră

Govlit: Caracteristici și proprietăți de piatră

Govita este o piatră destul de rară care este în cerere. O astfel de piatră neobișnuită de nume primită în onoarea descoperitorului său, care a devenit geologul Henry Gova (Canada). Această bijuterie este dotată cu multe proprietăți, inclusiv magice și medicinale, deci interesul său nu scade. Este de remarcat în considerare descrierea pietrei, a proprietăților, a soiurilor, a diferențelor din fals, precum și a caracteristicilor depozitării și îngrijirii.

Descriere

Govlita este o varietate de borosilicat de calciu. Această bijuterie are, de asemenea, nume precum Caulit, Taulit, Turkvenit, turcoaz presat și așa mai departe. Această piatră este reprezentată în forma de natură rotunjită, are o umbră gri deschis, în timp ce posedă culoarea întunecată. Deoarece o astfel de umbră nu atrage atenția deosebită, este adesea colorat. Destul de des există pietre de umbra albastră. Datorită acestei culori, piatra a fost numită turcoaz presat, deși nu au nimic de făcut. Se întâmplă că govita este pictată în nuanțe verzi, uneori se găsesc chiar și pietricele roșii. Această piatră arată grozavă în bijuterii.

Govlita a fost deschisă în 1868, datorită eforturilor celebrului geolog pe nume Henry Gova. Excelentă bijuterie a fost descoperită pe teritoriul peninsulei scoțiane. Desigur, piatra a fost chemată în onoarea omului de știință care a găsit-o, dar există și ceilalți menționați mai sus. În cele mai vechi timpuri, această piatră a avut o importanță deosebită: a subliniat bunăstarea materială și cunoașterea proprietarului său.

Până în prezent, acest mineral semi-prețios este adesea folosit pentru a crea cabole sau bile de colier. Astăzi, o astfel de decorare își poate permite și săraci omul. Govita ca decorare poate fi găsită printre slujitorii bisericii. Pentru psihic și vâscar, această piatră este un atribut ritual.

Govită miniată numai în mai multe țări, deci este considerată destul de rară minerală. În acele bazine în care sunt concentrate rezervele govitului, se întâlnesc și pe bor, calciu. Acest mineral se găsește în Statele Unite, și anume în California, Canada. Există pietre mici în Germania, precum și în Serbia. Govlit este adesea confundat cu alte pietre naturale.

Diferă de Kakholong, deoarece suprafața este mai puțin mată, corpurile sunt mai precise, în timp ce Kakholong are dungi neclare care formează un desen dendritic noroios.

Soiuri

Govlit arată inconspicuos la prima vedere. În vânzare există pietricele de culoare maro, alb și gri deschis, în timp ce corpurile întunecate se manifestă. Turkveni este caracterizată printr-o structură poroasă și o strălucire de porțelan, deci este ușor să praf cu colorare. Destul de des, mineralul este repetat în tonuri albastre sau albastre, în timp ce devine foarte asemănător cu turcoazul, care se referă la pietre scumpe. Chiar și bijutieri cu experiență, se întâmplă, nu se poate distinge de govit.

Citește mai mult  Helsinki Hat

Mineral este adesea vopsit în nuanțe de roșu, în timp ce el este foarte amintește de corali. El se ocupă perfect cu imitația diferitelor pietricele. Chiar și versiunea neambalată este destul de des emis pentru un turcoaz alb, care este, de asemenea, o mulțime în valoare. Fiecare opțiune pare bogată și rafinată, deci este destul de dificil să petreceți o linie clară între Govlin și Turcoaz sau Coral.

Proprietăți

Govlit este un mineral care este dotat cu multe proprietăți.

Fizic și chimic

Caracteristicile caracteristice ale govlite sunt diferite forme și toate dimensiunile. GEM poate fi un tip rotund, sub forma unui oval, plat. Dacă luăm în considerare executarea de culoare, apoi, de regulă, mineral este reprezentat de alb cu incluziuni de consum de umbra negru sau maroniu. Un număr mic de pietre sunt translucide, dar ele sunt destul de dificil să le îndeplinească. Nu toată lumea poate aprecia culoarea albă. Mulți sunt considerate a fi neinteresantă și trist, așa destul de des bijutieri recurg la schimbarea de culoare a executării Govlit. Minerale dobândește nuanțe de roșu sau verde. Este pietre colorate care au un preț mai mare decât analogii albi.

Pe baza de calciu borosilicat minerale, precum și o cantitate mică de potasiu și sodiu. Acesta este considerat a fi pebum fragilă. Dacă îl evaluați pentru rezistență pe un sistem de 10 puncte, atunci va dura locul trei. Acest mineral are o densitate de 2,5 2,6 g / cm³. Minerale pot fi ușor dizolvat în acid, deci este mai bine să nu experimenteze și să evite contactul direct cu diverse substanțe chimice.

Vindecare

Mineral este mulțumită destul de celebru proprietățile sale de vindecare, deoarece compoziția sa are calciu. Semi-prețioase anul Govlite are următoarele calități:

 • Vă permite să scapi de dureri de mușchi, oase, articulații+
 • perfect ajută uita de probleme cu dinții+
 • Oferă cea mai rapidă încălzire în leziuni, fracturi, leziuni+
 • elimină lipsa de calciu și toate consecințele posibile, atât de mare pentru femeile gravide+
 • Ajută la eliminarea diverselor probleme care privesc inima, și consolidează, de asemenea, pereții vaselor+
 • acționează ca prevenirea depresiei și stresului+
 • ne permite să liniștească o persoană, aduce starea psihologică la normal.
Citește mai mult  Cum de a distinge piatra naturală din artificială?

Magie

Govita este o piatră destul de faimoasă, care folosește adesea magiches și vrăjitori, pentru că are un spectru mare de acțiune. Interesant faptul că în timpul ritualurilor puteți utiliza exclusiv pietre albe. E greu de spus de ce pietricele ar trebui să fie această culoare. Este posibil ca mineralele albe de zăpadă să fie binevenite, deoarece acestea sunt personificarea nevinovăției, sincerității și purității. Magi a marcat puternicul acestei pietre, deoarece vă permite să împiedicați diverse cataclisme.

Ele sunt folosite de Govitus, deoarece acționează pozitiv asupra tuturor oamenilor fără excepție. Acest lucru este după cum urmează:

 • Curăță conștiința omului+
 • Elimină alarma, entuziasmul, anxietatea+
 • Vă permite să uitați de agresiune și aleatoriu.

Govlit este destul de des pus lângă pat noaptea, pentru că poate memora visele. După ce magicienii și vrăjitorii o folosesc în interpretarea viselor, uitați-vă la viitor, faceți-o mai bună. Nu uita că Govit este bine potrivit pentru studenți. Acesta vă permite să memoreze mai bine noi informații, promovează studii mai bune. Puteți pune doar govitus în mână sau în buzunar, și a pus pe tine sub formă de decor.

Mulți sunt trimise la examene numai cu acest mineral. Aduce consiliere si interviuri serioase, deoarece va permite să vă dezvăluie ca un erudit, persoană responsabilă, cu o finalitate.

Dacă sunteți implicat în meditații, The govitus va deveni, de asemenea, un instrument indispensabil. Se spune că datorită lui puteți separa spiritul de corp.

Care se potrivește?

Govlitis este un mineral semipretioasa, care se caracterizează prin curățenia și energie pozitivă. Dar este imposibil să spunem că este potrivit pentru toate semnele zodiacale, fără excepție. Nu purtați-l la oamenii nascuti sub constelatia:

 • Berbec+
 • Leu+
 • Sagetator.

În cazul în care semnele de mai sus ale zodiacului va fi govlit, este posibil ca în viața lor va veni durere, depresie, tristete, deci este mai bine să se abțină de la ea.

Aceasta piatra este potrivit pentru reprezentanții următoarele semne:

 • Capricornul+
 • Taurul+
 • Fecioara+
 • Scorpion.

Prezența sa va permite să satura viața de energie. Piatra va atinge toate obiectivele. Dacă vorbim despre restul semnelor zodiacale, este de remarcat faptul că acesta acționează neutru asupra lor. Destul de des ridica govit nu pe constelația zodiacal, dar după nume. Este achiziția ideal pentru fete si femei cu nume Nina lui, Julia, Vera. Dacă luăm în considerare o podea puternic, este demn de remarcat Dmitri, Elisei și Makara. Piatra vă va permite viață Decora, adăuga distracție și bucurie.

Citește mai mult  Totul despre cuarț albastru și albastru

Cum să distingem de fals?

Govlit este destul de des utilizat pentru fabricarea falsurilor. Din moment ce poate fi ușor vopsite în diferite culori, șarlatanii sunt dat pentru minerale similare: coral, turcoaz. Este destul de dificil să se chiar și specialiști pentru a distinge Govlit albastru Nuanța de la Turquoise. Pe plan extern ele sunt identice, dar aici e compoziția, precum și proprietățile fizice și terapeutice, respectiv, difera.

Dar puteți vedea chiar o persoană simplă pentru a vedea diferența dintre govitelul semi-prețios și turcoazul. Pentru a face acest lucru, trebuie îngrijite cu degetul pentru a încerca răzuire vopsea. Dacă s-a dovedit a zgâria pietricele, atunci nu sunteți cu siguranță turcoaz în fața dvs. – vrei să înșeli, trăgându-ți mult mai mulți bani decât mineralul de fapt. Minus constă în faptul că nu orice persoană care vrea să strice doar decorul dobândit, dar produsul pe casetă de prezentare pe care cu siguranta nu va va da la zero. Este demn de alertă, dacă sunteți pietre mari în fața ta – turcoaz reală nu are dimensiuni similare. În plus, pentru Govitus, un glitter de porțelan este caracterizat, nu inerent în turcoaz. Și încă o sugestie: dacă te uiți la piatră cu o lupă, atunci govitusul va consta din cristale mici, dar turcoaz nu va.

Depozitare și îngrijire

Govlit necesită îngrijire și depozitare specială pentru a vă bucura de aspectul lor uimitor, strălucirea și frumusețea lor. Merită în urma următoarelor reguli pentru îngrijirea și depozitarea Govlitului:

 • decorațiuni care merită înmuiere destul de îngrijite+
 • Pentru spălarea este în valoare de o perie moale și apă cu săpun lichid dizolvat+
 • Mineralele ar trebui protejate de diverse substanțe chimice+
 • Merită să protejați o piatră de la expunerea directă a soarelui+
 • Stocați pietricele mai bune în sac sau în pachetul închis+
 • Curățarea produsului poate fi făcută din alcool+
 • Pentru a păstra strălucirea minerală, merită să efectuați curățarea nu mai mult de 1-2 ori pe lună.

Goviti este un mineral semi-prețios uimitor creat de natura în sine. Pisicile primordiale atrage atenția asupra sofisticării și a frumuseții. Este dotată cu multe proprietăți minunate, aplicate astfel în diverse scopuri.

Pentru a da naștere pentru a vă mulțumi și altora, merită să lipiți de reguli simple pentru îngrijirea și depozitarea mineralelor.

Despre caracteristicile Govlit, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: