Hat-trilby

Hat-trilby

Pentru a sublinia eleganța și rafinamentul imaginii, va ajuta pălăria la modă pentru femei Trilly. Acest model este una dintre soiurile de pălării la modă Fedor. Accesoriu spectaculos a venit la dulapul femeilor din bărbați și ferm fixat în ea.

Proiecta

Modelul elegant are câmpuri înguste și ușor coborâte. În unele modele, partea superioară (Tula) este făcută sub forma unui trapeziu și are trei denturi, ca în pălăriile lui Fedor. În alte copii ale lui Tula are una mare dent de-a lungul întregii lungimi a produsului și două crestături mici pe părțile laterale.

Un pic de istorie

Accesorii de modă a primit numele înapoi 1895. În acel moment, a fost pusă o performanță pe romanul trilibiei „. Așa-numita actriță principală. Unul dintre eroii producției a fost într-o pălărie de un astfel de design, iar numele memorabil a ajuns foarte repede la defecțiunea capului. Puțin mai târziu, accesoriul original și-a găsit locul în rândul Boemiei.

Printre care sunt populare?

Inițial, această căptușă la modă a devenit populară printre Boemia. Din cauza aspectului său non-standard și informal, accesoriul a câștigat rapid dragostea din Londra „Beaumda”. În anii ’20, pălăria a devenit populară printre cunoscătorii de curse. Deja în anii ’60, un accesoriu practic a devenit popular în rândul întregii populații. In zilele noastre, Trilby este o soluție excelentă pentru generația tânără și multe celebrități moderne.

Particularități

Căștile frumoase și elegante are următoarele caracteristici:

 • Pălăria are o dimensiune mică+
 • Primele modele cusute din pâslă cald+
 • După ceva timp, au apărut produse de paie care au devenit o soluție ideală pentru sezonul cald+
 • Modelele arată foarte elegant și atractiv.
Citește mai mult  Pungi gretta

Detalii decorative

Pălării fermecătoare au fost decorate cu o panglică deosebit de clasică în tonul modelului care a împărțit câmpurile și instrumentul. Producătorii moderni oferă produse uimitoare la modă în care acest element important are o culoare contrastantă sau decorată cu o imprimare interesantă, curea din piele, pene.

Cui se va potrivi?

Un model interesant de trilby va fi o alegere excelentă pentru modă, cu o față largă. Câmpurile de pălării mici și neate vor da imaginea eleganței. Doamnele Kruglole sunt recomandate să poarte o pălărie fermecătoare ușor pe partea laterală. Această recepție simplă va distrage atenția din formularul de față.

Selectarea accesorii în conformitate cu cifra

Foarte bine pălăria se află pe proprietarii unei mici creșteri. Astfel de doamne nu ar trebui să se teamă de un astfel de accesoriu, deoarece el nu face la modă și mai mică. Fetele cu o figură completă care merită să aleagă produse cu tul de mare. Astfel de modele trag vizual silueta și fac doamna deasupra și mai subțire. O căptușă interesantă arată perfect la proprietarii mari ai unei figuri subțiri.

Selectarea pălăriei pe culoarea aspectului

Pălăria frumoasă și la modă este universală și frumos arată grozav pe toată tânăra doamnă. Pentru a crea cea mai armonioasă imagine, merită să cumpărați un accesoriu care ar fi perfect pentru o doamnă de culoare:

 1. Titularii de aspect cald de colorare care merită să oprească alegerea lor pe cafea, pălării de caramel și alte nuanțe blânde+
 2. Doamnelor cu un copac de culoare rece ar trebui să fie potrivite pentru un model clasic negru sau alb+
 3. În orice regulă există excepții, un experiment atât de îndrăzneț în timpul montării!

Ce sa porti?

Accesoriu elegant este caracterizat de versatilitatea sa. Pălăria se va potrivi perfect în multe doamne și imagini și va deveni cu siguranță un accent luminos al costurilor elegante. Luați în considerare mai detaliat: cum și cu ce să purtați un model uimitor de trilby?

Citește mai mult  Alegeți un rucsac școlar pentru o fată în clasa 1

Imagini urbane

Modelul elegant al trilby va fi o completare excelentă la seturi de îmbrăcăminte de zi cu zi.

Cu pantaloni scurți

Doriți să fiți îndrăzneți și eleganți? Apoi, ar trebui să experimenteze cu pantaloni scurti din denim la modă cu o talie clasic sau de mare. Poti purta un tricou liber, de sus sau de tricou. Acesta va fi foarte impresionant să se uite imaginea, augmentată Trilby la modă în haine de ton și ochelari de soare.

cu fuste

Charming Pălării completează perfect tinutele feminine cu fuste. Lucru poate avea aproape orice lungime și tăiate. Pentru a crea o imagine luminoasă și originală, puteți alege un aer și fustă largă, o bluză bogată, adidași confortabile (sau adidași) și decorați Trilby costum.

Cu blugi

Jeans sunt o parte integrantă a unei imagini urbane elegant. Se recomandă de a alege un model de reducere directă sau îngustată. Puteți pune pe un tricou clasic, bluza, o tunica sau o bluza cu maneca lunga. De la blugi prea larg este în valoare de abandonarea, deoarece acestea vor arata ridicol, în combinație cu o pălărie feminină.

cu jambiere

Creați o imagine sexuală va permite legăturile strâmte sau jambierele într-o culoare clasică închisă. Puteți purta o cămașă sau o tunică alungită. Outfit elegant poate fi adăugat la curea de talie. Într-un astfel de set, capul întunecat va arăta foarte impresionant: poate fi un trilbie neagră sau maro închis.

Cu rochii

Pălăria elegantă arată grozav cu o varietate de modele de rochii. Costumul poate fi drept, montat sau liber. Stilul romantic poate fi creat folosind o rochie de fixare feminină de lungime medie sau costum de plămâni din țesături curgătoare. Imaginea va fi mai completă dacă adăugați o jachetă sau o jachetă la modă.

Imagine de afaceri

Cămașa universală arată foarte mare nu numai în ansamblurile de zi cu zi, ci și în seturi de afaceri stricte.

Cu un costum de pensulă

Trilby este combinată foarte eficient cu o varietate de costume de pantaloni. Ținuta poate consta în pantaloni și sacou clasic. Pantaloni poate avea aproape orice tăietură. Acestea pot fi înlocuite cu un creion fusta feminin. Sub jacheta este recomandat să poarte cămăși și bluze de contrast.

Citește mai mult  Lanțuri pe gât Pandora

Cu haine deasupra capului

Accesoriul fermecător va arata foarte impresionant, cu:

 • Coat of Direct Croy+
 • straturi atașate de orice lungime+
 • paltoane gratuite și produse chimonouri+
 • pelerine lungi+
 • Scurt si jachete din piele mijlocii+
 • jachete trunchiate, cu mâneci lungi+
 • cardigane+
 • haine de blană scurtate+
 • jachete de afaceri și jachete cu guler limba engleză la modă+
 • Trenchkovto+
 • jachete Monophonic cu un guler de blană.

Accesorii

Elegant costum, în care există o pălărie la modă, se poate face mai luminos și atractiv, cu ochelari de soare, genți, poșete miniaturale cu o curea de peste umar sau saci mari, în culori clasice.

cu saci

Pentru imagini de zi cu zi și urbane, genți de mână de flacără sunt potrivite pentru dimensiuni mici sau medii. Se recomandă selectarea acestor accesorii care abordează tonul la pălăria la modă. Pentru o afacere și o îmbrăcăminte strictă, este mai bine să alegeți o pungă strictă în culorile clasice colorate sau de căprioară.

Cu eșarfă

Imaginea decorată cu eșarfă fermecătoare va accentua sensibilitatea și farmecul doamnelor. Acest accesoriu poate aborda culoarea îmbrăcămintei sau a unei pălării. Idealul este considerat o eșarfă, care are un model sau o imprimare, combinând mai multe culori prezente în rochie. Dacă completați imaginea cu ajutorul superbului Palatine, se recomandă alegerea unui model monofonic într-un culor calm și neutru.

Cu ochelari de soare

Dacă purtați o pălărie într-o nuanță brună brună, atunci ochelarii de soare vor fi perfecți cu ea în aceeași colorare. Dacă trilby este pictat într-o culoare întunecată, atunci este recomandat să alegeți ochelari de culoare maro închis sau negru.

Cum să vă îngrijiți și să depozitați?

În cazul în care petele de praf au apărut pe pălărie, acestea trebuie îndepărtate numai cu o perie uscată. Nu curățați accesoriul cu cârpe brute. Magazinul de pălărie se află pe un raft separat într-un dulap sau într-o cutie specială.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: