Hidrotermal Emerald: Ce este, proprietăți și aplicații

Hidrotermal Emerald: Ce este, proprietăți și aplicații

Departamentele de bijuterii ale caselor de tranzacționare atrag strălucirea pietrelor multi-colorate, modernizează o varietate de decorațiuni. Alegerea este atât de mare încât gândul este implicat în cap – au făcut toate aceste pietre naturale? Mai ales că prețul produselor este foarte variabil – de la produse de lux la cel mai bugetar. Dacă puneți această întrebare vânzătorului, atunci, cel mai probabil, puteți auzi răspunsul că majoritatea pietrelor prețioase pentru bijuterii sunt cultivate în mod artificial.

Informațiile de acest tip sunt capabile să împingă o persoană care nu vorbește informații despre procesul de creștere a nanokamniei. Acesta nu este un fals, nu sticlă și nu imitație. Astăzi va fi despre nanoosemrud.

Ce este?

Emeraldul hidrotermal este numit și Nanocristal și este fundamental diferit de minerale naturale. În ciuda numărului considerabil de depozite în care smaraldele, laboratorul pentru cultivarea pietrelor artificiale înflorește.

Unul dintre motivele pentru care este necesară producția sintetică, raritatea de a fi, într-adevăr, smaralde mari.

Cel mai adesea mineralele sunt mici. Condițiile de laborator vă permit să creați pietre de orice formă, dimensiune.

Această producție este destul de profitabilă, deoarece praful de smarald este utilizat pentru cultivare, adică complet cristalin, care nu poate fi utilizat în bijuterii standard. Astfel, producția și prelucrarea mineralelor devine practic deșeuri. Se pare nanosexulod foarte eficient: tăiat clar, curat, frumos. La urma urmei, nu există impurități naturale în ea. Spre deosebire de piatra naturala, este destul de imaculat in aspect.

Creat piatră artificială de înaltă calitate pentru mai mult de o lună. Specificații de emerald hidrotermal:

 • Culoare – verzi saturați, nuanțele pot varia+
 • Există impurități tonoase și tubulare tubulare+
 • Glitter de sticlă de sticlă+
 • Rezistent la raze solare și acizi.

Această metodă de producție permite primirea, într-adevăr, minerale sintetice de înaltă clasă care sunt utilizate în bijuterii. Ele sunt perfect transparente și arată minunat în rimel de argint, aur, platină. Un astfel de smarald este un analog absolut de natural, nu este nici o sticlă falsă, nici stras.

Istoria creației

Deoarece dimensiunea smaraldelor naturale nu le-a permis să le folosească în mod activ în bijuterii, oamenii de știință s-au gândit mult la crearea imitației de calitate. Pietrele mari au fost incredibil de scumpe datorită rarității lor, inclusiv. Oamenii de știință și-au stabilit sarcina de a crea pietre, care, în caracteristicile externe, nu vor da specimene naturale. Pentru a crea, cu adevărat curat, solid, strălucitor, a durat mult timp. Pentru prima dată, smaraldul a fost sintetizat la sfârșitul secolului al XIX de către oamenii de știință de la pene. La începutul secolului al XX-lea, laboratoarele germane au început să folosească în mod activ această experiență și să o dezvolte, dar lucrarea a fost efectuată sub vulturul „secret” până la mijlocul secolului XX.

Primele smaralde artificiale au în mod semnificativ inferior în caracteristicile lor atât de calități externe, cât și pentru alte calități.

Oamenii de știință ruși sub conducerea. Lebedeva sa angajat, de asemenea, la evoluții similare. În ceea ce privește crearea lui Emerald-columbian, atunci datorăm această descoperire. Furstenko și B. Thomas. După ce a fost declasificată producția de emerald sintetic în anii ’60, laboratorul a început să fie creat la nivel mondial. Astăzi, producția este foarte frecventă, procesul îmbunătățit din punct de vedere tehnologic și vă permite să obțineți pietre, practic nu inferior natural.

Citește mai mult  Totul despre Mysterious Stone Markazit

Avantaje și dezavantaje

Desigur, valoarea pietrelor naturale este imposibilă la nivelul, dar dezvoltarea depozitelor și a mineritului are loc destul de forță de muncă. Pentru a obține un număr mic de pietre mici, trebuie să gestioneze o cantitate imensă de rase. Prin urmare, este evident că costurile de smarald crescute artificial umanitatea este mai ieftină, este mai ușor să o creați. Există o serie de avantaje ale Nanoisumodov:

 • Piatra hidrotermală este razele solare simple și ultraviolete, în timp ce emeraldul natural se estompează, se pierde, își pierde strălucirea sub expunerea sa+
 • Nanosely are o duritate mai mare, o rezistență în comparație cu naturale, prin urmare, mai puțin susceptibilă la influența mecanică+
 • Deoarece producția de pietre este mult mai puțin costisitoare decât mineritul, respectiv, prețul final este mult mai mic, în timp ce Emerald natural va fi mai puțin perfect extern.

În ceea ce privește minusurile, se poate distinge doar aici – o piatră artificială nu este creată de natură, aceasta face o persoană, respectiv valoarea pietrei chiar și fără a lua în considerare producția este mult mai mică.

Pietrele naturale Connoisserul nu vor prefera niciodată nanosexusul a ceea ce a fost creat fără participarea umană.

Proprietăți

În primul rând, este necesar să înțelegem că nanooseumul nu este un fals în ceea ce privește calitățile și proprietățile sale. Acesta este un analog care este identic cu natural pentru majoritatea semnelor:

 • Compoziția tipului chimic+
 • Structura lattice a cristalelor+
 • Aspect, curățenie, strălucire, gamă de culori.

Mai mult, în multe privințe, piatra hidrotermală este înaintea colegului natural. Ele sunt mai durabile, nu au defecte și fisuri care conduc la o distructivă pentru consecințele pietrei. Deoarece pietrele unei umbre adânci, întunecate sunt binevenite în bijuterii, în principal nano-difuzor în gama saturată de verdeață. Ele sunt curate și transparente.

Citește mai mult  Samsung Fitness Bracelet

În ceea ce privește proprietățile magice și terapeutice ale pietrei, nu există nici o opinie că mineralele cultivate artificial nu posedă, deoarece este creată de o persoană.

Cu toate acestea, experții aderă la un alt aviz și de aceea: indiferent de metoda de primire, piatra are o bază de minerale, care păstrează toată energia și forța.

Ce proprietăți rulează un mineral sintetic:

 • Datorită curățeniei, el aduce succes, făcându-și proprietarul mai impecabil+
 • capabil să îmbunătățească starea oamenilor care au o tulburare a sistemului nervos, probleme de inimă+
 • Are proprietăți liniștitoare, ameliorează agresiunea, iritabilitatea, starea mentală a lui Balastice+
 • Decorarea pe gât și piept poate îmbunătăți starea de astm de suferință, poate fi pandantiv, colier, broșă+
 • Curăță spațiul de la energia de tip negativ, țineți suficient piața în fiecare cameră la cel puțin 12 ore.

Amintiți-vă, cu atât mai întunecată umbra nanosumrudului, cu atât mai puternic în impactul său.

În ceea ce privește impactul zodiacal, piatra hidrotermală, conform astrologilor, este capabilă să influențeze persoana la fel ca naturală. Se recomandă purtarea unor semne diferite ale zodiacului și toată lumea – pentru un anumit motiv. Proprietăți astrologice ale nanosomedului:

 • Creșterea carierei și succesul monetar al Berbecului+
 • Puterea vieții și energia Taur+
 • Proprietăți de protecție împotriva efectelor negative ale energiilor rele ale celorlalți gemeni+
 • Vărsătorul și peștii vor aduce succes în toate sferele+
 • Sagetator și Capricorn vor putea să-și îndepărteze anxietatea și să obțină pacea mult așteptată+
 • Armonie pentru raci, fecioare și scale+
 • Forțele pe Lions Lions+
 • face personajul mai pozitiv și oprit scorpionul.

Astrologii recomandă să purtați bijuterii cu dispozitive de nano-virus, Capricorn, Berbec și greutăți.

Așa cum a fost creat?

Grown Stone – un analog complet al unui smarald care nu este o copie sau imitație. Smaraldele sunt cultivate ca repetarea unei pietre naturale cel puțin inferior în valoare, dar în exterior același lucru perfect.

Citește mai mult  Genti Louis Vuitton

Tehnologia creării unui nanocamon constă din următorul algoritm:

 • Piatra naturală este limitată+
 • Colectați pulberea rămasă după acest proces+
 • Se amestecă oxidul de aluminiu și beriliu, crom, alte componente cu praf de smarald+
 • Loc în autoclavă+
 • Apoi, există un proces de reacții chimice catalizante prin modurile de temperatură+
 • Conținutul vasului cristalizează într-o zonă specială.

Un pic mai mult de o lună merge la întregul proces, în timp ce piatra naturală este creată de mileniu.

Se crede că, în mod independent, puteți crește piatra artificială dacă achiziționați vasul necesar și toate componentele, dar această declarație nu are motive bune.

Tehnologia nanosumeumului în creștere este foarte dificilă și necesită activitatea de specialiști care controlează toate evenimentele.

Utilizarea utilizării

Direcția principală de utilizare a smeraldurilor sintetice – bijuterii. Bijutierii creează un număr mare de diverse decorațiuni cu pietre, recuperarea lor în aur de argint, galben și alb. Cele mai valoroase sunt smaraldele decorate în platină.

Decorațiile s-au dovedit în purtarea de zi cu zi, deoarece piatra se caracterizează prin cea mai înaltă rezistență și rezistență la influențele externe, cum ar fi soarele.

Dar, produse chimice îl poate face rău, așa că înainte de a începe curățarea sau alt eveniment care necesită utilizarea lor, trebuie să eliminați toate decoratiunile. smarald artificiale pot fi găsite în următoarele tipuri de decoratiuni:

 • Persană și inele+
 • cercei+
 • Pandantive, margele, coliere, Pandantive+
 • Brățări.

Comparație cu piatră naturală

  Pentru a distinge o piatră artificială exterior de naturale, de multe ori au nevoie de un specialist, deoarece acestea au o mulțime de comune în proprietăți și caracteristici externe. Ce diferențe pot fi găsite în nanooseumonds:

  • Pornirea caracterului tubular+
  • Un amestec de culoare brună+
  • forma perfectă+
  • Nu există defecte+
  • nuanță saturată de verdeață.

  Natural Emerald este rareori transparent, are fisuri, stropi, bule. Atunci când cumpără un produs, este necesar să fie foarte atent, deoarece este falsificat nu numai naturale, ci și nanoseum. Puteți cumpăra proști sticlă mimicated sub smaralde. Pentru a distinge o astfel de piatră o pur și simplu, așa cum este foarte dedicted, orice impact părăsește imediat marca, zero.

  Despre modul de verificare privind autenticitatea smarald, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: