Inel cu diamant negru

Inel cu diamant negru

Black Diamond se referă la pietrele prețioase originale. Deși această piatră se caracterizează prin duritate și complexitatea tăierii, dar adesea există bijuterii tocmai cu piatră neagră.

Inel cu diamant negru – aceasta este o lucrare reală de artă. O astfel de decorare va accentua gustul magnific al proprietarului său, va contribui la crearea unui arc rafinat și elegant.

Particularități

Diamantul negru este adesea folosit pentru decorațiuni de bijuterii de aur, deoarece acest metal valoros se poate compara cu o piatră uimitoare.

Casele populare de bijuterii produc decorațiuni de designer cu o astfel de piatră de argint. Se constată că inelul de argint cu un diamant negru este mai scump decât decorarea din fabrică a aurului. Cea mai scumpă opțiune este Platinum-Rim.

Diamantul negru are multe diferențe de la un omolog alb. Nu depășește când lumina soarelui a lovit, și chiar dimpotrivă, atrage atenția asupra unei nuanțe mată. Dar suprafața lui are încă o strălucire uimitoare.

Alegerea unui inel de diamant negru nu va fi dificilă, deoarece tăierea, care este responsabilă pentru reflexia razelor soarelui, nu se joacă. Această piatră ascunde incluziunile care sunt foarte vizibile pe un analog transparent.

Varietate de modele

Maeștrii creează în mod constant modele noi, incredibile, atractive de bijuterii cu diamant negru. Opțiunile prezentate vor satisface cererile tuturor reprezentanților sexului fin, deoarece puteți ridica atât designul concis și de cuplare.

Inel cu piatră mare

Inel cu un diamant mare pare de neuitat. Tăierea de piatră poate fi diferită, începând cu un dreptunghi obișnuit și finalizând designul sub forma unei inimi. O alegere ideală va fi un inel cu o piatră în câteva karate sau o formă rotundă. Inelul poate avea o vedere unică prin utilizarea căilor, inimi sau buclelor.

Nuntă

Bărbații aleg de multe ori pentru a face o ofertă iubită, inele de nuntă cu diamant negru. Sortimentul acestor bijuterii diverse. Inelul de nuntă poate fi făcut din aur de argint, alb sau galben, platină. Piatra elegantă neagră va adăuga sofisticare și atractivitate pentru orice decorare.

O mare varietate de inele de nuntă vă permite să alegeți o versiune originală și de neegalat. Bijuterii oferă modele cu o piatră mare sau cu un ingrant de mici. Speracal și frumos arata inele cu diamante alb-negru.

De aur

Inelul de aur nobil și feminin, decorat cu diamant negru. Deși bijutierii oferă soluții de culoare diferite, dar este piatra neagră care este mai căutată.

Black Diamond pe fundalul aurului galben arată modern și elegant. Mulți atrage o pistă de inel, care constă din diamante mici. Originale și neobișnuite sunt modele sub formă de șopârle sau șerpi.

Cu diamante alb-negru

Un astfel de inel atrage atenția asupra contrastului soluțiilor de culoare. Bijuterii de lux cu pietre alb-negru aparțin, de obicei, colecțiilor de elită ale maeștrilor celebri. Interesant și elegant arată supraponderal al pietrelor albe și negre sub forma unui șarpe.

Inelul de nuntă cu un diamant negru și pietre mici ale culorii albe nu va lăsa pe nimeni indiferent. Este un simbol al bogăției, al puterii și independenței.

Ring-pista

Această bijuterii aparține tuturor clasicilor iubiți. Este universal, deoarece este ideal nu numai să intre în lumină, ci și pentru șosete pentru fiecare zi.

Celebrul de bijutieri oferă în colecțiile lor inel-pista cu diamante negre. O astfel de bijuterii arată neobișnuită și eficientă. Astăzi, experții creează produse uimitoare noi, oferind o varietate de forme. Această extensie a produs un model reprezentat de o curbă cu trei rânduri de dinți decorate cu diamante. Greutatea totală a inelelor a fost de 0,55 carate.

Original

Celebrul film complet „sex în orașul mare” a plăcut multe fete moderne, dar o mulțime de atenție a atras inelul Carrie Bradschow, personajul principal pe care a jucat faimoasa actriță Sarah Jessica Parker.

Designerul acestui decor luminos, neobișnuit și spectaculos a fost imens Malkin. Caracteristica inelelor este aceea că este decorată cu un diamant negru luxos în cinci carate. Este prezentat înconjurat de pietricele mici incolore, iar cadrul este realizat din aur alb de 18 carate.

Combinație de pietre

Black Brilliant arată frumos și eficient, dar bijutierii combină adesea această piatră cu alții pentru a crea bijuterii elegante și atractive.

  • Strălucit cu smarald arată armonios și elegant. Se completează reciproc. Diamond este fără compromisuri, iar Emerald – înmoaie această proprietate. Elegant arată un inel cu smarald mare și mici diamante.
  • Inelul cu Ruby și Diamonds are loc în magazinele de bijuterii rar, deoarece o astfel de decorare nu este fericită și numai oamenii bogați își pot permite. Ruby este o varietate de corundum. Se caracterizează printr-o culoare purpurie frumoasă, așa că se desfășoară de obicei în rolul principal, iar diamante mici subliniază semnificația sa.

  • Unele inele de bijutieri sunt decorate cu diamante cu safire. Un astfel de tandem este ideal, deoarece diamantul personifică frumusețea și tinerii, iar safirul este asociat cu succes, conducere și putere.
  • Inelul cu perle și diamant arată interesant și neobișnuit. Perlele foarte des decorează inelele femeilor, pentru că personifică sensibilitatea și feminitatea. Acest mineral este caracterizat de o strălucire strălucitoare, deoarece are un strat de perle. Cu atât este mai mare grosimea stratului de perle, cu atât mai strălucitoare mai intens. Bijuterii combină cu pricepere perle blânde și diamante negre. O astfel de tandem arată de neuitat.

Sens

discuții negru inel cu diamant cu privire la statutul de mare și gustul rafinat al proprietarului. Există o opinie că această piatră atrage noroc. El are o putere magică care deschide noi cunoștințe înainte de cine poartă.

Astrologii susțin că diamant negru are proprietăți de vindecare. Acesta va fi perfect pentru cei nascuti sub semnele de cancer si leu.

cunoscători bijuterii înțeleg că un inel cu diamant negru nu este doar o altă achiziție, dar rafinat și ciudat. Valoarea ei nu permite ca toată lumea să devină un fericit proprietar de decor rare și fermecător. Mulți sunt încrezători că numărul de pietre afectează noroc și succes, și ceea ce sunt mai mult, cu atât mai bine.

diamant negru de culoare este un simbol al bogăției, putere și tainic. El a talerelor secrete și atrage frumusețea fascinantă. El întotdeauna acționează ca un punct culminant al oricărei bijuterii și nu va ieși niciodată din modă.

Cum să distingem de fals?

Achiziționarea unei bijuterii scumpe, nimeni nu vrea să obțină un fals. Ar trebui să fie foarte atent atunci când alegeți bijuterii și cumpărați exclusiv saloanele de bijuterii.

Diamantele de origine naturală și artificială posedă aceleași proprietăți, deci este atât de dificil să găsească diferențe, dar ele încă mai există. Au aceeași duritate, strălucire și reflexie.

Trebuie să luăm în considerare piatra. Prezența incluziunilor metalice și a culorii cu nuanța galben spune că sunteți Fianit, Piatră artificială.

Puteți lua în considerare încă un diamant sub lupă. Fianit este caracterizat printr-o tăietură mai complexă. Fețele sunt rotunjite, iar partea inferioară este situată suficient de adânc.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: