Inel cu grenadă

Inel cu grenadă

Rodia în bijuterii a început să fie folosită de unul dintre primele pietre. Inelul cu o grenadă este o decorare universală a unei femei moderne. Este recunoscută de adăugarea stării imaginii și face note de eleganță.

Numele mineralei prețioase traduse din cuvântul latin Granatus înseamnă „boabe similare”. În exterior, are similitudine cu boabele fructului de același nume. Costul rodie depinde de mărimea pietrei, de umbra și de gradul de transparență.

Culoarea sa se distinge printr-o paletă diversă de vopsele saturate și un fel de sclipire vitroasă. În funcție de iluminarea culorii pietrei se poate schimba.

Din cele mai vechi timpuri sa crezut că grenada avea o serie de proprietăți de vindecare (se oprește sângerarea, accelerează rănile de vindecare). Persene cu o grenadă pusă pe cruciași. A fost folosit pentru a îndepărta căldura, tratamentul inflamației tractului respirator și răcelii.

Caracteristici și caracteristici ale pietrei

Astăzi, GEM este utilizat în diferite proceduri de reabilitare legate de tratamentul digestivului, respirației și consolidării imunității.

Se remarcă faptul că efectul terapeutic diferă în funcție de tipul mineralului:

 • Grenada transparentă contribuie la funcționarea normală a pancreasului și intestinelor, eficientă în tratamentul membranei mucoase.
 • Piatra de roșu normalizează activitatea sistemului endocrin și cardiovascular, are un efect benefic asupra digestiei.

 • Gemurile și pietrele de nuanțe maro sunt eficiente în combaterea bolilor pielii. Ei accelerează vindecarea pielii după arsuri, au un efect terapeutic cu reacții alergice și erupții cutanate.
 • Grenada de umbra verde are un efect benefic asupra sistemului nervos, normalizează activitatea sistemelor de sânge și limfatică.

Proprietățile magice au fost mult timp atribuite grenadei. Inelele cu piatră prețioasă purtau bărbați și femei, el a fost destinat spiritului puternic al oamenilor și a fost considerat un simbol al iubirii și loialității.

Sa crezut că un astfel de inel:

 • Are o curățenie cerească, saturat proprietarul energiei+
 • Atrage atenția sexului opus+
 • Stimulează voința și rezistența+

 • Cauze un sentiment de curaj, protejarea proprietarului+
 • Hells un sentiment de încredere și o semnificație proprie+
 • Ajută alege calea de viață dreapta+
 • asigură deprimat+
 • capabil să disperseze pasiune.

Inel cu o grenadă este considerată o bijuterie ideal ca un cadou. Acesta poate fi dat în memorie, în prietenie și dragoste.

Soiuri de piatră

Se crede că umbra bijuterie amintește culoarea de suc de grenade. De fapt, piatra are multe nuanțe care diferă și gradul de luciu.

Acesta poate fi mat, sticlă și diamant. Cel mai adesea, visiniu, cireșe și nuanțe de roșu-brun se găsesc, precum și verde deschis și soluție saturată de smarald rodie tonuri.

Citește mai mult  Cum să legați un eșarfă Palatine?

Prin compoziția chimică, bijuterie aparține grupului de granitului, minerale formatoare de rasa.

În industria de bijuterii, astfel de cristale sunt folosite:

 • Almanandin (cel mai solid varietate de piatră). Tonul său magenta cu o nuanță de vin burgund, purpuriu sau maroniu.
 • Pernă (carbuncoon). Este cea mai frumoasă vedere a bijuteriei, are un ton de rubin-violet sau roșu-portocaliu cu efectul schimbării umbrelor.
 • Großer (silicat de calciu și aluminiu). Este mai puțin transparentă, deci prețul unei astfel de inele ieftine. Nuanța culorii pietrei poate fi portocalie-galben, roz, roșu-maro, măslin palid. Rezistența minerală este mai mică decât cea a zidonului. Cu conținutul de fier în compoziția sa mai puțin de 2% din cristal aproape incolor.

 • Spessear. Grenade de roz moale, portocaliu, caise și miere. După prelucrare, devine o piatră ideală care devine un inel de accent.
 • Andracit. Gemul lui Emerald Green, Pistachio și Olive Shade. Una dintre cele mai scumpe și rare minerale, în procesarea căreia se aplică tăierea diamantului.
 • Uvarovite. Grenade de verde luminos. Este foarte rar, și seamănă în exterior culoarea smaraldului. În natură, se găsește sub forma unei mărimi modeste, în principal care nu depășește 1 mm în diametru. Se șlefuiește caboca, lăsând în interiorul golului (pentru un efect mai mare al jocului de lumină).

Caracteristici de culoare

Nuanțele minerale sunt determinate de compoziția sa. Pictura de pernă depinde de ionii de fier și de crom. Culoarea almanantanilor este determinată de ionii de mangan și de fier, nuanțele Spencers depind de conținutul elementelor de mangan. Dacă există o mulțime de fier în minerale, arată întuneric, opac și chiar negru. Această bijuterie nu este utilizată în industria bijuteriilor.

Mineralele pentru bijuterii sunt pietre exclusiv transparente cu o culoare uniformă. Cu o tăietură, lumina reflectă în interiorul scântei strălucitoare minerale.

Având în vedere mineralele cu lumini diferite, culoarea coloringului său se poate schimba ca un chameleon. Cu lumina soarelui, nuanțele devin mai luminoase, cu un ton artificial al pietrei se schimbă într-o oarecare măsură. Verde mai mult seamănă cu o nuanță gălbui, roșu devine portocaliu.

Modele

Inelul cu o grenadă este considerat a decora aristocrații. Efectuate într-un cadru de aur sau argint, acesta va beneficia starea proprietarului. Cea mai scumpă decorare este accesoriul cu o puritate ridicată și saturație a mineralelor. Costul afectează tăierea, culoarea și magnitudinea pietrei.

Mineralul de incendiu poate fi combinat cu alte cristale prețioase. Deși o piatră este prezentă în bijuterii. Poate fi o formă și o umbră diferită, grenade luminoase și nu are întotdeauna nevoie de completări. Cu toate acestea, maeștrii experimentați și pricepuți creează adesea capodopere reale, combinându-l armonios cu inserții din alte pietre. Poate fi inele cu fianuri și o grenadă, produse cu diamante.

Citește mai mult  Totul despre rucsaci si peste insigne

Fiecare decorare se caracterizează prin design original drepturilor de autor, se efectuează în spiritul tendințelor de modă sau în schițe speciale.

Inele cu fianuri sporesc saturația rodie. Piatra poate fi încadrată în aur sau argint. Inel cu piatră de burgundă, înconjurat de însămânțarea diamantelor, arată elegant și scump. Este potrivit în niciun caz, și în special relevante în imaginile de seară și solemn.

Rafinat arată ca un inel cu mai multe cristale de cauciuc Shada sub formă de picături. Încadrat de o gardă de la aur sau de argint, ei vor deveni o decorare preferată a fiecărei femei.

Inel cu o grenadă mare nu lasă modea. Este destinat pentru doamne securizate. Bijuterii curente pot avea un cadru simplu sau o încadrare largă. Dar piatra devine un accent al inelelor, umbra sa saturată și nobilă. Forma pietrei a unor astfel de regii mai des ovală.

Inelul de aur poate avea până la 20 de inserții care formează vizual o singură piatră mare, cu un model de aur. Astfel de produse au o jantă necomplicată și non-RIM.

Inelul de rodie de argint este considerat decor universal. Este blând, potrivit pentru femeile de diferite vârste fără restricții. Forma de piatră este foarte diversă. Astăzi, cele mai relevante decorațiuni sunt inele cu o grenadă sub formă de inimă, picături, cristale rotunde, ovale, cabine, decorate în cadru de dantelă. Arată frumos și scump.

Cum de a alege?

Selecția bogată a pieței moderne de bijuterii vă permite să alegeți un produs în orice stil: Trendy, sub stil clasic sau oriental.

La cumpărare, trebuie să țineți cont de anumite nuanțe:

 • Inspecția vizuală din toate părțile. Nu cumpărați un produs de calitate slabă, în care sunt prezente jetoane, nereguli, dents, intercalate.
 • Întuneric. Cu iluminare diferită, puterea strălucirii și a nuanțelor de piatră este clar vizibilă.
 • Montaj. Rodie poate arăta mult mai rău pe deget decât pe spectacol. Dacă el nu a ales proprietarul, este posibil ca câmpul energetic și temperamentul să fie incompatibili cu influența unei anumite pietre.

 • Nu trebuie să cumpărați în puncte de vânzare îndoielnice. Înainte de a cumpăra, este mai bine să parcurgeți recenzia magazinului, să vă bazați pe evaluarea acestuia și la disponibilitatea certificatelor de calitate pentru sortimentul furnizat.
 • Alegerea unui cadru, trebuie să luați în considerare caracteristicile periei. Cu degete groase, un inel subțire va arăta imperceptibil. Dacă degetele sunt scurte, ar trebui să acordați atenție accesoriilor de dimensiuni medii.
 • Culoarea minerală este selectată în funcție de propriile preferințe.
Citește mai mult  Pungi de umăr din piele

Agenții tineri sunt mai bine să cumpere modele subțiri, elegante, cu o jantă de aur sau argint figurat. Culoarea ideală a mineralei pentru ei va fi o nuanță roz. Astfel de fete sunt mai bine să se uite atent la modelele cu o piatră mică.

Doamnelor mature sunt perfect potrivite pentru produsele cu piatră mare și o bază largă. Cei care au vârsta de 40 de ani, puteți cumpăra un inel cu o bijuterie roșie, mai veche – o grenadă de cărămidă sau o nuanță de burgundă.

Inelul trebuie să se potrivească cu imaginea unei femei. Decorul de zi cu zi este de obicei modest, deci va fi combinat cu haine de afaceri, rochie romantică și caushal stil. Persoanele și inelele de lux pot transforma costumele simple tăiate.

Pomegranate – Firestone, un astfel de inel nu poate fi purtat fără a fi îndepărtat. Gem nu este recomandat celor care se nasc sub semnul apei.

Alegerea pe ce deget purtând un astfel de inel, merită să ia în considerare umbra pietrei și scopul de a purta:

 • Decorarea cu o grenadă verde sau galbenă este purtată pe Mizinz dacă trebuie să stabiliți comunicarea cu oamenii apropiați și înconjurați+
 • Pentru o căsnicie de succes se recomandă purtarea unui inel cu o piatră roșie sau roz pe un deget fără nume+
 • Natura creativă și pentru succesele profesionale Este recomandat să purtați un inel cu bijuterie pe degetul mijlociu.

Cum să purtați?

Mineral nu se combină cu rubin, diamant, piatră lunară, lazurită, crizolită și turcoaz. Poate fi purtat în combinație cu Agatom, Emerald și Sapphire.

Această bijuterie este arătată de semne de foc. Este nedorit să purtați pietrele de nuanțe roșii și verzi într-un singur produs, deoarece efectul lor este opus între ele.

Îngrijire

În grija inelelor de argint și de aur cu o grenadă fără pretenție.

Astfel încât piatra nu și-a schimbat umbra, păstrează-o nevoie de lumina soarelui.

Dacă este posibil, merită să protejați o astfel de bijuterii de la interacțiunea cu apa, substanțele chimice de uz casnic și lichidele agresive. Din contactele frecvente cu piatra de apă poate pierde strălucirea.

Din când în când decorarea necesită curățare. Acest lucru necesită o perie specială pentru curățarea ușoară, cârpă moale și soluție salină. Nu puteți curăța pietrele cu un cuplu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: