Inel cu topaz

Inel cu topaz

Pentru prima dată, Topaz a fost găsit pe Insula Topaziosos, de unde și-a luat numele. Gama de culori a acestei pietre semi-prețioase poate fi diferită – de la albastru ceresc la roz. Astăzi, Topaz a primit o recunoaștere specială în lumea modei de bijuterii, iar inelele cu această piatră sunt considerate cele mai elegante produse.

Principalele caracteristici ale topazei

Topaz este foarte apreciat de bijutieri. Decoratiuni cu pietre de aur roz, galben si albastru ceresc, deoarece aceste minerale sunt foarte rare.

Inelele cu Topaz posedă un lux special și arata scump. Probabil, de aceea mulți bărbați aleg inele de logodnă cu această piatră. Pentru depășirea unică a luminii, bijutierii sunt tratați cu o piatră cu o tehnologie tăiată cu diamante trepte, se realizează prin sculptură.

Gem are, de asemenea, proprietăți fizice naturale, cu excepția celor care creează maeștri de bijuterii. Iar primul din toate acest mineral se distinge prin duritate ridicată și densitate, chiar pot tăia paharul. Cu tăietura dreaptă, piatra devine alunecoasă, ceea ce o deosebește de ceilalți. Și cu expunere mecanică, cum ar fi compresia puternică, este ușor electrificată.

Tipuri de topazov

Modele și forme de inele cu un număr mare de topaz. În magazinele de bijuterii puteți găsi decorațiuni cu un topaz pătrat sau oval cu un cip de oțel sau verde. Pentru a atrage atenția, are numele comercial London-albastru.

Pentru mai multe produse rafinate, pietrele purpurii sau roșii sunt selectate în combinație cu diamante albe într-un cadru de aur. Prețul unor astfel de bijuterii va fi mult mai mare decât restul.

Se crede că Topaz este piatra care poate adopta un inel pentru angajarea. Se combină cu orice cadru de aur și argint.

Ca alte minerale, Topaz are un dublu – fum sau Rauchtopaz. Aceasta este citrină obișnuită sau cuarț galben. La frumusețe, el nu este inferior originalului. Prin urmare, mulți vanzatori fără scrupule îl folosesc adesea și le vindeți la prețul Topazului real.

Topazele naturale cu culoarea vino-galben, albastru sau roz sunt evaluate mult mai scumpe datorită cererii mari. Mai ales pietre populare cu o combinație de două culori – galben și albastru. Când amestecați aceste nuanțe, piatra verde originală.

Mineralul galben și de aur are gradare de culoare de la aur la maro. El a fost foarte popular în India antică. Sa crezut că protejează împotriva tulburărilor nervoase.

Piatră cu culoare roz una dintre cele mai scumpe. În aceeași India, se crede că el returnează speranță și slăbește experiențe.

Pentru a păstra claritatea gândurilor și pentru a consolida imunitatea, dobândește un inel cu un mineral alb.

Topaz-Champagne are o nuanță translucidă moale de șampanie. Acest mineral a câștigat recent o mare popularitate.

Mystic Topaz. Prelucrate de tehnologia specială pentru formarea de depășiri de curcubeu. Din păcate, ca orice piatră făcută artificial, recursul său dispare rapid.

Citește mai mult  lanturi de aur cu pietre

Minerale cu margini lustruite și nu tăiate numite Cabochon și are o formă rotunjită. Cel mai adesea, pietrele sunt supuse unor pietre netransparente, ceea ce vor arăta în produse mai câștigătoare. Din păcate, Topaz îndeplinește acest tratament foarte rar.

Ei bine, cel mai scump topaz astăzi este piatra imperială sau imperială. Are o culoare portocalie strălucitoare, cu o nuanță roz. Depozitele sale sunt Brazilia. Pietrele numai din această țară pot fi numite imperiale. Dar mulți bijutieri cred că mineralele găsite în Pakistan se pot califica, de asemenea, pentru acest titlu.

Proprietățile Magic de piatră

Arrivore credea că topazul a fost înzestrat cu proprietăți magice puternice. Unul, dintre care a fost considerat pentru a atrage noroc, bani și bunăstarea. El este capabil să ajute în găsirea de soluții și de a dezvolta intuitia credincioase.

Strămoșii noștri au crezut că, în afară de bani, decoratiuni cu acest mineral sunt capabili de a face frumusețea și de a atrage a doua jumătate. Bărbații el atașat de putere, masculinitate și încredere.

Astăzi, după numeroase studii, poate fi remarcat faptul că această piatră este capabil de a nu vindecare, este foarte ușor pentru a ușura multe boli – astm, insomnie, dureri la nivelul articulațiilor, vizibilitate slabă, și chiar atacuri de epilepsie.

piatra albastra este capabil de a da putere si sa faca fata cu crize nervoase.

Inelul cu topaz în Evul Mediu a fost recunoscut de alchimisti în cele mai multe mijloace fiabile pentru a detecta otravă în lichid. Când interacționați cu otravă, Topaz și-a schimbat culoarea. Aparent, prin urmare, toate cupele și felurile de mâncare din acea vreme au fost decorate cu această piatră specială. În est, mineralul era oameni dezechilibrați. În China, a crezut că el înmoaie mânia și furiosul unei persoane.

Dacă doriți să oferiți un cadou care să servească ca pe cei dragi, decorațiile cu Topaz vor deveni opțiunea perfectă.

La cine se potrivește Topaz?

Dacă credeți cu sinceritate că minerale schimbă viața și starea și a decis să cumpere decorațiuni cu el, atunci aici sunt mai multe recomandări pentru achiziționarea de piatră.

De exemplu, inelele cu Topaz nu sunt recomandate pentru a purta oameni singuri în căutarea celei de-a doua jumătăți. Stone distruge relațiile și nu duce la căsătorie.

Astrologii vă sfătuiesc să alegeți decorațiuni prin semn zodiacal. Semnele de bază care se potrivesc acestei pietre sunt lei, Sagetator, Berbec și Capricorn. Ei sunt încăpățânați, obty și înzestrați cu energie uriașă. Culoarea pietrei va ajuta aceste semne, face ceea ce așteaptă.

Aur – dă viață plăcerii și ajută la scăparea de răutate și ură, îndepărtați stresul. În India, este încă considerată o piatră de prietenie. Această culoare a pietrei poate merge, de asemenea, la gemeni și dispozitive.

Albastru – pentru leu și Capricorn, care poate avea probleme cu glanda tiroidă, va deveni indispensabilă. Și, de asemenea, Blue Topaz va calma emoțiile furtunoase, contribuie la scăparea insomniei.

Citește mai mult  Tipuri de rucsaci din țesături și alegerea lor

Strămoșii noștri asociați Topaz cu iluminare, în opinia lor, a adăugat optimism oamenilor și a dat un sentiment de libertate internă, care este important pentru Lviv și Berbec.

Pentru a descoperi proprietățile sociale ale pietrei, este necesar să purtați un inel de aur cu el pe un pin de mână de conducere. De asemenea, puteți înlocui inelul cu brățări cu topaz sau pendant. Topaz, îmbrăcat în argint, se va manifesta ca un vindecător, iar în aur va renunța la calități diplomatice.

Principalul lucru atunci când alegeți decorarea, nu confunda topazul cu Rauhtopaz, deoarece absoarbe energia negativă și poate provoca insomnie, precum și apariția profeților falși.

Raratopaz în cazuri rare, puteți pune pe lei, coafuri și arcași, dar nu Capricorn pentru a evita starea și depresia deprimată.

Decorațiile cu topaz sunt contraindicate la viței, pește și greutăți. Pentru aceste mărci, fericirea familială în prioritate, iar mineralul o poate distruge cu ușurință.

Cum de a alege un inel cu topaz?

 • Așa cum ați realizat deja că, înainte de a cumpăra un inel cu un topaz, este necesar să examinați cu atenție toate proprietățile sale, care semnează zodiac este potrivit.
 • Al doilea criteriu de selecție este o culoare. Despre ce culoare aveți nevoie pentru mărturie emoțională sau medicală pe care am descris-o mai sus.
 • De asemenea, inelele metalice sunt importante. Probele de aur 585 vor fi combinația perfectă. Nu cumpărați inele cu această bijuterie dacă sunteți un om de familie. Dar chiar dacă vă simțiți despre cei care visează doar pentru a găsi fericirea familiei. În ciuda acestui fapt, Topaz este considerat o piatră „acasă” și nu este recomandată pentru o lungă perioadă de timp pentru a scoate casa.

 • Când alegeți, luați în considerare puterea și puterea pietrei. El va proteja de puterea, daunele și răul. Și, de asemenea, ajută la afectarea persoanelor la cererea dvs. Nu în zadar, el a fost considerat unul dintre principalele pietre ale vrăjitorului.
 • Se referă în serios și la alegerea vecinilor din inel, precum și încadrarea sa. Mineral nu ar trebui să contacteze cu cristalul de cupru, diamant, miniere.
 • Alegeți o decorare cu o piatră sub formă de pere sau inimă. Aceste formulare sunt cele mai populare și dezvăluie toate proprietățile topazului.
 • Cu o inele de purtare pe termen lung cu această piatră, va schimba culoarea. Deci, veți înțelege că este obișnuit cu dvs.

Și ultimul, pe ce deget purtând un inel? Degetele sunt mai bine transmise de bioenergie și ajută la schimbul său adecvat.

Se presupune că, pentru înființarea de contacte sociale, puneți pe inel pe degetul mic. Pentru concentrarea asupra iubirii și a relațiilor, alegeți pentru mâna de conducere animată de decorare.

Ce să poarte Topaz: Soluții de modă

Moda poate dicta noi reguli în fiecare zi, creând noi tendințe. Dar Topaz absolut nu percepe acest fapt. Pentru a crea o imagine armonioasă cu el va trebui să încerce bine.

Citește mai mult  Cercei cu bile de aur

Astăzi, decorațiuni cu această piatră la vârf de popularitate. Ele atrag culoarea lor saturată și deversările luminoase, dau nobilimii și sofisticării imaginii.

Topaz în sine este un accent luminos în orice imagine și atrage toată atenția asupra ei. De aceea se potrivește, de preferință, în imagini de seară și cocktail.

Un inel deosebit de atractiv feminin, cu o piatră mare, va arăta peste mănuși de mătase. În setul cu mănuși, ele ar trebui să fie gri sau negre, precum și ambreiajul. Accentul principal este un inel.

Piatra a vinului și a umbra galbenă va fi perfect combinată cu aur roșu sau bronz. Albastru potrivit pentru platină sau argint. În plus, decorațiile de argint cu aceste piatră îmbunătățesc afluxul de energie în domeniul sănătății.

Stilul Toate decorațiile ar trebui să fie aceleași sau similare. Face un set de decorațiuni. Setul poate include o brățară, inel, cercei. Dar nu abuzează alte pietre. Avantajul ar trebui să rămână de la topaz.

Cu toate acestea, cea mai de succes va fi o combinație de ametist de lumină și topaz de aur. Un astfel de tandem va afecta pozitiv în întreaga energie în general.

Piatra nu poate fi combinată cu stilul de birou. Stylistii sfătuiesc decorațiile alese într-o singură gammă cu un costum. Dacă costumul este proiectat în nuanțe calde, atunci piatra ar trebui să fie caldă. Si invers.

Un inel solid cu Rauhatopaz se va potrivi armonios. Formele pătrate de pietre prelucrate au subliniat linii stricte de costum sau rochii stricte.

Pentru mai multe facilități, faceți un set de decorațiuni în avans. Pentru ieșirile în timpul zilei, selectați cercei mici fără pietre și un inel NEAT cu o cale de topaz, iar pentru decorațiunile de seară pot diferi în masivitate.

Un alt sfat din partea stilistului este asociat cu manichiura. Culoarea lui ar trebui să fie combinată cu inelul. Cea mai bună opțiune va fi o acoperire monofonică de bej, bază roz sau transparentă.

Îngrijirea decorului cu topaz

Ca orice piatră, Topaz are nevoie de îngrijire atentă și constantă. Iată câteva sfaturi, cum să vă îngrijiți în mod corespunzător produsele cu această piatră.

 • În primul rând, asigurați-vă că razele soarelui nu cad în piatră în mod constant.
 • Dacă vă decideți să o curățați, veți avea nevoie de un mijloc de spălare a felurilor de mâncare sau a săpunului. Coborâți produsul în apă săpun timp de 20 de minute, după care ștergeți cârpa moale fără o grămadă.
 • Nu utilizați lichide și țesături agresive pentru curățare și, de asemenea, nu utilizați prea multă putere atunci când fricțiunea.

 • Pentru a stoca bijuterii cu această piatră, este mai bine să utilizați o cutie separată sau un loc individual în cutie, astfel încât să nu se închidă.
 • Asigurați-vă că cosmeticele și substanțele chimice nu ajung la topaz.
 • Decorațiile cu pietre maro sunt de scurtă durată, un astfel de mineral își pierde rapid culoarea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: