Inele cu gravare

Inele cu gravare

Cuvintele și simbolurile joacă un rol important în viața noastră. Uneori este suficient să auziți o singură expresie și să deveniți cel mai fericit din lume și, uneori, este suficient să citiți câteva cuvinte, frumos gravat pe inel și să înțelegeți ce înseamnă sensul vieții. Cuvintele specificate sunt doar aerul și literele trase – memoria de secole.

Istorie

Decorarea inelelor și alte bijuterii cu text sau imagine simbolică învățată înapoi în antichitate. Potrivit surselor evreiești, începutul a început în vremurile vieții și domnia regelui Solomon.

Există o legendă că regele a fost prezentat cu un inel cu o frază scurtă „Va trece”. Cumva, într-o grabă de furie, și-a scos darul și a observat textul din interior „și va fi de asemenea ținut”. Fraza a reasigurat Solomon, inelul a devenit un talisman și un simbol al înțelepciunii.

În altă legendă, se spune că pe deget a fost scris în numele lui Dumnezeu, care a servit ca un simbol al unei înțelepciuni extraordinare a regelui

Indiferent de ce a fost, dar moda pentru aceste produse a început în Evul Mediu. Europenii au devenit din ce în ce mai descărcați inele împrumutate de la egipteni. Ei au devenit numele francezilor și britanicilor, care au încercat în orice mod să-și personalizeze gravura. Conducătorii au dat astfel de inele cu favoritele lor ca simbol al locației lor către instanță.

În curând, inscripțiile s-au răspândit la inele de nuntă. Și a fost obișnuit să scrieți text în interiorul decorului.

Primele mașini de pietriș au apărut în epoca barocă. Acest lucru a extins posibilitățile de masterat și a influențat producția de produse de produse.

Vizualizări

Gravurarea inelelor variază în funcție de tehnologiile și metodele de aplicare. Importanța fontului și dimensiunea sa joacă un rol important.

Pe tehnologia de procesare

Manual

De la început și până la sfârșit, întregul proces este făcut de maeștrii cu ajutorul tăietorilor numiți Styhel. Acesta este cel mai vechi mod care este relevant astăzi și este foarte apreciat.

Prețul pentru o astfel de gravură este destul de ridicat. Aceasta provoacă cea mai înaltă abilitate a gravorului și a acurateței, deoarece cea mai mică eroare este strică iremediară inelul. Pe de altă parte, datorită gravării mâinilor, se obțin texte originale și imagini foarte artistice.

Mecanic

Aceasta este cea mai ușoară și cea mai mică modalitate de a aplica desene pe inele. Gravura pe o mașină special concepută. Singurul dezavantaj este lipsa de capacitate de a face o inscripție (imagine) convexă sau volumetrică. Suprafața inelului trebuie să fie perfect plată. Dimensiunea mașinii limitează și dimensiunea gravurii.

Diamant

Masina speciala echipata cu un ac cu pulverizare cu diamante, care efectueaza gravura pe inele perfect netede cu o suprafata lucioase. Deoarece nu există reactivi chimici în procesul de desenare a desenului, imprimarea rămâne strălucitoare pentru o lungă perioadă de timp, nu va supraviețui și nu a fost șters.

Laser

Această specie ultra-modernă aproape absentă inexactități și posibilitatea deteriorării. Fasciculul laser este direcționat precis și, de asemenea, se mișcă exact de-a lungul traiectoriei, conform schiței create, care este așezată în programul de calculator. Spotul laser încălzește suprafața inelului, ca rezultat al căruia metalul se topește, schimbându-și culoarea și creând textura dorită. Ca rezultat, sunt obținute cavități, gravorul și inscripția sau modelul.

În acest fel, puteți să vă graviți nu numai pe suprafața exterioară, ci și pe interiorul. Ultima formă este practică, deoarece nu este expusă unui mediu agresiv. Și pentru căwwweds este un mesaj personal.

Gravura laser pe imagine este determinată. Are o culoare saturată gri.

Conform metodei desenului

Relief

Manual sau cu un laser, unele secțiuni între literele de pe metalul prețios sunt tăiate, ca rezultat, relieful devine în vrac și se ridică deasupra suprafeței inelului.

Adâncime

Gravura este obținută prin „scufundarea” datorită aplicării adânciturilor cu un ac de diamant sau o mașină mecanică.

Tipul de font

Textul este aplicat de un font care poate fi citit, care este, fără o precizie excesivă. De exemplu, poate fi vag – al1, als, fl sau rm. De asemenea, popular decorativ, de exemplu, PLN, Coventry și Alienware.

Marimea

În mod ideal, dacă fraza nu constă mai mult de 20 de litere. În funcție de dimensiunea inelului, este selectată înălțimea și lățimea fontului.

Idei pentru gravarea

Opțiunile pentru inscripții și printuri sunt nenumărate, dar, din păcate, fantezia gravurilor și proprietarilor inelului poate limita numai zona.

Ceea ce va fi aplicat produsului este determinat numai prin configurația proprietarului său și a caracterului său.

Pentru inele tematice

În plus față de nume și fraze memorabile, mulți sunt interesați să poarte un inel cu un model de complot sau cu caractere speciale.

Fetele cu melodii romantice cere adesea să prezinte inimi, flori, un cuplu frumos de porumbei sau alte păsări, diverse panglici.

Cei care sunt interesați de misticism și ezoterică, dau umplerea lor în aceleași simboluri mistice cu înțeles profund și sacru.

Fiecare ventilator de sine respectabilă trebuie să aibă un inel de eroug. De exemplu, un „inel de alianță extraordinar de popular de la trilogia” Domnului Inelelor „cu. Tolkien.

Fete cu gândire creativă ca produsele cu fraze acoperite în limba latină sau orice altă limbă. Credincioșii sunt încântați de cazuri cu inscripția „Salvați și salvați” sau cu rânduri de rugăciune.

Pentru modelele de nunta

Gravarea inelelor clasice de nuntă este în mare cerere. Pe ele nou-născuți scriu informația care înseamnă ei. De exemplu, numele dvs. (porecle blânde, porecle), data angajamentului, numărul primei date sau zile de dating, unele indică în plus locul. Cupluri cu un simț al numerelor de telefon capturați cu umor, citate dintr-un film sau un cântec preferat.

Modele interesante cu fraze, rupte în două inele de nuntă. O jumătate este gravat pe produsul miresei, iar a doua se încheie la produsul viitorului soț sau vice-versa.

În plus față de produsele clasice, mirii sunt oferite inele compozite cu gravura. inscripția inventată plasată pe o bază inferioară, închisă cu un inele de top late. Împreună, acestea sunt fixate printr-o încuietoare specială. Și dacă mutați partea superioară, apoi intrarea închisă de privirile curioase vor fi vizibile.

Exemple de inscripții populare

In rusa

Portofoliul de master are multe inscripții și plină de umor clasic. Mai mult de multe ori există mesaje de dragoste vorbesc despre sentimente sincere pentru jumătatea lor. De exemplu:

 • „Îngrijit“ sau „în natură bună“+
 • „Schimbarea nu este supusă“+
 • „Eu trăiesc / respiri“+
 • „Împreună și pentru totdeauna“ sau „Al tău pentru totdeauna“+
 • „tu esti fericirea mea”+
 • „Aprobat”+
 • „Tu esti eu“ sau „My World este tine“.

Popular scrierea unui mesaj clasic pe partea internă a inelului, deoarece acestea poartă un înțeles sacral care este destinat celor două.

Există dorințe „pentru fericire”, „în timp util”. Pe daruri memorabile scriu „cu dragoste”, „pentru o memorie lungă”.

Care îi place inscripțiile scurte, opțiunea de frază poate servi „mișcare – viață”.

Într-o limbă străină

Există o serie de fraze și citate romantice:

 • „Tea Extrano” – Mi-e dor de tine.
 • „Hasta Los últimos días” – până în ultima zi.
 • „Te iubesc” – te iubesc, dar poate suna in toate limbile lumii (Miluji Te – pe Cehia, Jeg Elsker Dig – pe danez).
 • „Acțiunile sunt mai puternice decât cuvintele” – acționează mai importante decât cuvintele.
 • „Tu ești stăpânul vieții tale” – tu ești proprietarul vieții tale.

Câte exemple citate și fraze nu ar citi, dar cuvintele pentru inelul tău ar trebui să meargă din suflet și din inimă

Sfat

Este important să luați în considerare unele nuanțe înainte de a vă purta nunta sau inelul obișnuit pentru gravarea.

Marimea

Produsul, necorespunzător pentru dvs., trebuie corectat înainte de a aplica textul sau tipărirea pe care ați selectat-o. Schimbarea inelului după aplicarea unei imagini, denaturarea fără speranță și rupturile, în consecință,.

Selectarea materialului

Nu orice metal prețios sau ieftin este potrivit pentru gravarea. Proprietățile materialului vor afecta complexitatea lucrării și, prin urmare, costul serviciului:

 • Gravura necostisitoare a inelelor de argint si bijuterii.
 • Tin moale și melchior, astfel încât acestea sunt categoric nu sunt potrivite.
 • În ceea ce privește aurul, este de dorit să alegeți un produs 585 al eșantionului. Modele de probă 950 mai ușoare și mai strânse din plastic, deci nu exclude posibilitatea de a distorsiona sau de neclaritate.
 • Platina și paladiul sunt foarte bine amenințate la orice tip de gravură.

Raportul dintre lățimea inelului și numărul de caractere

Cu atât mai puțin lățimea produsului, laconic ar trebui să fie inscripția și neobișnuită va arăta. Desigur, vrăjitorii vor putea găzdui textul într-o pereche de linii, numai va fi dificil din cauza fontului fin.

Încă mai acordă atenție punctuării și ortografiei, deoarece erorile nu pot șterge.

Valoarea caracterelor selectate

Înainte de a aplica diferite semne esoterice, magie sau simbolism popular, precum și rune sau hieroglife, este important să știți ce înseamnă simbolul. Nu toată lumea este potrivită pentru inelele Talisman. De asemenea, ar trebui să fie atentă cu privire la frazele într-o limbă străină. Ei nu vor face doar o parte a inelului, ci și motto-ul vieții voastre.

Și în cele din urmă, vreau să spun că gravarea este capabilă să facă un inel comun unic și pentru puțini bani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: