Inele de caractere slavice

Inele de caractere slavice

De mult timp, inelele au fost tratate ca subiecți cu proprietăți speciale. Multe tradiții sunt legate de ele, acceptă, superstiții și ritualuri. Popoarele slave au aplicat diferite simboluri pe ele, transformând decorațiile obișnuite în mătuși puternice. Inelele în stilul slavic sunt relevante în lumea modernă.

Forța Magică

În cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că vârful degetelor sunt conductori ai energiei magice. Dacă vă petreceți mâinile prin aer într-o anumită ordine sau conturând condiționat câteva caractere, puteți crea un câmp de energie sau de protecție. Inelele pe degete sunt capabile să multiplice puterea unor astfel de ritualuri.

Persorat purtat ca farmec. Au fost făcuți să se transfere la moștenire. Cei mai în vârstă a fost decorarea, cu atât proprietățile sale magice mai puternice. Când bijuteria a trecut prin multe generații, amintirea primului său proprietar a fost șters. Descendenții au creat diverse legende, conform căreia bijuteria familiei lor a avut o creație neagră.

ObEreg și-a dobândit proprietățile magice numai când a fost creat propria lui. Dacă nu a funcționat, faceți-vă decorațiuni, atunci a fost făcută pentru a comanda de la maeștri talentați. Dar atunci produsul ar fi trebuit să treacă o serie de ritualuri pentru a împuternici o energie magică favorabilă. Pentru aceasta, au fost rostite diverse conspirații și rugăciuni.

Din cele mai vechi timpuri, diferite culturi ale inelelor au fost un indicator al statutului unei persoane. Reprezentanții bogați și influenți ai genului pe degete erau preocupați de robuste masivi cu pietre prețioase. Prinții și cele mai înalte știu purtau cu numele ierburilor. Ei au servit ca sigilii care fixează cele mai importante contracte.

Tradițiile antice au ecouri astăzi. Schimbul de inele în timpul căsătoriei nu este altceva decât un ritual care are o istorie veche de secole.

Simboluri

Proprietatea magică a inelului a fost determinată în funcție de care simbolul a fost reprezentat pe ea.

Phoenix

Pasarea Phoenix – mitologică Caracter, capabil să ardă dottel și renăscut din nou. Prin urmare, imaginea sa simbolizează renașterea și o nouă viață mai bună. waffers Fenix ​​păsări aduce noroc și încrederea în sine.

Citește mai mult  Frumoasă cosmetică

Copacul vietii

Coast Ring Tree of Life Protejează de boli și sărăcia. Pinsted cu acest simbol sunt completate de imaginea a două coarne hornyness. Produsul oferă sale de sănătate proprietarului și materiale bine fiind de mulți ani. Arborele vieții este, de asemenea, capabil să protejeze împotriva magia furios și Char vrăjitorului.

Kolovrat

Pe inelele-overavegs Kolovrat reprezentat simbolic mișcarea cerească să strălucească. Omul cu Persdnev Kolovrat cade sub protecția Svarya, cai și Dazhbog. Proprietarul inelelor este înzestrat cu forța care îi permite să reziste dificultăți de viață. Energia acestui simbol este capabilă să dezvolte curaj și gândire creativă.

Inelele Kolovrat pot fi completate de un simbol al longevității – un șarpe. Astfel de haine sunt decorate în centrul de piatră verde, consolidând proprietățile de decorare a coasei. Kolovrat-Snowing face o sănătate grea și nelată. Ei protejează averea, aduc succes.

Grifon

Lei cu aripi și capul unui vultur – Griffins – apărători și gardieni de bogăție. Imaginea acestor creaturi pe inele aduce bunăstare în casă. Acest amulet este capabil nu numai de a stoca bani, ci și de a le mări.

Valkyrie

Imaginea de pe farmecele Walcium Walker vă permite să obțineți succes în afaceri. ObEregge aduce bogăție, îl protejează de furt și fraudă. Pentru a crește proprietățile magice ale inelului, runele bogăției sunt aplicate la aceasta – taxa.

Veles

În vechea mitologie slavă, Veles – un patron al agriculturii. Simbolismul său asupra inelelor aduce noroc, bogăție, îi dă proprietarului său înțelepciunea și dedică secretelor de a fi. animalele Totemul Veles au fost considerate un taur, lup și un urs. Pinsted cu imagini ale acestor animale dezvoltă abilități mentale, pentru a îmbunătăți intuiție, permițându-le să vă proteja de escrocherii de evazioniștilor.

Puterea vieții

Strămoșii noștri, respectiv a aparținut produselor agricole, pentru că numai ea le-a dat viață. Imagini cu pâine și umflături ocupat întotdeauna un loc special în simbolism popular. Farmecul cu imaginea unui bob încolțite numit puterea vieții. Aceasta este o amuletă foarte puternic, capabil de a da tot ce ai nevoie – de sănătate, bunăstare și prosperitate. Astfel de contoare iubit la vindecători uzură, deoarece produsul a crescut puterea lor.

Citește mai mult  Caracteristicile Troy Gold Oz

Welmer

Dacă este necesar să se trimită o persoană la stilul de viață corect, atunci este perfect pentru aparatul de sudură inel farmec. Inelul cu simbolurile divinității de foc este capabil să scape de obiceiurile distructive și să ajute să ia în mod competent soluții vitale. Amuletul îi dă proprietarului său de puterea voinței, nu permite să coboare la alcoolism și dependență.

Fern Flower

Potrivit credințelor, culoarea fernului distruge orice vrăjitoare întunecate. Este prezentat simbolic sub formă de Swastika cu opt punctate. Un astfel de inel îi face proprietarul invulnerabil la influență proastă. Floarea de ferigă este, de asemenea, capabilă să facă față bolilor sau să faciliteze cursul unor boli deosebit de severe.

Reperic

Succesul necondiționat aduce un rub de inel. Ajută norocul „macara” pe persoană, ca și cum reirenger spines. Această plantă poate supraviețui chiar și cu cele mai nefavorabile condiții meteorologice. În consecință, simbolul său dă energia vitală a celui care pune degetul un astfel de inel.

Farmece de femei

În majoritatea cazurilor, farmecul nu au împărtășit bărbați și femei. Cu toate acestea, reprezentanții francezi ca fiind continue a genului au nevoie de talismanii lor personale. Pentru fabricarea inelelor cu simbolism slavic nu a existat o tehnică specifică. Amuletul ar putea deveni răsucite, lamelare sau inel de răchită.

În viaţă

Una dintre aceste credințe de sex feminin este simbolul viu – zeița vieții și a fertilității. El dă căldură, armonie, elimină gândurile rele, ameliorează stresul. Pentru o femeie nu este nimic mai bun decât amulet care dă energie vitală.

Lada

Un alt simbol conceput exclusiv pentru inelele de sex feminin este steaua Lada, zeița de primăvară și de arat, patronii iubitorilor și căsătoriei. O astfel de decorare ajută la combaterea furiei, luați o decizie înțeleaptă, obținerea armoniei și echilibrului. Fetele necăsătorite vor ajuta la găsirea unui decent restituit.

Makosh

Figura centrală din vechea mitologie slavă în rândul patronilor de sex feminin este Makos. Simbolul ei pe ansamblu îi ajută pe femei să păstreze o vatră de familie. Inelul aduce bucurie, dezvăluie talentele și dezvoltă intuiția.

Inele temperale

Decorarea tradițională a femeilor slave a viței au fost inele temporale. Ei au fost atașați de vina capului de pe ambele părți, atârnând în temple, de aceea au un astfel de nume. Au fost o credință puternică pentru tinerii slavi, care trebuiau să continue. Frumusețile tinere au nevoie de protecție suplimentară, pentru a se proteja de ochiul răul și efectele negative ale rivalului invidios.

Citește mai mult  Cercei cu smarald

Sa crezut că un număr mare de inele din temple au consolidat proprietățile de protecție ale decorului. Acestea au fost aplicate la aceleași simboluri ca și pe persare.

Inelele temporale purtau toți reprezentanții sexului frumos de la Mala la Mare. Cu toate acestea, pentru copii, au avut doar un sens decorativ.

Materialul de putere

Proprietățile magice au fost înzestrate nu numai simboluri, ci și materialul din care a fost fabricat farmecul inelului. Împreună cu aur și argint, decorațiile au fost făcute din cupru și aluminiu.

Pentru vechile slavi, argintul poseda proprietăți de protecție pașnică. Inelele din acest material au fost protejate de vraja întunecată și răul. Sa crezut că decorarea de argint se întunecă datorită faptului că absoarbe energia săracă. Strămoșii au coborât astfel de farmece în apă cheie pentru curățarea de la influența rea.

Caracteristicile magice ale aurului au un caracter mai militant. Acest metal atrage energia și o transmite proprietarului său. Bijuterii de aur realizate cu propriile lor mâini posedă proprietăți speciale. Asemenea farmeci sunt capabile să împuternicească, înțelepciunea și curajul.

Produsele au fost completate de pietre diferite, care au fost adăugate sau proprietăți îmbunătățite de protecție.

  • AGAT a dat proprietarului longevității inelelor, deoarece este o piatră de energie vitală.
  • Topazul este capabil să vindece răni spirituale, să dea loialitate, pace și echilibru.
  • Aquamarine – minerale uimitor de frumoasa umbra a valului de mare este deținătorul unei vaturi de familie.
  • Chernelic aduce fericire, susține cel mai rău spirit și o bună dispoziție.
  • Perlele îi oferă proprietarului cu bogatyrs, oferă ani de viață lungi. A fost o piatră preferată de prinți și boieri.
  • Emerald a fost folosit mai des în decorațiile femeilor. Simbolizează castitatea și dragostea. Sa crezut că acest mineral verde a fost distins printr-o dorință, iar nou-născuții sunt protejați de turbulențele familiei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: