Inele de nuntă

Inele de nuntă

Nunta bisericii este sacramentul, datorită căruia dintre nou-născuții primesc o binecuvântare pentru o viață de familie lungă și fericită și bunăstarea în relații. O mulțime de cupluri consideră acest convențional sau care a învățat tradiția, dar există și aceia pentru care este important.

Potrivit Cartei Bisericii, se crede că cuplul ceresc încheie o căsătorie în ceruri și de acum încolo, nu numai că va fi asociată cu o ștampilă în pașaport, ci mai mult. Alegerea inelelor de nuntă este primul lucru care este de a face nouwwweds la pregătirea pentru sacrament.

Vama ortodoxă

Nunta – o procedură care plătește sensul sacru. Merită să înțelegeți că inelul, care este atributul principal al sacramentului, nu se aplică categoriei de inele de nuntă obișnuite, pe care Bride și Groom Schimbă biroul de registru.

Inel de nunta – Acesta este un simbol al iubirii, loialitatea, disponibilitatea pentru sacrificiul de sine. Nu se recomandă perceperea acestui obiect ca decorare și cumpărați produse luxoase și bogate. Potrivit legilor bisericii, inelul de nuntă ar trebui să fie cât mai simplu posibil.

Tradiții – o parte integrantă a culturii bisericești. Potrivit obiceiurilor, nou-născuții trebuie să dobândească inele din metale diferite, mirele este de aur, iar mireasa este de argint. Interpretarea unei astfel de tradiții spune că aurul este un soare care luminează viața de familie și indică calea cea bună și argintul – luna, care este satelitul soarelui și reflecția ei.

Există o altă interpretare care spune că aurul este un simbol al curajului, al puterii și conducerii. Argintul acționează ca o personificare a frumuseții, moale, feminitate.

Purtați un inel de nuntă numai pe mâna dreaptă, pe un deget fără nume. De mult timp există o convingere că este degetul mijlociu care este responsabil pentru sentimentele inimii. Potrivit canoanelor ortodoxe, ar trebui să fie botezat cu mâna dreaptă, prin urmare, și purtați un inel pe el. Punerea inelului, nu mai este necesar să o eliminați, este un produs în mod constant.

Modele

Tipurile de inele pentru nunta există atât de mult. Acestea sunt în mare parte produse concise simple fără delicioase, deoarece în biserică nu este binevenită de o mulțime de dragoste pentru valorile materialelor.

Citește mai mult  Totul despre Aur albastru

Larg

Modele largi – una dintre cele mai clasice opțiuni. Astfel de inele se potrivesc perfect fetelor cu degetele chubby. Produsul are de obicei o vedere la o margine plină largă, este convenabil să o purtați și să purtați zilnic. Multe inele de nunta de acest tip sunt decorate suplimentar cu mici diamante, in timpul nostru astfel de reguli stricte, ca inainte, nu mai sunt. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că preotul poate și refuză să dețină ceremonia dacă inelul va fi furios sau cu pietre mari.

Îngust

Inel îngust subțire – o excelentă alternativă la jante largi. Cel mai bun dintre toate, astfel de modele se vor potrivi fetelor cu degete lungi. Timpul și tradițiile nu stau în continuare, astfel încât inelul feminin este permis nu numai în versiunea de argint. Produse frumoase din aur alb, roz și galben, decorate cu diamante mici sau crumb de diamante, vor cădea la gust toate fetele.

Cu gravare

Produsele cu gravură internă sunt destul de potrivite dacă inscripția conține jurăminte în dragoste și loialitate, numele de nou-născuți, extrase din textele sacre. Foarte popular în acest caz sunt inele cu rugăciune. Odată într-un salon de bijuterii, dintr-o gamă largă, puteți alege inelul finit cu inscripția. Cu toate acestea, dacă doriți ca cuvinte să fie unice, intenționate numai pentru dvs., atunci o gravură frumoasă va fi capabilă să facă orice maestru.

Inele asociate

Astfel de inele – un adevărat simbol al unității complete a soților. Ca inele de nuntă ale acestui model, produsele de nunta sunt o copie exactă una de cealaltă, diferența este doar în dimensiune. Uneori decorațiile asociate nu sunt exact aceleași, doar elemente de decor, material sau formă.

Popularitatea inelelor duble este explicată prin faptul că mulți le percep ca o cartografiere a armoniei în căsătorie – soții se completează reciproc, ajutorul în dezvoltarea personală și creșterea economică, oferă sprijin într-un moment dificil.

Verigheta

Spre deosebire de inelele standard pentru nuntă, inelul se întoarce în vechiul Bizanț. Este de obicei un accesoriu major, masiv, arata ca o cruce. Pe conturul produsului, pe laturi și pe interior, inscripțiile sau rugăciunile sunt gravate pentru a ajuta la nou-născuți în viața de familie. Bijuterii combină două metale la o dată la astfel de persturi. Opțiunea feminină implică un produs de argint cu un insert de aur.

Citește mai mult  Pungi Gilda Tonelli

Materialele

Aurul este unul dintre metalele populare în fabricarea nu numai a modelelor obișnuite și de nuntă, dar și inele pentru nuntă. Astăzi, mulți pleacă de la canoanele ortodoxe, care nu doresc în fiecare zi să poarte un inel de argint simplu. Ca material, aurul are mai multe avantaje semnificative. Este mai durabilă, foarte durabilă și fără pretenție în îngrijire. În plus, dacă decorați inelul cu pietre, pe fundal de aur, arată mai interesant decât argintul.

Printre gama de inele de aur, ar trebui să se acorde o atenție deosebită modelelor de aur alb. Astfel de inele de nuntă se uită în același timp ușor și nobil, ele pot fi separate suplimentar de pietricele mici. Cel mai bun dintre toate, dacă sunt diamante sau crumb de diamante, dar mici rubine, safire, smaralde și ametisturi sunt permise.

Modelele din aur galben sau roz se vor potrivi ca o decorare zilnică. Culoarea galbenă este mai clasică, deci dacă sufletul se află mai mult la un astfel de tip, puteți ridica ceva interesant.

Printre numeroasele modele de inele de argint sunt foarte populare cu bijuterii cu negru. Produsele dintr-un astfel de material seamănă cu decorațiuni frumoase de vintage, iar inelele negre vor deveni o alegere excelentă atunci când cumpără un atribut de nuntă. Este pe inele de argint care sunt cel mai adesea prezent gravă și inscripții gata. Fianiți, diamante mici, rubinele sunt potrivite ca un decor suplimentar. Puteți alege un inel de argint cu inserții de aur.

Comparativ cu aur, argint – metale democratice destul. Produsele sale din aceasta va costa mult mai ieftin decât bijuterii din aur cu diamante. Singurul dezavantaj – decoratiuni de argint nu sunt foarte durabile. Ei trebuie să fie protejat de umiditate excesivă, apă sărată și lumina directă a soarelui. De-a lungul timpului, aceste bijuterii sunt beznoase, deci este important de retinut ca argintul are nevoie de îngrijire regulată – lustruire si curatare.

Citește mai mult  Ceasuri de mînă cu cronograf

În ceea ce privește bijuterii, în conformitate cu legile bisericești, astfel de modele sunt interzise. Nu luați chiar și cele mai frumoase inele în cazul în care nu sunt făcute din metal. Asigurați-vă că să ne amintim că frumusețea nu întotdeauna depinde de cantitatea de decor. Într-adevăr, în simplitatea și strictețea verighetele și constă din puterea. Preoții ortodocși cred că este inele simple care indică cele mai sincere sentimente și lumină.

Semne comune

Deoarece nunta se referă nu numai la numărul de biserică, ci și ritualurile de nuntă, are multe acceptări și superstiții diferite. Cele mai multe perechi se sprijină să le perceapă în serios, dar dacă ați decis să nu vă tentați soarta, atunci trebuie să cunoașteți unele dintre ele.

Unul dintre acestea va da bine explica de ce sunt recomandate numai inele netede pentru nunta. Se crede că viața de familie va fi calmă și în siguranță, ocolind probleme și boli, dacă alegeți exact un inel neted. Succesul și loialitatea așteaptă, de asemenea, acei nou-născuți care aleg produse împreună. Cumpăra inele stă în același timp într-un singur loc, apoi dobândesc semnificația simbolică care ar trebui.

Tradițiile recomandă o pereche pentru a alege aceleași inele de tip care să par să se completeze reciproc pe tot parcursul căsătoriei. Pietrele și decor aici înseamnă că calea va fi spinoasă și tare, astfel încât cei care cred în semne și acordă o mare importanță ritualului, este mai bine să cumpărați modele simple de inele fără inele. Decorul trebuie să fie complet nou, cu acul – este interzis utilizarea inelelor rudelor pentru nuntă, chiar dacă acestea sunt relicve familiale.

Punerea bijuteriei într-o zi solemnă, el urmează și se limitează – atunci inelul va deveni un talisman și o viață ușoară ulterioară. Cu toate acestea, toată lumea din viață poate avea dificultăți și dacă viața comună sa dovedit a fi insuportabilă, atunci după divorț, inelul va avea cu siguranță necesar să se îndepărteze și să nu mai poarte, chiar ca o decorare obișnuită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: