Inele de nunta diamante

Inele de nunta diamante

Din cele mai vechi timpuri, purtarea bijuterii cu diamante a fost o garanție de bunăstare. Apariția acestui diamant regal pe un deget de inel a mărturisit la încheierea unirii căsătoriei sau a angajamentului. Fiecare fată din sufletul visează despre apariția unui astfel de dar particular în colecția ei!

Caracteristicile pietrei

Diamantul este un diamant care este o formă specială cu ajutorul unei prelucrări speciale. Pentru a determina cât de mult piatra este aproape de ideal, va ajuta sistemul special de estimare „4C”. Aceasta este puritatea (claritate), tăiat (tăiat), culoare (culoare) și masă (carat).

Adesea am auzit expresia „Diamond cu apă curată”. Aceasta indică capacitatea necondiționată, absența căsătoriei și a defectelor.

De obicei, masa pietrei este estimată în carate. Un carat este de 0,2 grame. Forma cea mai faimoasă a diamantului – „Printesa” a apărut relativ recent. A fost deschisă de Arpad Neji în 1961. În prezent, ea este cea mai populară.

Tăietura este, de asemenea, un criteriu important pentru definirea calității. În prezent, sunt adesea folosite pietre cu 57 de fețe. Și utilizarea de această reducere a început deja în secolul al XVII-. Cu toate acestea, nu a fost posibil să se obțină rezultate la maeștri. Astăzi, astfel de produse sunt mulțumite de magnifica lor. Schimbarea numărului de fețe afectează în mod direct strălucirea și au o strălucire preferată a produsului.

Diamond – o piatră unică. Chiar și cu o lungă purtare pe produs, nu există fisuri și scuffs. Garanție de calitate – asta înseamnă autenticitatea produsului.

Tipuri de diamante

Varietatea de pietre vă permite să alegeți exact ceea ce vă place. Culoarea se poate schimba în mod semnificativ: de la incolor la o mare varietate de nuanțe:

 1. Uimitor, în căutarea de aur galben cu diamante negre. Ele sunt mai potrivite pentru femei mai mature, femeie de afaceri.
 2. Decoratiuni cu o piatră mică de culori roz va veni la suflet și va fi adecvat pentru tinerele fete.
 3. diamant galben – pentru fete extraordinare care prefera stilul extravaganta.

inele Materiale

Piața de bijuterii de inele de nunta crește și se dezvoltă în fiecare zi. Designeri de lucru de zi cu zi pentru a dezvolta noi modele unice. Inele de nunta pot fi diferite.

De aur

Cele mai frecvente și mai relevante în orice situație. Poate fi realizat din aur de diferite probe. Cele mai frecvente – 585. Materialul poate fi, de asemenea, diferite. aur galben este cel mai familiar în țara noastră din perioada Uniunii Sovietice.

Produsele din aceasta sunt considerate în continuare cele mai populare și familiar. Opțiuni de aur alb sunt potrivite pentru cei care sunt utilizate pentru imagini calme, fără țipând detalii. Ele sunt perfect combinate cu multe lucruri de la dulapul de bază al oricărei femei. Combinație de contrast de aur alb cu un diamant negru mare complement imagine clasic de afaceri.

Argint

Pentru cupluri sensibile și blânde. Produsele de argint sunt mult mai profitabile pentru cumpărare. Dacă bugetul financiar este limitat – aceasta este soluția perfectă.

Citește mai mult  Eșarfă de partener mare

Platină

Decorațiile de la platină sunt considerate a fi manifestarea aleasă. Proprietarul unor astfel de inele în fața celorlalți pare respectabil.

Inele cu smalț

Ea dă decorații culori diferite, puteți juca cu designul. În sine, inelul este deja o idee excelentă de designer. Înconjurarea este adesea interesată de proprietarul unui astfel de ornament unde a dobândit această decorare originală.

Combinate

În acest caz, materialele sunt utilizate imediat cu mai multe nuanțe. Culoarea principală va depinde de aliaj inclus.

Puteți alege, de asemenea, un inel în cazul în care mai multe metale sunt combinate dintr-o dată. De asemenea, se aplică mai rar, dar nu și materiale mai puțin frumoase. De exemplu, două salopete: titan și paladiu. Pentru a crea un unic inele de pus expertul în bijuterii desen pietre de diferite culori, se joacă cu materiale. Găsirea produse neobișnuite și foarte frumoase, capodopere de artă adevărată.

Soiuri de inele

Classics neconditionate – Inele de logodnă de aur cu diamante. Modelele pentru bărbați sunt de obicei larg. De multe ori, cu o piesa de diamant sau miez de diamant. Ele completează perfect imaginea, sunt potrivite pentru toate de atlet la managerul de top al unei legături de mari dimensiuni.

Inele pentru femei Classic sunt de obicei mai subțire decât a bărbaților. Ele pot fi cu o piatră mare, cu trei sau cinci diamante.

Cele mai multe inele frumoase pe nunta clasic – cu un interior de diamant. Produsul cu o piatră mare va sublinia eleganța și frumusețea mânere feminine. Pentru cei care preferă dimensiunile mici de pietre, opțiuni perfect potrivite cu o placeri sau diamante într-un cerc.

În Europa, și recent în Rusia, liderul de vânzări sunt inele duble și chiar triple. Ridicând un inel pe angajament, puteți alege decorațiunile în avans într-un singur stil. Dați-vă la alegerea dvs. în acest caz nu va funcționa! Opțiuni de combinații de masă.

Multe cupluri aleg inele cu safire, smaralde. Jocul cu diferite modele deschide noi fețe de masterat de bijutieri. Piatra centrală poate fi efectuată sub formă de șaibă. Pentru cuplurile tinere, precum și cei care cred în simbolism sunt inele perfect potrivite cu o inimă. Personalul mai exigent ar trebui să acorde atenție bijuteriilor cu un diamant pătrat.

Diferite țesături, modelele etnice stau la vârf de modă. Pe partea inversă puteți face gravura de la data nunții. Inscripțiile occidentale în limba engleză și chiar latină!

Cum să distingem de fals?

Diamantele au atras fraudatorii în orice moment. La urma urmei, în perioada de război și criza, când banii au fost depreciați, pe aur și diamante a fost posibil să cumpere tot ce aveți nevoie. Ani au trecut, dar diamantele sunt încă adesea forjate.

Ce sa fac? La domiciliu, încercați să executați următoarele recomandări:

 • Uită-te prin piatra la sursa de lumină. Radiile de trecere ar trebui să fie reflectate perfect din toate fețele ca în oglindă. Lumina pentru a vedea nu va reuși, doar un punct luminos în centru.

 • Ia inelul și glisați pe sticlă. Dacă este reală – zgâria va rămâne. Doriți să vă asigurați – apoi ștergeți degetul umed benzi rezultate. Dacă ați reușit, cel mai probabil piatră – falsă.
Citește mai mult  Totul despre versiunile japoneze

 • Cel mai teribil pas. Luați șmirghel și petreceți pe suprafața pietrei. Cu prezentul nu se va întâmpla nimic. Verificat.
 • Jewelerele și evaluatorii pot distinge profesional originalul din fals. Interesant, originalul nu va pierde niciodată radiația laser. În ultraviolet, toate verariile dau o strălucire și strălucitoare. Dacă săriți raze X, apoi după ieșirea imaginii pe film nu va funcționa.

 • Când cumpărați, acordați atenție certificatului de calitate. Institutul de Hematologie îl emite. Toate documentele însoțitoare pentru produs trebuie să fie completate corect, indicând locul în care a fost fabricat. Alegeți mai mulți producători dovediți și bine-cunoscuți.

Preț

Prețul produsului depinde de calitate. Evaluarea culorii declarată este luată în considerare, calitatea tăierii, lustruirea. Se estimează, de asemenea, în care a fost acordat laboratorul de certificare evaluarea și modul în care coincide cu instituția hematologică emisă.

De obicei, fraza este folosită pentru simplitate că numai persoanele de stare pot avea un diamant într-una și mai multe carate. Costul unui astfel de produs este comparabil cu un preț bun al mașinii.

Prețul mediu variază. Prețul inițial al bijuteriilor de la 15 000 de ruble. Finala este determinată de suma cu mai multe zerouri la sfârșit și în echivalentul dolarului.

Îngrijirea unui produs

La inelul orb shone și te-a plăcut de mult timp, este necesar să-l pasă de el. Îngrijirea este simplă, dar este mai bine să-l cheltuiți în mod regulat.

Regulile de bază ale manipulării blânde:

 1. Înainte de a vă îndeplini toate temele, inelul este mai bine să eliminați. Substanțele chimice care intră pot agrava strălucirea sau lăsarea pete pe metal.
 2. Dacă decorarea este combinată, include mai multe pietre sau perle dintr-o dată, atunci este mai bine să o eliminați înainte de aplicarea mâinilor. Componentele de grăsime din compoziția produsului cosmetic pot contribui la apariția petelor gri.
 3. Evitați intrările de iod la produs. Pe aur și argint, pot fi formate și pete urâte.
 4. Păstrați toate decorațiile în cutii speciale. Acest lucru le va proteja de efectele picăturilor de temperatură, razele luminoase ale soarelui.
 5. Răspândiți toate decorațiile din cutie separat una de cealaltă. Adesea cu inadecvați, pot să se împrăștie.
 6. O dată pe an este mai bine să renunți la bijuteria dvs. pentru curățarea profesională a unui bijutier. Folosește fluide și substanțe speciale care nu dăunează metalului. După o astfel de curățare, decorațiile dobândesc strălucirea inițială.
 7. Spălați produsul este mai bun de apă simplă, cu o mică adăugare de alcool amoniac. După spălare ștergeți ușor cu o cârpă uscată curată, mai bine de la flanel. Un șervețel obișnuit este, de asemenea, potrivit. Uscat aprofundat.

Dacă inelul este fabricat din argint, atunci în acest caz, în conformitate cu recenziile titularilor, este mai bine să utilizați soluția de săpun. Puneți produsul într-o soluție timp de câteva minute. După aceea, ieșiți, ștergeți pânza de flanel și uscați cu atenție. Pentru produsele din argintul negru, această metodă se potrivește prost.

Îngrijirea obișnuită a produsului va ajuta la prevenirea pierderii strălucirii și a strălucirii. Jewel vă va încânta de mulți ani!

Modele de designer

Epl

Exclusive designer inele de nunta la comanda – CHIC necondiționate în orice moment. În catalogul de diamante Yakut puteți alege modele superbe de inele de sex feminin și de sex masculin de design excelent. Variante multiple variante: de la clasic subțire cu o piatră la fantezie în formă cu includerea pietrelor. Figura pe metal poate fi făcută în stil gotic, imită pliantele copacilor și culorilor. Lucrarea folosește culori și nuanțe de aur diferite.

Citește mai mult  Pălărie cu clape de ureche

Sokolov

Designerii de marcă rămân simboluri fidești de piatră prețioasă. Multe inele frumoase din aur roșu și alb. În sortiment, angajament, nunta, inele duble, triple. De asemenea, puteți găsi inele de transformare. Fetele care urmeaza moda vor fi incantati cu inele ceramice. Tranzactionarea colaborează casa cu liderii majore în afaceri bijuterii, cum ar fi compania Yakut Alrosa și De Beers International Corporation. Acest lucru ne permite să oferim consumatorilor produse de cel mai înalt nivel.

Bvlgari

Inel de cumpărături de brand este o combinație perfectă de lux și frumusețe. pietre rare și unice în de înregistrare excelentă a metalelor prețioase – este o capodoperă de idei de design. Istoria de fabricare începe decorare casa de tranzacționare de la începutul secolului XX. bijutier grec Sotirios Bulgari perfecționat abilitățile sale profesionale, de mai mulți ani.

Acum, designerii casei de tranzacționare – o echipă de profesioniști care lucrează la fiecare detaliu de bijuterii. Caracteristicile produsului Bvlgari – o combinație de diferite forme geometrice, împletirea lor. De regulă, ele sunt, de asemenea, distinse prin formulare non-standard și o combinație interesantă de pietre. Prețul unor astfel de bijuterii începe de la 100.000 de ruble.

epoca de Aur

Dacă doriți opțiuni clasice pentru inele de nuntă, atunci ar trebui să vă atrageți atenția asupra gamei secolului de aur. Linia prezintă modele de la galben, lămâie, roz, roșu și alb și alb. Ele sunt mai accesibile după preț și devin o completare excelentă la orice, nu numai imaginea clasică.

Tiffany

Unele dintre cele mai luxoase și mai dorite decorațiuni sunt în mod legal sunt inelele de diamante ale lui Tiffany. O combinație unică de ușurință a formei cu o piatră mare – este un clasic american. Audierea unui inel Tiffany, de regulă, imaginația celor mai mulți oameni atrage o casă superbă cu o grădină luxoasă, o piscină și un garaj întreg de mașini scumpe.

Americanii spun că banii lui Tiffany Bunica lui poate să-i dea nepoata înainte de nuntă. Într-adevăr, o copie magnifică în colecția de bijuterii acasă. Este important să rețineți că este compania Tiffany a făcut 925 eșantion de referință de argint. Toate fetele visează să obțină o cutie turcoazică prețuită cu panglică albă!

Alegerea inelelor de nuntă joacă unul dintre principalele roluri în pregătirea pentru cel mai important eveniment din viață. Repetați într-o astfel de alegere ar trebui să fie pe propriile gusturi și preferințe. Astăzi, designerii vor oferi numeroase forme și combinații diferite. Toate inele în felul lor foarte frumos și unic! Nu te grăbi cu alegerea. Poate că printre decorațiile deja făcute deja, nu veți găsi „dvs.”. Atunci ar trebui să contactați un bijutier bun. El împreună cu dvs. veți fi proiectul de design al inelului dvs. și veți pregăti ceea ce vă place cu adevărat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: