Inele neobișnuite

Inele neobișnuite

Inelele neobișnuite se deosebesc de fondul analogilor clasici nu numai cu forma și dimensiunea sa, ci și noutatea, originalitatea designului. De obicei, astfel de decorațiuni preferă oamenii cu o poziție de viață activă, încercând să iasă din fundal comun și să-și prezinte individualitatea luminoasă în orice, chiar și în selecția accesoriilor.

Particularități

Astăzi, pe piața de bijuterii, puteți găsi un inel pentru fiecare gust, motiv, vârstă și portofel. Nunta și angajamentul, zilnic și memorabil, copii și adulți. Inelele de formă neobișnuită, mărimea și designul ocupă nișă separată. Astfel de decorațiuni pot fi găsite cu greu pe altcineva. Aceste inele sunt bune cu individualitatea lor strălucitoare, extravagantă și unicitate.

Cei mai buni maeștri de bijuterii în fiecare an oferă colecții întregi de decorațiuni originale de sex feminin. Multe dintre ele sunt supuse tematice, de exemplu, pe parcelele picturilor celebre, monumente arhitecturale, filme. Decorațiunile neobișnuite pot fi făcute pe propria dvs. schiță, de exemplu, inele asociate pentru nou-născuți.

Pentru a crea accesorii originale, nu numai aurul și argintul obișnuit pot fi utilizate, dar și combinații mai îndrăznețe de metale, pietre și alte materiale.

Istoria decorului

Istoria primului inel merge departe în antichitate. Totuși grecii antici descris în mituri și legende lor povestea lui Prometeu, pe care Zeus-Studzzitz legat de durere. Când eroul a fost eliberat, apoi ca un semn de recunoștință, el a creat pentru Mantuitor primele inele de similaritate din piatra si metal.

De atunci, tradiția de a decora inele degetele lor au început să se răspândirea rapidă. Oamenii purtau inele de ei înșiși și le-au pretins ca un cadou. Aspectul decorului și materialul din care a fost fabricat, a spus despre situația socială și prosperitatea proprietarului său. In plus, decoratiunile au fost purtate pe diferite degete: cavaleri – pe index, și reprezentanți ai grupurilor mafiote – pe maffs.

Astăzi, regulile clare de a purta inele nu există, cu excepția unuia – inelul de logodna este purtat în mod tradițional pe un deget inelar.

Modele

Asigurați-vă imaginea mai luminoasă și vizibile va ajuta la accesorii neobișnuite, originale, inclusiv modele de design de inele. Cele mai frumoase și costisitoare copii sunt fabricate manual, prin ordin individual. Astfel de inele sunt amintite, mai degrabă, lucrările reale ale bijuterii și nu un accesoriu ocazional.

Mai multe opțiuni democratice sunt destul de accesibile cumpărătorului bogăției medii. Astfel de inele pot fi găsite în magazinele și magazinele de bijuterii obișnuite. Foarte des inele neobișnuite sunt oferite complete cu cercei sau coliere, adică căști întregi.

Printre varietate de modele neobișnuite și originale, pot fi distinse mai multe grupuri de inele cele mai spectaculoase și memorabile.

Facilități arhitecturale

Unul dintre cele mai neobișnuite grupuri de design. Nu fiecare femeie pune pe un decor cu degetul cu Kremlinul sau Turnul Eiffel. Astfel de accesorii se efectuează într-o varietate de tehnici și direcții stilistice. Există modele elegante și sofisticate, cu o siluetă a unei clădiri celebre și există inele mari, masive, cu o imagine de relief de turnuri, cupole și piramide.

Animale și păsări

Categorie neutră și destul de universală. Astfel de decorațiuni sunt la fel de bine în privința mâinii bărbaților, femeilor și copiilor. Ele pot fi făcute sub formă de fețe amuzante de pisoi, pui sau tigru. Unele modele sunt siluete de pantere grațioase, pisici, vulpi, șerpi, un deget fără probleme. Unele opțiuni sunt făcute în designul deliberat de distracție: arici, chipsuri, porci, iepuri, agățându-se cu picioarele pentru deget. La aceeași categorie include inele cu imaginea diferitelor insecte și reptile.

Aparate de uz casnic, accesorii, transport

Acestea includ decorațiuni non-standard sub formă de brichete, tirbușoane, deschideri, căști, diverse feluri de mâncare, biciclete, pachete de chei.

Oscilate-ottis

Astfel de decorațiuni originale au o formă neobișnuită. Din interiorul accesoriului există un model convex sau o inscripție. Când o persoană își scoate inelul pe deget, rămâne o impresie de inimă, o inscripție romantică. Desigur, un astfel de desen va fi păstrat în curând, dar efectul în sine va fi foarte puternic și memorabil.

Pe degetul mare

Aceste inele sunt deosebit de populare în detrimentul designului lor extraordinar de sofisticat. Ei au multe variații diferite, de exemplu, o deschidere deschisă, o cape subțire, un deget de umplutură de la o bază de bază la vârful său. Unele modele sunt efectuate sub forma unui deget înfloritor al ramurii de copac înflorire, liane, viță de vie. Alte inele sunt decorate cu ornamente bizare sau imitație de armuri metalice reale.

Modele pereche

Cel mai adesea, astfel de inele sunt destinate tinerilor care intră în căsătorie sau pentru câțiva iubiți. Astfel de inele pot fi aceleași sau complementare logic reciproc. De exemplu, cheia + castelul, șurubul + piuliță, jumătăți de inimă, figuri bărbați și femei.

Printre alte inele originale și neobișnuite pot fi observate decoratiuni realizate în formă de cuib de pasăre, diverse plante, articole de îmbrăcăminte, pălării și pantofi, coduri de bare, legume și fructe, fire, noduri, funii, elemente de masă Mendeleev, mingi magice, umane ochi, cuie, personaje de desene animate, oase de joc.

Materialele

Inele neobișnuite dau creatorilor lor libertatea completă în alegerea nu numai a designului, ci și a materialelor pentru a încorpora ideile lor de designer.

Aur – cel mai comun și mai popular material pentru fabricarea inelelor de design clasic și original. Deoarece este hipoalergenic, practic, durabil și foarte frumos metal.

Pentru a crea o decorare sofisticată și elegantă, argintul nobil cu strălucirea sa moale, frumoasă este perfectă. Metalul nu este doar mult mai democratic pentru preț, are încă atât proprietăți de vindecare.

Aliaje de mai multe metale, cum ar fi aluminiu, cupru și staniu. În exterior, astfel de decorațiuni pot fi dificil de distins de produsele din metale prețioase, ele sunt atât de strălucitoare și strălucitoare de lux. Cu grijă adecvată, astfel de decorațiuni sunt capabile să-și încânte amanta de mulți ani.

Deoarece adăugări decorative pentru inele neobișnuite, pietrele prețioase și semi-prețioase sunt cele mai frecvent utilizate. Ele pot fi folosite ca un accent major sau pictura superficială pentru a decora suprafața inelului. Poate fi transparent sau culoare.

Dacă inelele originale sunt fabricate cu mâinile lor, atunci pentru fabricarea lor pot fi utilizate orice materiale de brad, inclusiv sârmă, lemn, plastic, margele, pietre, pene, butoane frumoase, reziduuri de țesuturi.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a alege un model cu adevărat extravagant și neobișnuit, este necesar să respingeți din mai multe puncte simple:

  • Forma manuală și lungimea degetului. Orice inel este, în primul rând, decor. Atrage atenția la îndemână, deci trebuie să fie selectată perfect. Inele subțiri, grațioase cu mai multe inele mici sau unice de dimensiuni medii, se uită cel mai bine la degetele lungi, subțiri. Robe masive cu pietre mari sunt potrivite pe mâini largi.
  • Foarte la modă și elegant, decorațiuni din două metale. De exemplu, aur și argint sau aur de culori diferite. Combinația de luciu rece și caldă arată întotdeauna foarte scumpă și neobișnuită.

  • Astfel încât inelul a devenit nu doar o decorare, iar pentru totdeauna a rămas în memoria la modă, puteți impune gravarea. Aceasta poate fi o dată memorabilă sau câteva cuvinte calde.
  • Inelele originale și aruncate decorate cu anumite simboluri și ornamente. Acesta poate fi un semn de infinit, petale de trifoi, inele conexe și alte modele.
  • Degetele subțiri fragile vor decora inele de deschidere a dantelă de metal fin. Modelele sculptate pot descrie legumele sau orice alt ornament. În orice caz, un astfel de inel arată foarte ușor și frumos.
  • Inelele cu pietre întotdeauna atrag atenția. Mai ales dacă acestea sunt cristale mari de culori strălucitoare, frumoase: albastru, turcoaz, liliac, roz, auriu, violet sau roșu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: