Inele ortodoxe

Inele ortodoxe

Inelul în sine poate fi deja considerat un talisman: în primul rând datorită formei sale. Cerc – altfel semn de infinit. Materialul din care a fost făcut inelul joacă ultimul rol. Deci, produsele de argint au fost întotdeauna considerate un simbol al purității. Articolul va discuta inele ortodoxe – forma specială a acestei decorări.

Inele ortodoxe: Întrebări terminologice

Cu toate acestea, pentru a apela inele ortodoxe cu „decoratiuni” in radara este incorecta si chiar oarecum dur. Acest tip de robust este considerat un fel de gardă de securitate care protejează nu numai efectele negative externe, ci și gândurile rele. Inelele au început în cele din urmă să fie considerate același simbol al bisericii ca o cruce nativă. Și, desigur, despre misticismul în acest caz nu merge.

Cu toate acestea, preoții acestei idei cele mai multe dintre ele nu susțin, și că reprezintă o serie de motive:

 • În primul rând, biserica tratează un puternic negativ.
 • În al doilea rând, pentru a proteja o persoană de necazuri și pentru a salva de la atrocitățile numai Dumnezeu, dar nu inelul.
 • În al treilea rând, dacă fiecare boutique bijuterii poate oferi astfel de „accesorii” pentru a alege, întreaga valoare spirituală a lucrurilor este pierdută.

O nuanță importantă: dacă inelul pentru proprietar este doar simbolul credinței și o reamintire a acesteia, atunci contrar standardelor religioase nu merge.

Cine are nevoie?

Soiurile inelelor există abundă – printre ei și robuste cu fețele sfinților și cu citate biblice gradate și cu numele patripurilor. Ei le cumpără adesea oameni care se asociază cu creștinismul la nivel cultural sau nu deloc identificându-se cu religia. Pentru ei, este, mai presus de toate, un accesoriu destul de mare.

Desigur, niciuna dintre atitudinea față de inel, nici achiziția sa nu este interzisă. Dar, în principal, acest detaliu este conceput pentru a reaminti credinciosului Domnului. Ele sunt dobândite pentru ei înșiși, prieteni apropiați, rude și chiar pentru copii mici. Unii credincioși din motive nu doresc să poarte o cruce sau, într-un fel, demonstrează religiozitatea lor – produsul poate veni la salvare cu gravarea în interior.

Citește mai mult  Revizuiți Rucsacurile Supreme

Deși s-au spus cele de mai sus despre termenii sceptici ai servitorilor de altar la decorațiuni cu simbolism ortodox și chiar mai mult pentru percepția lor ca un „mecanism de protecție”, este posibil să se confrunte cu o confirmare reală a unor astfel de proprietăți ale inelelor.

Cel mai frecvent exemplu este o pierdere sau deteriorare a aspectului produsului. Se crede că inelul „ia o lovitură pentru ea însăși”, proprietarul de îndepărtare de la boală sau nenorocire. Este curios că ceva asemănător de a spune, dacă ați pierdut sau ați întunecat o cruce.

Ce să alegeți metalul?

Inelele ortodoxe variază:

 • Prin materialul de fabricație – aur, argint, fier+

 • Înregistrare – Chiar și astfel de haine pot fi decorate cu pietre sau smalț+

 • Pentru numire – pentru ritualul de nunta, barbati, femei, copii+

 • În imagine și inscripții – este ușor să găsiți un inel cu o rugăciune, o pictogramă mică, un model de răchită și T. D.

Probabil merită să începeți să începeți cu materialele, deoarece mulți sunt înșelați: există o opinie pe care nici o cruce, nici inelele cu simbolismul creștin al aurului nu pot fi purtate.

Silver – Metal special, iar strămoșii noștri știau despre asta. În plus față de faptul că a fost împuternicită de proprietăți medicale neobișnuite, a fost adesea spus despre energia puternică pe care produsul de argint se acumulează în sine.

Aurul are avantajele: Este un simbol al luminii și soarelui, așa că este bine considerat cel principal. Dar este imposibil să spun că a fost mai citit. Argintul a dat, de asemenea, un omagiu să respecte și au folosit-o mult mai mult. Și motivul pentru acesta este prețul.

De lângă și mare, nu contează, inel din ce metal preferați. Este important să vă purtați, am fost bucuroși de la o specie și, așa cum spun ei, „a pune sufletul”.

Cele mai comune tipuri de inele

Una dintre cele mai cunoscute inele ortodoxe – cu inscripția „Salvați și salvați”. Mulți oameni aderă la opinii ca și cum ar putea înlocui pictograma, dar nu este deloc. În cuvinte simple, energia puternică se află și, prin urmare, puteți crede că ei ajută la menținerea purității gândurilor, formei, trimiteți-vă la calea adevărată. Aceasta este valoarea inelului „salvați și salvați”, dar nu în accesoriul în sine.

Citește mai mult  Totul despre bijuterii xuping

Conversia inelelor de nunta cu nunta Este imposibil: in cazul in care al doilea poate fi considerat ca un element decorativ, atunci primul sunt menite sa ajute la realizarea ritualului si de a deveni un simbol al iubirii.

Potrivit tradiției, inelele de nuntă ar trebui să fie variate cu soțul și soția ei. Un bărbat este aur și o femeie – argint. Nici o evadare și de lux sunt cu siguranță inacceptabile: pietre, două culori, orice trucuri de designer – toate acestea vor trebui să fie lăsate pentru un alt caz. Înregistrarea ar trebui să fie cea mai simplă. Adevărat, o digresiune este posibilă: Dacă doriți, puteți îmbunătăți numele soțului și soției sau data nunții.

Apropo, deși inele de nunta sunt obișnuite să poarte pe mâna dreaptă, cu o nunta, opusul este. Antic a crezut că calea de la degetul fără nume al mâinii stângi merge direct la inimă.

De asemenea, inele comune cu rugăciuni. Rugăciunile pot fi gravate diferite: rugăciunea lui Mytar, „Domnul, casele”, Fecioarei. Valoarea și scopul unei astfel de perverse este recursul credinciosului lui Dumnezeu, prezența constantă a celor mai mari de lângă persoana respectivă. Inele cu rugăciune aleg adesea femei – mai ales din cauza lor har și în miniatură. Cu toate acestea, pentru a împărtăși astfel de inele pe strict bărbați și femeile nu pot.

Scaunele Pisnail sunt mai considerate bijuterii independente decât un simbol al creștinismului. Astfel de produse sunt, de obicei, bogat decorate, combina mai multe tipuri de metale sau pietre prețioase. Dar ei pot răspunde, de asemenea, subiectelor ortodoxe. Adesea întâlniți cu sfinți, cruci sau îngeri.

Citește mai mult  Rucsacuri de marcă Dior

Inele destinate copiilor nu diferă mult de la „adulți”, cu excepția cazului în care. Cel mai adesea, părinții cumpără inele cu aceeași gravură „salvați și salvați”, sau cu rugăciuni. Desigur, decorul este cel puțin, dar se referă la aproape orice inele ortodoxe.

Sfaturi și recomandări

Pentru cei care sunt obișnuiți să adere la recomandările stricte, puteți da câteva sfaturi:

 1. Inelele cu simboluri pot fi cumpărate în orice magazin de bijuterii, dar ar fi frumos să o faceți în magazinul bisericii.

 2. Dacă ați achiziționat o decorare cu o rugăciune sau sfinți într-un punct de tranzacționare obișnuit, merită să mergeți la biserică și să consacrați inelul.

 3. Este recomandabil să purtați un inel în mod constant, îndepărtând numai dacă este necesar.

 4. Bărbați necăsătoriți și fete necăsătorite, în mod ideal merită să purtați un inel pe un index sau un deget mijlociu.

 5. Pentru căsătorie există propriile lor nuanțe: deși există deja un inel pe degetul dvs. fără nume, este destul de permis prin purtarea a două perverse pe un deget. Adevărat, vorbim doar despre inele cu rugăciuni.

Dar, lângă și mare, aceste reguli sunt incredibile, nicăieri și nimeni nu sunt prescrise de nimeni. Nu există cadre grele cu privire la purtarea sau achiziționarea de inele, nu. Și acest lucru este corect: nu este important ca decorarea să fie pe deget și chiar mai mult – nu costul sau locul de cumpărare, ci puterea Duhului proprietarului și a gândurilor sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: