Iolit: Descrierea, valoarea și proprietățile pietrei

Iolit: Descrierea, valoarea și proprietățile pietrei

Ilite este unul dintre acele minerale pe care inima cucerește la prima vedere. Tonul său profund violet aduce imediat gânduri despre magie și magie, vreau să mă uit la această bijuterie. În plus față de frumusețea externă, IIAIT are o serie de proprietăți unice care au nevoie de o considerație detaliată.

Istoria originii

IIAIT face parte dintr-un grup de Cordieritis, iar în toți anii existenței sale au avut o importanță deosebită pentru o persoană și într-un fel sau altul a influențat soarta proprietarului său. Multe mituri și legende sunt asociate cu acest mineral, dar pentru a spune exact că este adevărat și ce – nu, destul de problematic.

Prima legendă asociată cu piatra, se referă la vremurile vikingilor antice.

După cum știți, vikingii au plutit constant pe mare, căutând terenuri noi și cucerirea lor. Fogurile permanente și furtuna mărilor nordice nu au fost ușor de dat pe fructe de mare și adesea au reprezentat și au murit pentru că nu știau unde să navigheze.

Manuscrisele antice indică faptul că vikingii au început să ia Iolit în călătoriile lor. La început sa crezut că aceste pietre au servit ca talismane, dar apoi sa dovedit că navigatorii le-au folosit ca o busolă, determinând direcția datorită refracției razelor de soare din piatră.

Descris și clasificat Iolit deja în secolul al XIX-lea, de atunci a primit numele său corect. Mulți cercetători sunt numiți piatră și cordierite, ceea ce este, de asemenea, adevărat. Fapt interesant: pe setul filmului Titanic de numerar, CordInit a fost considerat o piatră pentru faimoasa „inima oceanului”, dar mai târziu preferința a fost dată unui mic mineral. În ciuda faptului că IIIt a fost descris mult timp de mult timp și toate calitățile sale sunt cunoscute, vechile nume ale pietrei rămân încă. De exemplu, Ilite se poate referi la „Sapphire falsă”, „Viking Stone” și multe alte nume neobișnuite.

Locul nașterii

CordErit este o piatră, preț mediu. În Rusia, nu este atât de popular ca și în alte țări, deci, decorațiuni care includ această bijuterie sunt rare. Că, totuși, nu le lipsește de o frumusețe deosebită și blândă.

Câmpul Iolya este aproape toată planeta noastră. Aceste pietre sunt adânci în pământ și sunt obținute prin scopul diferitelor rase. Depozitele bune „Stone Vikings” se află în Polonia. Există minerale de culori ușoare, sunt practic transparente.

Dar, ca și pentru Bavaria, iolytes saturate de culori violet strălucitoare sunt produse aici.

De asemenea, depozitele de cordieritime sunt, de asemenea, observate în America, dar există pietre destul de mici și, prin urmare, nu există o valoare specială în contrast cu pietrele găsite în India. Similar cu copiile de frumusețe sunt situate pe Sri Lanka și Madagascar. Dar liderul în căutarea pietrelor cele mai masive și de înaltă calitate este Norvegia. În Rusia, Iolya, din păcate, destul de puțin, dar încă mai are. Mining-l în Urals, Altai, Peninsula Kola.

Proprietăți

Orice mineral care dă natura are caracteristici unice. Înainte de a trece la proprietățile terapeutice și magice ale lui Iolya, merită considerând că reprezintă această piatră din punct de vedere fizic.

Fizic și chimic

În funcție de calitățile sale fizice, CordErit este foarte asemănător cu Jade, dar culoarea sa este comparabilă cu safir. O astfel de confuzie a servit ca Iolit pentru o lungă perioadă de timp considerată un alt mineral, același jad, de exemplu.Cordierite complex de structură, cristalin. Densitatea este scăzută – 2.7, dar duritatea este mult mai mare – aproximativ 7,5.

Datorită unor astfel de indicatori, Gem oferă perfect îngrijirea tăierii.

Dacă luăm în considerare Iolit după depozitare, se va vedea că culoarea pietrei în parcele se schimbă. Undeva va fi o culoare mai închisă, undeva aproape absența de culoare. Acesta este motivul pentru care Cordierita este limitată la un anumit unghi pentru a netezi deficiențele de mai sus.

Mineralul are o strălucire grăsime, se distinge prin transparență, majoritatea Iolyets strălucește sub razele soarelui. Culoare, de regulă, albastru, dar aici nuanțe pot fi multe, inclusiv culoare violet și lumină purpurie.

Magie

Proprietățile magice ale pietrei Viking sunt cunoscute pentru o lungă perioadă de timp și poate dura aproape orice. Merită să luați în considerare calitățile unice ale mineralelor din această zonă.

 • Mare la cuplurile de familie datorită faptului că face o armonie în familie, dragă și calmă. Și izolarea ajută la găsirea unei înțelegeri reciproce, pentru a stabili o relație între ei.
 • Va deveni o adevărată comoară pentru iubitori, pentru că susține sentimentele pasionate, contribuie la reconciliere, ameliorează de la schimbare.
 • Va ajuta oamenii nesiguri să câștige un loc decent în sfera de lucru și să preia controlul asupra situației. Se știe că purtarea Olith capabilă să atingă posturi ridicate și să-și schimbe radical viața.
 • Va economisi de la influență negativă, energia negativă fututa. Mai ales Cordrierit va fi util pentru persoanele cu o aură slabă, care este și „Lipnet” întregul negativ. Astfel de personalități Piatra nu numai că va ajuta să devină mai puternică spirituală, dar, de asemenea, să dea o mulțime de putere.
 • Va fi sursa de inspirație pentru toți oamenii care iubesc creativitatea. Piatra le va permite să se găsească, să-și dezvolte abilitățile creative, va contribui la faptul că o persoană va începe să viziteze gânduri creative că va mai putea aduce la realitate.

Vindecare

Prima și cea mai comună de proprietate medicală de Cordieritis – capacitatea de a nivelului de fond psiho-emoțională a proprietarului său. Acei oameni care sunt în mod constant sensibile la stres, să ia totul aproape de inima si sufera de diferite probleme, ar putea recurge la ajutorul Wiking de piatră.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să luați IOLITY în mâinile tale și cu atenție consideră că aproximativ 10-15 de minute, încercând să arunce restul gândurile din cap. De data aceasta ar trebui să fie suficient pentru a merge nervozitate și confuzie.

În plus, Iolite poate fi pus în noaptea de lângă tine, de exemplu, sub o pernă sau o noptieră – se crede că aceasta va ajuta să adormi mai repede.

Acesta va fi foarte util pentru femei. Orice vise doamnă despre unghiile să fie puternice, iar parul este viu și curgător. Iolitul este în măsură să dea o fată și pe ambele, dar trebuie să poarte în mod regulat. În plus, mineralul îi va ajuta pe cei care au hemoglobină scăzută, amețeli, memorie instabilă. Dar din nou, decorațiile cu această piatră sau cu un nugget pur ar trebui purtate zilnic până când simptomele bolilor pleacă.

Dacă cord-ul dvs. are un cadru de argint, nu va fi rău să reîncărcați apa. În noapte, decorarea este pusă într-un pahar de apă rece, și dimineața bea fluid în fața micului dejun.

O astfel de recepție simplă vă va ajuta să scăpați de zgură și toxine în organism, va asigura funcționarea corectă a tractului gastrointestinal, metabolismul va configura.

Soiuri

Orice cordierite are un element dominant în compoziția sa, care determină culoarea sa, precum și tot felul de incluziuni. De exemplu, datorită hematitei, piatra devine roșii roșii, magnetită contribuie la apariția în interiorul mineralei de stele mici, dar zircona provoacă divorțuri galbene. Tocmai din cauza unor astfel de elemente diferite și a inventat următoarele tipuri de cordieritis.

 • „Feline Eye”. Aceasta este o piatră albastră cu o bandă verticală albă.
 • „Iolitul sângeros”. Piatra de culoare roșie, aproape burgundă, a obținut o astfel de fel de mulțumită ceragului situat în minerale.
 • „Sapphire de apă”. Pietricele blânde, translucide ale tonurilor albastre și ușoare, nu pot avea deloc culori.
 • „Sapphire Rusions”. Spre deosebire de „colegul” său anterior, această piatră, dimpotrivă, are o culoare albastră întunecată, profundă.
 • „De cerneală”. Acesta este un fel de minerală rară, devine un nume atât de nume în cazul unei tăieri slabe, când culoarea este practic aproape de negru.

Cum să distingem de fals?

Până în prezent, IIAIT câștigă popularitate, începe astfel să răspundă cazurilor de fals. În ciuda faptului că majoritatea oamenilor care cumpără nuggeturi sau decorațiuni cu pietre nu sunt experimentați bijutieri, dacă alegeți Iolya să vă fie frică, nu aveți nimic de făcut.

 • Veniți pentru cordier la vremea tulbure. La urma urmei, dacă vă amintiți legenda despre Vikingi, piatra se aprinde din partea în care este soarele. Nu vă îndoiți, acest lucru este adevărat și cel mai simplu mod de a corecta definiția pietrei.
 • Spre deosebire de multe pietre care se joacă cu un strălucitor din diferite părți, Iolya are multe nuanțe. Uită-te la minerale dintr-un alt unghi și dacă vedeți că culoarea sa schimbat, înseamnă că mărfurile pot fi luate.
 • Desigur, există o modalitate radicală de a verifica piatra. Duritatea ei nu este prea mare, deci nu se va împărți din lovitură, dar pot apărea chips-uri și siguranțe.

Care se potrivește?

Ilite este o piatră pe care astrologii l-au studiat destul de bine. Să apară mai multe recomandări pe care le dau specialiștii.

 • CordErit este bun pentru că va fi absolut toate semnele zodiacalei. Cu toate acestea, el va oferi asistență specială SAGITTARI. Sagetatorul va deveni mai puțin temperat și mai bun, dar cântarele vor putea să depășească timiditatea pusă de natură. Și, de asemenea, ar trebui să ia în considerare culorile pietrei – mineralele albastru și ușoare se vor potrivi filigrane: cancer, scorpioni și pește. Pietrele întunecate sau pietrele cu diferite incinte pot alege reprezentanții rămași ai horoscopului pentru ei înșiși.
 • IOLDE recomandă cumpararea oamenilor creativi: Filosofi, profesori, scriitori, artiști. Pentru ei, el va deveni o sursă inepuizabilă de creație, pentru că mulți numesc minerale și într-un mod diferit – „Stone Muz”.
 • Dacă continuați subiectul profesiilor, atunci puteți observa cu precizie acest lucru Ameliorarea va fi achiziția necesară pentru persoanele a căror activitate este asociată cu risc. De exemplu, poate fi pompieri, poliție, piloți, muncitori cu altitudine mare. Aceste categorii și chirurgi, a căror profesie, desigur, nu este periculoasă pentru viața medicului însuși, dar necesită o concentrare și atenție constantă. În astfel de oameni, IIAIT va evita pericolele asociate cu munca lor.
 • Pentru a obține o a doua respirație și a găsi ideea necesară va fi capabilă pentru cei care ocupă constatarea adevărurilor: oameni de știință, cercetători, oameni religioși. Pentru ei, izolarea va fi demnă de gardă, care va ajuta la scăparea confuziei inutile în gânduri.

Fetele și femeile pot purta cordiere în broșe, inele, pandantive, margele, pandantive, cercei. Opțiunea optimă este o suspensie masivă situată în zona districtului. Datorită faptului că piatra este încălzită rapid, care are adesea o legătură specială cu el. În ceea ce privește materialele pentru îmbrăcăminte, țesăturile rafinate sunt potrivite: satin, mătase, sifon. Bărbații pot beneficia de asemenea de ajutorul natural al lui Iolya și pot dobândi sigilarea, manșetele sau pinii cu date.

O opțiune excelentă va fi o varietate de cifre cu includerea mineralelor – ele pot fi situate la domiciliu, la locul de muncă, în mașină.

Îngrijirea pietrei

Piatra Viking nu este prea capricioasă în îngrijire, poate fi purtată cu dvs. nu numai ca ornament, ci și într-o pungă sau buzunar. Dar rețineți că energia unei pietre, deprimată de diverse subiecte, se poate relaxa pur și simplu și, prin urmare, experții oferă o cutie separată pentru el.

   În cazul în care piatra este contaminată, poate fi tratată cu solid solid și apoi clătiți cu apă obișnuită. Și, deși se crede că acest lucru ar trebui să fie rar, esoteric are propria lor opinie cu privire la acest lucru. Mulți dintre ei cred că, dacă o piatră este purtată în fiecare zi, este necesar să se spală energia acumulată în acest timp. Înoarte, izolarea va trebui să se înmoaie în temperatura camerei de apă, dați la câteva minute distanță și apoi clătiți. Nu ar trebui să se aplice alte mijloace de utilizare.

   Despre proprietățile pietrei Uită-te în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: