lanț de aur pentru femei pe mână

lanț de aur pentru femei pe mână

lanț de aur pentru femei este un accesoriu foarte spectaculos și atractiv, care se va potrivi aproape orice motiv și evenimente. Acesta poate fi o rundă laic, aniversare sau un eveniment mai puțin semnificativ. Armonios arata ca astfel de lanțuri și în imagini de zi cu zi.

Caracteristici și avantaje

Astăzi, alegerea acestor bijuterii rafinate se distinge prin bogăția și diversitatea sa. Pe rafturile magazinelor de bijuterii, vă puteți întâlni marile multe lanțuri diferite pentru fiecare gust.

Este imposibil sa nu nota versatilitatea lanțului. Acesta va deveni un excelent plus față de nu numai festive, dar, de asemenea, seturi de zi cu zi de îmbrăcăminte. Doamnelor rândul său, de multe ori la astfel de produse pentru a face eleganță note subțiri în imagine.

Specimenele selectate corespunzător subliniază liniile elegante ale doamnelor. Decorațiile frumoase vor atrage cu siguranță trecătorii pe stradă.

Produsele de calitate din metale prețioase nu vor furniza senzații neplăcute în timpul șosetelor. Ele diferă în ușurință și confort. Decorațiile de înaltă calitate nu vor provoca reacții alergice sub formă de mâncărime sau roșeață.

Modele

Până în prezent, există mai multe soiuri de lanțuri pentru femei. Toate diferă în metoda de țesut. Alegeți o decorare feminină poate orice tânără doamnă. Vom fi familiarizați mai aproape de modelele populare lanțului.

Ancoră

Astăzi, accesoriile cu țesut de ancorare sunt foarte populare. În ea, legăturile sunt situate în unghi drept și posedă un aspect simplu și concis.

Citește mai mult  Totul despre Fluoritul

Pancire

Unul dintre cele mai populare astăzi este o bomboane. Este foarte adesea găsit în lanțurile de femei. Într-un astfel de design, plasat în același plan.

Bismarck

Mai complex și spectaculos este țesut numit Bismarck. Este potrivit atât pentru femei, cât și pentru lanțurile de sex masculin.

Combinate

Nu mai puțin popular țesut combinat. Acest design de bijuterii poate combina câteva tehnici complet diferite.

Astăzi, maeștrii de bijuterii sunt actualizați în mod constant și îmbunătățind doamnele. Acest lucru se aplică și lanțurilor fermecătoare. În prezent puteți achiziționa un produs pentru fiecare gust.

Lanțurile variază și în conformitate cu metoda de țesut:

 • Copiile manuale sunt cât mai mult posibil. În ele, chiar și cel mai mic detaliu al designului este gândit la cel mai mic detaliu. Dar astfel de lanțuri vor costa o doamnă într-o sumă rotundă, deoarece munca manuală în bijuterii nu are ieftin.
 • Există decorațiuni realizate de metoda mașinii. Ele nu sunt inferioare lanțurilor făcute manual. Este demn de remarcat faptul că astfel de eșantioane vor costa mai ieftin.

Materialele

Se recomandă achiziționarea a 585 de decorațiuni de eșantionare. Un astfel de metal este cel mai frecvent și poate fi achiziționat la un preț accesibil.

 • Astăzi, multe tinere doamne se întorc la aurul altor tonuri. Poate fi nu numai galben, ci și albă, roșu, roz, albastru, negru sau verde. Cea mai populară astăzi va fi recunoscută de lanțuri din aliajul alb, roz și roșu.

 • Nu credeți că nuanțele originale sunt naturale. De fapt, aurul este singurul metal, care posedă inițial galben. Alte nuanțe aliaj dobândește reciproc impuritățile adăugate la ea.
 • Decorațiuni de aur natural 100% pe care tocmai nu îl veți găsi. Cazul nu este deloc în costul sau raritatea ridicată a acestor produse. Metalul galben este foarte moale și plastic, deci întotdeauna trebuie să adauge componente care îi dau duritate și densitate (de exemplu, argint).
Citește mai mult  Broșe în stil "Bocho

Cum să ridici?

 • Achiziționarea unui accesoriu de aur, asigurați-vă că acordați atenție lungimii, greutății și fiabilității legăturilor legăturilor. Lungimea decorului trebuie să se potrivească cu dimensiunea mânerului doamnelor, altfel o puteți pierde.
 • De regulă, există lanțuri lungi de 18-20 cm. Ei trebuie să stea liber pe mâner, dar trebuie să urmezi astfel încât lanțul să nu se dezbrace și sa târât.

 • Înainte de a cumpăra un produs trebuie să încercați. Doar ca să puteți decide cu privire la dimensiune. Dacă sub lanț nu se dovedește a sări peste cel puțin un deget, atunci înseamnă că este perfect pentru tine.
 • Nu uitați de eșantion. Trebuie să fie gol pe orice produs de aur. Brataratul lanțului nu este o excepție. Se recomandă să se pronunțe copiilor unui metal de 585 de eșantioane. Decideți cu culorile aliajului și cu ceea ce tinuta va fi armonizată cu un accesoriu spectaculos.

 • Nu uitați că decorațiunile din diferite tipuri de aur din aceeași imagine nu arată în nici un armoniu. De exemplu, dacă purtați adesea produse metalice galbene, atunci nu este nevoie să alegeți un lanț de aliaj alb.

Acordați o atenție deosebită clapetei. Acest element important trebuie să fie utilizat și, de asemenea, ușor de dezbatet și fixați.

 • Înainte de a cumpăra, se recomandă verificarea dispozitivului de fixare. Pentru a face acest lucru, doar puneți lanțul pe mâna dvs. și apoi eliminați. Această experiență simplă vă va arăta: puteți reuși să gestionați accesoriul fără ajutor de la.

Cum să purtați?

Bratara de Aur va deveni suplimentul perfect al costumelor casual. Acesta va fi armonizat cu kituri de birouri sau lucruri populare în stilul casual. Dacă doriți să accentuați sofisticarea imaginii, accesoriul poate fi decorat perfect cu pandantive mici sau farmec.

Citește mai mult  Totul despre piatra de chrysoprază

Tendința acestui sezon este brățara slave. Este un lanț care intră fără probleme într-o decorare pentru un deget sau un inel tradițional. Astfel de specimene sunt la vârf de popularitate și se bucură de cererea în rândul tinerilor de modă.

Nu purtați un lanț de ceas pe de o parte. Mai ales inexorabil va arăta tandem, în care cele două accesorii sunt făcute în diferite stiluri. De exemplu, ceasurile mari de sport nu vor fi complet combinate cu un lanț subțire în performanța clasică.

Doamnelor de mile sunt sfătuiți să poarte un accesoriu elegant pe mâna dreaptă. Este mai adesea în minte, deci decorarea însăși va fi mai vizibilă și atrage atenția celorlalți.

Cum să vă îngrijiți?

Produsul dvs. preferat vă va păstra aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp dacă oferiți o anumită îngrijire:

 • Dacă ați început curățarea, lanțul este mai bine să amânați deoparte, astfel încât acesta să nu fie expus la substanțe chimice de uz casnic agresive.
 • Îndepărtați decorarea și în momentul în care faceți o baie sau mergeți la culcare. Deci, protejați lanțul de daune mecanice posibile și pauze.
 • Proceduri de curățare din când în când.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: