Lanț pe talie

Lanț pe talie

Vara este timpul când multe fete caută să iasă în evidență cu ajutorul unor accesorii bine selectate la ceapă și să le facă să se concentreze asupra figurii. În prezent, există un mare sortiment de bijuterii, printre care lanțul de pe talie este evidențiat în special. Aceasta este o superdrandă în ultima ediție 2014, care acum se confruntă din nou cu renașterea sa creativă sub conducerea sensibilă a designerilor celebri.

Un pic de istorie

4 mii mai mult de 4 mii au fost populare pentru talie. cu ani în urmă de la națiunile din est, dar peste tot avea un înțeles diferit. De exemplu, în India un astfel de accesoriu numit „Fișier”. El a fost unul dintre numeroasele atribute pentru a ține ritualuri și ceremonii religioase. Este într-un astfel de colier pe talie, Dumnezeul lui Krishna este descris pe multe picturi din antichitate.

În Maldive, o astfel de bijuterie a fost distribuită numai în rândul oamenilor nobile și a subliniat statutul lor, consacrat în societate – judecător, șeful orașului etc. Acestea au fost făcute exclusiv din metale prețioase, iar pietrele prețioase și naturale au fost folosite ca decor. Valoarea similară a lanțului de pe talie a avut, de asemenea, pentru reprezentanți ai sexului slab în Rusia, în secolul al VII-lea. Pentru o lungă perioadă de timp, doamnele ruse au subliniat luxul și bogăția de un fel.

Locuitorii țărilor arabe cu ajutorul lanțurilor de pe talie au lecurat bărbații, punând decorarea în timpul executării diferitelor dansuri etnice, concentrându-se astfel pe formele lor seducătoare. Și datorită suplimentelor sub formă de monede de aur sau jafuri speciale, ei au consolidat efectul acestui accesoriu.

Citește mai mult  verighete neobișnuite

Când decorarea a devenit din nou populară în secolul 21, designerii occidentali i-au dat un nou nume – lanț de burtă, care este literalmente tradus ca un lanț pentru burtă.

Caracteristici și avantaje

Într-o stare primitivă, decorarea seamănă cu o centură subțire din legăturile metalice de diferite dimensiuni și lungime. O astfel de decorare tradițională cu ușurință va reîmprospăta majoritatea arcurilor femeilor, făcând un accent pe talie. Cu toate acestea, moda modernă lasă o simplitate atât de elegantă în trecut, oferind fetelor mai elegante și mai interesante modele.

De regulă, un astfel de lanț este alunecat cu talie sau burtă, stabilind o anumită atmosferă sofisticată. Dar există și astfel de modele care poartă șolduri pentru femei și sunt realizate până la 100 cm lungime. Există, de asemenea, produse care sunt atașate la gât și apoi trece spectaculos pe mână și se termină pe talie – este o opțiune mai mare și curajoasă pentru fetele de sine încrezătoare.

Ar trebui să se țină cont de faptul că o astfel de decorare va deveni o decorare reală numai pentru acele tinere femei care au o figură de invidiat. Astfel, acest accesoriu devine un fel de atingere finală a efortului asupra lor, care a pus majoritatea femeilor în gradul de sezon fierbinte. Lanțul pe talie va plăti cu ușurință atenția celor din jurul abdomenului gofrat proprietarului lor și să sublinieze frumusețea lui.

Gama modernă include o varietate de stiluri, cum ar fi un accesoriu: de la modele la costume de seara la suplimente spectaculoase de costume de baie. Cel mai adesea se produce podoabe nu din metale scumpe, care diferă în proprietate inoxidabil, dar sunt de obicei destinate pentru nu mai mult de un sezon poartă. Cu toate acestea, printre bijuterii, puteți încerca să găsească umflate etnice tradiționale, care va fi foarte elegant, pentru a sublinia ceapa moderne.

Citește mai mult  Brățară din mentalalizare

Imagini spectaculoase

Cele mai multe opțiuni de populare sunt perechi în mod tradițional subțiri și completate cu produse fianits care sunt atașate direct la talie. Cu ajutorul ei, orice fată se va simți și mai sofisticate.

Opțiunea optimă zilnică va fi decorarea pe care o va pune pe fată sub bluză translucidă. De exemplu, un model elegant de argint în combinație cu o bluză albă scurtă din material subțire și pantaloni negri pe o talie scăzută va deveni o combinație excelentă pentru o plimbare în jurul orașului cu prietenii.

Dacă o fată vrea să iasă în evidență, atunci stilistii recomandă să cumpere un accesoriu la costumele ei de baie. În acest caz, este mai bine să abandonați corpul și să acordați preferință bikini deschise.

Cea mai spectaculoasă opțiune va fi un astfel de lanț de stil la care este atașat gâtului și trece la îndemână. Prezența unui element suplimentar al decorului sub formă de suspensie va da imaginea eleganței. Costumul de baie trebuie combinat cu culoarea metalului din care se face lanțul.

Fiind în căutare de bijuterii spectaculoase și non-bancare pentru rochia de seară, merită să cumpărați o decorare mai tangibilă, care se încadrează perfect pe haine, subliniind feminitatea fetei.

Pentru a obține o imagine mai elegantă, stilistii sfătuiesc să combine un accesoriu cu o rochie monofonică. Cele mai favorabile și luxoase ceapa vor lucra folosind o rochie neagră clasică și un lanț gros de aur care îl va prinde în mai multe niveluri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: