lanturi de aur cu pietre

lanturi de aur cu pietre

Până în prezent, lanțul de aur este considerat un clasic de bijuterii, care trebuie să fie incluse în colecția de accesorii de bază ale oricărei femei. Este incredibil de elegant și se poate potrivi în imaginea oricărui stil. Cel mai popular în acest an sunt lanțurile de aur cu perle și pietre prețioase. Ei vor deveni un accident vascular cerebral de lux al arcului feminin și accentuează eleganța proprietarului lor.

Caracteristici și avantaje

Lanțul de aur a fost, există și rămâne cel mai de dorit decor și un cadou pentru multe femei. Acesta este cel mai universal accesoriu care este potrivit pentru orice categorie de vârstă. Un mare varietar ca răspuns la cerere va permite fata să aleagă exact produsul care nu numai că va cădea la gust, ci și cea mai elegantă se potrivește în majoritatea imaginilor sale.

Aurul în sine este cel mai nobil metal prețios, cu care este suficient să-i subliniez statutul și să adauge un lux de lux în arc. Brandurile moderne de bijuterii oferă în mod activ produsele sale de achiziție nu numai din materialul galben tradițional, ci și albi, roșu și roz. În acest an, lanțurile cu pietre prețioase, care dau aspectul produsului și mai multă eleganță.

În prezent, o atenție deosebită merită plătit și țesut lanțul. În bijuterii, există un întreg set. Dintre acestea, femeile sunt obișnuite să dea preferință celor care sunt cele mai versatile, confortabile și populare. Acestea includ metodele de „Bismarck”, Figaro, Pancar și ancora.

Iubitorii urmează tendințele la modă, stilistii recomandă să-și îndrepte atenția asupra țeserii, cum ar fi „dragostea” și „Serpentine”, care arată foarte interesantă și subliniază perfect frumusețea gâtului feminin.

O gamă largă este bună în faptul că conține o mulțime de exemple de realizare a designului lanțurilor folosind aur și combinațiile lor cu alte materiale. În plus, recent a devenit relevant pentru a cumpăra decorarea, ghidat nu numai prin apariția produsului, dar, luând în considerare piatra de care o completează.

Citește mai mult  Cercei cu opal

De mult timp, oamenii au acordat o mare importanță acelor cristale care sunt pe ele însele, luându-le anumite calități și chiar un fel de caracter. Femeile Suverval sau pur și simplu iubitorul se află în evidență pot fi recurs la această caracteristică atunci când selectează cea mai potrivită versiune a bijuterii.

Modele populare

O varietate de lanțuri de bijuterii oferă fetelor o alegere largă pentru opțiunea cea mai potrivită. Acesta poate fi un model universal sau, dimpotrivă, extravagant, care va sublinia în mod eficient ceapa și va acorda atenție proprietarului său.

Cele mai relevante sunt următoarele produse.

Mic de statura

Lanțurile cu o piesă mică sub gât este cea mai mare versiune a anului curent. Acestea sunt considerate modele foarte elegante și universale. Lanțul subțire vă permite să decorați aproape imperceptibil, prin urmare, în ciuda lungimii mici, un astfel de accesoriu va fi foarte confortabil de purtat. Ca o piatră prețioasă, un diamant, un topaz, smarald sau o perlă, care sunt plasați într-un pictor între clavicule, subliniind feminitatea proprietarului lor.

Există, de asemenea, opțiuni de două sau trei straturi care constau din mai multe așa-numite niveluri de lanțuri de diferite lungimi. Pe pandantivul superior nu poate fi montat sau fiind ca miniatură, iar cel mai lung lanț este de obicei decorat cu mai multe pachete de pietre.

Piele

Tendința returnează coliere din piele cu inserții de aur. Ele sunt mai puțin elegante, dar în același timp destul de elegante pentru a sublinia sportul sau imaginea casuală a unei fete. Beneficiile acestui model includ bugetul său – datorită dantelă din piele, costul produsului este semnificativ mai mic. Adesea, în vânzare puteți găsi produse similare cu elemente care nu au de la aur pur și metal placat cu aur, care va reduce prețul mai mult.

Citește mai mult  Portofel din piele de skate

În prezent, opțiunile mai populare sunt lanțuri similare făcute similar cu Choker. Acestea au, de asemenea, o lungime scurtă și sunt completate de Quarters sau Pandantive de dimensiuni medii. Deseori, inserțiile de la aur sunt furnizate cu pavațe cu fioți, care dau produsul de feminitate și glamour.

Cu perle

Lanțurile de aur cu perle sunt considerate în mod tradițional ca fiind Coco Chanel, care sunt extrem de populare în acest an. Ei se bucură de o cerere semnificativă între fetele care încearcă să-și sublinieze imaginea unui accesoriu foarte elegant. Aurul combinat cu perle naturale creează un efect foarte feminin și blând, capabil să devină un accident vascular cerebral final al oricărui stil.

De obicei, un astfel de lanț are o lungime semnificativă sau mai multe niveluri, iar perle atașate la el cu ajutorul pavaței sau acționează ca o coulon elegant.

O opțiune foarte populară este o combinație a unui lanț de aur puternic, cu un număr de margele de perle.

Cu pandantiv

O opțiune clasică care nu va ieși niciodată din modă este o combinație a unui lanț de aur subțire, cu un pandantiv îngrijit. Poate fi o piatră prețioasă sau piatră naturală pricepută, de exemplu, Ruby sau Malachit, care va accentua efectiv gâtul feminin și va deveni un plus elegant la gâtul adânc.

Încă în cerere și pandantiv-pandant, a cărei formă feminină îi permite să se potrivească cu succes într-un stil romantic. În funcție de dimensiunea coulonului și de lungimea lanțului cu el, puteți crea un arc foarte spectaculos și elegant.

Recomandări pentru selectarea unui stil

Stilistii sfătuiesc să aleagă un lanț de aur cu o piatră nu numai din considerente estetice, ci și din practică. O gamă largă poate confunda cu ușurință și seduce fetița necorespunzătoare pentru stilul ei de viață cu o decorare, care, în ciuda frumuseții, va rămâne în continuare fără un caz într-o cutie.

Citește mai mult  Tipuri de pietre verzi

De aceea, înainte de a cumpăra, merită familiarizat cu următoarele recomandări:

  • Femeia de afaceri Stylistii sfătuiesc să cumpere ceva cât mai universal posibil, care este ușor de potrivit atât pentru biroul strict, și un arc mai simplu de zi cu zi. Poate fi un lanț subțire de lungime scurtă de aur galben sau albă. Va fi confortabil să purtați pe tot parcursul zilei, în timp ce decorarea nu va distrage atenția femeii din afaceri. Suspensie miniatură cu un sens sau doar o piatră mică grațios va deveni punctul final al întregii imagini.

  • Caracteristici romantice și blânde care sunt aproape de stilul boem al lui Bocho, care merită să acorde atenție lanțurilor lungi. Ei vor fi capabili de a decora în mod eficient, nu numai zona de decolteu, dar, de asemenea, partea din spate a proprietarului său.

  • Bluză sau rochie în aer liber – motiv pentru decorarea bilaterală elegant, care poate accentua feminitatea din spate frumoasa fetei. De regulă, bijuteriile similare sunt completate de perle sau fianuri.

  • Accesoriu pentru fiecare zi poate fi o decorare cu mai multe niveluri cu pandantive miniaturale de aur. Aceasta este o opțiune minunată pentru vara, care este foarte elegant a subliniat feminitatea și eleganța amantei lor. Potrivit pentru hainele oricărui stil și tăiere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: