Lanțul de aur cu țesut „Nonna” Nonna „

Lanțul de aur cu țesut "Nonna" Nonna "

O atenție deosebită atunci când alegeți un astfel de accesoriu, ca un lanț este dat frumuseții și originalității legăturilor de intercalare, precum și puterea produsului. Prin urmare, chiar și printre o mare varietate de bijuterii, un lanț de aur cu o panglică „Nonna”, combinând cu succes toate aceste calități, atrage întotdeauna atenția.

Lanțul de aur cu o țesătură „Nonna”: o combinație bună de eleganță și putere

Caracteristica principală a țeserii nonna este prezența a două tipuri de legături ovale – cele care sunt un loc mai mic în interiorul mai mare. Toate elementele sunt conectate în siguranță între ele într-un plan, creând iluzia a două lanțuri.

O astfel de interacțiune este considerată un tip de bomboane (pe principiul realizării Kolchug), dar diferă de ea o grație mai mare, ceea ce o face populară, mai ales la femei.

A primit numele său de la Maglia della Nonna, care înseamnă literalmente „babushkino țesut”. Iar povestea lui este strâns legată de dezvoltarea bijuteriilor.

Beneficiile „Nonna” sunt cel mai adesea atribuite:

 • Vedere rafinată și rafinată+
 • Ușor de execuție+
 • flexibilitate+
 • Forța produsului.

Un astfel de lanț nu este practic supus unor efecte mecanice. Nu este deformat în timp și nu se rupe. Datorită flexibilității sale, nu se confundă și nu este închisă. Astfel încât să puteți purta tot timpul fără a vă îndepărta chiar și pe activități de somn sau în aer liber.

Opțiuni de execuție

Țesutul nonna poate fi efectuat ca fiind manual și cu mașini speciale. Prima opțiune este pur și simplu indispensabilă atunci când este necesar produsul exclusiv sau un lanț de grosime semnificativă.

A doua opțiune – vă permite să faceți bijuterii elegante și subțiri, făcându-le mai diverse și accesibile.

De asemenea, elementele lanțului ele însele pot, de asemenea, să difere. Sunt:

 • Hollow – din fire subțiri subțiri. Astfel de produse sunt caracterizate prin ușurință și, în consecință, prețul mai mic.
 • Întreg.

Avantaj semnificativ poate fi considerat reparații simple și convenabile – este suficient pentru a rezerva o legătură deteriorată. În prima versiune, întregul lucru de bijuterii va trebui să intervină pe deplin.

În plus, tehnica nonna poate fi folosită nu numai pe aur, ci și pe produsele de argint și chiar pe bijuterii – cu orice metal care va arăta frumos și elegant.

Reguli de alegere

Datorită gamei largi, bijuteriile cu vintage „Nonna” pot fi alese pentru orice femeie, fete – indiferent de vârsta și statutul social.

Se potrivesc perfect pentru a absolut orice fel – atât la un costum de afaceri, cât și la rochia de seară și la hainele de zi cu zi.

Printre varietate de produse găsiți chiar și opțiuni masculine – sunt mai masive cu legături mari.

Lanțul poate fi purtat separat și cu suspensii ușoare mici. Accesorii mai masive au permis să poarte pandantive medii sau mari. În același timp, greutatea lor nu ar trebui să fie foarte semnificativă pentru a nu întârzia lanțul.

Cu toate acestea, totuși, este mai bine să poarte un astfel de accesoriu ca o decorare independentă, pentru a nu distrage atenția de la demnitatea sa principală – vintage elegantă.

Reguli stricte pentru alegerea grosimii sau fără lungime. Dar există mai multe sfaturi utile de la bijutieri și designeri:

 • Deci, pentru a sublinia frumusețea și sensibilitatea gâtului feminin, va ajuta o bijuterie subțire cu o lungime de 40 cm. În același timp, cu atât este mai mică densitatea legăturilor, echipa va arăta ca o decorare.
 • Gâtul subțire și lung poate fi decorat cu un lanț mai scurt, care va fi deosebit de elegant să se uite cu o bluză sau o rochie cu umeri deschisi și o cutie de decupare „. Astfel de soiuri pot fi completate cu o suspensie miniaturală.
 • O opțiune de lanț de 70 de centimetri va fi potrivită pentru iubitor de accesorii lungi de modă. De asemenea, puteți utiliza mai multe lanțuri de diferite lungimi.
 • De asemenea, accesoriile alungite sunt potrivite pentru doamnele în vârstă. Acesta din urmă poate fi suspendat pe lanțul unui mic pandantiv de a „distrage atenția” de la începători pentru a manifesta schimbări de piele legate de vârstă în zona de gât.
 • Lanțul de aur 50 cm este considerat universal și poate fi combinat cu orice îmbrăcăminte.

O bună adăugire a imaginii va fi o brățară cu o țesătură similară. În același timp, ambele decorațiuni trebuie să fie făcute dintr-un metal din același eșantion. Grosimea și densitatea elementelor individuale ar trebui, de asemenea, să fie diferite.

Clapeta de accesorii poate fi orice, principalul lucru este că este durabil și fiabil și nu a încălcat viziunea generală. Cele mai frecvente opțiuni sunt Blocarea Sringer sau Carabiner.

Pentru a nu fi dezamăgit ca, cumpărarea de articole de bijuterii cele mai bune în magazine specializate, unde nu puteți obține doar sfaturi profesionale, ci și pentru a vedea certificate de calitate a produsului. Dacă sa decis să comandați un lanț de mână manual, atunci ar trebui să întrebați mai întâi lucrările bijutierului selectat, să evaluați calitatea și abilitățile de execuție.

Datorită frumuseții și eleganței sale, accesoriul de aur, realizat în tehnica de țesut „Nonna”, va fi un dar minunat pentru orice vacanță și cu orice ocazie.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: