Lanțul femeilor

Lanțul femeilor

Decorarea pe încheietura mâinii este o modalitate excelentă de a sublinia eleganța mâinii feminine. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru un astfel de accesoriu este un lanț la îndemână. Ea este elegantă și universală pentru că vine vorba de orice mână și de orice ocazie.

Material de fabricație

Materialele clasice utilizate pentru fabricarea lanțurilor sunt metale prețioase. Cel mai adesea este aur sau argint. Decoratiunile din aceste metale arata elegant si nu ies din moda.

O nișă demnă aici ocupă și alte metale, precum și aliajele lor: cupru, titan, staniu, zinc. Aceste opțiuni bugetare vor arăta, de asemenea, minunat. Dacă doriți încă să vedeți sclipirea metalelor prețioase pe mâna dvs., puteți alege un accesoriu dintr-un metal ieftin cu pulverizare. ES Cererea de aurire, configurare contemporană, platină.

Dar designerii moderni nu cunosc barierele în alegerea materialului sursă, motiv pentru care puteți întâlni lanțuri din materiale, cum ar fi, de exemplu, plastic. Deci, ei primesc bijuterii ieftine care sunt ușor de bătut în anumite stiluri.

Tipuri de țesut

În prezent, piața oferă clienților o selecție imensă de lanțuri: îngustă, largă, groasă, subțire, clasică, extraordinară. O astfel de varietate permite fiecărui reprezentant al frumosului sex să aleagă decorarea corespunzătoare stilului, vârstei, gustului, dar unul dintre principalele criterii atunci când alegeți decorarea este tipul de țesut.

Principalele tipuri de lanțuri de țesut sunt doar trei: „Ancora”, „Pancar”, „Bismarck”. Posedând caracteristicile sale caracteristice, fiecare dintre ele îmbunătățește în mod constant și completează nuanțele mici, ea devine peste toate variațiile noi și noi.

Ancoră

Cea mai ușoară vedere a țeserii este ancora. A primit numele său pentru similitudinea externă cu lanțul real de ancorare. Se caracterizează prin locația legăturilor perpendiculare unul față de celălalt. Forma clasică a legăturilor este ovală, cu toate acestea, în astfel de varietăți de țesut de ancorare, cum ar fi „Garibaldi sau Rollo, legăturile au o formă rotundă. Și în link-urile de țesut „dublu ancoră” dublu. Produsele Această țesut au o rezistență ridicată și fără pretenție în îngrijire.

Pancar

Legăturile din inelele de adăpost, cum ar fi suning-ul lanțului de epave, sunt atașate unul pe altul. Datorită numărului unic, dublu sau triplu de inele fixate din link, precum și diverse forme și dimensiuni, această tehnologie vă permite să creați cele mai neobișnuite și originale lanțuri. Foarte populare asemenea varietăți de bomboane, cum ar fi „Nonna”, „Figaro”

Bismarck

Țesutul „Bismarck” este cel mai complex și masiv, astfel încât femeile o aleg rar pentru a-și decora mânerul sofisticat delicat.

Maestrii de țesut caută în mod constant toate noile forme originale și neobișnuite și metode de țesut, folosesc diferite combinații de țesături la amatori plăcut de surpriză pentru a-și decora corpul.

Adesea, țesutul este numit un fel de link-uri speciale: „dragoste” – inimi, „Rose” – aceeași floare, „melc” – spirală, „Rhombus” – Rhombiki și alții. „Snake”, „Serpentine”, „Kolos”, „Veneția”, „Bizantin”, una dintre cele mai populare „Singapore” și „Cord” astăzi – le puteți entita de mult timp, dar se poate spune un lucru – toate sunt elegante și în felul lor unic.

Modele

Se pare că o decorare simplă – un lanț. Decorarea clasică la îndemână care nu necesită elemente decorative. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că chiar și ea poate fi completată de cele mai diverse elemente.

Poate că completarea cea mai populară a lanțului de pe mână sunt inserate. Ele pot fi situate peste legături: de regulă, acestea sunt pietre miniaturale. Dar între cele două pietre ale lanțului pot fi situate pietre, perle, inserții metalice sub forma unui cuvânt, figurine și t. D. În decorarea poate găzdui mai multe adăugiri mici, identice sau alternative diferite. O astfel de metodă de inserție implică libertatea completă de fantezie pentru designeri, deoarece orice adăugare la un astfel de accesoriu poate fi orice.

Lanțul cu suspensia este potrivit nu numai pentru gât, așa cum este obișnuit și pentru mână. Puteți alege un astfel de kit pentru dvs., dar puteți alege separat suspensia. O astfel de decorare va privi în mână foarte ușor și elegant.

Pentru iubitorii de modele extraordinare există o soluție foarte originală – un lanț în care două sau mai multe tipuri de țesut alternativ. O astfel de decorare nu va lăsa cu siguranță proprietarii săi fără atenție.

Dacă doriți să decorați „cu un punct culminant”, dar nu vă place să vă îndepărtați de canon, cea mai bună soluție pentru dvs. va fi un lanț combinat la îndemână. Fabricat din două tipuri de metale, acest accesoriu va arăta luminos și, în același timp, elegant.

Clapeta, destul de ciudat, poate deveni, de asemenea, un element decorativ într-un lanț. La urma urmei, există o cantitate considerabilă de specie, iar unele dintre ele pot fi transformate într-o compoziție întreagă sau doar o decorare majoră pe un model de lanț subțire modest. Dar în nici un caz nu afectează confortul. Fixați-le la fel de simplă ca și clipul obișnuit.

Cum de a alege?

  1. Când alegeți un lanț la îndemână, mai întâi trebuie să determinați dimensiunea. Pentru a face acest lucru, este suficient cu un centimetru pentru a măsura circumferința mâinii și a adăuga 1-2 cm până la această lungime. Astfel încât decorarea nu va face prea mult de mână prea mult și dacă cazul nu alunecă cu ea.
  2. Următorul lucru merită acordarea atenției la alegerea – cât de armonioasă arată ca un lanț pe mâna ta. Pentru o fată fragilă, un lanț mare poate fi un greoi și pentru o femeie respectabilă să devină o decorare elegantă. În același timp, un lanț elegant subțire poate arăta frivol pe o mână mare, dar pentru o mașină de mână blândă perfect potrivită.
  3. Armonia trebuie păstrată în stil. Pentru a face acest lucru, accesoriul dvs. trebuie să se potrivească cu imaginea și, de asemenea, să combine cu alte detalii.
  4. Dacă doriți cu siguranță să vă completați colecția de bijuterii, acordați atenție eșantionului. Pe lanțurile făcute din mai multe metale prețioase, eșantionul ar trebui să fie pe fiecare dintre ele.

În plus față de consiliile, puteți fi ghidat de orice: sfaturi la modă, propriile dvs. preferințe sau chiar ceea ce sunt purtate stelele

Cum să purtați?

lanț pentru femei pe mână – decorare universal destul. Și nu există nu este mai puțin, există mai multe sfaturi, cum să-l poarte dreapta.

Problema principală este pe ce parte ar trebui să fie un lanț? De regulă, este purtat pe mâna dreaptă, pentru că este mai des în vedere faptul că câștigătoare va face decorarea mai vizibile. Dar dacă lanțul este masiv, acesta poate oferi inconveniente, de exemplu, atunci când scrieți. În acest caz, merită să punem pe mâna stângă și, respectiv, stânga, în dreapta.

  • Nu purta un lanț pe de o parte, cu un ceas, în cazul în care acestea sunt realizate în diferite stiluri. Lanțul clasic va arăta neprofitabil pe fundalul orelor de sport.
  • De asemenea, decorul ar trebui să fie combinate cu inele pe aceeași mână. Acestea trebuie să fie armonizate prin stil, și, de asemenea, să fie făcute dintr-un metalic.
  • După cum știți, este extrem de inconfortabil pentru a fixa lanțul. Pentru a facilita sarcina, există un truc. Trebuie doar să luați un clip, să-l îndoiți sub formă de litere, pentru a întoarce un capăt la lanțul de legătură extreme, iar celălalt capăt pentru a lua aceeași mână. Astfel, decorarea nu va face nici o dificultate.

Urmând aceste sfaturi, puteți face un lanț la îndemână cu o adăugare spectaculoasă a imaginii dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: