Lanțurile de aur ale copiilor

Lanțurile de aur ale copiilor

Lanțurile de aur ale copiilor – decorațiuni care nu vor avea, după cum puteți, apropo, ca dar pentru ziua mea de naștere, Crăciun, botez sau pentru orice altă ocazie. Elegant, frumos lanț Copilul poate purta ca supliment la festivă de-a lungul sau cu o mică coaleră, suspensie, cruce.

Particularități

Decorarea pentru copil este diferită de accesoriile adulților, mai presus de toate, durabilitatea, ușurința de utilizare și siguranța pentru sănătate. De aceea, pentru accesoriile copiilor, materialele nobile, hipoalergenice sunt selectate – argint și aur. Ei nu provoacă alergii, aspect frumos, practice în îngrijire, durabile.

Lanțul de aur pentru copii trebuie să fie durabil, să aibă o lungime convenabilă pentru un copil și o țesătură destul de simplă. La urma urmei, cel mai adesea este cumpărat ca un supliment la o cruce mică sau un caulist nominal. Acest lucru se aplică în principal de copii mici.

Mai multe opțiuni originale de țesut sunt potrivite pentru decorarea lanțului pentru fetele mai vechi. Lanțurile goale sunt foarte scăzute și, prin urmare, disponibile la preț. Ei nu vor provoca disconfort chiar și cei mai mici copii, dar nu diferă în mare putere. Legăturile sunt destul de fragile și vor fi foarte greu de restabilit. Acest moment este necesar să se ia în considerare la cumpărare.

Decorul copiilor este, de obicei, diferit de o valoare mai democratică adultă. Copilul poate sparge lanțul sau poate pierde, deci nu are sens să dea copilului un lucru foarte scump.

Accesorii pentru copii nu ar trebui să aibă prea multă lungime, astfel încât copilul din acesta este confuz accidental sau prins în timpul jocului.

Vizualizări și modele

Lanțurile pentru copii diferă unul de celălalt, mai presus de toate, vedere la țesut.

Cel mai adesea, acesta este un clasic:

  • Ancorați țesutul cu locația perpendiculară a legăturilor în lanțuri+
  • Țesut pahar (legăturile realizate din una sau mai multe inele sunt introduse unul în celălalt)+
  • Rhoss (legăturile făcute sub formă de romb sunt inserate unul în celălalt)+
  • Frânghie (frânghie de fire)+
  • Spikes, panglică.

Lanțurile cu simplitate, de regulă, se disting prin rezistență ridicată și durabilitate. Ei nu se agață de hainele și părul copilului, nu confundați și nu răsuciți. Este convenabil să le curățați, dacă aceasta este nevoia.

Pentru fata de adolescență și mai în vârstă puteți alege decorarea cu o vedere mai complexă și complexă a țesăturii. De exemplu, legăturile lanțului cu țesut „Rose” seamănă în exterior cu această floare frumoasă. Și dragostea de țesut constă în legături sub formă de inimi elegante.

Lanțuri de vizionare foarte frumoase și feminine cu bizantin, bandă, florentină și alte opțiuni de țesut.

Interesant și neobișnuit de aspect și țesut „Perlin” – bile de aur de aur. Această opțiune este foarte potrivită pentru decorațiunile copiilor.

Lanțurile copiilor pot fi purtate de ei înșiși sau au fost opriți de coulons. Ca suspendare pentru copii, flori, fluturi, inimi, litere, imagini animale, jucării și alte motive sunt utilizate. Lanțurile pentru fete adolescente și fete tinere pot fi completate de pietre prețioase și semi-prețioase.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea unui lanț de aur pentru copilul său trebuie să acorde cu siguranță atenție următoarelor puncte:

  • Ţesut. Cu cât copilul este mai mic, cel mai simplu și durabil trebuie să fie țesut. Versiunea ideală de țesut este ancora, coajă, „nonna”.
  • Greutate și lungime. Lanțul pentru copil nu ar trebui să fie prea greu și lung. Varianta optimă a lungimii este egală cu dubla circumferință a unui gât de grădiniță în centimetri.
  • Tipul de fixare. Clapeta ar trebui să fie nu numai fiabilă, ci și în siguranță pentru sănătatea copilului. Carabinerul sau o altă versiune a blocării ar trebui să aibă o tăietură, astfel încât, în cazul unei fixări ascuțite, fixarea pur și simplu sa despărțit și a eliberat gâtul copilului.

  • Calitate. Bijuterii sunt cel mai bine dobândite în magazine de bijuterii mari, dovedite. Redimensionarea producătorilor oferă produsele lor produselor lor un pachet complet de documentație necesară care confirmă calitatea sa de înaltă calitate. Lanțul trebuie să aibă o încercare care să confirme puritatea metalului.
  • Prezența decorațiilor decorative. Accesorii pentru copii ar trebui să aibă cel mai simplu și concis design. Detalii suplimentare, încuietori complexe și tipuri de țesut, o mulțime de greutate determină un mic copil doar disconfort și inconveniente suplimentare atunci când se mișcă sau se joacă.

Ce sa porti?

Dacă lanțul este folosit ca supliment la o cruce nativă, atunci o astfel de decorare este purtată aproape în mod constant. Accesorii în acest caz ar trebui să fie cel mai simplu, ușor și durabil.

Decorarea cu o țesut complexă sau cu un supliment de la pietre prețioase este pus pe un decor la hainele de seară. Poate fi o rochie frumoasă sau un set elegant de vârf cu o fustă.

Dacă alte decorațiuni sunt utilizate în imagine, toate acestea trebuie combinate prin material, schemă de culori și design.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: