Mâncile de marcă pentru femei

Mâncile de marcă pentru femei

Caracteristici și avantaje

Mugării deplasând din ce în ce mai multe genți de mână confortabile din ceapă ocazională. Deși acum câțiva ani, astfel de pungi ca ambreiaj, lăsate în ocazii speciale. Și este această mică geantă care a jucat un rol decisiv în evaluarea întregii imagini de seară. La o petrecere sau în teatru, nu este nevoie de o pungă spațioasă și arată ridicol, dar într-un ambreiaj convenabil este destul de potrivit cu tot ce aveți nevoie pentru o seară.

Brand ambreiaje și saci în general, astăzi nu este doar un accesoriu elegant, ci o caracteristică distinctivă a stilului dvs. Mai bine dacă vor exista mai multe stiluri și modele de ambreiaj în garderobă. Apoi puteți alege și combina corect sacul cu costumul.

Mugării de la designerii de renume mondial sunt un vis de orice fată, dar bugetul nu este permis să achiziționeze originale. În acest caz, puteți obține o copie, dar numai de înaltă calitate.

Branduri celebre

DKNY

Pentru creatorul și designerul pungilor de marcă nu sunt un accesoriu sau adăugare – acestea sunt lucruri independente, parte a imaginilor create de DKNY. Designul conservator, dragi materiale, forme laconice – toate acestea sunt capabile să evalueze doar un adevărat connumber în stil înalt.

Mufele au devenit principalele modele din colecțiile de brand. Fabricat din piele naturală cu căptușeală de mătase, ele sunt deja decorate.

Furla

Cel mai popular model – Furla Metropolis. Forme geometrice și culori strălucitoare, nuanțe de roz, aur și argint. Această pungă este limitată, deci poate fi considerată un model exclusivist.

Analogul acestui model, dar în versiunea clasică este considerată Melodie Furla. Acest ambreiaj miniatural are o formă rotunjită, o suprafață de cereale și o curea lungă.

Alexander McQueen

Mugăcile Alexander McQueen sunt cel mai adesea asociate cu modelul „Castet”. Dar marca are o mulțime de alte modele originale, decorate cu stras, margele, elemente metalice. Materiale care sunt acoperite cu ambreiaje, calitate naturală și de înaltă calitate – piele de piele, piele, mătase, satin. Colecțiile au, de asemenea, modele pe un lanț lung curete.

Bottega Veneta

Ambreiajele elegante și extravagante ale acestui brand va deveni un cadou ideal pentru orice femeie, indiferent de vârsta și statutul său social. Ambreiajele Bottega Veneta este versatilitate. Fabricat de cei mai buni piele din Italia, ele sunt asociate cu arta, astfel încât acestea vor fi la fel de armonios atât la birou, cât și la un eveniment secular.

Prada

Ambreiajele acestui brand este eleganta de la legiuitorul de lux. În ciuda acestor stivuri de pungi sunt simple și necomplicate, dar au fost efectuate în materiale scumpe – din piele naturală în cea mai mare parte. Colecțiile de accesorii sunt întotdeauna limitate.

Citește mai mult  Eșarfe tricotate

Yves Saint Laurent

El a fost cel care a reușit să unească începerea bărbaților și femeilor într-un costum și a devenit fondatorul stilului Unisex. Alegerea ambreiajelor de la YSL, puteți atinge moda înaltă.

Vizitează expoziții, petreceri și alte evenimente sau mergând la o dată trebuie să arătați perfect. În acest asistent corect, ambreiajul Yves Saint Laurent va fi imaginea de lux și stil, iar imaginea va arata ca si cum tocmai ai de pe podium.

Ghici

Guess Pungi – Aceasta este o parte a imaginii construite de companie, materiale scumpe și stiluri simple,. Marca nu respectă tendințele la modă, el le creează. Și apoi există deja producători peste tot în lume. Un astfel de model de Luxe de la Guess, datorită unei forme rotunjite în miniatură, care este marca accesorii marca semn. Luxe a devenit un mijloc de aur între opțiunea de zi cu zi și festiv.

Modelul Cross-Body se face conform acelorași principii. Aceste modele sunt cele mai populare și ușor de recunoscut. Ei au întrebat pentru femei independente care duc un stil de viață activ.

Hermes

Brand cu aproape două sute de ani de istorie, care este considerat unul dintre cele mai scumpe din lume. Pentru a deveni proprietarul pungi de la Hermes trebuie să reziste la o coadă uriașă. Alegerea Hermes, alegeți calitate și individualitate.

Brandul este în mod constant îmbunătățit, prin urmare ghețurile care conțin lucruri mai necesare, inclusiv tableta, au fost prezentate în colecția 2013. Pungi Hermes sunt o lucrare reală de artă și de realizare.

Marc Jacobs

Ambreiajele Marc Jacobs sunt lucruri de cult care provoacă admirație chiar și din cele mai sofisticate de modă din întreaga lume. Pungi ale acestui brand – este întotdeauna de înaltă calitate și estetică care este considerată a fi standard sau chiar o referință. Acesta compară accesoriile altor mărci și mărci.

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo – Numele designerului italian, care este asociat cu eleganța și feminitatea. Salvatore Ferragamo a devenit faimos pentru munca impecabilă cu articole din piele. bagajele sunt alegerea multe stele de la Hollywood Mid-20th Century. Trebuie spus că stilul „retro” rămâne un brand de cărți de vizită. Mugăcoanele sunt caracterizate prin designul concis și minimalismul în decor.

ECCO

Ambreiajele acestui brand se disting prin design elegant, compactitudine, formă, funcționalitate. Modelele sunt realizate în principal din piele naturală utilizând fitinguri de înaltă calitate (în noua colecție este reprezentată în culoarea aurului sau platină).

Designul este rezervat în cele mai bune tradiții de minimalism. Cea mai bună decorare a acestor ambreiaje – materiale naturale și de înaltă calitate. Unele modele pot avea o curea detașabilă, care vă permite să utilizați ambreiajul ca portofel.

Gama de culori de ambreiaje ECCO va trebui să guste orice modă. Alegerea de brand oferă modele în culori clasice restrânse sau în versiuni luminoase de vară.

Valentino Garavani

Designerul italian și designerul de modă cu un gust impecabil și un sentiment de stil al cărui nume este marca, are capacitatea de a transforma orice idee și model în capodoperă. Având în garderoba valentino sac, cu siguranță veți numi invidie, pentru că fiecare femeie visează să aibă chiar și un mic detaliu al acestui brand.

Citește mai mult  Eșarfă bej

Valentino cu adevărat poate fi considerat un legiuitor de modă. El simte tendința și le transferă în munca sa plină de stil, sofisticare, lux și feminitate. Nu este surprinzător faptul că pungile și ambreiajele acestui brand sunt adesea găsite pe piesele roșii și în viața de zi cu zi a celor mai renumite vedete.

În colecțiile puteți întâlni modelele nu numai pentru naturale sofisticate, ci și pentru femeile active și intenționate. Și designul de marcă sub formă de vârfuri de metal pătrat, a devenit recunoscut la nivel mondial și este o scriere de mână a mărcii.

Toate accesoriile Valentino sunt foarte scumpe. Toate prețurile sunt destul de fundamentate, deoarece cumpărătorul plătește nu numai pentru brand și nume și, în primul rând, pentru calitatea și stilul unic.

Dragoste Moschino

Un alt designer italian și brand. Numai opusul complet al celui anterior. Love Moschino Accesorii Design provoacă o mulțime de contradicții. Screaming Design frontierele stilului înalt.

În colecțiile acestor urme de brand de postmodernism. El își exprimă atitudinea ironică față de modă și tot ce se întâmplă în jurul ei. Franco Mosquino, fondatorul și designerul brandului, crede că există întotdeauna ceva amuzant la modă. Dar este imposibil să râdem de ea, din cauza unei atitudini grave față de ea.

În colecțiile de pungi și ambreiaje există modele pentru fiecare gust și caracter. Și mai degrabă, pungile în sine se disting prin caracterul lor. Ele sunt pline de citate și subtexte. Proiectarea bijuteriilor Cel mai adesea este o inimă de metal sau appliques.

Dolce Gabbana

Dolce Gabbana este mai întâi de lux și chic. Prima colecție, pe care designerii italieni au prezentat, a constat din abundența de amprente colorate și texturi neobișnuite. Toate aceste pungi și ambreiaje ale mărcii demonstrează astăzi.

Clasty Decor este cea mai diversă – Perforare, Appliqués, broderie, varietate de pietre. Și cel mai important, probabil culori și flori. Designerii preferă nuanțe luminoase, principalele în colecțiile lor rămân violet, fuchsia, leopard și, desigur, o varietate de amprente florale frumoase.

Giorgio Armani

Acest brand este renumit pentru o calitate impecabilă și un sentiment de stil. Accesorii, inclusiv saci și ambreiaje, sunt rafinate, dar, în același timp, deliberat simplu, ei vor deveni o completare excelentă la orice imagine. Mufele lui Giorgio Armani vor aprecia cunoscătorii clasicilor și bunului gust. Audiența Armani este femei elegante și bărbați care caută să fie în tendință.

Mufele mărcii italiene, ca și alte accesorii, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt supuse controlului producției în fiecare etapă.

Cum de a alege?

O varietate de modele și numărul de branduri de astăzi pur și simplu rulează. Designerii concurează în design, formă, calitate. Pentru a face alegerea potrivită, trebuie să decideți ce aveți nevoie pentru dvs. și în ce caz alegeți ambreiajul.

Citește mai mult  Rhodic: Ce este, varietăți și proprietăți

Textură

În mare parte, este pielea, poate fi netedă, mată, cu un inteligent sub reptile și oricare altul, ce fel de designer vede. În al doilea rând – Suede. Și apoi atlas, catifea și alte materiale.

Dar, pe acest design, gândirea nu este limitată, și observăm colecțiile multor case la modă de ciocniri din plastic, uneori complet transparente, blană sau alte materiale imprevizibile. Astfel de modele vor completa orice imagine.

  1. Piele și piele se potrivesc perfect în stil casual sau de birou.
  2. Atlas sau catifea. Aceste țesături obligă o rochie de lux de lux de lux. În această imagine ar trebui să fie totul perfect.
  3. Ambreiajul din textile se va potrivi în rochii de seară de tăiere și stil mai simplu și, în consecință, în aceeași atmosferă a evenimentului. În funcție de material, ambreiajul textil va găsi un loc în imaginea de zi cu zi.

Decor

Aspect foarte important atunci când alegeți un ambreiaj. Dacă decorul este concis, atunci poate fi purtat mai des, combinând cu imagini diferite. Dar există modele cu finisaje elegante și bogate, cu pietre atât naturale, cât și artificiale, pietre, margele și fitinguri scumpe. Un astfel de ambreiaj, cel mai probabil, ieșire de unul sau două ori sub un anumit costum.

Mai bine dacă decorul de pe ambreiaj și rochia va fi aproape dacă nu prin execuție, atunci cel puțin. Întreaga imagine ar trebui să salveze un stilist astfel încât ambreiajul să nu pară un element străin.

Decor va depinde, de asemenea, de brand. Toată lumea se distinge prin designul său de „brand” al acestui Akskssuair. Dar, pe lângă legarea la un brand specific, trebuie să luați în considerare unele reguli atunci când alegeți un ambreiaj.

  1. Lacăt. Ar trebui să fie fiabil și strâns Zasya, astfel încât atunci când umblă de la sac nu a căzut nimic.
  2. Copiile ambreiajelor de brand nu ar trebui să fie deduse de calitatea originalului. Alegeți pielea autentică de îmbrăcăminte bună.
  3. Furnitura. Toate închiderile de marcă pe castel găzduiesc logo-ul de marcă.
  4. Curea. Lungimea trebuie să fie ajustată fără probleme. Dacă intenționați să purtați un ambreiaj pe o curea lungă, atunci reglați-o astfel încât blocarea să fie la același nivel cu palma.

Ambreiajul este o pungă mică, astfel încât dimensiunile sale trebuie să fie selectate la calcul, care va fi în ea. Clapeta este cea mai bună pentru a alege pe supapă, astfel de pungi sunt mult ambalate decât cu fermoar.

La ambreiaj nu există un model universal. Alegeți o pungă sub loc și imaginea ca un întreg. Modele monofonice – concediu pentru utilizare zilnică. Dar genți de mână strălucitoare, cu o finisare bogată și bogată, se simt liberi să luați cu dvs. pentru sărbătorile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: