Margele de la Ametysta

Margele de la Ametysta

Decorațiunile ametist nu sunt doar elegante și frumoase, dar posedă și proprietăți terapeutice. Dacă gâtul doamnei se va naște margele din Gem, atunci puteți fi siguri că aceasta este o personalitate remarcabilă cu un caracter puternic, care este capabil să protejeze împotriva vrăjiului rău și aspect rău.

Dacă comparați Ametist cu alte minerale, merită remarcat faptul că bijuteria este foarte populară cu maeștrii de bijuterii. Aceasta este cea mai scumpă varietate de cuarț, se întâmplă transparent și opac, are o varietate de nuanțe de la purpuriu la roșu.

Proprietăți și caracteristici ale pietrei

Mai multe despre semnele antice ale sumerienilor au menționat Ametist. La una dintre înregistrările, care mai mult de trei mii de ani, conține avertisment despre purtarea pietrei. Mineral este capabil să atragă o persoană o astfel de iubire, care va lua angajamentul rămas singur.

În timpurile feudale, bijuterie a devenit popular cu clerul. Acesta a fost utilizat în fabricarea de articole de rit bisericesc, preoții au fost purtate în timpul serviciului comportamentul. Catolici l-au numit o piatră episcop, ortodocși – episcopi minerale.

faraonilor egipteni decorat capetele lor bijuterie.

Din cele mai vechi timpuri, multe proprietăți magice diferite au fost atribuite minerale. Mulți a observat că piatra a fost prezent pe coperta icoanele Maicii Domnului. Femeile au căzut în dragoste cu el, crezând că el aduce doar fericire și protejează împotriva adversitate.

Egiptenii citește piatra, și au fost convinși că el aduce iubire si fericire. Europenii considera un ametist cu o piatră de impurități și puritate. Grecii folosit o piatră ca o amuletă de intoxicare, dar Rusia antica citit minerale, aducând fericire și pace.

Citește mai mult  Umbrelă pentru femei

În prezent, mulți cred că un adevărat ametist are proprietăți magice. Vechile observații vechi confirmate – ametist aduce fericire! În plus, piatra crește o perspectivă, ajută la vederea viitorului. Proprietarul de decorare a pietrei poate dezvolta o viziune internă.

Femeile însărcinate sau cele care doresc să facă un copil în special nevoie de produse din Ametist. Astrologii le recomandă să poarte semne de element de aer – gemeni, scale, cuvinte de apă.

Oamenii născuți sub semnul lui Taur și Leo mai bine să nu folosească o piatră în decoratiunile lor și să iau altceva. Nu este potrivit pentru ei! Mineral vă permite să saturați aura energiei pozitive și să o eliminați de impactul negativ al exteriorului.

Modele de bijuterii artă

Ametist margele – acest lucru nu este doar un accesoriu bun, ci și un lucru util pentru o femeie. Ea va da imaginea ei feminitate, nobilime, face să fie terminată.

Subliniază toaleta și, dacă este o tinuta de seara, atunci o femeie din astfel de margele va fi in lumina reflectoarelor. Bijuterii, margele de ametist – minerale pure cu tăiere uniformă. Pietrele pot avea dimensiuni și forme diferite.

Margele frumoase și elegante din ametismul natural. Acestea sunt în primul rând pietre opace care au păstrat toată puritatea naturală. Pietre de diferite forme și dimensiuni colectate împreună. Astfel de margele sunt capabile să sublinieze simțul stilului și independenței femeii.

Margele din Gemul netratat – această originalitate și originalitate. În ciuda grosierității pietrei, este capabil să facă luxul în imaginea și apariția unei femei. Doar o persoană puternică și independentă va putea purta astfel de margele. Decorarea frumoasă va fi capabilă să sublinieze inițial frumusețea și puritatea corpului feminin.

Citește mai mult  Bratari din lemn

Soluții de culoare

Se crede că ametitul are o nuanță purpurie, există mai multe culori rare, de exemplu, verde. Din mineralul verde sau Prazolitha face decorațiuni foarte interesante, în special margele frumoase. Ei atribuie o atenție la curățenia lor incredibile și noblețe.

Culoarea purpurie a ametistului natural poate fi translucidă, ceea ce îl face mult mai valoros decât piatra limpede cristalină. Mineralul natural arată grozav în ornamente complet diferite, în special în margele și coliere.

Ce sa porti?

Pentru a crea cu atenție costurile ideale ale imaginii. Margelele ametist va atrage aspectul pentru a le costa pentru a evidenția atunci când creați o imagine. Ele sunt ideale pentru seara împreună cu nuanțe reci, un costum clasic, o rochie de afaceri. Toate acestea vor sublinia rafinamentul decorului și va face o femeie cea mai atractivă.

Gemurile GEM sunt utilizate cel mai bine împreună cu haine confortabile discontinue de nuanțe reci, pentru a evita conflictul de culoare. Ametist piatră calmă, și haine strălucitoare pot strica întregul aspect. Deci, înainte de a purta margele din minerale, trebuie să lucrați bine într-un fel.

Margele frumoase cu un costum de afaceri sunt perfect combinate, dacă trebuie să fie o întâlnire importantă, atunci margele din minerale vor deveni aliați în această chestiune și vor ajuta la rezolvarea tuturor întrebărilor.

Margele adecvate de la ametist și în viața de zi cu zi. Scopul principal al pietrei este neutralitatea și feminitatea. Dacă purtăm nuanțe reci, puteți purta în siguranță margele cu bluze elegante, rochii montate. Piatra are o energie puternică și este capabilă să atragă pe alții, așa că mergeți la plimbare, merită să ne amintim.

Citește mai mult  Inel cu un diamant mare

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: