Margele de la turcoaz

Margele de la turcoaz

Fiecare Fashionista știe despre o astfel de decorare interesantă, cum ar fi margelele. Accesorii similare pare foarte impresionant și capabil să transforme doamnele. Astăzi vom considera în detaliu margele luminoase din turcoaz.

Ce este?

Turcoaz – mineral de origine naturală. Poate avea o varietate de nuanțe: de la gri-verde la albastru ceresc.

În țările din Est, această piatră atractivă se numește Firouse și este creditat cu abilitatea de a distrage negativul de la proprietarul său.

Un pic de istorie

În cele mai vechi timpuri, decorarea cu această piatră a jucat rolul OVAG sau AMULET. Sa crezut că pot proteja o persoană de necazuri și dușmani. Femeile au purtat deja margele mari și brățări din turcoaz și au crezut că aduc armonie și pace la domiciliu și pace.

Accesoriile din turcoaz au fost întotdeauna renumite pentru eleganța lor și magnifica unică. În trecutul îndepărtat, a existat o convingere că astfel de lucruri cresc în mâinile unei persoane rele și necinstite, în timp ce oamenii buni dau bucurie și noroc.

În prezent, aceste pietricele atractive sunt, de asemenea, numite callaluitis, Agafitis sau Space Lazorovo. Este încă un simbol național al unor țări și este încă atribuit diferitelor proprietăți magice.

Caracteristici și avantaje

Nu este nimic mai rafinat și original decât pietrele naturale în diferite decorațiuni de doamne. Turcoazul este recunoscut pe bună dreptate de unul dintre cele mai spectaculoase minerale din întreaga lume. Margele de la un astfel de material frumos se disting prin saturația și prospețimea lor.

Citește mai mult  Wallet Chanel

Fashionista iubește ca astfel de decorațiuni, în timp ce se potrivesc cu ușurință în multe imagini elegante, devenind un accent luminos al costumului. În plus față de aspectul său luminos, margelele cu turcoaz posedă următoarele proprietăți curioase:

  • Efect benefic asupra viziunii proprietarului său+
  • Consolidarea sistemului cardiovascular+
  • Îndepărtați stresul+
  • Lift starea de spirit.

Modele și specii

Astăzi, doamnelor pot alege un decor luminos într-o varietate de performanță. Faceți cunoștință mai aproape cu opțiuni de populare Bus.

Clasic

Modele în vena clasic sunt margele tradiționale rotunde, fără piese decorative inutile și inserții. Ele pot avea dimensiuni diferite: de la 1,5 cm până la 2 cm în diametru.

margele Clasic mai ales se va uita armonios la laits mai vechi de 30 de ani.

În aceste accesorii, margele sunt pre-fărâmițate pentru a sublinia și de a face mai vizibile toate caracteristicile turcoaz.

De obicei, margele clasice sunt realizate dintr-o piatră nuanță albastru.

Cioburi

Margele Thin – fragmente sunt soluția perfectă pentru o fată tânără. Ele sunt o dantelă la care fragmentele de piatra. De regulă, grosimea firului nu depășește 7 milimetri, ceea ce face ca acest element complet în umbră.

decoratiuni similare juca în împrumut de lumină și aspectul și rafinat. Ele sunt perfecte pentru situații diferite și ușor de a alege haine armonioase.

Cu tăiat subțire

Margele cu tăieturi fine sunt foarte elegante si feminine. In astfel de produse, fiecare bijuterie separată are o tăietură în formă de cristal. Vizionării decoratiuni sunt scumpe și luxoase, deoarece marginile pietre în ele au o strălucire unică.

Cu margele plate

Elegante și luminoase de accesorii sunt echipate cu margele de diferite forme: ovale, ușor strălucitor și dreptunghiulare. Pentru producerea unor astfel de opțiuni spectaculoase, pot fi aplicate orice tip de piatră: de la albastru strălucitor la erbacee naturale.

Citește mai mult  Totul despre Iridia

Aceste produse feminine vor fi analizate perfect la benzile de varsta mijlocie. Dar nu ar trebui să aleagă astfel de mărgele ca femeile care au o figură completă, ca piatra de rearanjat va fi mai bine să se așeze pe gâtul unui fashionista subțire.

Cu inserții și suspensii

Astăzi, bijutierii dezvoltă un design al unei varietăți de bijuterii turcoaz, suplimentate de alte pietre sau elemente metalice. Puteți găsi astfel de margele care sunt mai aminte de colierul prezent. În astfel de copii, margelele sunt completate de mai multe pandantive asemănătoare picăturilor pe față.

Incredibil de blândă și flirtară margele, decorate cu perle naturale sau agate.

Adesea, decorarea turcoazului este diluată cu obiecte de aur și argint. Eșoiți popular astăzi și produse originale completate de segmente scurte de lanțuri.

Cum să purtați?

Margele luminoase și fermecătoare pot fi purtate cu costume complet diferite. Fashionii moderni vor putea ridica cele mai atractive și elegante ansambluri completate cu o astfel de decorare spectaculoasă.

Bijuterii cu turcoaz combinate cu seturi casual. Această proprietate nu se laudă cu alte bijuterii cu rubine sau diamante. Puteți purta o sundresie de vară, un costum riguros sau o îmbrăcăminte în stilul cauzalului și să-l adăugați margele.

Tinerii Fashionistams sunt destul de posibil să poarte bijuterii elegante cu margele mari. Pentru doamnelor, se recomandă să ridicați margele cu mai multe detalii miniaturale care să se potrivească în forma lor fizică.

Margelele fermecătoare vor fi foarte spectaculoase pentru a privi cu rochii de seară. Dar merită să ne amintim că rochia este mai bine să alegeți în culoarea neutră fără un decor suplimentar și atrăgător.

Citește mai mult  Bratara si Red Thread

Imagini elegante

Bijuterii naturale turcoaze vor arăta grozav în multe imagini elegante. Ia în considerare în detaliu unele dintre ele.

  • Cocktail Rochie întunecată cu umeri deschise poate fi suplimentată cu margele frumoase de turcoaz în două rânduri. Un astfel de ansamblu a ales odată ce Megan Fox pentru a accesa covorul roșu.

  • Cu margele înguste și lungi vor fi combinate cu rochie de vară strălucitoare pe curele largi. Sau costum de plajă pe curele subțiri.

  • Decorarea poate fi combinată cu bluze casual și pulovere de nuanțe neutre. Manșonul poate fi atât de lung și să nu depășească 3/4.

  • Margele se uită perfect cu piese și cămăși de țesături subțiri. Spectacolele spectaculoase se uită pe fundalul unui guler ușor deschis (pentru 3-4 butoane).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: