Negru onyx: Proprietăți de piatră, aplicație, opțiune și îngrijire

Negru onyx: Proprietăți de piatră, aplicație, opțiune și îngrijire

Printre numărul imens de pietre folosite de o persoană pentru a crea bijuterii, talismani și cu care se confruntă, merită evidențiază un onix negru. El nu se aplică pietrelor prețioase, dar din această cererea lui nu este deloc în scădere. Onyx este evidențiată de identitatea și frumusețea sa, în lumina căreia merită o atenție separată de la bărbați și femei.

Descriere

Black Onyx Datorită apelului lor extern de a lua în considerare piatra incredibil de frumoasă. O astfel de caracteristică atunci când se utilizează o piatră în bijuterii dă puterea lor magică atractivă. Se crede că bijuteria întunecată a absorbit toată energia soarelui, luna și curcubeul. ONYX este atribuită Abilități de vindecare și proprietăți magice. Datorită costului său scăzut, acest mineral se referă la categoria de materiale low-cost utilizate pentru fabricarea diferitelor tipuri de decorațiuni și articole interioare.

Piatră prețioasă aparține cuarțului fibros chalcedonian. Cele mai frecvente sunt pietrele monofonice ale unei umbre întunecate adânci, Dar există și opțiuni cu straturi albi. O elită este considerată un tip de onyx, care se numește „zebră” datorită prezenței unui model alb-negru contrast sub formă de benzi.

Fără prelucrare, bijuteria nu este suficientă, dar după tăierea Onyx este incredibil de transformată. Datorită lucrării pricepitoare a feței sale, se dobândește o depășire a sticlei, care este caracteristică mineralelor solide.

Indicatorul de duritate Onyx este Aproximativ 7 unități pe scara Moos, Ceea ce este considerat a fi semnificația peste medie. Pietre prețioase suveniruri, bijuterii, decor și elemente de interior, accesorii de decorare a părului. Locul principal din lume în care acest mineral este exploatat este Peninsula Arabică, În plus, în Brazilia, India, SUA se găsesc depozitele Onyx.

Proprietăți

Black Onyx este folosit de o persoană de mult timp, menționarea minerală se găsește în manuscrise antice și în scripturile religioase sacre. În antichitate, piatra a avut o semnificație mistică imensă pentru o persoană, în plus, a fost folosit pentru a decora spațiile rezidențiale. Unele triburi credeau în Vindecare și minerală de calitate magică, Prin urmare, a fost folosit ca un atribut pentru diferite rituri;.

În India, Onyx a considerat o piatră, Aplicați bunăstarea financiară și norocul bun. Dar există opinii opuse, conform căreia bijuteria a avut, mai degrabă, proprietăți demonice. Poate că au fost formați din cauza mineralelor negre.

Această piatră neobișnuită este renumită pentru proprietățile vindecătoare, deoarece este capabilă să-și livreze proprietarul de diferite tipuri de boli cu uzură regulată.

Onyx a recomandat aplicarea durerii sau a inflamației la vatră, deoarece vă permite să eliminați rapid senzațiile inconfortabile.

in afara de asta, Mineral are o proprietate pentru a face față bolilor legate de sistemul nervos. Utilizarea decorațiilor de la o bijuterie întunecată face posibilă vindecarea formelor luminii de depresie și apatie. Ajută la eliminarea atacurilor de panică și taxează corpul uman cu energie pozitivă. Experții recomandă să poarte bijuterii Onyx persoanelor care suferă de diferite boli de inimă, precum și cu încălcări ale auzului, viziunii sau discursului.

Citește mai mult  Totul despre rucsacurile negre pentru fete

Mineral are un efect pozitiv asupra concentrației atenției și a memoriei,Îmbunătățirea muncii creierului, astfel încât purtând decorațiuni cu onixul negru prezentat studenților și școlilor.

Piatra este adesea folosită în cursul tratamentului complex al patologiilor organelor respiratorii, precum și Ajută la face față angina și bronșita. Specialiștii care practică tratament cu pietre diferite utilizează ONYX pentru a elimina durerea dentară și spasmele. În ceea ce privește femeile, Utilizarea decorațiilor din bijuteria întunecată îi este prezentată pentru punctul culminant și menstruație mai ușoară.

Deoarece ONYX are o proprietate pentru a concentra energia, pentru a-și menține proprietățile legate de tratament, piatra este recomandată pentru a clăti în mod regulat cu apă curentă rece. Această procedură va oferi posibilitatea de a scăpa de energie proastă, pe care am absorbit mineralul.

Din punctul de vedere al proprietăților magice se crede că GEM îi dă proprietarului ei noroc, precum și abilitatea de a învăța câștigătorul din diferite situații de viață. Purtând decoratiuni cu oameni consiliază onix care doresc să dezvolte calități de lider, perseverenta si dedicare. Onyx permite proprietarului să mențină calmul și să aibă o minte limpede, nu inspirat de emoții. De asemenea, se presupune că Stone este capabil să devină o credință de încredere de deochi și dragoste vraja.

Unde este folosit?

Cea mai mare parte piatra cererii Pentru fabricarea de bijuterii – bratari, pandantive, cercei și inele. Metale prețioase sunt folosite ca o jantă de minerale, cum ar fi aurul sau argintul, care se extinde în mare măsură cercul de cumpărători onix. Bijuterii cu această bijuterie sunt considerate universale, astfel încât acestea sunt de preferat să cumpere nu numai femeile, ci și bărbații. În afară de decoratiuni, este folosit piatra Pentru fabricarea talismane și fețe.

Onyx este în cerere ca material pentru decor de diferite tipuri și de destinație. De exemplu, diferite statuete, vase, panouri produc din bijuterie. Având în vedere rezistența mineralelor, este folosit pentru producerea de plăci, blaturi și alte suprafețe de lucru, puteți chiar să vă întâlniți Pereții parțial căptușită cu onixul negru. Costul produselor din piatră naturală depinde direct de calitatea și cantitatea sa. La finisarea interioarelor, astfel de soluții decorative sunt impresionante de costul lor ridicat.

Citește mai mult  Alegeți ochelari în stil steampunk

Care se potrivește?

Selecția unei pietre adecvate apare nu numai pe baza preferințelor personale, ci și luând în considerare compatibilitatea zodiacală. Dăm mai multe recomandări cu privire la purtarea mineralelor negre.

 • Scale, Sagetator și Capricorn – Semnele listate sunt considerate cele mai combinate cu ONYX în ceea ce privește compatibilitatea energetică. Cu toate acestea, astrologii sunt sfătuiți să nu abuzeze de utilizarea unui număr mare de decor sau bijuterii, din această piatră.
 • Fecioara – Onyx poate fi folosit pentru purtarea pe corp ca decorațiuni. Esotericii aderă la opiniile despre faptul că piatra este capabilă să afecteze pozitiv viața personală a oamenilor născuți sub acest semn.
 • Berbec – Pentru bărbați și femei, piatra va deveni un asistent în ceea ce privește dezvoltarea inteligenței, va contribui la învățare, îi face pe proprietarii săi mai compatibilă.
 • Vărsător – decorațiunile făcute din GEM vor ajuta o persoană să-și concentreze atenția asupra cazurilor, astfel încât să fie posibilă aducerea celor mai mulți până la finalizare.
 • Taurul – Potrivit astrologilor, oamenii născuți sub acest semn, decoratiuni și amulete vor ajuta la reducerea poftei pentru situații de viață periculoase.
 • Scorpion – Pentru acest semn, Onyx va fi un asistent în interacțiunile cu oamenii, făcând o persoană mai deschisă. Scorpionii recomandă purtarea decorațiilor cu ONYX pentru a depăși melancolia.
 • Gemenii – Reprezentanții acestui semn, decorațiuni din pietrele negre vor ajuta la dezvăluirea potențialului lor creativ, și pietrele vor juca ca și campionii din ochiul răului.
 • Cancer – În acest caz, Onyx va ajuta la scăparea gândurilor și concisității rele. În plus, piatra va contribui la deveni mai încrezătoare în abilitățile lor.
 • un leu – încrezător și puternic de la Natia Lions, GEM va contribui la consolidarea în calitățile lor de conducere.

Pentru a determina onixul negru se potrivește unei persoane sau nu, o mică bijuterie sau o decorare cu acesta trebuie plasată pe partea stângă a corpului și să meargă la culcare. Somnul care va visa în această seară va indica proprietățile pe care mineralul le poate face.

Deoarece proprietățile magice și alte checuri de piatră, cu fapte fiabile destul de dificile, chiar luând în considerare astrologia, alegerea unui mineral, om încă urmată de senzațiile și preferințele lor individuale.

Citește mai mult  Inele de platină

Cum de a distinge piatra naturala de fals?

Pe un picior de egalitate cu bijuterie naturală, vă puteți întâlni, de asemenea, un fals, pe care o persoană considerabilă pentru a distinge de prezenta onix va fi dificil. Pentru a determina autenticitatea pietrei chiar și cu cunoștințe minime legate de bijuterii, Se recomandă să se acorde o atenție la unele nuanțe.

 • Mai întâi de toate, trebuie să cunoașteți costul Produse preferate sau minerale Postul. În ciuda faptului că onix nu este o piatră prețioasă, costul de bijuterii sau de decor elemente nu trebuie să fie prea mică. Prețul redus va permite să se îndoiască ca produsele propuse.
 • În cursul inspecției vizuale merită minerale acordând atenție strălucirea. bijuterie naturală nu trebuie să fie puse în evidență în saturație de culoare și sclipici puternic. O astfel de proprietate este un probabil să fie evidențiată de originea artificială a pietrei oferit pentru a vă.
 • Asigurați-vă că autenticitatea ONYX poate fi dacă estimăm conductivitatea termică. Piatra naturală este capabilă să-și păstreze temperatura originală pentru o lungă perioadă de timp când este încălzită, ca și produsele sintetice, este mai expusă căldurii. Pentru a determina această calitate, puteți ține piatra de ceva timp la soare.

Pentru a vă proteja de achiziționarea de falsuri, experții recomandă cumpararea produselor de la negru Onyx numai în saloane și magazine specializate în produse din materiale prețioase și semi-prețioase.

Reguli de îngrijire

În ciuda densității mineralelor, aceasta poate fi grav afectată de impactul mecanic sau de circulația fără griji. Piatra deosebit de puternică poate suferi atunci când contactul cu o suprafață abrazivă. Prin urmare, decorațiile, precum și elementele de interne de la ONYX, este necesar să se acorde atenția cuvenită și să le raporteze ușor. În procesul de purtare a produselor din bijuterie, merită să se evite contactul cu outsiderele și suprafețele cu o textura neuniformă.

Posesorii decorațiilor de la Onyx recomandate curățați-le în mod regulat de praf sau de alți contaminanți cu o soluție caldă de săpun și un rasinoase. Este important să stocați produsele din GEM. Elementele de decor trebuie să fie în mod constant în locul lor în cameră și decorațiuni, dacă nu le purtați, păstrați cel mai bine Într-o pungă opac specială, alegerea pentru depozitarea locului rece.

Pentru proprietățile ONYX, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: