Ochelari de imagine: Caracteristicile selecției

Ochelari de imagine: Caracteristicile selecției

În urmă cu câțiva ani în urmă, „Chakarik” a fost o poreclă rănădătoare, iar punctele ei înșiși un atribut neplăcut. Moda modernă făcută ochelari de o tendință reală. Acum ei sunt chiar cei care nu au probleme cu viziunea. Producătorii produc colecții întregi de ochelari de imagine, singura funcție a cărei funcție este de a decora fața și de a face o imagine mai elegantă. Punctele fac oamenii solizi, respectabili și mai eficient, indiferent de vârstă. Gama de modele este destul de largă, puteți alege ochelari aproape pentru fiecare gust.

Ce este?

Implicațiile pentru imagine sau „zero” sunt echipate cu lentile fără dioptere. Prin urmare, funcția corectivă din punct de vedere de vedere nu efectuează ochelari zero. Lentilele pot fi sticla sau plastic, dar, în orice caz, ele sunt obișnuite, nu reduceți și nu creșteți lumea din jur. Cel mai mare plus al unei astfel de varietăți de ochelari este de a regla fața, dacă este necesar. Mai mult decât atât, este posibilă fixarea vizuală ca o față ca și părți individuale. Ochelari ajustează bine:

 • Față oval+
 • Cercuri sub ochi+
 • Eveny+
 • ochii fac mai mult și „set” mai larg plantate îndeaproape.

În plus, ochelarii protejează machiajul de vânt, ploaie și zăpadă. Modelele sunt cele mai solicitate, echipat cu lentile de tip fotochromic care pot schimba culoarea. Pe stradă, umbra lor este mai întunecată și protejează împotriva soarelui, în cameră devin transparente. Ele sunt, de asemenea, numite chameleon pentru capacitatea de a schimba umbra.

O altă varietate utilă – Ochelari de iluminare cu acoperire protectoare. O astfel de acoperire de tip anti-strălucire nu dă ochii greu să se obosească la computer și alte ecrane.

Citește mai mult  Femeile Panama

Impactul asupra viziunii

Răspunsul fără ambiguitate și categoric al oftalmologilor la această întrebare nu este încă. Dacă urmați logica, sticla pur nu este dăunătoare sau ajutarea organelor de viziune nu pot. Un alt lucru este că calitatea materialelor poate fi diferită, iar siguranța ochilor noștri depinde în mai multe moduri. Sticla sau plasticul trebuie să fie de înaltă calitate, mai ales dacă sunteți în ele toată ziua. Ochelari ieftini reflectă prost lumina și, prin urmare, ochii sunt obosiți de ei mai puternici și mai rapizi.

Oftalmologii sfătuiesc să-și oprească alegerea pe modelele cu efect anti-strălucire.

În plus, trebuie să monitorizați condiția de acoperire – Pe lentilele în nici un caz ar trebui să existe fisuri. Ei sunt capabili să agraveze viziunea. Dar dacă depozitați corect ochelarii și îngrijirea lor, cu lentile de înaltă calitate, acest lucru nu se va întâmpla. Medicii iau în considerare modelele cele mai sigure pentru a proteja împotriva ecranelor care reduc sarcina ochilor. Alte opțiuni de utilizare permanentă nu sunt recomandate.

Nu uitați că purtarea în mod constant este un fel de dependență, o persoană este dificil de a-și lua imaginea fără acest atribut. Iar principalul minus este o agravare a viziunii laterale.

Modele moderne

Modelele actuale de astăzi sunt destul de multe în regulile diferiților producători – de la lux la piața de masă. Cele mai frecvente modele de ochelari la modă fără dioptrii:

 • Oversiz – varietate foarte la modă, aspect expresiv și atractiv+

 • Lennon – ochelarii rotunzi necesită un fundal special, astfel încât acestea sunt purtate cu pălării, accesorii de epocă+

Citește mai mult  Pălării Adidas

 • Browylener – Recent, ei au fost intenționați să protejeze împotriva soarelui, dar acum jantele de pe linia sprâncenei sunt foarte relevante în rândul tinerilor+

 • Nerdy sau „botanică” Foarte revendicat la cei care aderă la stiluri clasice sau intelectuale+

 • Titan – Este lovit ultimele sezoane, au mers în jurul nichelului și a cuprului datorită puterii, luminii și hipoaleriei, există culori diferite+

 • Platou plat – Partea de sus a jantei este exprimată aici, potrivit pentru oamenii de încredere, există modele moderne și de epocă+

 • Waifarer – cadrul clasic care se potrivește perfect în orice ansamblu, nu iese niciodată din modă+

 • aviator – Acest model este foarte recunoscut, banda poate fi atât metalică cât și plastic.

Caracteristicile selecției

ochelari de sex masculin și feminin trebuie să fie selectate, concentrându-se pe o serie de criterii:

 • Culoare+
 • forma+
 • marimea+
 • stil+
 • Tipul de față.

Modelele din plastic sunt potrivite pentru șosete zilnice, metal – pentru imaginea de afaceri. Schema de culori este aleasă pe baza preferințelor personale, negru – cea mai tradițională și universală. Cel mai dificil lucru este să alegeți un cadru sub forma unei fețe. În primul rând, acordați atenție caracteristicilor ovale și anatomice. Ribrava nu ar trebui să repete conturul feței.

 • Fața rotundă nu merită să vorbească despre modelele rotunjite, merită să vă acordați atenție unghiulară. Culoarea este, de preferință, întunecată, astfel încât fața va părea vizual.
 • Fața dreptunghiului este cea mai bună pentru a acorda atenție jantelor ovale răspândite. Evitați unghiul.
 • Triunghiul pare optim cu turnarea dreptunghiulară, iar oamenii de sex feminin oval sunt potriviți.
 • Cel mai simplu dintre proprietarii de tip oval – pot încerca să încerce aproape orice fel de ochelari. Modele optime în care linia de sprâncene și jante trece la același nivel.
Citește mai mult  Capac cu urechi

Cele mai bune ochelari arată mai bine, care nu ascund sprâncenele și nu atingeți obrajii. Asigurați-vă că zâmbiți pe fiting, ochelarii nu trebuie să sară pe față. În plus față de jantă, merită să acordați atenție ochelarilor atunci când alegeți puncte. Acum, în est, răspândirea ochelarilor fără ochelari este răspândită, dar nu am fost încă larg populară cu această inovație. Prin urmare, obțineți modelele în optică cu o bună reputație în care lentilele vor fi de înaltă calitate. Lentile preferate cu pulverizare anti-strălucire, de la Ultraviolet.

Lentilele de sticlă sunt mai bune și mai scumpe decât plasticul, sunt mai potrivite în stilul de afaceri și imaginea respectabilă.

Cum să alegeți ochelari de imagine, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: