Ochelari de soare Gucci

Ochelari de soare Gucci

Ochelari de soare cu raze de soare – Accesoriu necesar de fiecare femeie. Și dacă este ochelari de soare de la Gucci, atunci este necesar dublu. În astfel de ochelari veți arăta foarte bine!

Ochelari de soare Gucci – accesoriu de vară la modă

Până când compania a fabricat primul său lot de puncte, a fost deja bine cunoscut în multe țări ale lumii. Noul accesoriu a trecut repede și a devenit imediat un adevărat simbol al eleganței și al sofisticării. Ce face ca produsele acestei companii să fie atât de speciale?

Ochelari de soare, cum ar fi produsele de brand Gucci – este un elegant în combinație cu concisness și comoditate.

Caracteristicile lor:

 • Lentile ușor rotunjite sau pătrate+
 • Linii netede+
 • Nuanțele originale de ochelari+
 • Similitudinea cu modelele de epocă de la mijlocul secolului trecut+
 • Prezența elementelor decorative+
 • Calitatea înaltă a tuturor materialelor utilizate.

Janta lor poate fi făcută din metal sau plastic, dar logo-ul de marcă va fi prezent pe acesta sub formă de două litere încrucișate „G” sau dungi roșii verzi.

Lentilele sunt fabricate din policarbonat și sunt rezistente la daune mecanice, protejând fiabil ochii femeilor de soare.

Gama

Gama de produse de brand este destul de largă și în fiecare sezon este completat cu toate modelele noi și noi elegante și interesante.

 • Cu o jantă largă. Nu primul an este popular cu produse echipate cu o jantă largă. Ei sunt capabili să completeze orice imagine misterioasă și neobișnuită, pentru care Fashionista este apreciată în multe țări ale lumii.
Citește mai mult  Lanțul de aur cu țesut "Nonna" Nonna "

 • Linii soft rotunde. Produse în două versiuni: cu ochelari transparenți și întunecați, ceea ce vă permite să vă bucurați de orice gust feminin.

 • Cu lentile de plasă. Model cu tranziție originală de culoare de la întuneric la lumină pe lentile.

În noul sezon, designerii au pregătit cadouri regulate pentru reprezentanții frumoasei jumătate a omenirii, printre care ochelarii dubli și jantele, nuanțele luminoase. Printre noile produse ale sezonului merită remarcat:

 • „Feline Eye” – „Oaspeții solare” din anii ’60 din secolul XX. În acel moment o astfel de formă de ochelari a fost cea mai populară. În acest an, se întoarce de modă, dând doamnelor de cochetă și, în același timp, încrederea și grație – totul este ca reprezentanții reali ai rasei de pisică.

 • Aviatoare cu lentile multicolore și resturi de plastic neobișnuite. O tendință este oglindă sticlă.

 • „Tiusyda” – ochelari de soare rotund cu ochelari clasici negri sau originali colorate. Jantele pot fi fabricate din plastic și metal. Există opțiuni excitate. În același timp, forma cadrelor poate fi cea mai diversă și mai fantezistă.

 • „Cadru mare” – accesorii de lux, cu o varietate de decorațiuni care pot da un „evidențiere” fiecărui proprietar.

 • „Browing-uri” – modele cu călărie masivă și fund incredibil de luminos.

 • Model „Flora” cu un fluture – un clasic nestantiv care va fi relevant și vara actuală. Această serie a fost dedicată prințesei și actrita Grace Kelly. Ochelarii sunt decorați cu un model floral și sunt completate cu un fluture cu un metal curat. Lentilele lor amintesc de un hexagonal (forma sticlei de spirite de marca).
Citește mai mult  Kolchuginsky Melchior : Istoria și prezentarea produsului

Cum de a alege?

Orice produse din Gucci este un stil de eșantion. Dar pentru ca ei să sublinieze individualitatea amanta lor, ei trebuie să aleagă corect.

Deci, proprietarii unei frunte largi și a bărbiei pătrate vor fi în fața unui model cu o jantă mare sub forma unui oval și a unui cerc.

Femeile și femeile cu o față rotundă cel mai bine pentru a da preferință ochelarilor cu o jantă mare sub forma unui pătrat sau dreptunghi.

Dacă fața seamănă cu un „triunghi” cu o frunte largă și o bărbie îngustă, atunci vor fi modelele cu o jantă ovală sau dreptunghiulară cu o margine ușor rotunjită.

Dar cei care au o formă de față ovală vor corespunde absolut oricărei forme de cadre și dimensiuni ale lentilelor.

Cum să recunoaștem fals?

Ca și în cazul ochelarilor de soare din orice marcă celebră din lume, Gucci are o mulțime de replici. Ele pot fi mai mult sau mai puțin similare cu originalul, dar efectul acestora nu va fi deloc de la produsele de marcă.

Cum să nu vă confundați atunci când cumpărați și să nu cumpărați nici măcar un fals de înaltă calitate?

Pentru aceasta, experții recomandă:

 • Acordați atenție la locul de cumpărare. Este puțin probabil ca produsele de brand să fie vândute pe piață sau în cel mai apropiat magazin mic. Prin urmare, accesoriul original va trebui să meargă la magazinul corporativ sau la faimosul boutique.

În ceea ce privește Internetul, înainte de a cumpăra bunurile, merită acordarea atenției la ratingul vânzătorului, precum și discutarea posibilității de returnare a produsului în cazul detectării false.

 • Când alegeți, merită cu grijă suprafața interioară a mânerului. Ar trebui să fie inscripția „făcută în Italia” și „CE”. Produsele reale ale Gucci sunt efectuate exclusiv în Italia!
Citește mai mult  Vizite din piele

De asemenea, compania ar trebui să fie o siglă a companiei și informații despre numărul modelului, codul de culoare și dimensiunea.

 • Fiecare pereche de produse italiene ar trebui să fie atașată la card de certificat și de garanție.
 • Ochelarii originali nu pot costa ieftin și greu să fie reduceri mari.
 • Este necesar să verificați polaritatea sticlei, care este o caracteristică distinctivă a produselor de marcă.
 • Datorită faptului că falsul este realizat de la materiale mai ieftine, va fi destul de ușoară în greutate, spre deosebire de marca reală.

În plus, duzorii pot fi greșite în scris numele companiei sau fontul mic indică faptul că produsul inspirat de Gucci sau ca Gucci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: