Perle roz: descriere și proprietăți

Perle roz: descriere și proprietăți

Frumoasele boabe de perle ocupă cu încredere o poziție de lider în rândul decorațiilor scumpe, admirând varietatea de culori și forme. Pearl organic, cum ar fi o perla roz, nu este o piatră prețioasă, dar este foarte mare din cauza naturalității sale.

Tehnologia de producție

Multe secole, până la secolul al XV-lea, strămoșii noștri au crezut că perlele sunt picături fosile de rouă sau ploaie. Numai în 1761 de suedez natural și medic. Linnem a fost efectuat experiment, timp în care a fost capabil să dovedească Naturalitatea originea perlelor. Burmitskoy cereale sau perle naturale formate în mod natural în interiorul cochililor molusc.

Când nisipul, algele sau planctonul se încadrează în interiorul cochiliei, moluștele activează forțele de protecție ale corpului și începe să „atace” corpul străin produs de substanță – mama perla.

Astfel, perlele sunt formate treptat, care pot fi diferite forme și umbre. Formarea de perle mari va necesita aproximativ 20 de ani. Din acest motiv, Perla Mining este un proces foarte laborios, ceea ce crește semnificativ costul acesteia.

Până în prezent, procesul de cultivare a perlelor este dezvoltat atunci când margele de sticlă sunt puse în cochilie la moluște, pe care le înconjoară stratul de perle. Astfel încât oamenii pot controla dimensiunea, forma și culoarea viitoarei perle. Minerale obținute în acest mod are mai multe costuri reduse decât naturale.

Când vizualizați perla în razele UV, naturale radiază strălucire albastră și cultivată – verde.

În zilele noastre, aproape toate perlele de pe piața mondială sunt cultivate artificial, deoarece în 1952 a fost interzisă producerea de piatră naturală în întreaga lume. Pozițiile de conducere privind cultivarea perlelor ocupă Japonia, Australia, Filipine, Birmania, Tahiti.

Caracteristică a pietrei

Pink Tint de perle este un organic sedimentar de moluște. Perla însăși este similară cu chiuveta moluștei și constă din trei straturi: stratul exterior al konchiolinei, mediul, stratul prismatic al microcristalinei din argonită și perla roz este stratul interior. În exterior, perlele roz sunt opace, iar luciul lor montat este rezultatul reflexiei luminii solare dintre straturi. Conform principiului perforatorilor în creștere sunt împărțite în 2 tipuri:

 • nautic – cultivate cu moluște care trăiesc în apă de mare+
 • râu – moluștele de apă dulce cultivate (astfel de perle au nevoie de pictură).

Cea mai comună varietate de perle roz consideră că Caraibe, este utilizat pe scară largă în producția de bijuterii.

Gama de culori a perlelor depinde în mod direct de tipul de creator de moluște și de condițiile cultivării sale. În natură, există aproximativ 120 de nuanțe diferite de perle: de la alb, roz, albastru, cremă, la negru. Perlele de culoare albastră verde sunt considerate cele mai rare. Acest soi se găsește numai lângă Indonezia. Vanilla nuanțe roz de perle cu strălucire caracteristică vin peste Manars și Golful persan.

Perlele negre de înaltă calitate sunt formate în apele Oceanului Pacific pe Insulele Polinezia Pearl.

  Sub formă de perle roz nu are restricții. Poate fi sub forma unei bile ideale sau a unei forme absolut neregulate (baroc). Vizualizarea rară a mineralei formei baroce reamintește conturul diferitelor figuri, animale, păsări, contururile feței umane și are un paragon. Softness de nuanțe și luciu de cereale roz Burrmitsky este atât de natural și blând încât în ​​vechea Roma a fost dedicată lui Venus.

  Costul Pearl

  La începutul secolului al XX-lea, decorațiile cu perle naturale roz au avut o valoare foarte mare: costul unor produse ar putea ajunge la 250.000 de dolari. În lumea modernă, perlele naturale sunt, de asemenea, costisitoare. De exemplu, în 2007, pe una dintre licitațiile populare, Colierul Indian Queen Baroda a fost vândut pentru 7.000.000 de dolari. Costul mineralelor naturale este format din următoarele elemente.

  • Magnitudinea pietrei (Perlele mari sunt mai scumpe, mai mici – mai ieftine). Trebuie remarcat faptul că perla mai mică de 3,5 mm este mai scumpă decât cea mai mare medie, deoarece pietrele mici necesită un proces de procesare mai laborios.
  • Forma și gradul de luciu (Sfere cu sclipici strălucitori sunt evaluate mai sus).
  • Suprafață netedă sau brută (Mineralul mai neted este mai scump).
  • Locul cultivării (mare sau râu) – perle de mare depășesc costul râului de aproape 6 ori.

  Când cumpărați o perlă roz la un preț scăzut, merită să ne întrebăm dacă piatra este falsă. Mineralul real, chiar și în greutate, este mai greu decât imitat și el este caracterizat de o anumită „răceală” la atingere.

  Finetea ideală a perlelor este, de asemenea, un semn de fals, deoarece grungy minerale naturale.

  Magic minerale

  Pentru o lungă perioadă de timp, perlele (în special forma greșită) au fost prescrise proprietăți magice uimitoare. Aceste pietre au fost folosite pentru a crea amulete, cu care se confruntă proprietarul bunăstării, dragoste și fericire, capacitatea de a depăși cu ușurință dificultățile. Cele mai vechi regine egiptene Cleopatra si Semiramide preferat decoratiuni cu o perla roz, din cauza forțelor sale magice. Se credea că perla pe gât sau pe mâna unei femei oferă tinerețe veșnică și frumusețe.

  În Evul Mediu in ziua nuntii, mireasa a fost făcută la decoratiuni give cu perle ca un simbol al fericirii si feminitate.

  În aceste vremuri, îmbrăcăminte și locuințe pentru oameni bogați au fost, de asemenea, decorate cu perle. Mulți litoterapeuți moderni au remarcat proprietățile terapeutice ale perlelor roz și capacitatea de a-și proteja proprietarul de boli. Decorurile minerale sunt recomandate pentru a transporta persoane care suferă de boli ale sistemelor cardiovasculare, digestive și urolitiazei. În plus, piatra contribuie la restabilirea echilibrului intern, elimină stările depresive.

  În astrologie, perlele roz ocupă, de asemenea, un anumit loc. Se crede că această piatră ajută la satisfacerea iubirii reale, să depășească constrângerea și să normalizeze comunicarea cu reprezentanții sexului opus. Astrologii sunt prescrise de cerealele burmitsky de umbra roz o anumită influență asupra oamenilor, în conformitate cu semnul zodiacal:

  • pentru Gemenii Acesta va fi ajutorul pentru rezolvarea sarcinilor responsabile, conducerea barbatului emoțiilor+
  • viață fericită Peşte va fi capabil să ofere o mică decorare cu perle+
  • Mineral va ajuta la îmblânzi un caracter nepoliticos Leu+
  • pentru Vărsător Piatra va fi o gardă de la invidios și bârfă+
  • Scorpioni Majoritatea negrilor de negru+
  • Povești Perlele roz vor ajuta la exacerbarea atenției și să dezvolte memoria+
  • Cântărește Mineral va proteja de conversațiile rele și de rău+
  • Conduce o piatră de lungă durată va ajuta Rafts+
  • Capricornul Pink Pearl va încânta efectul său liniștitor+
  • Cel mai puternic gardă va deveni pentru semn Virgin+
  • Ovnov Perlele roz vor umple cu energie pozitivă+
  • Dar pentru un semn puternic de energie Sagetator Perlele roz sunt ineficiente.

  Produse din perle

  Unicitatea și raritatea Perlele roz măresc cererea pentru ei. Această piatră este perfect combinată cu orice metale prețioase și este folosit pentru fabricarea margelelor, colierelor, brățărilor, inelelor, cercei, suspensiei. Datorită aspectului luxos, cerealele Burmitsky pot fi utilizate independent. Aspectul rafinat și chic al bijuteriilor Pearl vă permite să îl utilizați împreună cu o varietate de stiluri de îmbrăcăminte, atât de zi cu zi cât și în seara.

  Cele mai populare decor este un fir cu perle.

  Această decorare este combinată cu orice costume. Pentru șosete ocazionale, opțiunea optimă va fi un inel de licitație sau brățară. Cu ajutorul firelor de perle puteți accentua eleganța și statutul fiecărei femei. Stilul oficial de afaceri va completa nonsens și produse mici din perle roz, fără piese inutile. Fetele tinere sunt perle potrivite de dimensiuni mici, femei de vârstă mijlocie – perle medii și perle mari sunt perfecte pentru doamne mai mature.

   Pentru a maximiza serviciul de produse cu perle roz, este necesar să se țină seama de următorii factori:

   • Magazinul Mineral urmează separat de alte produse de la metale prețioase în Cupasters Velvet sau Velor+
   • Este necesar să se mențină regimul de temperatură constantă, să împiedice picăturile de temperatură bruscă+
   • Nu se recomandă să purtați perle în zilele fierbinți de vară, deoarece căldura îl afectează prost+
   • În timpul curățării folosind diferite detergenți, inele și brățări cu perle roz, ar trebui să trageți+
   • Pentru curățarea și lustruirea perlelor, utilizați un șervețel uscat sau o cârpă uscată moale.

   Perle frumoase și uimitoare roz, purtând energie pozitivă de iubire și fericire, ocupă pe bună dreptate o poziție de lider printre pietre prețioase rafinate. Procesul complex de perle în creștere și prelucrare face plăcerea foarte scumpă, dar „prezent” nu poate costa ieftin.

   Despre proprietățile vindecătoare ale perlelor văd mai departe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: