Pisică cu urechi de pisici

Pisică cu urechi de pisici

Pentru prima dată această pălărie cu urechi de pisici pe curtea de spectatori de modă a prezentat designer american Anna Sui. Ideea a plăcut atât de mult, iar designerii, inclusiv că această căptușeală au avut un loc durabil în lista tendințelor de modă. Adevărat, de la urechi de pisică „a mers“ chiar mai departe – au existat pălării – bufnite, pălării-lupi. Dar mai ales popular, toate, utilizați capacele „Cat” și dorește să încerce imaginea unei pisici drăguțe sau pisicile devine din ce în ce mai mult.

Particularități

Nu există niciun nume oficial pentru o astfel de pălărie, dar de obicei numit Kotoshaka, o pălărie cu urechi, un capac de pisică sau capac pisică. Într-o astfel de pălărie, fata devine germană fermecătoare. Imaginea unei pisici în combinație cu o fata destul de a produce o impresie de neșters asupra tuturor celor care doar o atenție plătească proprietarului capului originale. Din acest motiv, fetele și fetele, ca un costum pentru iarnă și toamnă, alegeți un amuzant Kitosham. În plus față de urechi, pălăria poate avea un desen sub forma unei fețe feline sau pe partea din față a producătorilor care plasează caracteristice unui ochi animal.

Cu toată originalitatea, este imposibil să nu rețineți caracterul practic al unei astfel de pălării. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele tricotate și de blană. Ele sunt bine protejate de frig. Modelele de vară sunt ideale pentru protecția împotriva luminii solare și oferă aspectul unei specii de lumină și fără griji.

Capacele fabricate din materiale simple nu necesită îngrijiri suplimentare și de multe ori pot fi spălate în mașină de scris. Dar nu atinge capacele din pâslă sau blană.

Cu toate avantajele lui Koteosha, există un minus semnificativ. El a fost găsit stilistii care recomandă să nu poarte această căptușă cu rochii de seară. Cel mai bun Koteoshapki Potrivit pentru uz casual.

Modele

Ca orice director, Koteoshapki are multe modificări. Datorită acestei diversități, există întotdeauna posibilitatea de a alege cea mai potrivită opțiune. Cineva va place un model cu un vizor. Există opțiuni de vară și de iarnă. Vizorul din această formă este mai decorativ în natură, deoarece în dimensiune, de obicei, nu este mare.

Citește mai mult  Green Bag

Având în vedere că capacele cu urechi feline câștigă popularitate nebună în jumătatea femeii, aproape toate brandurile de modă principale din bunurile lor au prezentat ștampilele lui Kotoshapok. Toată lumea a încercat să găsească ceva diferit, să le distingă de ceilalți. De exemplu, capacele de astfel de mărci la modă, cum ar fi Louis Vuitton și Chanel adăugate elemente strălucitoare pentru extracțiile capului, sub forma de pietre spumante și cristale. Ele sunt decorate cu urechi, iar pe partea frontală a capacului nu este logo-ul de marcă mai puțin strălucitor, de asemenea, frumos depășind în timpul luminii soarelui sau a luminilor.

Există un număr mare de urechi feline. Ele pot fi aceeași culoare cu produsul, sau dimpotrivă, evidențiați de culoare. Poate fi ușor rotunjite sau ascuțite. Pe scurt, cât de multe rase de pisici, atât de multe transformări cu urechi.

Capacele în sine pot fi rotunde și pătrate. În ultimul caz, colțurile capacelor sunt ușor desenate în partea laterală, ceea ce îi conferă asemănător cu capul pisicii.

Foarte interesant, există capace, ale căror corzi alungite arată ca picioarele feline.

Există o cantitate imensă de pălării tricotate. Pe Internet există multe scheme de tricotat în care chiar și un începător va da seama. Ei tricot din diferite fire folosind diferite moduri. Poate fi pufos, atunci când utilizați tipul de fire „iarbă” sau mai densă, dacă este utilizat un fir dens.

În ciuda avertismentului, nu combinați astfel de capace cu rochii de seară, designerii și-au oferit propriile opțiuni cu urechi și cu un voal mic. Arată foarte elegant, adăugând proprietarul unei astfel de căi de master.

Dar această opțiune ca o pălărie – o capotă în magazine poate fi găsită rar. De obicei, meșteșugarii încearcă să facă o astfel de căptușeală pe propriile lor magazine online. Din tricotaje și arată ca o capotă.

Modelele de capace decorate cu vârfuri metalice sunt considerate cele mai excentrice. De obicei, decorează urechile, precum și dacă există un vizor. Arată foarte spectaculoasă, opțiunea pentru îndrăzneală.

În ceea ce privește alegerea, totul depinde de dependențele personale. Capacele tricotate sunt considerate mai multe tineri, sunt potrivite pentru copii mici. Femeile de vârstă matură puteți încerca pălăria de blană, dar numai nu foarte pufos. Opțiunea ideală va fi o pălărie de nurcă – culoare nobilă, blană elegantă. Pe astfel de modele, urechile decorative arată curat.

Citește mai mult  Chalma: Ce este și cum să purtați?

Materialele

Capacele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale. Poate fi făcut din dantelă, fleece, blană. În orice versiune, căptonatul arată dulce și rău.

În fabricarea de tricotat sub Kitosham, o pânză cu vâscozitate mică și mare. Adesea, în loc de legături, se folosesc pigtails decorativ de răchită.Opțiunile drăguțe de iarnă sunt obținute de la blană artificială, în timp ce culorile culorilor pot fi cele mai diferite. Sunt similare cu privire la adevărații nuanțe de prădători sălbatici. De obicei, acestea sunt făcute cu o căptușeală de fleece, care protejează în mod fiabil de vânturi și înghețuri.

Blană naturală potrivită pentru cunoscătorii reali. Cel mai adesea puteți întâlni opțiunile de nurcă.

Pălării simțite sunt potrivite pentru perioada de demi-sezon. O astfel de căptușă este bine combinată cu lucrurile în stilul Boho, Retro, Vintage.Un alt material interesant pentru Kotoshamapok – paie, în aparență arată ca o pălărie de vară cu urechi de cochetă.Culori populare

De multe ori Koteoshapki sunt realizate în culori aproximativ de nuanțele de lână pisică. Prin urmare, cele mai populare sunt culorile alb, negru, gri sau argintiu, rosu sau crem. Există modele în dungi, care corespunde imitație completă de lână de pisici grosiere. Dar moda, după cum știți, nu acceptă limite. Prin urmare, vă puteți întâlni cele mai multe culori neașteptate pentru pisica din lume: albastru, rosu, roz sau verde.

Branduri

Având în vedere că capacele cu urechile feline sunt câștigă popularitate nebun în jumătate de sex feminin, aproape toate cele mai importante branduri de moda din produsele lor au prezentat timbre lor de Kotoshapok. Toată lumea a încercat să găsească ceva diferit, a le deosebi de alții. De exemplu, capacele de astfel de mărci la modă, cum ar fi Louis Vuitton și Chanel adăugate elemente strălucitoare pentru extracțiile capului, sub forma de pietre spumante și cristale. Acestea sunt decorate cu urechi, iar pe partea din față a capacului nu este logo-ul de brand mai puțin strălucitoare, de asemenea, frumos debordant în timpul lumina soarelui sau luminile.

Branduri de plumb ca O’Stin și Zara.

Celebrul producător finlandez Lassie oferă, de asemenea, fleece încălzită care este concepută pentru purtarea în fiecare zi. Din țesuturi tehnologice, nu umezi sub zăpadă umedă și vă permite să respirați bine.

Citește mai mult  Cum să legați un eșarfă Palatine?

Tendințe de modă

Puteți selecta mai multe direcții pentru care se dezvoltă această linie de modă. În primul rând, aș dori să subliniez caracterul practic al pălării. Cel mai important lucru este că capacele, în ciuda fermității lor, rămân o apărare bună în timpul iernii și în afara sezonului. Nu există elemente decorative pe astfel de pălării, iar din cauza acestei pălării arată suficient.

Culorile cele mai la modă rămân alb și lumină bej. Din preferința de imprimare este dată imitației de piei de colorat de animale sălbatice, de exemplu, leopard sau zebră. O altă trăsătură caracteristică a acestui sezon a devenit modele care imita iubit de mulți Maid mână. Mai ales această direcție este popular în produse tricotate.

Și cea mai importantă inovație, ceea ce va permite multora să respire cu ușurare – nu trebuie să selectați culoarea capacelor în tonul haina sau jacheta. Stilistii oferă de a face pe preferința contrar și să dea într-o nuanță contrastantă.

Ce sa porti?

Kotoshapki arata bine cu o jacheta jos sau jacheta. Le puteți combina cu parcuri, jachete usoare si denim. Cea mai opțiune ideală pentru pălării de utilizare a datelor cu haine în stilul Kazhul. Apoi, puteți, în tot drumul ca întreg, pentru a alege adidași sau UNTS, în funcție de anotimp. In vara, plamanii de kotoshamapki va arata bine cu pantaloni scurți sau Sarafane. Dar, cu toate aceste reguli, stilistii recomanda sa poarte o pălărie cu orice tinute, dintre cei dragi. Nu face acest lucru cu rochii de seara si costume. Având în vedere o mai mare diversitate a formelor de capace, vă puteți ridica corespunzătoare, fără excese, stil de sub haine de birou. Cel mai bun dacă este pălărie. În acest caz, palaria va deveni un element de înmuiere al întregii imagini stricte.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că nu toată lumea poate fi pălării cu urechi de pisică. Ei arata bine pe forme fata rotunda si triunghiulare. Pentru cei care au o fata ovala, un astfel de stil de capace poate doar fata lungesc. Cu toate acestea, ținând cont de diversitatea este în valoare de experimentare, de exemplu, cu capace pufoase, ceea ce va ascunde sub forma feței.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: