Pălării cu pietre

Pălării cu pietre

Una dintre cele mai frumoase, elegante și elegante bijuterii pentru pălării este strasurile. Pălăria, decorată cu pietre, dă vreo aspect de sofisticare și nobilime. Pietricele spumante vă permit să transformați imediat modelul cel mai obișnuit într-o căptușeală elegantă și la modă.

Modele

Pietrele – decoratiuni universale. Ele sunt potrivite pentru pălării, realizate într-o varietate de soluții stilistice.

Stil stil casual. Modele sportive, pălării monofonice laconice, ciorapi, capete strânse, vor deveni o bază excelentă pentru decor de pietre. Poate fi un ornament geometric, o abstractizare sau una dintre cele mai populare desene pentru modelele stilului informal – craniul cu oasele.

Cel mai adesea pentru un astfel de decor, se folosesc pietre de o singură culoare, contrast cu umbra capacului. De exemplu, pietrele albe sau transparente sunt potrivite pentru capacele negre, pentru gri – negru și t.D.

Craniul de la pietre poate fi găsit pe un antet și fete adolescente și fete mai mari.

Astfel de capace se uită perfect cu jachete din piele, debitori, bombardiere și alte haine făcute în stilul casual.

Pietrele strălucitoare vor deveni un decor excelent și arbori feminin de pălării, de exemplu, Berett. Pietricele mici de depășire pot fi împrăștiate pe întreaga suprafață a beretului sau pot crea un decor laconic concipient conjunct al părții din față, de exemplu, sub forma unei flori.

Pietrele de diametre diferite pot decora prin circumferință sau pot deveni un supliment la un alt decor, de exemplu, la broderie. Opțiunile de decor pot fi setate, totul depinde de imaginația designerului. Pietrele pot avea dimensiuni și culoare diferite.

Pietrele pot fi alese în Tone Beret. Astfel de modele arată deosebit de sofisticate și exquisite. Ornamentul arată pe fundalul fundalului nu este atrăgător și țipând. Prezența sa dă doar pâlpâire moale și se scurge sub razele luminii solare.

Citește mai mult  Cap-eșarfă

Pietre luminoase, colorate vă permit să creați compoziții frumoase multi-colorate, transformând capul obișnuit în munca de artă.

Următorul model, care este adesea decorat cu strasuri – Hat-Ear. Mai ales modelele pentru fetele de diferite vârste. Turcoaz turcoaz, purpuriu, ruinele roz sunt perfect combinate cu pietre strălucitoare. De obicei pentru decorarea ornamentului floral ales sau desen elegant, complicat.

Pălării tricotate cu urechi lungi sunt de obicei decorate foarte reținute și concis, deoarece eticheta sador în sine este deja destul de atrăgătoare. În plus, una dintre cele mai populare bijuterii pentru astfel de pălării este blană sau pompon tricotat. Abundența decorului va fi chiar modelul cel mai elegant în gust.

Printre cele mai neobișnuite pălării pot fi notate modelele efectuate în stil popular sau etnic. De exemplu, chalma sau turban. Astfel de capace sunt perfect combinate cu haina de modele feminine. Imaginea este foarte elegantă. Interiorul firului, din care turbanii se grăbește, cel mai mic ar trebui să fie pietre și, dimpotrivă: pietrele mai mari și masive vor fi potrivite pentru împerecherea groasă, de relief.

Pietrele mari sunt adesea folosite pentru a decora pălării în vrac. Pietrele mari se uită la astfel de pălării mult mai potrivite și interesante decât mici. Poate fi pietre împrăștiate sau un decor specific. Pietrele mici și mici, cel mai adesea împodobesc pălăriile, făcute în împerecherea deschisă, din fire fine, elegant în dimensiune și t.D. Foarte adesea un model combină dintr-o dată mai multe dimensiuni.

Cristalele Swarovski sunt considerate în mod legal de referință în calitate și aspect de pietre. Datorită formei ideale, cea mai pură strălucire și calitate impecabilă, aceste pietre se bucură de succes colosal și de popularitate din întreaga lume. Cristalele aparțin categoriei de bijuterii de elită și sunt folosite pentru a crea haine foarte scumpe, exclusive.

Citește mai mult  Bratara si Shambal

Se întâmplă, decorate cu strasul Swarovski, arata mereu foarte sofisticat si scump. Ca și cum nu s-au folosit pietrele de rinie pentru decorarea lor, dar pietre reale.

Deoarece pălăria este cea mai des completată cu o eșarfă și mănuși, este mai bine să cumpere imediat un set (pălărie și mănuși), decorat cu strasuri într-un singur stil. Setului de cască din mai multe lucruri decorate cu pietre spumante oferă imaginii o rafinament special și nobilime.

Material

Rhinestones pot fi găsite pe capacele realizate dintr-o varietate de materiale, astfel încât acest decor este universal. Cu toate acestea, există mai multe materiale textile pe care cristalele lucioase arata mai ales armonios.

Pălării tricotate cu strasuri

Una dintre cele mai multe variante populare de asociere cu cristale. Fire pentru împerechere este utilizat în cele mai diverse, strasuri sunt foarte frumoase, datorită orice desen selectat.

Blană

Rhinestones pot fi folosite pentru a decora pălării blană pură, precum și modele realizate în combinație cu alte materiale de blană. De exemplu, în combinație cu tricotată web. Cristalele nu împodobesc întreaga PAC, și sunt folosite pentru a crea un model mic, elegant. Pe plan extern, acest decor este foarte similar cu broșa.

Tricat

Subțire, pălării elegante – opțiunea perfectă pentru utilizarea strasuri. Micul accident vascular cerebral de pietre strălucitoare este decorat cu o pălărie în jurul circumferinței, pe întreaga suprafață, se concentrează pe o parte, și T.D.

Velur și catifea

Moale, catifela velor, deoarece este imposibil să se folosească în mod rhinestic. Foarte blând, plăcut la materialul tactil este pur și simplu creat pentru o astfel de adăugare decorativă rafinată, cum ar fi pietrele de straturi.

Nu mai puțin frumoase și sofisticate pe o pălărie de catifea. Moale, luciu de catifea de catifea perfect combinate cu overflow de pietricele multi-colorate. Un astfel de plafon poate face parte dintr-un costum elegant sau o imagine festivă. Cu toate acestea, nu mai puțin armonios va arăta cu o haină frumoasă, haina elegantă de blană, haina elegantă și alte haine.

Citește mai mult  Totul despre rucsacurile unice colorate

Culoare

Astfel încât pietrele să pară cât mai luminoase și în mod eficient, materialul din care pălăria este cusută sau tricotă, este mai bine să alegi un monofonic. În caz contrar, ratingul piesernelor riscă să-și piardă strălucirea de cristal și farmecul magic.

Decât o culoare restrânsă, cu atât mai luminos pot fi pietre. De exemplu, pe o pălărie gri sau neagră, desene de la cristale mari și mici de diferite forme și culori arată grozav. Pietrele verde, violet, roz, creează ornamente luminoase, strălucitoare, care arată perfect pe un fundal întunecat.

Pentru a decora o pălărie albă, puteți alege cristale incolore sau albe. Un astfel de decor va arăta mai rafinat și elegant decât decorarea din pietrele multicolore. În plus, o astfel de pălărie va fi perfectă combinată cu haine de top de orice culoare și design.

Pentru a decora culorile saturate ale capacelor, de exemplu, albastru, roșu sau roz, pietrele pot fi alese în tonul capacului sau alegeți cristale de contrast. De exemplu, negru. Combinația clasică de culori pare întotdeauna relevantă și la modă.

Imagini spectaculoase

  1. Pietrele sunt perfect armonizate cu haine realizate în stil sportiv. Micile pietre strălucitoare de împrăștiere arată perfect pe un fundal roșu strălucitor de pălării tricotate cu pompon. Modest și elegant!
  2. Blana de lux nevoie de decor de lux. Swarovski Stones Sparkling – Opțiune perfectă pentru decorarea unei pălării elegante de blană.
  3. Pietrele mari de dimensiuni diferite și forme împrăștiate în ordine haotică sunt în mod efectiv încadrate de un capac tricotat gri închis. O astfel de căptușă va fi adecvată pentru a fi combinată cu îmbrăcămintea casuală.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: