Pălării pentru copii cu pompoms

Pălării pentru copii cu pompoms

Învelitoarea capului corect selectată este foarte importantă pentru sănătatea copilului, deoarece protejează sale cele mai multe părți vulnerabile ale corpului.

Dar, în același timp, pălăria copiilor trebuie să îndeplinească cerințele estetice, care formează gustul copilului de la o vârstă fragedă. În acest sens, pălăriile copiilor cu pompon sunt fermecător.

Modele

Pălăria cu pomponul original este potrivită pentru un copil de orice vârstă și sex. În plus, mingi moi amuzante care sunt atât de asemănătoare copiilor, se potrivesc perfect în timpul iernii, iar în dulapul de primăvară de toamnă.

Acest element decorativ luminos este cel mai adesea accentul principal al căptușelii – finisaje suplimentare (broderie, aplicații volumetrice, model de împerechere embosată) nu este necesară. Cu toate acestea, elementele decorative mici sunt permise pe modele de fete – margele, pietre, appliques sub formă de flori grațioase sau arcuri. Pe capacele pentru băieți, decorul este uneori găsit sub formă de broderie – ca regulă, subiecți tehnici (mașini, avioane, rezervoare) sau personaje de desene animate masculine.

Opțiuni originale pentru pălăriile copiilor cu pompon. De exemplu, modelele care descriu ochelarii de pe frunte sau conținând o inscripție amuzantă. Unele produse sunt realizate sub forma unui cap cavaler sau a unui minions popular – pompe în astfel de pălării imită fasciculul de păr.

Pălăria copiilor cu pompon împreună cu hainele superioare, în primul rând, ar trebui să protejeze copilul din popsiculele meteorologice. Iar capul capului îndepărtează direct depinde de ceea ce un copil are o jachetă sau un jumpsuit.

Dacă îmbrăcămintea superioară a copilului este echipată cu un guler înalt, atunci puteți cumpăra un capac de incubație (opțiune pentru iarnă).

Jacheta cu o capotă caldă și inserții suplimentare care închid obiectivul va fi potrivită, în principiu, orice căști – inclusiv pălăria obișnuită cu legăturile sub bărbie (blană tricotată sau mai caldă).

Dacă saltul sau sacoul au un gât larg, care este necesar pentru a închide eșarfa, este recomandabil să ridicați un astfel de model care să acopere gâtul și gâtul copilului. Această cerință este pe deplin răspunsată de stivele cu tubul și casca, care înlocuiesc cu succes eșarfa și nu glisați. În plus, aceste stiluri sunt complet închise de urechi și pe fruntea copilului – locurile sale vulnerabile.

Citește mai mult  Inel cu topaz

Pompona Opțiuni

Pălării pentru copii cu pompon se găsesc în diferite versiuni. Modelele pentru băieți sunt, de obicei, echipate cu o singură minge în vrac, pot exista mai multe fete în fetele lor.

Creșteți acest element, de regulă, pe partea superioară a capului Eliminați – în acest caz, Pompon este mare, care arată atingerea. Dacă există două dintre ele, care cauzează asociații cu fiare pufoase, au un diametru mai mic și atașați simetric la părțile laterale ale produsului.

Original ceasuri de blană. De obicei, în aceste scopuri, se folosește o blană de vulpe naturală, o vulpe sau un raton.

În plus, pompele de blană decorează adesea legături pentru capace. De regulă, se referă la modelele pentru fete.

Material

Pompoanele pot fi făcute din același material ca o pălărie pentru copii – tricotate, fleece, tricotate. În acest caz, că imaginea nu pare rustic, trebuie să alegeți o minge de culori contrastante sau decorate cu o imprimare. Avantajul acestor modele este că sunt ușor de îngrijit pentru ei.

Mai multe pompe de blană pufoase interesante. Acesta poate fi atât blana naturala si artificiala. Pentru prima opțiune, de regulă, folosește blănuri luxuriante de rase valoroase – vulpe, raton sau lescent. Este clar că un astfel de finisaj va afecta costul. Cu toate acestea, blănurile sintetice de înaltă calitate arată, de asemenea, atractivă, este ușor de confundat cu un analog natural.

Culoare

Pompons pe trapele copiilor pot coincide pe tonul cu întregul produs, dar uneori pare plictisitor, astfel încât bilele luxuriante sunt mai frecvent distinse prin contrast.

headwear similare pentru fete au de obicei o gamă de culori format din roz, roșu, nuanțe de galben, alb, bej, în combinație lor diferite.

Opțiunile pentru băieți sunt mai reținuți în culori. Albastru, gri, nuanțe de verde sunt dominate în pălării cu gheme. Culoarea negru Classic este mai puțin comună – este mai potrivit pentru modelele adulți. Cu toate acestea, în cazul în care toate hainele băiatului este stilizat sub un adult, apoi o pălărie neagră este permis.

Citește mai mult  eșarfă de mătase

Cum de a alege?

Cumpărarea unui copil o pălărie la modă cu ciucure, ia în considerare un număr de puncte importante.

În primul rând, produsul trebuie să fie confecționate din materiale naturale și de izolare de înaltă calitate (în cazul în care este un model de iarnă). Materialul trebuie să treacă de aer și umiditate, menținând în același timp căldura. Acordați atenție căptușelii – trebuie să fie moale și plăcut la corpul.

Este important să se verifice prelucrarea cusăturilor – în cazul în care acestea sunt făcute prost, ei pot freca pielea delicată.

În cazul în care pălăria pompon este echipată cu legături, au, de asemenea, trebuie să ia în considerare cu atenție: acestea ar trebui să fie suficient de lung, durabil și elastic, astfel încât să nu rupă cel mai neașteptat acest moment și nu accident în pielea copilului.

Copilul ar trebui să fie măsurată prin produs: la urma urmei, se poate accesa cu crawlere pe ochi, deranja când se mișcă. Este important ca capacul se închide în mod fiabil zona urechii în cazul în care sunt situate ganglionii limfatici, care nu pot fi fotografiate.

Rețineți că o hotă este greu de pus pe capac, cu un pomphon mare. În acest sens, în cazul în care este o diademă pentru iarna, atunci ar trebui să fie suficient de cald, pentru că nu merită de numărare sub forma unei hotă în acest caz.

Pomponi ele însele trebuie să fie verificate pentru putere – nu este de dorit să cadă după prima spălare.

Când cumpărați o pălărie, luați în considerare ritmul vieții copilului dumneavoastră. Dacă vizitează o grădiniță, o opțiune cu șiruri este nedorită – copilul este puțin probabil să facă față lor. De preferință, alegeți un model cu o clemă sau sub formă de casca.

Dacă cumpărați o pălărie de iarnă cu o căptușeală, atunci nu mai este întinsă, deci definiți corect dimensiunea.

În general, pentru a verifica pe deplin un astfel de indicator ca fiind confortul capacului, nu va funcționa imediat, chiar dacă îl cumpărați cu copilul. În cele din urmă, evaluați confortul modelului pe care îl puteți în procesul de șosete.

Citește mai mult  Trupe de cauciuc de păr

Imagini frumoase

Model fermecător pentru fată preșcolară junior. Capota de culoare roz roz, decorate foarte blană de blană foarte mare culoare similară. Cămașa este interesantă în faptul că este echipată cu legături duble: unele, subțiri, își îndeplinesc direct rolul, cealaltă largă, decorată cu pompi de blană (la fel ca în partea superioară a produsului) efectuează funcția estetică. Marginea capacelor este tratată cu o bandă elastică îngrijită. Și în față există un decor suplimentar frumos sub formă de fulgi de zăpadă elegante din strasuri.

Modelul fetei de fecioară a lui Pastel Bej pentru o fată de 2-3 ani. Două pompe de blană pufos imita urechile ursului, iar dunga sub forma feței și a ochilor de la butoane mari strălucitoare spori asemănarea cu animale. Textura netedă a panourilor dense tricotate este perfectă pentru decor. Hood are șiruri lungi de culoare și texturi similare.

Pălăria cu pompon pentru viitorul bărbați. Hotărârea de tipic de culoare albastră de culoare închisă este făcută interesantă vâscoasă – o combinație de diferite opțiuni de gumă. Deoarece copilul este destul de mic, capacul este echipat cu prudență cu inserții care acoperă urechile. Mare pompon este fabricat din blană luxuriantă, similară cu culoarea cu tonul capacului. Produsul este decorat cu o mică emblemă. Sub capacul este o eșarfă de aceeași culoare, iar jacheta băiatului armonizează gama de culori cu capul căptușelii (are o nuanță ușor diferită de albastru). Finisajul de blană al capotei este reluată pe textura cu pompon pe antet.

Woolen Hat-casca pentru un băiat foarte mic. Punctul culminant al modelului proepește pomponul de blană a culorii luminii de contrast (capul în sine are o umbră gri frumoasă). Lobik Baby a încadrat o gumă largă tricotată, iar pălăria în sine este conectată cu un model spectaculos de frâne. Modelul diferă, de asemenea, de legăturile originale cu ciucuri la capete. Manica confortabilă protejează în mod fiabil copilul de la îngheț.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: