Portofele frumoase

Portofele frumoase

Chiar și cel mai obișnuit și familiar accesoriu poate fi nu numai practic și funcțional, ci și frumos și costisitor. De exemplu, o pungă sau un portofel. Accesoriile moderne joacă astăzi rolul nu numai de depozitul de titluri de hârtie și de monede metalice, dar și de decor elegant, rafinat. Dragi portofele sunt detalii, accentuând starea și respectabilitatea, frumos – senzație de gust.

Particularități

Elite, portofele scumpe diferă de modelele convenționale de material de fabricație, design, decor, brand și alte caracteristici.

Pielea este una dintre cele mai populare materiale pentru a face portofele costisitoare. Pielea se caracterizează prin rezistență ridicată, durabilitate, rezistență excelentă la uzură și caracteristici estetice frumoase. Poate fi mată sau lăcuită. Adesea imitație din piele sub reptilajul pielii.

Pentru fabricarea de accesorii de elită au folosit miel din piele naturală, vițel, rechin, pantă maritimă, șarpe, crocodil. Mai democratice, dar nu mai puțin modele spectaculoase pot fi cusute din piele de căprioară, catifea, satin, dantelă și alte materiale frumoase.

În ceea ce privește designul, formele clasice și originale sunt relevante. Portofelul poate fi dreptunghiular, pătrat, rotund, sub forma unui trapez sau poligon. Printre portofelele de forme neobișnuite, puteți observa modelele sub formă de animal, inimă, floare, cochilii, felii de fructe.

Ca decorare pentru decorarea modelelor frumoase, scumpe și neobișnuite, inserții din diferite materiale, cristale Swarovski, pietre prețioase, dantelă, piese metalice, broderie originală, decorare de blană, panglici satinate, arcuri, cordoane.

Printre cele mai renumite și mai populare branduri care oferă colecții de accesorii la modă, costisitoare, puteți evidenția Hermes, Bottega Veneta, Celine, Chanel, Prada și alte mărci.

Modele

Sub denumirea generală „Wallet” sunt înțelese de diferite modele de stocare a hârtiei și a banilor metalici.

Portofelul (pungă) a fost inițial destinat stocării facturilor, dar astăzi are compartimente pentru monede, cărți de vizită, chei și alte lucruri mici. Cu câțiva ani în urmă, a fost considerat un accesoriu pur masculin, dar astăzi și femeile se bucură de acest model elegant.

CLAMP se aplică facturilor de hârtie, cardurilor de credit, cărților de vizită. Mina Mines (portofel mic pe un fermoar sau zăvor) vin la îndemână pentru depozitarea monedelor metalice, facturi de hârtie, chei.

Portofele frumoase diferă în funcție de dimensiune și formă. Ele sunt de zi cu zi sau elegante. Pentru fiecare zi există destul de potrivit pentru un portofel din piele laconic de culori neutre. Ca supliment la seara și geanta elegantă, portofelele cu straturi, broderii, dantelă sau tăierea satinată sunt cel mai adesea utilizate.

Portofele pot varia de la tipul de clapetă (Velcro, cleme metalice, butoane, cusur).

Gama de culori și imprimate

Portofelul scump diferă de cele obișnuite, deoarece va fi scump să se uite în orice moment. Modelele de elită nu depind de tendințele de modă, sunt relevante astăzi, și mâine, iar în câțiva ani. Prin urmare, în mod tradițional, mulți designeri efectuează modelele de lux de accesorii în modele clasice și culori (negru, alb de zăpadă, oțel, bej).

Dacă vorbim despre nuanțe la modă și populare în acest an, atunci culoarea culorii Marsala devine una dintre favoritele fără îndoială ale sezonului. Noble, umbra maro roșie este mare pentru a crea lucruri de marcă, inclusiv portofele.

Iubitorii de imagini strălucitoare, extravagante ar trebui să-și îndrepte atenția asupra modelelor de culori purpurii, galbene, roșii, albastre, corali. Romance blând va veni cu siguranță cu accesorii de cafea, ciocolată, turcoaz, cremă și roz pal.

Print, de asemenea, joacă un rol important în proiectarea portofelor. În primul rând, acesta este un animal: leopard și schi tigrină, imitație de piele de crocodil sau șarpe. Astfel de portofele au fost populare de mai mulți ani și sunt încă relevante și în cerere.

Iubitorii de modele mai rafinate designeri oferă portofele decorate cu cristale, margele, pietre, fire de aur și argint și alte decorațiuni. Ca ornamente pentru astfel de modele, subiecte de plante, fluturi, inimi, hieroglife japoneze, animale marine, ornamente orientale, păsări.

Cum de a alege un portofel?

Portofelul bun, frumos ar trebui să fie nu numai atractiv din punct de vedere estetic, ci și funcțional.

  1. Ei bine, dacă un model este furnizat de mai multe birouri (pentru facturile de hârtie, trivia, chei, cărți de vizită).
  2. Armonia este unul dintre principiile finalizate. Bine când portofelul este combinat în culoare și design cu o geantă de mână.
  3. Cel mai bun când portofelele sunt oarecum. Pentru fiecare zi este mai bine să alegeți un model practic și pentru o ocazie specială pentru o geantă de mână elegantă sau un ambreiaj elegant, este mai bine să alegeți un portofel elegant, miniatural cu un decor frumos.
  4. Portofelul trebuie să fie fabricat din material de înaltă calitate. Așa că va servi mai mult și va arăta întotdeauna.
  5. Dacă accesoriul este selectat ca un cadou, este mai bine să modele de cumpărare de branduri renumite ale căror produse se disting prin calitate înaltă, o varietate de soluții de culoare și design elegant.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: