Portofele roșii

Portofele roșii

Se crede că culoarea roșie este o soluție excelentă pentru a face un portofel, pe măsură ce „atrage” la banii lui. În plus față de capacitatea sa de a crește bugetul, accesoriul util are un aspect excelent, care ridică starea de spirit și îi place ochiul.

Alegeți colorarea

Red se distinge de bogăția sa de nuanțe. Fiecare modă de modă va fi capabilă să ridice opțiunea perfectă de culoare adecvată.

Calm nuanțe

Dacă nu vă plac lucrurile prea luminoase, ar trebui să acordați atenție accesoriilor în nuanțe mai calde de roșu. Acestea includ următoarele culori: coral, morcov sau portocaliu.

Produsele din astfel de culori sunt perfect potrivite pentru costume, în care există cel puțin un lucru de culori similare. Subliniați că frumosul accesoriu va permite manichiura să ton.

Luminos

Portofelul de foc – roșu este potrivit Doamnă îndrăzneață și încrezătoare, care iubește imaginile îndrăznețe. Nu arătați mai puțin eficient și luminos un accesoriu al unei nuanțe de boabe. Astfel de produse arata foarte suculent si atractive! Ei vor arăta grozav cu haine atât în ​​culori clasice, cât și în culori saturate.

Matte

În prezent există o selecție imensă de o varietate de portofele cu o suprafață mată. Ele arata foarte stricte si concise. Materialul poate fi la fel de neted, atât de dublat, ornament sau imitație a reptilei pielii.

Lăcuit

Pielea nu a fost întotdeauna un material foarte sexy și feminin. Este perfect pentru o doamnă îndrăzneață și încrezătoare. Red Lacquer Accesoriu arată luxos și feminin. El va iubi cu siguranță prosperitatea!

Marimea

  • Dimensiunile produsului frumos ar trebui să vă permită să puneți o factură în el, nu pliați și nu zâmbiți.
  • Ideal și funcțional sunt copii cu o lungime de 18-20 cm și o lățime de 1-2,5 cm.
  • buzunar intern poate fi complet diferit, dar dimensiunile sale standard, nu ca o regulă, nu depășește 9-14 cm.

Forma

Cel mai confortabil pentru stocarea de bani sunt portofele dreptunghiulare. Se recomandă să se aleagă produse similare, cu o textură densă. Ei te vor servi cât mai mult posibil și va încânta funcționalitatea noastră.

Material

Alegeți un produs adecvat nu este dificil. După ce ați decis cu privire la dimensiunea și umbra portofel, ar trebui să alegeți materialul.

Cele mai practice și durabile, accesorii recunoscut pe bună dreptate, din piele de vițel autentic sau piele de căprioară catifelată. Ei nu numai ca va vor servi pentru o lungă perioadă de timp, dar, de asemenea, vă rugăm să design-ul nostru scump.

Potrivit unor oameni din China, un astfel de material natural este un excelent conductor de energie în numerar. Puterea suplimentară a produsului va da o suprafață largă lacică.

Decor

Designerii nu încetează să încânteze moda modernă cu modele originale decorate cu elemente decorative. Luați în considerare un citiți mai mult: Cum sunt decorate portofelele roșii?

Produse laconice

Doamnele sofisticate ar trebui să aleagă specimene laconice fără detalii suplimentare de decor. Astfel de produse reprezintă o soluție excelentă pentru cei care le vor folosi exclusiv în numire directă. Ei vor interfera cu diverse detalii decorative – margele, pietre.

Cu decorațiuni

Astăzi există o selecție imensă de o varietate de accesorii, decorate cu detalii luminoase și atractive ale decorului. Poate fi pietre, pietre, curele, jumperi, inserții metalizate, amprente luminoase și modele, lanțuri sau margini pe mâner.

Modele

Până în prezent, rafturile magazinelor sorează cu diverse modele de accesorii luminoase și funcționale. Ele pot fi de diferite dimensiuni si design.

Mufe

Multifunctionale portofele-ambreiaje au recent bucura de populare. Ele sunt perfect potrivite nu numai pentru ieșirile de zi cu zi în magazin, dar, de asemenea, pentru adăugarea de tinutele de seara. Pentru evenimente seculare și solemne, este în valoare de a alege produse mai ușor de reținut, cu strălucitoare și transfuzia detalii decor.

Pungă

Portmoneu este un portofel mic pliabil de două ori. De regulă, astfel de modele sunt echipate cu ramuri standard pentru facturile și buzunare separate pentru monede.

opțiuni similare sunt foarte populare, deoarece acestea nu iau o mulțime de spațiu și perfect găzdui tot ceea ce portofelul obișnuit trebuie să dețină.

Combinate

Produsele combinate Red graba și subliniază stilul subțire al proprietarului lor. Există o mare cantitate de culori spectaculoase ale unor astfel de opțiuni.

Puteți achiziționa un produs sau un model combinat roșu-negru cu inserții albă contrastante. Nu există accesorii mai puțin armonioase și atractive, cu inserții figurate, imitând pielea reptile.

Alegem modelul perfect

  • Portofelul Scarlat va deveni un accent deosebit și atractiv într-o imagine feminină+
  • Cu un astfel de accesoriu va fi combinat cu succes cu hainele din pastel sau culori clasice, completate de orice elemente ale umbra roșie+
  • Portofelul de înaltă calitate și frumos ar trebui să fie cel mai convenabil și spațios+
  • Trebuie să fie cel puțin un compartiment pentru bani, un buzunar mare pentru fotografii, documente și orice alte lucruri potrivite+
  • Se recomandă achiziționarea unui accesoriu în magazinele specializate de bunuri din piele, deoarece numai în astfel de puncte de vânzare puteți alege un model de înaltă calitate.

Branduri

Sortimentul diferitelor modele de accesorii roșii nu poate decât să vă bucurați de doamnele moderne de toate vârstele. Luați în considerare cele mai populare și de înaltă calitate, care oferă portofel spectaculos la modă.

Chanel

Marca renumită din lume produce portofele de piele roșie foarte elegantă de diferite dimensiuni. Fiecare doamnă va putea alege un model miniatural sau un produs dreptunghiular spațios.

Cele mai multe accesorii sunt decorate cu semn de marcă Chanel de la metalul strălucitor. Gama este reprezentată de opțiunile din piele mată sau lacuită.

Prensiti

Prensiti Marca comercială produce modele foarte spațioase și practice.

Merită să acordăm o atenție deosebită accesoriului roșu și negru spectaculos din această companie. Este un portofel dreptunghiular clasic cu o varietate de compartimente.

Produsele Prensiti sunt vândute în cutii frumoase cu capace incluse.

Fendi

Designerii de brand Fendi dezvoltă accesorii elegante pentru clasice permanente. Ele se disting prin designul lor concis și de cea mai înaltă calitate. Adăugările decorative în astfel de produse, de regulă, sunt făcute în stil minimalist și nu se prinde.

Produsele acestui brand vor fi o completare excelentă la îmbrăcămintea unei adevărate doamne.

Hermes

Brandul francez Hermes eliberează portofele de dimensiuni miniaturale de înaltă calitate.

Mai ales produse mici populare din piele roșie Matte cu un buton. Astfel de opțiuni convenabile vor deveni o soluție excelentă pentru Fashionista activă. Ele se vor potrivi cu ușurință chiar și în cea mai mică geantă de mână a femeilor.

Sonia Rykiel

Doriți să achiziționați accesoriul original și atractiv? Atunci trebuie să vă familiarizați cu sortimentul portofelor de la Sonia Rykiel. Acesta este reprezentat de copii chic ale unei culori roșii frumoase, cu inserții de aur pe fitness din față și metal cu numele companiei.

Gucci

Finist pentru întreaga marcă mondială Gucci oferă portofele frumoase și laconice la modă de roșu. Ele pot fi efectuate în design clasic sau decorarea diferitelor opțiuni. De regulă, multe modele sunt completate de embleme de marcă din metal de aur.

Prada

O altă marcă populară Prada produce modele de portofele de înaltă calitate pentru femei. Fiecare Fashionista va putea alege produsul perfect de orice dimensiune.

Arsenalul companiei are ambii portofele pătrate miniaturale, cât și accesorii dreptunghiulare spațioase. Cel mai frecvent decor de produse este emblema de marcă pe față.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: