Prazyith: Caracteristici și proprietăți

Prazyith: Caracteristici și proprietăți

Piața de bijuterii largă și diversă. Numărul de pietre prețioase naturale și artificiale este atât de larg încât nu este ușor să le dai seama. Astăzi ne vom uita la unul dintre ei – Praisyield.

Descriere

Această piatră se referă la o familie de cuarț, care include și citrine de aur, un cristal montan incolor, cuarț fumător și ametist. Prazyolit are o nuanță verde, asemănător cu un Loyer de porc. Piatra transparentă sau translucidă. Duritatea pe scara Moos – 7, deși este destul de fragilă. Forma de cristale – prisma hexagonală. Fravel are un saccum. Acest mineral este mult mai ieftin decât turismul, peridot și beril, astfel încât este adesea folosit pentru a le imita. Praisyield se numește uneori ametist verde.

Cum să se distingă de ametist verde?

Din moment ce prazyield este un mineral destul de rar, este înlocuit de ametist. Acest lucru se datorează faptului că atunci când încălziți ametistul violet la temperatura mai mare de + 500 ° C, culoarea este arătată pe verde. Pentru prima dată, a fost descoperită în Brazilia pe Mines Mine. Deoarece Ametist este o piatră naturală, un om simplu, care le distinge unul de celălalt destul de greu de distins. Este necesar un echipament special, care este disponibil pentru un mineralog profesional, care include următoarele elemente:

 • Microscop cu polarizare+
 • Refractometru+
 • acid hidrofloric+
 • Filtre Chelsea.

Foarte des, praziolita a înlocuit pietre mai scumpe, de exemplu, turmalina. În filtrul Chelsea, puteți detecta imediat substituția, piatra mai ieftină va arăta verde.

Locul nașterii

Piatra se găsește în roci vulcanice, metamorfice și eruptă. El este destul de rar. Până în prezent, minele sunt cunoscute în țări precum:

 • Brazilia+
 • Statele Unite ale Americii+
 • Namibia+
 • Polonia+
 • Tanzania+
 • Namibia+
 • Canada.

  Ei au fost deschise în mijlocul secolului trecut, depozitele noi încă nu sunt deschis. O astfel de stare de lucruri a condus la faptul că piața umplută cu praziolită artificială. Unii oameni de știință exprimă opinia că o astfel de piatră nu a existat deloc și toată piața prezentată este o falsă pricepută. Cu toate acestea, astfel de argumente nu erau populare, deoarece multe decorațiuni purtate cu prazolith. Și, de asemenea, acest mineral are propria istorie a metodelor de detectare și producție.

  Proprietăți

  Este demn de ședere pe proprietățile acestui mineral. Mulți sunt atribuite lui terapeutice, precum și proprietăți magice. Înapoi în trecutul îndepărtat se credea că Praisolithic protejează proprietarul său de furt, pierderi și probleme de sănătate.

  Fizic și chimic

  Culoarea pietrei este definită ca nuanțe de verde. Poate fi lumina verde, smarald, verde saturate, lamaie, incolor. Cel mai adesea, piatra pierde culoarea sub acțiunea de culoare soare. Duritate a 7 din 10, densitatea este de 2, 65 g / cm ³, mineralul este destul de fragil. Nu Spyannia, Rac Rupt, Singonia trigonala.

  Cristalele, din care constă dintr-un mineral, au un prismatic sau hexagon. Formula chimică de bază – oxid de siliciu. Color da mno42 ioni-. Praisyield are o transparență completă, foarte rar translucide. Coeficient de lumină – 1,544-1,533, nu există nici o luminiscență.

  Magie

  Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat minerale ale unui grup de cuarț de către creatorii cochiliei astrale ale întregului pământ. Acestea au fost folosite ca „receptoare” de semnale care trimit universul. Mages din trecut au folosit Prazzyolitic pentru munca de iluzie de a privi în lumea din lume, stabilesc contactul cu strămoșii morți lungi. Forța completă, piatra a deschis doar un vrăjitor puternic și experimentat. Același lucru care nu are suficientă putere și experiență poate semne incorecte, dă răspunsuri false care sunt o reflectare a conștiinței lor. Gadlocks recomandă constantă purtarea unei pietre. Cu un contact constant cu aura umană, Praiprit este afectat pozitiv de el. Gândurile omului sunt curățate, creșterea performanțelor, memoria și atenția este îmbunătățită.

  Argintul mărește proprietățile magice. Prin urmare, cea mai reușită opțiune este o cruce de argint cu această piatră.

  Este adesea folosit ca un talisman care ajută la stabilirea legăturii unei persoane cu Ingerul Guardian, găsiți-vă calea în lume, vă ajută să vă ocupați de lecțiile karmice. Diferitele bijuterii atrage noroc proprietarului și succesului lor, crește capacitatea de a vă întâlni cu sufletul partenerului, îmbogățiți-vă. Și, de asemenea, Prazyield perfect combinat cu un astfel de metal ca platină. De la înlocuirea argintului pe platină, proprietățile magice și valoarea nu sunt reduse și, în unele cazuri, crește.

  Strămoșii noștri își amintesc că mai multe legende asociate cu această piatră. Deci, mulți au argumentat că, dacă fură decorarea cu praziolit, atunci hoțul va merge nebun. El va auzi vocile oamenilor inexistenți, va începe să urmărească fantomele și, în cele din urmă, să se sinucidă. Între timp, bijuteriile se vor întoarce la proprietar. În cazul în care o persoană care a vrut să înțeleagă oratorie, atunci el a purtat pur și simplu un inel cu praziolitis câteva zile. Puterea lui a ajutat să găsească inspirație, rapid ridica cuvintele necesare și au puterea de convingere.

  Există o anumită regularitate între bijuterii și proprietăți magice pe care le efectuează, care este după cum urmează:

  • Pentru a spori senzualitatea în relațiile și respectarea loialitate, tinerii dau brose lor iubit+
  • Încrederea, aderenta de afaceri, Insights va da inele+
  • Bratari sunt purtate de cei care nu au înțelepciunea de a face soluțiile potrivite+
  • Cercei cu prazolithus îmbunătăți starea de spirit, duce la viața noastră a oamenilor potriviți+
  • Colierul va da de tineret, aduce succesul de sex opus, dau un farmec aparte și frumusețe+
  • Pandantivul va fi în măsură să vă proteja de dragoste neimpartasita sau din priviri invidioase și daune.

  Vindecare

  Intimitatea constantă cu praziolita aduce o persoană care nu numai că ajută la planul mental, ci și pe fizică. El afectează în mod favorabil activitatea întregului organism, în special asupra sistemului nervos, cardiovascular, os-muscular.

  Toate frumusețile antichității au fost spălate cu apă, infuzate pe acest mineral. Ei au crezut că el prelungește tinerii, reduce primele riduri, dă pielea catifelată și elasticitate.

  Dacă utilizați o astfel de apă înăuntru, va aduce o mulțime de utilizare – va restabili lucrarea potrivită a tractului gastrointestinal, va îmbunătăți tonul vaselor mici, el va vindeca răni mici și reduceri superficiale, va da o claritate a minții , calm și eficiență. Dacă folosiți această piatră cu o răceală, va facilita foarte mult simptomele, va reduce temperatura, va reduce durerea de cap, curățați tractul respirator de la mucusul acumulat.

  Vizualizări și culori

  Praisyield natural are mai multe nuanțe, deci este clasificat pentru următoarele Vizualizări:

  • Culoarea verde deschis este foarte asemănătoare cu cea cepei tinere – aceasta este cea mai comună versiune minerală+
  • Piatra de culoare de smarald este foarte rară, destul de des ei sunt falsi+
  • Saturat verde Pranzyield – de asemenea, destul de rar în natură + cel mai adesea o astfel de nuanță este obținută în timpul tratamentului termic al ametistului+
  • citric+
  • Mineralul incolor devine sub influența soarelui + când anionii nu42 – completează electronii lipsă și devin neutri din punct de vedere chimic.

  Care se potrivește?

  Este foarte important să aveți o compatibilitate cu o piatră. Deoarece cu contactul constant veți începe să vă schimbați, iar cineva nu vă place. Cel mai adesea, se recomandă alegerea unui mineral pe semnul zodiacului, și anume:

  • Reprezentanții elementului de foc al Sagetatorului și Berbecului sub influența praziolitei vor dobândi înțelepciunea, își vor liniști emoțiile înfricoșătoare, vor atrage oameni noi în viața lor+
  • Această piatră este potrivită pentru reprezentanții apei – pește + mineral îi va ajuta să câștige o cale specială pe pământ, va salva de la influența altcuiva, ochii răniți+
  • Praisyield va atrage un flux de numerar către viața Vărsătorului, va ajuta la găsirea unei a doua jumătăți și obținerea unui farmec non-passabil.

   Desigur, reprezentanții celorlalte semne ale zodiacului pot purta și decorațiuni cu acest mineral. Spre deosebire de multe pietre, praisyield nu va avea un impact negativ asupra ta. Întreaga gamă a caracteristicilor sale magice va contribui la îmbunătățirea calității vieții voastre. Există mai multe nume care pot fi în mod special compatibile cu o piatră – aceasta este Catherine, Alina, Hope, Sofia și Tatiana. Prazyolit va ajuta aceste femei găsi sufletul pereche, da armonie deja relații existente. Numele de sex masculin sunt cel mai adesea numite Peter, Victor.

   Îngrijirea pietrei

   De-a lungul timpului, chiar și cu un șosete îngrijite, bijuteriile sunt poluate și își pierde aspectul original, deci este necesar să curățați decorațiile în mod regulat. Scoateți inele în fiecare zi înainte de a spăla mâncărurile, vizitarea băii, la sfârșitul zilei, asigurați-vă că o ștergeți cu o cârpă de flanel. Cercei Asigurați-vă că protejați de efectele unui lac pentru păr și un uscător de păr fierbinte. Nu depozitați produse din praziolită în lumină, deoarece aceasta va determina o scădere a intensității culorii.

     Curățarea generală nu este necesară de mai multe ori la șase luni. Amintiți-vă că duritatea de praziolită – 7, care vă permite să o spălați într-o soluție slabă de săpun de spălare obișnuită pentru feluri de mâncare. Pentru a face acest lucru, trebuie să așezați produsul timp de câteva ore și apoi cu o perie moale, scoateți întregul balon. După terminarea procedeului de decorare este spălat temeinic sub jetul de apă caldă și ștergeți o bucată de flanel.

     Bijuterii de argint cu șosete pe termen lung mai întunecate. Există mai multe modalități de a restabili speciile inițiale.

     • Profitați de pulberea dentară sau de cretă pliată. Aplicați uniform un amestec la un produs umed, lăsați timp de 10-15 minute, după care clătiți bine cu apă.
     • Împărțiți 50 g de sodă în 1 litru de apă, După aceea, puneți toate bijuteriile de argint în soluție și plecați. După o oră, clătiți rămășițele de sifon și murdărie.
     • Un alt mijloc universal servește soluția de săpun cu adăugarea de alcool amoniac. Veți avea nevoie de 1 lingură pentru spălarea mâncărurilor și 25 ml de alcool amoniac. Împărțiți totul în apă și îndoiți decorațiunile acolo. După clătire cu apă.

     Poveste despre praziolită – în următorul videoclip:

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: