Principalele proprietăți ale argintului

Principalele proprietăți ale argintului

Argint – unul dintre metalele prețioase cunoscute de oameni mai mult de 5 mii de ani. Din cele mai vechi timpuri, sa spus că posedă o masă de proprietăți diferite, atât chimice, cât și ezoterice. Ceea ce este cunoscut astăzi despre argint și care sunt proprietățile sale dovedite științific, vom spune în acest articol.

Proprietăți chimice

Silver este un metal care este situat în prima secțiune a tabelului periodic din Mendeleev la 47 de poziții. Al doilea nume este Argentum (Argentum). Chimia științifică afirmă că argintul nu este doar un metal, ci un element format din doi izotopi. Aceasta este exact ceea ce sunt explicate proprietățile sale.

  1. Plasticitate ridicată și rezistență la temperaturi ridicate.
  2. Timp de înjumătățire lungă, care poate ajunge la 130 de ani.
  3. Influența de sulfură interioară. Ca urmare, argintul și multe produse de multe ori încep să se întunecă, dar raidul este ușor de îndepărtat de la ei.
  4. Este Argentum care este rezistent la diferite soluții alcaline, doar opusul pe care îl permit să se întoarcă la ea strălucirea originală și strălucirea.

Exact Compuși principali ai acestui metal și este responsabil pentru faptul că argintul nu intră în contact cu oxigenul, dar în același timp este distrus sub influența de numai 4 acizi – sulf, clorhidric, nitric, hidrogen borom.

De asemenea, este important să știți că argintul atunci când contactul cu acidul sulfuric se dizolvă la un precipitat invizibil și este principala sa diferență față de alte metale nobile. Tocmai este adesea folosit pentru a separa argintul de aur.

Caracteristici fizice

Cele mai importante proprietăți fizice ale acestui metal alb astăzi sunt considerate următoarele.

  1. Moale și plasticitate. Doi dintre acești indicatori sunt legați în mod inextricabil. Se datorează ca argintul lor tandem este considerat cel mai bun material pentru crearea obiectelor de feluri de mâncare, decorațiuni, amulete, cifre și alte lucruri de viață. Unele instrumente medicale sunt, de asemenea, imposibil de realizat fără utilizarea sa.
  2. Densitate mare. Acest indicator pune un pas de argint și plumb. Alte metale valoroase cu un astfel de indicator înalt (10,5 unități pe centimetru cub) pur și simplu nu există.
  3. Temperatura de topire este puțin mai mare de 960 de grade Celsius. Acest indicator al categoriei metalelor prețioase este destul de scăzut.
  4. Compatibilitate cu alte metale. Această caracteristică este strâns legată de precedent. Deci, adesea argintul este folosit pentru a crea diferite aliaje, atât bijuterii, cât și chirurgicale. De obicei, conectează argentul și cuprul, argentumul și oțelul sau chiar aurul și argintul. Caracteristicile fiecărui aliaj vor fi individuale în funcție de proporțiile fiecărui metal în el.

De asemenea, este important să știți asta Silver – alb metalic moale, iar caracteristica sa cheie este o tendință de ștergere rapidă. Foarte minor la prima vedere, deteriorarea mecanică poate lăsa o pistă puternică pe ea. Chiar și decorațiile făcute numai din acest metal, vom deveni considerabil mai subțiri, iar greutatea lor este redusă.

Apropo, aceasta este această caracteristică fizică care determină prețul relativ scăzut al argintului în comparație cu alte metale prețioase.

Eficiența tratamentului

Încă în vremurile străvechi, piatra lunară (și asta a fost așa-numită argint înainte) înzestrată o masă de proprietăți, inclusiv vindecare. De-a lungul timpului, multe dintre ele au fost respinse de știință, dar au rămas acea confirmare. Asa de, A demonstrat eficacitatea argintului în terapia antibacteriană. Apa îmbogățită cu argint este complet curățată de agenții patogeni de microorganisme și este adesea folosită pentru a crea diferite apă de vindecare, de exemplu, pe un Shungite minerale.

Povestea războinicilor macedoneni ale lui Alexandru este demn de remarcat. În timpul uneia dintre călătoriile, soldații obișnuiți au început să moară pentru mai mulți oameni pe zi. Toate au avut simptome identice – diaree, slăbiciune și greață. Dar cele mai înalte grade simțit perfect, cu toate că au avut toate la fel și au dormit în aceleași condiții. Și numai Alchimistul a fost în măsură să rezolve cauza – lideri militari au văzut din cupe de argint, în timp ce soldații simpli sunt din lemn sau de cupru. Aici tratament antibacterian este evident.

De asemenea În măști medicale profesionale utilizate, de asemenea, inserții din fire de argint, Ceea ce, de asemenea, ne permite să vorbim despre eficiența ridicată a acestui metal în lupta împotriva infecțiilor. Proprietățile utile de argint sunt, de asemenea, sa dovedit în cosmetologie. Deci, multe produse de îngrijire a pielii, de poziționare pe piață ca medicamente medicale, conțin o concentrație minimă de argint. Aceasta ajută la îmbunătățirea tonusului si elasticitatii pielii, a scăpa de erupții cutanate și acnee, și, de asemenea preveni aparitia ridurilor.

Utilizarea pe scară largă în stomatologie și în tratamentul bolilor virale ale nazofaringe, au fost obținute preparatele cu ioni de argint. Instrumentele speciale sunt utilizate în mod activ în stomatologia copiilor cu conținutul său pentru fabricarea umpluturilor și reabilitarea orală.

De remarcat Astăzi, explicația științifică a proprietăților biologice ale argintului, cu excepția eficacității sale în terapia antibacteriană, nr. În același timp, în corpul fiecărui adult, cantitatea de substanță atinge mai multe zecime grame. Adevărat, în ce scop și cum argintul apare în mod independent în organism, pentru a explica până acum nimeni nu putea. Dar, în același timp, toate aceste proprietăți utile ale argintului în tratament se pot manifesta integral cu concentrația minimă. Astăzi este cu siguranță dovedită Conținutul ridicat de argint sau contactul pe termen lung cu sărurile sale este foarte periculos – Poate o astfel de boală ca Argriy.

Chiar și apa îmbogățită cu argint, cu o concentrație ridicată de agentul terapeutic se transformă în otravă. Prin urmare, în ciuda aspectelor pozitive ale Argentum, medicii recomandă încă să nu o utilizeze independent pentru tratamentul oricăror boli. Și orice medicament care conține ioni de argint sunt permise numai după consultarea unui specialist.

Valoarea ezoterică

Este de argint – unul dintre puținele, dacă deloc nu este singurul metal care înzestrată cu semnificație sacră imensă. De la deschiderea sa, piatra lunară a fost poziționată ca un metal magic care îndeplinește multe funcții, principalele cărți este CoA. Este diversă Amuletele de argint au fost luate în considerare și încă considerate cele mai eficiente. Ei pot avea atât sensul general al protecției, cât și pentru a fi destinate suprapunerii unei anumite domenii de viață – afaceri, sănătate sau dragoste.

În plus, dacă vă aflați în studiul diferitelor legende și credințele legate de argint, devine clar că toate spiritele rele existente ale acestei lumini și chiar și metalul divin se tem de cei mai puternici – vampiri, Garpia, vârcolacii. Toți mor la vederea sau contactul cu el. Adesea, exact o varietate de articole ritualice, cum ar fi bolurile, cuțitele, pandurile sau pendulurile din Argentum. Explică că acest lucru este destul de simplu – Este argint care este cel mai bun dirijor dintr-o lume diferită. Aceasta permite mult mai ușor să se tuneze la modul dorit și să instaleze contactul necesar cu băuturi spirtoase sau forțe mai mari.

Pentru același motiv Preoții multor culturi, precum și persoanele care sunt interesate sau chiar practicând ritualuri magice poartă talismane sau bijuterii de argint. Ei sunt, de asemenea, încrezători că aceleași decorațiuni care îi ajută să-și dezvăluie abilitățile sacre, să dezvolte intuiția și darul de previziune, mai ales dacă amuletele combină argintul și astfel de pietre ca Labrador și Lapis.

Argentum nu este numit piatră lunară. Faptul este că în alchimie acest metal este indicat ca semiscent, iar semiluna este luna, iar culoarea argintului este foarte asemănătoare cu culoarea lunii. Mulți oameni dedicați știu că ritualurile trebuie efectuate într-o anumită fază a Lunii și chiar folosesc argint, rezultatul se îmbunătățește uneori. Puțini oameni știu asta Argint – Metal al tuturor iubitorilor. În inelele antice, nunții nu au fost făcute din aur, ci din cupru sau argentum. A fost obișnuit să faceți două inele de la o bucată de metal – două inimi au fost conectate la unul.

Poate recolta de argint?

Dar în ciuda tuturor proprietăților benefice, argintul în doze mari, ca multe alte mijloace, devine otravă.

Oamenii care lucrează de mult timp cu argint și sărurile sale pot aplica un rău semnificativ pentru sănătatea lor.

  • Se poate întâmpla serios Arderea tractului respirator mucus și stomacului. Catering perechi de sare în concentrații mari sunt foarte periculoase. În astfel de cazuri, doar terapia intensivă va ajuta la instituțiile medicale.
  • Argriya. Această boală în care melanina nu este produsă în organism, iar perechile de argint sunt pictate pe piele în culoare gri, verde sau chiar purpuriu. Cel mai rău dintre toate că este imposibil să se recupereze, cum să returneze pielea Fostul aspect. În același timp, nici un sentiment neplăcut nu poate să experimenteze sentimente neplăcute.

Adevărat, există un plus aici – o concentrație ridicată de argint în organism protejează o persoană din orice infecții virale.

Despre modul în care decorațiile de argint afectează persoana, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: