Proprietățile strololitei, depozitele și caracteristicile de utilizare

Proprietățile strololitei, depozitele și caracteristicile de utilizare

Strololit – o piatră foarte neobișnuită și expresivă, care vă va accentua caracterul și vă va încânta de mulți ani. Acest cadou natura este o combinație de două minerale – aluminiu și minereu de fier. Caracteristica Stavolitului poate fi numită focul de cristale ale acestor două materiale în formă de cruce.

Printre varietatea enormă de versiuni legendare de origine a pietrei se poate observa una, cea mai faimoasă. Ea spune că nu există timp în apropierea sursei nete înclinate de mai multe zane tinere, care s-au întâlnit cu tânărul acolo – elf. El a fost foarte trist și a spus povestea de zână despre răstignirea recentă a lui Isus Hristos, de ce zânele plângând amar. Se crede că lacrimile lor au căzut pe o piatră mare și au format aceste cele mai multe cruci de minerale. De atunci, Stavold este considerat a fi un simbol al tinerilor zane și o reflectare a lacrimilor lor pur sinceri.

Tipuri și depozite

În caracteristicile fizice și chimice, stavolitul se caracterizează printr-o forță specială datorită structurii sale de cristal. Datorită acestei structuri, piatra se opune perfect topirii și nu solubilă în diferite tipuri de acizi. Suprafața stadrolitului, cum ar fi întreaga sa structură, poate fi parțial sau complet transparentă. Combinația și diversitatea culorii cristalului este atât de mare încât Fiecare iubit al acestei pietre va putea alege o instanță a preferințelor sale.

Cel mai adesea, culoarea pietrei se poate asemăna cu culoarea fierului, dar opțiunile cu toate nuanțele de tonuri roșii nu sunt excluse. Există, de asemenea, unele soiuri de acest mineral cu efect de sticlă luciu vizual.

Mai rare și costisitoare punctul de vedere al Stavrolite este considerat un exemplu vopsite în culoare roșu aprins. O astfel de piatră este rară, dar se pare neobișnuit și frumos.

Sub formă de structură, acest mineral naturale se găsește în trei variante:

  • cu un pic de scurgere, fără nici o formă+
  • cu un cristal în formă de cruce+
  • în formă de stea hexagonală.

Cele mai multe tipuri comune de stavolite fără o anumită formă pot fi găsite în țările Uniunii Europene și în Brazilia, în cazul în care există destul de multe astfel de minerale. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe puncte de vedere rare cruciform, ele pot fi găsite în vestul Austriei sau în partea de est a Republicii Cehe. Cele mai multe tipuri rare de pietre în formă de cruciform și forma hexagonala se găsesc în Statele Unite ale Americii.

Pietrele opace ale nuanțelor întunecate pot fi găsite în Rusia, unde depozitele lor sunt situate în partea de sud a Uralilor.

Proprietăți de vindecare și magie

Acest material natural a fost considerat de mult timp magic și este folosit ca o suprapunere a forțelor rele. Strololit ia în considerare un fel de magnet pentru toate cele mai bune. Dar accidentele și eșecurile sunt că piatra va împinge. Cu toate acestea, pe lângă abilitățile magice ale pietrei, Există, de asemenea, posibilitatea de a vă vindeca cu un stavolit din unele stări dureroase.

Specialiștii din domeniul litoterapiei cred că stavrolitul ajută la relaxarea bronhospasmului, facilitând astfel tusea. În plus, datorită capacității de a îmbunătăți circulația sângelui și metabolismul, astfel de pietre îi ajută pe mamele care alăptează să crească secreția de lapte. O altă caracteristică distinctă a mineralei este capacitatea sa de a avea un efect sedativ.

Există o opinie că orice piatră, ca fiecare persoană sau subiect, are propria sa putere specială. Proprietățile energetice ale strololititei nu numai că creează un sentiment de pace, ci ajută și imunitatea să facă față bolilor.

Cunoașterea oamenilor au folosit această piatră pentru a salva o persoană din insomnie, iar cu bolile cutanate cu ajutorul unei mâncăruri minerale liniștite.

Pentru a obține un efect eficient din piatră, era necesar să se administreze alături de persoana bolnavă.

Semnificație și aplicare

Meșteșugurile și decorațiunile sunt fabricate din Stavolite. Astfel de produse sunt originale și frumoase, în plus – unice. Poate fi un amulet purtat cu un fundal religios în loc de o cruce sau accesoriu pentru un anumit semn al zodiacului. Există cristale unice în forma lor asemănătoare cu o varietate de frunze de copaci, care sunt utilizate pentru fabricarea articolelor de decor. Particularitatea fabricării produselor decorative este aceea de a le face foarte simple, deoarece Stavrolitul în sine este deja destul de frumos.

Este necesar să se facă un minim de efort pentru a se separa de piatra solidă, de exemplu, semifabricatul dorit pentru medalion, și apoi să-l proceseze și să facă un suport pentru lanț.

Pentru a face munca mai atractivă, părțile decorative din diferite metale – argint, bronz sau melchior, și uneori chiar de la aur. Deseori, Stavolite se combină cu piele naturală – există multe opțiuni pentru meșteșuguri, toate depind doar de abilitatea și fantezia unui specialist.

Piatră și accesorii

La alegerea oricăror produse, o întrebare importantă este prețul său. Produsul mic mic de la stadroliți poate fi achiziționat la un preț de cel mult 1000 de ruble. Dacă forma de piatră este rară, de exemplu, sub formă de cruce sau hexagon, atunci o astfel de instanță poate fi cumpărată pentru 7000-8000 de ruble. Deasupra prețului poate crește numai datorită utilizării materialelor suplimentare și poate crește dimensiunea produsului în sine.

Dacă doriți să comandați un cadru pentru o piatră din metale prețioase sau cumpărați un produs de mai mult de o jumătate de metru sub formă de cifre, atunci astfel de lucruri pot face și 20.000 de ruble.

Căruia este potrivit?

Stavrolitul în sine este asociat direct cu Isus Hristos, care și-a dat cunoștințele, puterea și energia pentru a ajuta alți oameni. Se crede că piatra ajută și favorizează toți cei care merg în același mod. El va deveni un asistent excelent profesioniștilor, voluntarilor, profesorilor și educatorilor, precum și lucrătorilor sociali.

Toți oamenii și oamenii luminoase merg în lume cu intenții bune – aici sunt proprietarii de stadroliți, cu care va armoniza cel mai bine.

Dacă vorbim despre horoscop, atunci pentru acest mineral nu contează prea mult. Mult mai importantă decât energia acelei persoane care decide să poarte acest mineral. Pentru a înțelege cât de bine este potrivit Stavold pentru tine, luați-o, țineți-vă în mâinile voastre, gândiți-vă la asta. Nu ar trebui să aveți nicio îndoială că această piatră este combinată cu energia voastră. Strollit în structura sa structurală este considerată o piatră durabilă și nu este nimic surprinzător faptul că acesta poate fi transferat pentru cineva ca un cadou sau chiar moștenit.

Odată ce ați apărut cu tine, Stavrolitul va deveni nu numai o decorare frumoasă și unică, ci și garda dvs., care nu se prăbușește niciodată, dar numai în cazul în care își ia întregul impact negativ asupra lui.

O prezentare generală a acestei pietre poate fi vizualizat în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: