Pune: valoarea și proprietățile pietrei

Pune: valoarea și proprietățile pietrei

Recounds de piatră nu este cunoscut cu atât de mult timp în urmă, produsele de la ea sunt într-o cerere destul de mare nu numai la femeie, ci și la bărbat. Acestea sunt atribuite proprietăților magice și medicinale. Din aceasta, toată piatra iubită face decorațiuni frumoase, neobișnuite, precum și articole de decor cu lux și atractivitate deosebită.

Descriere

Predit se referă la silicați – acestea sunt minerale, care conțin dioxid de siliciu (compus această substanță cu oxigen). Această piatră este destul de solidă, dar se distinge de plasticitate și fragilitate. De exemplu, nu tolerează vecinătatea focului deschis și a temperaturilor ridicate – de la impactul lor, începe să se topească. De asemenea, este necesar să se evite mineralul acidului clorhidric, în caz contrar mineralul va disinsa.

Piatra are o frumoasă luciu de mamă de pe-perla și ca și cum ar fi strălucit din interior, amintindu-i strălucirea soarelui. Poate că, în parte, acest lucru este explicat prin valoarea pozitivă care este atribuită produselor renite.

În natură, există mai multe nuanțe ale acestui mineral, și anume:

 • Verde deschis+
 • alb+
 • Galben verde+
 • Galben-maro+
 • Green-Green.

Costul Renith este mic, deci nu este utilizat în producția de bijuterii. Motivul este că piatra se referă la a treia ordine a raselor prețioase. Există trei soiuri de minerale. Se întâmplă translucid, translucid și transparent. Acesta din urmă este considerat cele mai rare specii, prin urmare, este evaluat semnificativ mai mare.

Istoria originii

Piatra a fost găsită pentru prima oară de către navigatorul danez – căpitanul Hendrick Background Prane, care a descoperit revenirea la Capul de speranță bună în timpul uneia dintre călătoriile sale. Căpitane, în ciuda pasiunii sale pentru diferite pietre, nu și-a dat seama că a făcut o nouă descoperire în acest domeniu.

Mineral sa bucurat destul de popular, care a început să scadă numai pentru secolul al XX-lea. Dar în anii șaptezeci, când a fost deschis un nou depozit din această piatră în Australia, un interes în care a crescut din nou. Rebound-ul australian se distinge prin curățenie și de înaltă calitate, care la furnizat cu poziții puternice în piața de bijuterii.

Acum, produsele de la Renith sunt larg populare. Datorită tehnologiilor moderne, cele mai recente metode de prelucrare a pietrelor de prelucrare, oferindu-i un formular sau altul, care oferă o utilizare mai largă a mineralelor.

Locul nașterii

În prezent, depozitele de piatră pot fi găsite în următoarele țări:

 • Statele Unite ale Americii+
 • Australia+
 • China+
 • Scoţia+
 • Africa de Sud+
 • Austria+
 • Germania+
 • Franţa.

Cea mai înaltă calitate este mineralul australian. Rezervele sale pe acest continent sunt mult mai bogate decât în ​​toate celelalte depozite.

Proprietăți medicale și magice

Mineral Predin este considerat o piatră de vindecare capabilă să ajute cu multe boli. Există un efect pozitiv al bijuteriilor cu această piatră sub următoarele boli:

 • anemie+
 • Frostbite+
 • Gută+
 • insuficiență renală+
 • Pietre în rinichi+
 • Educație tumorală.

De asemenea, în străinătate poate consolida imunitatea umană, îmbunătățește activitatea sistemului endocrin organism. Pentru ca piatra să ajute, produsele cu el ar trebui să fie amplasate în imediata apropiere a resurselor umane problematice.

Purtați decorațiuni cu renistul pentru o lungă perioadă de timp nu este recomandat – este suficient să le purtați timp de câteva ore și apoi să trageți. O astfel de abordare va da piatră posibilitatea de a „reîncărca”, iar organismul trebuie să ia o pauză de la impactul mineralei descrise. Este important să identificăm corect locul bolnav al unei persoane și să plasați mineralul exact în cazul în care este necesar, altfel nu va fi de așteptat și nu va ajuta la tratamentul bolii.

În plus față de caracteristicile de vindecare, puterea magică este atribuită și reboundului. Mulți magicieni îl recunosc cu unul dintre cele mai puternice pietre. Se crede că este capabil să ajute să comită călătoria astrală, să învețe secretele ascunse, secretele trecutului și acest lucru se aplică nu numai vieții reale, ci și de toate precedentele.

Acel om care vrea să știe viitorul, să obțină informații cu ajutorul viselor profetice, va ajuta amuletul cu rebound. Dacă purtați un pandantiv cu această piatră pe gât, vă puteți proteja forțele interioare, talentele din delapidarea lor pierdute. În plus, pandantivul va contribui la crearea relațiilor armonioase cu natura, cele mai înalte forțe și va deschide noi abilități ascunse ale minții.

Această piatră este adesea folosită de femei – îi ajută să devină mai încrezătoare în sine, fermecătoare, mai atractivă. Dacă suntem decorați cu renarary, atunci puteți atrage atenția oamenilor. De exemplu, cerceii contribuie la crearea unei familii puternice și la nașterea unui copil, o brățară – Stabilirea relațiilor cu rudele, problemele familiale.

Dacă dați un produs cu această piatră sau adolescent, atunci mineralul îl va ajuta să aleagă calea cea bună, să decidă asupra viitoarei profesii.

Predit ajută la găsirea unității cu lumea exterioară, calm. Oamenii care sunt îndrăgostiți de meditație, vacanțe iubitoare în aer liber, natura, această piatră va da armonie. Într-o călătorie lungă, mineralul va sprijini puterea, deschide stocurile ascunse de energie și va ajuta mai ușor să deplasați drumul.

Specialiștii consideră această piatră Sursa de energie pozitivă. Impactul negativ asupra unui anumit semn zodiacal a fost notat. Motivul posibil pentru acest lucru poate fi în proprietățile fizice ale renovatei – strălucirea sa solară, care vine din interiorul pietrei, are un efect fascinant asupra unei persoane, atrage atenția. Probabil această strălucire Creează o atitudine pozitivă, crește starea de spirit, elimină depresia și starea stresantă.

Care se potrivește?

Un răspuns precis la întrebarea semnului zodiacului nu este potrivit, nu. Datorită proprietăților speciale ale unui astfel de mineral, reprezentanții aproape toate semnele pot folosi-o. Excluderea este cancerul – sub influența acestei pietre, ele pot deveni și mai închise și non-dispreț.

Reprezentanții diferitelor elemente de piatră au un efect diferit.

 • Aer. Acest element include scale, acvariu și gemeni. Ei îi vor ajuta să găsească a doua jumătate.
 • Elementul Pământ. Fecioara va primi protecția împotriva bolilor, Capricorn și Taur să scape de dușmani.
 • Element de incendiu. Aries, Leo și Sagetator vor primi capacitatea de a distinge adevărul de o minciună, vor deveni mai sorrise, va începe să analizeze anumite evenimente în viața lor.
 • Apă. Toți reprezentanții acestui element sub influența Renithului vor putea să scape de emoții negative, depresie, stres, vor primi o atitudine pozitivă, o stare emoțională confortabilă, emoțională.

În același timp, podeaua proprietarului decorului cu Renis nu este valabilă – este capabilă să ajute bărbații și femeile. Doar impactul în fiecare caz va fi diferit. Adesea, impactul unui anumit mineral este cauzat de semnul zodiacului, simbolul Anului nașterii, omul unei persoane care poartă decor și, înainte de a alege un accesoriu, trebuie să studiezi cu atenție toate aceste nuanțe astfel încât Piatra selectată a lucrat exact ca proprietar.

Cu rebound de astfel de dificultăți, nu se întâmplă – este la fel de bun pentru reprezentanții oricăror elemente. Singurul lucru pe care trebuie să ia în considerare este tipul de decor. Margele, cercei, bratara, pandantiv – fiecare dintre aceste produse vor lucra în felul său și să aducă ceva proprietarului.

Cum se distinge de falsuri și alte pietre?

Predit este adesea confundat cu astfel de pietre, cum ar fi crisolit sau chrysoprase. În plus, popularitatea cererii largi pentru ea minerale și a dus la apariția unui număr mare de falsuri. Ele pot să nu arate mai rău decât originalul, dar acele proprietăți de vindecare inerente în piatră reală, ei nu au.

Se determină autenticitatea minerale este destul de simplu. Pentru a face acest lucru, este necesar să se aducă în foc deschis să-l – revenirea reală va începe de topire și devine alb. Nuanța masei obținute ca urmare a topirii poate avea o culoare gălbuie.

Aplicație

Rebound a primit pe scară largă. Produsele din aceasta sunt populare datorită culorii neobișnuite și Strălucire interioară, care este inerent în această piatră. Mineral este făcut nu numai bijuterii (cercei, inele, brățări, colier), dar și articole de decor. Tot felul de vase, figurine, cifre din renita posedă un aspect atractiv și abilitatea de a avea un efect benefic nu numai pe persoană, ci și pe microclimatul, atmosfera din casa lui.

Cel mai adesea în curs există o piatră australiană. Curățenia sa și de înaltă calitate minimizează procesarea, ceea ce înseamnă că permite să păstreze frumusețea originală a mineralei și să o transfere la produs. Strălucirea moale a renith și culoarea verde frumoasă poate reduce sarcina ochilor. Este suficient câteva minute să se uite la această piatră pentru a simți ochii „odihnă”, disconfortul dispare, unele senzații neplăcute cauzate de muncă lungă, de exemplu, de un computer.

Produsele din renite pot fi numite universale – se potrivesc bine în orice stil. În funcție de configurație, dimensiune, forma decorului, pare armonios în stil clasic, Foregad, Boho.

În următorul videoclip, veți găsi informații suplimentare despre valoarea și proprietățile reboundului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: