Pungi Radley

Pungi Radley

Saci Radley – Accesorii modă din limba engleză Brand, fondat în 1984 de către un tânăr australian prins Harder. După ce a primit educația arhitectului și sa mutat la Londra, și-a fondat propria marcă. Și, deși inițial, calea designerului era spinoasă, ea a reușit să se îndrăgostească de creațiile lor o mulțime de evaluatori ai unui gust deosebit subtil. Colecțiile de pescuit au contururi clasice, deși nu pierd luminozitatea și soluția extraordinară de designer.

Particularități

Pungi Marca Universal. Acestea sunt făcute în spiritul tradițiilor engleze, atât de perfect potrivite pentru diferite tipuri de stil. Accesoriile sunt potrivite într-un ansamblu de birou strict de doamnelor de afaceri, o imagine flirtală a unui oraș de moda, rochie de seară a unei doamne sofisticate. Indiferent de stil, ei vor aduce note premium, subliniază eleganța naturii și vor demonstra adevăratul statut al unei femei.

Stilul sacilor de brand este diferit de analogii altor mărci, este renumit pentru combinația de simplitate și gust fin. Filosofia mărcii este de auto-exprimare. Ea nu urmărește tendințele de modă, designerul are viziunea sa stil. Cu toată concisitatea formelor și a designului, pungile de brand sunt întruchiparea originalității, comoditatea și transporta o sarcină funcțională.

Aceste accesorii sunt confortabile și practice. Producătorul oferă diferite modele care au mânere de lungime convenabilă, permițând diferite moduri de purtare. Nici o pungă nu are elemente de decor ascuțite, așa că nu se agață de haine și nu se zgârie în timpul funcționării. Chiar și caracteristica distinctivă – logo-ul sub forma unui câine Dogchatch-Terrier are forme raționalizate.

Produsele celebra mărci englezești sunt funcționale și nu creează o vanitate inutilă atunci când caută lucrurile necesare. Au buzunare și secțiuni fortificate, datorită căruia puteți plasa în mod convenabil arsenalul necesar (umbrelă, sac cosmetic, chei, portofel, notebook etc.).

Mark are grijă de fiecare potențial cumpărător și fanii săi, oferind o selecție largă de accesorii. Acest lucru mărește semnificativ interesul modului modern și vă permite să alegeți o pungă cu privire la preferințele dvs.

Gama de colecții de brand este actualizată în mod constant. Acest lucru permite jumătatea minunată a omenirii să vă decoreze garderoba cu noi produse elegante, făcându-vă stilul diversificat.

În dezvoltarea modelelor, marca utilizează materiale exclusiv de înaltă calitate. Acest lucru afectează apariția accesoriilor, calității și durabilității acestora. Sacurile de marcă Radley sunt efectuate la un nivel ridicat, arată luxos și scump.

Materialele

Marca comercială produce întreaga gamă de soiuri cele mai bune din piele naturală și textile de înaltă calitate. Aceste materiale sunt universale pentru oricând. Pungile din piele ale companiei nu se crășesc în frig, ele sunt rezistente la abraziune, practice și nepretentioase în îngrijire. Dacă este necesar, accesoriile pot fi doar cablate cu o cârpă umedă.

Modelele textile sunt caracterizate printr-o compoziție de culoare pricepută, care vă permite să le purtați nu numai în timpul verii, ci și în offseason. Unele modele în care amprentele joacă rolul contrastelor sunt adecvate și în timpul iernii: aduc note calde în arc.

Soluții de culoare

Una dintre diferențele dintre produsele comerciale este o tracțiune clasică. Este demn de remarcat nobilimea fiecărei umbre. Compania nu acceptă tonuri de țipăt și ascuțite, care nu este complet potrivită pentru imaginea modeiului modern sofisticat. Toate vopselele de palete sunt destul de moi și nobili. Fiecare pungă are propria culoare, dar întreaga gamă este supusă regulii: indiferent de umbra, este neapărat curată, profundă și nu are impurități străine.

În acest sezon, Mark oferă nuanțe clasice și culori luminoase. Vopselele negre, maro și ciocolată sunt perfect combinate cu aproape orice îmbrăcăminte. Ele sunt clasice fiecare colecție și nu ies niciodată din modă.

În plus față de favorite, colecția este bogată în negru și mlaștină, muștar albastru închis. Aceste nuanțe sunt armonizate cu cele mai multe lucruri ale dulapului, astfel încât acestea sunt considerabil populare cu modelele moderne.

Compania nu uită de tonuri ușoare, pline de bucurie: există multe produse făcute în alb, măsline, salată, celestiale, gri, cremă și nuanțe pulverizate în ruine.

Culorile luminoase marcate cu mai popular în acest sezon includ culoarea roșie, portocalie, corală, fuchsia și umbra moale de denim albastru. În plus față de acestea, multe modele ale colecției sunt realizate în culorile nisipoase.

zece

Fotografii

Imprimare

În plus față de produsele dintr-un singur ton, marca produce modele de imprimare unice. Și dacă alte companii au motive mai frecvente, legume și abstracte, Radley oferă accesorii extraordinare moderne, cu un peisaj original unic. Modelele nu reprezintă adesea compoziții atât de multe compoziții cu jocul de contraste, câte schițe de complot cu imitație de echipamente de patchwork.

Imagini Coloring Diverse: Poate fi temă urbană, picnic, motive indiene, compoziții japoneze cu panda, zile de toamnă, oraș de noapte, câini și mai mult. Fiecare model este unic și transmite o dispoziție specială. El imită tehnica de mozaic, în timp ce arată elegant și neobișnuit. Astfel de produse nu sunt mai puțin populare decât accesoriile făcute cu inserții simple contrastante.

opt

Fotografii

Proiectare și accesorii

Crearea fiecărui model, marca comercială acordă o atenție deosebită designului produsului. Accesoriile sunt efectuate în stilul minimalismului, dar nu arată trist. Acesta este jocul masterful al jocului de contrast, Română Rigor și funcționalitate. O astfel de abordare face posibilă combinarea produselor de marcă cu aproape orice haine, fără a încălca integritatea ansamblului.

Orice sac de companie va deveni un accent moale a imaginii fără dependință a creat.

Ca elemente decorative de saci, proiectantul utilizează accesorii metalice (catarame, inele mari, nituri), linii de finisare, design special tăiate, falduri, aplicații din piele sub formă de flori în vrac. Fiecare model decorează un logo care aparține marca: numele brandului și rasa de câine de Scotch Terrier – elementele de design necesare.

Una dintre tehnicile extraordinare utilizate de strat de companii, este tehnica de mozaic de la clape din piele. Fragmentele pot fi un model cu drepturi depline sau sub forma unei inserții contrastante ale fațadei modelului. Uneori, insertii din piele de șase nuanțe și texturi diferite pot participa într-un singur produs.

Modele

Fiecare nouă colecție – Fresh SIP aer. Mark oferă o privire nouă la clasicul britanic tradițional. În ciuda unor neînțelegeri la începutul calea creativă a designerului, ea a reușit să facă o noutate în forme stricte și concise, după ce a pierdut o viziune comună de la plictiseală.

Toate modelele colecției combină formele de claritate. Saci marca curat și nu au nici o scurgere în exces. Linia principală este efectuată în medie: astăzi există astfel de pungi la modă. Modelele volumetrice, modelele fără formă sunt inadecvate în imaginea unei femei moderne elegante, astfel încât produsele de marcă sunt spațioase, dar nu au un spațiu inutil.

Nuanțele de pungi sunt diverse. Ele pot fi efectuate sub formă de dreptunghi, pătrat, semicerc, trapez convențional și inversat, sub formă de pere (HOBOVO) și piept. Accesorii sunt plate sau voluminoase, dar au întotdeauna fațete moi. Pungile femeilor sunt împărțite în produse pentru șosete de zi cu zi și pentru ocazii speciale, precum și variante de drum care nu sunt lipsite de feminitate și atractivitate.

Unul dintre cele mai populare modele sunt pungile structurale de dimensiuni medii și mici, compacte:

  • Primul în majoritatea cazurilor poate găzdui formatul A4, atât de bun pentru femeile de afaceri care lucrează în birou. Ele sunt confortabile, au o funcționalitate clară, datorită căreia va fi întotdeauna ordinea în geanta.
  • Al doilea modele sunt concepute pentru doamne care adoră genți de mână cu umăr. Aceste produse, chiar adaptând lucrurile mici necesare, nu pierd exactitatea formei, ei vorbesc din nou despre eleganța femeilor.

Opțiunile universale includ modelul 63213 l Cream având o curea subțire. Radley63213 SS16 cu mânere extinse, datorită căreia poate fi purtată peste umăr. Stoys au o tăietură laconică, buzunare pentru documente, compartimente pentru carduri de plastic, chei și alte lucruri potrivite.

Puteți inspecta vizual acest model în următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: