Pungi Tote (Tote Sac)

Pungi Tote (Tote Sac)

Bag – nu numai un accesoriu frumos, care permite să iasă în evidență din mulțime, dar, de asemenea, o parte necesară a vieții de zi cu zi. Pentru modelele moderne, funcționalitatea combinată cu frumusețea este importantă pentru un produs poate fi utilizat simultan în imagini ale mai multor direcții stilistice. Toate aceste criterii importante sunt combinate cu succes în sac.

Caracteristicile modelului

Sac-prost sau, așa cum se numește pur și simplu „total” („tot”) – o geantă mare cu două mânere fără un dispozitiv de fixare de sus și cu singurul compartiment. Acesta este modelul clasic, pe care designerii sunt revizuiți de sezon pentru sezon și fac și mai convenabil sau original. Numele a început din cauza verbului englez „de Tote”, care este tradus ca „tolerant”.

În mod literal acest produs poate fi numit „sac de transport”.

Primele modele care au apărut acum trei sute de ani au fost pungi de lenjerie obișnuite pentru piață. În utilizarea de moda, numele introdus doar la începutul secolului al XX-lea, atunci când sacul acceptat o vedere clasic – o formă dreptunghiulară spațioasă, mânere scurte. Promovarea modelului a avut loc în timpul perioada de glorie a feminismului, atunci când este nevoie de femei, nu numai pentru a merge la cumpărături, dar, de asemenea, să se alăture viața de afaceri.

Cea mai populară formă dreptunghiulară, în care îndeplinește primul criteriu important – capacitatea de. Alte forme geometrice sunt de asemenea posibile: pătrat, trapez și, pentru cei mai curajosi – poligoane. pungi la fel de relevante și dure și moi. Totul depinde de scopul pentru care au fost achiziționate, deoarece modelele fără o formă clară face mai ușor pentru a se potrivi obiecte de dimensiuni mari.

Citește mai mult  Femeie turban: cum de a lega și de ce sa poarte?

Versiunea clasica implica lipsa buzunare și elemente de fixare, care nu este în întregime practic pentru majoritatea femeilor active și de securitate în oraș modern,. Astăzi, buzunarele mici au apărut în TAUT, destinate să separăm documentele importante și obiectele pe masa totală a lucrurilor. Fulgerul și magneții proeminen ca elemente de fixare.

De obicei, mânerele din Tutov, cu toate acestea, există tot mai multe modele cu curele lungi sau cu curele suplimentare.

Bag-Taut este la fel de succes atât pentru o femeie de afaceri care trebuie să poarte tablete și foldere cu documente și pentru mama care colectează multe accesorii pentru copii. De asemenea, modelul este indispensabil pentru cumpărături, vacanțe pe plajă și cazuri obișnuite de zi cu zi, pentru că Tut NODEV pe umăr, vă puteți elibera mâinile și nu vă limitați în acțiune.

Materialele

Ca cele mai multe pungi, legăturile fac din piele predominant – naturală și artificială. Acest material este cel mai practic, ușor de îngrijit și arată spectaculos chiar și în performanța tradițională neagră mată. Pielea este adesea supusă procesării tehnologice, creând tot felul de efecte – compoziția, stralucirea lacului, imitația scalelor.

Tipuri exotice de material, cum ar fi Python și Crocodil, nu atât de populare pentru sacul de zi cu zi.

Suede – O altă opțiune comună a pielii. Are o textura frumoasă și o aparență cu luciu de catifea. Adesea, mai multe materiale sunt combinate într-un singur model, făcând inserții pe inserțiile din piele de la Suede, nubucă sau textile.

Modele textile cu fundul din piele și mânere – o altă opțiune comună. Cârpă grosieră folosită, cum ar fi bumbacul, naviga, iută.

Citește mai mult  Pungi redmond

Soluții de culoare

Cele mai relevante și mai practice ar trebui să fie numite culori de bază – negru, gri și maro. Toate nuanțele lor – de la cea mai strălucitoare la întuneric – același aspect adecvat în toate imaginile: de la afaceri până seara. De asemenea, aplică culoarea albă, care, totuși, nu este atât de comună datorită faptului că este rapid dumping.

7

Fotografii

Nu mai puțin culori bogate și bogate întunecate, cum ar fi verde, albastru, bard. În funcție de tendințele, apar diferite soluții – luminoase și neonice sau, dimpotrivă, nuanțe pastelate blânde.

opt

Fotografii

Tautica se confruntă adesea o combinație de mai multe culori, de exemplu, negru cu alb sau roșu cu albastru. Originalitatea oferă amprente sau desene aplicate oricăror detalii. Printre cele mai comune modele – flori și geometrie și printre cele mai recente produse noi la modă – picturi artistice cu drepturi depline.

Ce sa porti?

Modelele laconice ale legăturilor de bază ale culorilor de bază se vor încadra în imaginea de afaceri formată atât din un costum strict al unui triplu, cât și un set mai democratic de jachetă și pantaloni. Fuste-creioane, rochii montate și din pantofi – bărci clasice.

Pentru aplicarea imaginii casual orice modele în funcție de preferințele proprietarului. Cu toate acestea, pentru cei cărora le place să meargă la cumpărături, să extindă modelele volumetrice, spațioase. În ceea ce privește combinațiile, nu există restricții. La fel de elegant, combinații atât cu blugi de diferite modele, cât și cu sundresele lungi de vară.

De la pantofii puteți alege în siguranță pantofi și sandale, pantofi de balet, sandale, precum și cizme jumătate, cizme de gleznă.

Mici întins, mai ales cu o curea peste umăr sau textile, poate face parte dintr-o rochie de sport cu blugi, moare sau adidași.

Citește mai mult  Inel cu grenadă

Datele pungilor se potrivesc și în stilul popular Boho, în care puteți combina fustele etnice lungi cu bluze luxuriante.

Produsul pielii maro va fi în mod armonios într-o imagine de țară cu blugi albastru clasic sau fustă luxuriantă, cămașă și cizme. Pentru o direcție plină de farmec, puteți folosi pantaloni și blugi înguste, bluze strălucitoare și vârfuri, jachete sau adăugați rocă cu jachete din piele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: