Revizuiți rucsacurile cu inscripția BTS

Revizuiți rucsacurile cu inscripția BTS

Fenomenul uimitor al K-Pop, care a acoperit partea considerabilă a adolescenților și a tinerilor din întreaga lume, a determinat producția de numeroase produse cu atributele acestui gen. Rucsacurile cu logo-uri ale echipelor preferate, de exemplu, grupurile BTS vor deveni o achiziție de bun venit pentru mulți fani ai acestei muzică.

Particularități

Poate cel mai popular, astăzi, grupul sud-coreean este BTS – Boyz-Bend de la șapte participanți. Băieții au reușit să obțină un succes uimitor și să recunoască nu numai acasă, ci și în alte țări. BTS Singles a ocupat locurile de lider în topurile Europei și SUA, grupul efectuat pe American Music Awards și la ceremonia Grammy.

FANDOM BTS, adică comunitatea fanilor lor este considerată una dintre cele mai mari și mai influente din K-Pop. Numele său oficial – Armata (a. R. M. Y.).

Inițial, abrevierea numelui de bandă a fost decriptată ca: Bang Tan SonyEondan sau scoici de bullet: „” Băieți contractivi Poolen „), iar o armură a corpului a fost descrisă pe logo-ul. Un astfel de concept a fost fondat pe ideea de a proteja adolescenții de la presiunea societății: prejudecăți sociale, stereotipuri și critici. În 2017, strategia centrului de producători a fost schimbată, iar silueta ușilor conturului a devenit semnul. Decodarea nouă dincolo de scenă („scene în afara”) simbolizează extinderea frontierelor, calea către vis și realizările noi.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că în vânzare puteți întâlni rucsacuri atât cu logo-uri vechi și actualizate. Dar, desigur, este de preferat să se facă o alegere în favoarea noilor modele cu simbolismul actual.

Și această alegere este destul de largă: în magazinele ruse și străine online există un număr mare de opțiuni pentru proiectarea ventilatorului unui astfel de accesoriu important, cum ar fi un rucsac. Desigur, Cea mai mare gamă se găsește pe întregul loc de joacă chinezesc de tranzacționare chinezesc. Și dacă nu există imprimare dorită în acest colector, acesta este un număr mare de firme ruse, în care orice imagine poate fi imprimată pe metoda țesăturii.

În principiu, rucsacurile BTS sunt realizate într-un stilistru comun pentru produsele ventilatoare. Produsul poate prezenta următoarele inscripții, imagini sau combinații lor:

 • Logo-ul grupului, realizat de imprimare sau dungi+
 • Imagine 3D (fotografie) a unuia sau mai multor participanți+
 • Fan ART – O cantitate imensă de artiști de ventilatori ai BTS talentați Creați ilustrații mari cu idolii lor, iar aceste desene devin amprente pe rucsacuri, hoodies, cămăși+
 • Caractere BT21 – Creaturi de desene animate Fantasy care personifică fiecare dintre participanți au fost inventați de muzicieni înșiși și sunt încorporați de designeri profesioniști și sunt produse sub formă de jucării, chei, bijuterii, autocolante, decorați haine și rucsacuri+
 • Simbolismul armatei – Comunitatea Fan are propriul logo, filmat de la semnul grupului în sine și exprimându-și unitatea.

Caracteristicile rămase repetă setul standard de sarcini ale rucsacului urban obișnuit: greutate redusă, capacitate, rezistență, preț accesibil.

Modele de revizuire

Majoritatea fanilor K-Pop sunt adolescenți și tineri sub vârsta de 25 de ani, astfel încât rucsacul ventilatorului efectuează funcția sacului pentru școala și zilele studenților: studii și activități sportive. Puteți selecta următoarele modele:

 • rucsac Școala pentru clasele de mijloc, cu un spate ortopedică compactat+
 • Rucsacul moale pentru clase de liceu cu curele reglabile largi și ramuri multiple+
 • Volumetrica (înălțime 40-45 cm) Student capacitate de rucsac în format A4 și având separare pentru un laptop+
 • Rucsac ușor pentru formularul de sport.

Rucsac suplimentar de comoditate oferă detalii ca:

 • Un număr mare de compartimente interne și buzunare+
 • Buzunar anti-vârf de buzunar situat pe spate+
 • Gaus-ieșire pentru căști și bancă de putere+
 • buzunar extern sub sticla de apa+
 • Prezența suporturilor de carbine.

În principal, materialele pentru produse este tesatura durabilă modernă Oxford. Pentru notebook-uri, cărți, manualele ar trebui să aleagă modele cu o densitate mai mare de țesături de țesut, atunci rucsacul va dura mai mult. Utilizați adesea pielea artificială, care protejează în mod fiabil conținutul sacului din ploaie și zăpadă. Țesătură impermeabilă acoperă atingerea ușoară. Există modele cu modele stricte stricte din piele naturală. Ele provoacă un logo laconic sau o pasiune metalică cu gravare.

Gama de culori de rucsacuri cu atribute BTS este cea mai diversă. Majoritatea covârșitoare a Fandomului reprezintă fete și fete, astfel încât producătorii să ia în considerare tendințele de modă ale sezonului și să producă modele în culori de trend. Foarte popular turcoaz, violet, tonuri roz. Vopselele de neon nu mai sunt atât de relevante. Culori „spațiu”, gradienți, leatheză cu efect metalic sau „holografie”, acoperire perlă.

Rucsacurile negre sunt întotdeauna vândute bine. Pe un fundal întunecat, inscripțiile și logo-urile arată atât de elegant, desenele și imaginile foto sunt expresive. Bine, caracterul practic al unui astfel de accesoriu este mult mai mare decât cel al luminii. Modele similare alegeți nu numai băieții, culoarea neagră adorați cu multe fete.

Aici, de exemplu, Excelent rucsac urban negru de la țesături impermeabile. Acest model, cu excepția opțiunilor negre, accesibile și de culoare: galben strălucitor, cireș, albastru, Peach Pink. Pe tesatura de umiditate Matte aplicată Imprimare grafică în stilistica de benzi desenate cu șapte caractere BT21. Acesta este: străinii, lama Alpaca, ponei, catel, iepure, cookie-uri și koala. Logo-ul este situat pe buzunarul din față. Rucsacul are o căptușeală moale, găzduiește cu ușurință folderul format A4. Are 5 buzunare, inclusiv spate „antive”. Dimensiuni: 43 x 30 cm. Va rezista la sarcina de până la 3,5 kg.

Caracterele BT21 produc, de asemenea, rucsacuri mici de pluș mici. Ei au o greutate redusă și un volum mic, sunt potriviți pentru copii 4-7 ani.

Toate elementele sunt importante în rucsac: Produsul arată interesant și calitativ când alergătorii de fulgere sunt decorați, nu standard, se utilizează o piele decorativă sau fitinguri metalice (lanțuri, inele, nituri), include keychainul include.

Cu toate acestea, fanii lor și cu fantezia irepresibilă decorează pungile lor cu tastaturi, icoane și termoclicări.

Producătorii chinezi pot găsi o serie întreagă de accesorii într-un singur design. Prin urmare, un școală poate ridica un set de mine, portofel, mona de mine la rucsacul ei iubit.

Reguli de spălare

Când operează un rucsac, momentul apare atunci când lucrul trebuie să fie eliminat de poluare. Produsul din piele sau din piele trebuie șters cu burete ușor umed.

Rucsacul din material ar trebui să fie examinat de etichete și dacă nu există nici o pictogramă, ceea ce înseamnă că spălarea este interzisă, poate fi înfășurat în siguranță manual sau la trimis la o mașină de spălat. Spălarea este posibilă nu numai de la modelele moi fără cadru. Dacă produsul are părți dure detașabile (cadru și fund), apoi le-a condus, este, de asemenea, lăsat să-l spele.

Înainte de aceasta, este necesar să se dispărească toate accesoriile, să agitat tristețe și să verificați toate buzunarele astfel încât un element să nu fie uitat în interior. Rucsacul este șters pe o mașină delicată mașină. Este recomandabil să nu descărcați în celelalte lucruri pentru spălarea articulațiilor. Se recomandă utilizarea agentului de gel și puneți un rucsac într-o pungă specială pentru spălare (puteți lua o pernă).

Uscați un rucsac necesar în forma exterioară.

Despre cum să spălați un rucsac într-o mașină de spălat, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: