Revizuirea Rucsacului și Rangers Jeune Premier

Revizuirea Rucsacului și Rangers Jeune Premier

Istoria lui Jeune Premier a început în 2012 în bucătărie. A fost acolo care a creat primul său model fondatorul brandului Elene Frannsen. A fost un portofoliu pentru fiul lui Ralph, care a atras atenția celorlalți și a motivat pe Helen să lucreze. În același an, prima colecție pentru elevii a fost lansată și după șase luni, o companie produsă sub numele de brand Jeune Premier.

Particularități

Copiii iubesc culori strălucitoare, broderie amuzante și appliqués, și mamele și tații preferă produse de înaltă calitate. Jeune Premier creează ceea ce îi place copiii, dar nu uită de părinți.

Caracteristicile și diferențele caracteristice ale acestui brand sunt descrise mai jos, ei au permis să concluzioneze că mai bine premierul Jeune nu este nimic.

Finisaj exterior

Toate modelele sunt făcute de la material universal cu proprietăți de apă și murdărie-repellent, Ceea ce este deosebit de important în perioada de primăvară-toamnă cu ploi și slush. Partea inferioară a portofoliului este realizată din țesături impermeabile care împiedică pătrunderea apei.

Tutorialele și notebook-urile vor fi protejate în mod fiabil dacă copilul puneți în mod accidental servieta pe podeaua umedă sau picăturile de pe stradă.

Decoratiune interioara

O caracteristică distinctivă a portofoliilor este Utilizarea materialului pentru tăierea interioară cu o impregnare protectoare, datorită căreia produsul din interior va păstra speciile îngrijite și bine îngrijite. Această impregnare face un rucsac deosebit de puternic și, de asemenea, facilitează spălarea sa.

Greutatea

Potrivit standardelor de stat, greutatea nivelului școlar nu ar trebui să depășească 1 kg. Produsele JEune Premier respectă pe deplin această cerință. Ele nu sunt doar lumină, ci și spațioase. Tutoriale, notebook-uri, creioane creion, pâslă, recipiente de mic dejun, sticla de apă – toate vor fi toate situate în portofoliu.

Marimea

Toate produsele pentru copii Brand Jeune Premier sunt împărțite în grupe de vârstă: 3-7, 5-9, 7-13 ani. Aceasta înseamnă că dimensiunea epavei sau rucsacului ales corespunde vârstei copilului, iar modelul sacului nu va părea imens, respectiv, incomod atunci când este folosit.

Forma

Jeune Produse de brand Premier Funcţional. Notebook-uri, manuale, albume pentru desen dimensiunea A4 sunt convenabil situate în interior. Puteți descompune consumabilele școlare pentru mai multe departamente. Aproape toate modelele sunt echipate cu un buzunar exterior separat pentru pixuri, creioane, ștergătoare și buzunare laterale mici pentru sticle de apă și suc.

Curele reglabile

Toate modelele sunt echipate cu centuri reglabile largi, ceea ce vă permite să ajustați Wretcherul în funcție de creșterea și caracteristicile individuale ale copilului. Curelele au un umplutură moale și nu oferă disconfort atunci când sunt utilizate. Mânerul este fabricat din țesătură cu o garnitură moale. Pe de o parte, portofoliul va atârna confortabil pe cârlig, nu vor exista șanse și fisuri, cum ar fi în timpul unui mâner din piele, pe de altă parte, mânerul de țesut nu va permite servieta de multe ori să poarte un portofoliu, ceea ce înseamnă că Curbura spinării nu va fi.

Inserții ortopedice

Multe companii din producția de inele și rucsacuri de școală folosesc inserții ortopedice. Acest lucru vă permite uniform pe spate pentru a distribui sarcina și pentru a preveni scolioza spinării. Caracteristica modelelor Jeune Premier este utilizarea unui întreg panou din spate ergonomic.

Acesta este un sistem inteligent de distribuție a încărcăturii care transferă 50% greutate cu umeri și spate pe șolduri.

Castelul ergonomic

Copiii mici și școlari vor aprecia încuietori cu funcția de deschidere la apăsare. Blocurile sunt foarte ușor deschise, dacă trageți în jos dispozitivele de fixare și închideți magneții atunci când coborâți capacul portofoliului.

Proiecta

Designul la modă și modern adaugă vopsele la viața unui școală, face ca lumina de învățare și bucurie. În jos cu stans monocrom plictisitor! Vreau să văd personajele și amprentele preferate. Jeune Premier știe că poate ca un copil mic sau școală și oferă o colecție pentru fiecare gust și preferințe. Pentru copii – cireșe, curcubeu, flori pe fundal luminos + pentru fete-schoolgirls – asteriscuri, fluture, nobiligons preferate + pentru băieți – avioane, rachete, planete, lei, minimalistică. Mai mult, unele amprente sunt strălucitoare, iar becurile încorporate pot fi ajustate prin intensitatea luminii. Pentru copii – o adăugare funnantă și pentru părinți – rezolvarea problemei de securitate a unui copil în întuneric.

Gama

Rucsacurile și plantele brandului belgian sunt orientate spre Pentru copiii sub 13 ani. Colecția include atât portofoliile școlare, cât și copiii, proiectați cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani.

Toate modelele după vârstă sunt împărțite în trei categorii: preșcolar, școală junior, mediu. Aceasta înseamnă că este ușor să alegeți o geantă de model bazată pe vârsta copilului. Nu va fi prea mare pentru un prescolitor și va fi spațios pentru clasele școlare 4-6.

Model Row of Brand Jeune Premier Diverse: Portofoliile școlare, rucsacuri, creioane, saci pentru alimente, saci pentru încălțăminte, accesorii. Puteți cumpăra seturi elegante întregi într-o singură schemă de culori și puteți alege individual pentru gustul și preferințele copilului.

Colecția prezintă mai mult de 25 de portofolii școlare de diferite modele. O varietate de culori, materiale folosite, appliques, imprimări la modă uimitor. Există culori pentru băieți și fete, precum și pentru universal, care sunt potrivite pentru toată lumea.

Și compania producătorului oferă rucsacuri de diferite forme: dreptunghiulară, cu colțuri superioare rotunjite, cu o spate ortopedică și moale pentru vârsta înaintată. Rucsacurile moale pot fi folosite ca pungi de încălțăminte elegante de la studenții mai tineri.

Kitul va arăta bine și asigurați-vă că vă place copilul.

Jeune premier are Oferta personal pentru fete. Școlile vor aprecia genți mici elegante pentru alimente. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate complete la Ranger sau separat ca un accesoriu de vară la modă.

Pentru pungi școlare, puteți alege creioanele de diferite modificări cu una și două departamente. Fabricat din același material, cu fulgere de înaltă calitate și benzi de cauciuc pentru fixarea accesoriilor scrise, pedeapsa va fi o completare excelentă la Ranger.

În colecția de accesorii sunt prezentate Dosarele de dimensiune A4 pentru desene și notebook-uri cu amprente îmbinate în stilistul colecției principale.

Jeune Premier se gândește la siguranța copiilor și ofertelor în linia sa de produse un set de lanterni LED. Aceste lanterne LED sunt ușor de încorporat într-un castel ergonomic și sunt potrivite pentru timpul întunecat în timpul iernii, asigurând siguranța copilului atunci când strada se mișcă sau pe drumul spre casă. Include un fir USB pentru reîncărcarea bateriilor.

Compania nu se opune în continuare, în mod constant în curs de dezvoltare și de a studia tendințele moderne în design, ofera produse noi. In ultima colectie există sugestii pentru copii mici, complet și pentru elevi de vârste diferite.

Pentru copii – serviete cu miei pufoase și fluturi mari, cu nave extraterestre și roboți. Pentru băieții de vârstă școlară – serviete și accesorii cu un leu de lux sau busolei încorporate, pe un capac de portofoliu. Pentru fete – lumină și colecții de aer din gama de aur și roz.

Fragmente din piele din poliuretan, fulger de înaltă calitate, încuietori ergonomice, ranforsate rucsaci da putere și pungi de brand Jeune Premier aspect modern și elegant, și copilul dă bucurie și plăcere.

Examinați recenzii

Review-uri rucsacii și Earlings de Jeune Premier pozitiv. Părinții sunt încântați de achiziție și împărtăși impresiile lor de bună voie.

Portofolii ușoare frumoase, funcționale, de înaltă calitate. Modelele sunt realizate din material dens-repellent de apă. Curelele confortabile, moi, largi, reglabile, nu apăsați pe umeri, mai ales dacă rucsacul este plin, cu notebook-uri și manuale. Panoul solid din spate ortopedic distribuie greutatea, împiedică curbura spinală. Prezența mai multor ramuri, buzunare externe și interne vă permite să distribuiți competent toate consumabilele școlare necesare. Și buzunarele interne pe fermoar – eliminați cheile și bunurile personale. Totul este gândit la lucrurile mici.

Pungi școlare unice ale brandului Jeune Premier sunt recomandate de părinți și copii să cumpere. Ei respectă toate standardele pentru studenți pentru studenți, vă rugăm să vizitați desenele lor luminoase și frumoase și, de asemenea, potrivite pentru toate cerințele adulților.

Jeune Premier Portfolio Prezentare generală Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: