Rucsacuri Brauberg

Rucsacuri Brauberg

Un punct foarte important pentru generația mai tânără este postura netedă și sănătatea spinală. Acesta este motivul pentru care părinții aleg se agravează și rucsacurile pentru copiii lor, care nu sunt doar confortabile în șosete, ci și reține spatele. Brauberg este cunoscut în Rusia din 2000. Acesta produce produse pentru birou, accesorii scrise și bunuri pentru elevi, precum și eliberarea rucsacurilor.

Particularități

Rucsacurile Brauberg se disting prin stilul și funcționalitatea modernă, vă permit să satisfaceți cerințele diferitelor categorii de consumatori. Compania oferă o gamă largă și prețuri satisfăcătoare în raportul de înaltă calitate. Produsele sale sunt produse pe cele mai bune fabrici ale țărilor noastre și din țările europene, precum și Asia de Sud-Est.

Înainte de a elibera consumatorului, produsele suferă de control și selecție atentă.

În gama de brand există o mare selecție de pungi-rucsacuri pentru copii, pentru studenții claselor junior și mijlocii, multe insigne cu un cadru solid, precum și modele urbane pentru elevii de liceu și studenți, băieți și fete.

Modele de revizuire

Corgy câine

Rucsacul școlar violet pentru fete din serii speciale, are un aspect concis datorită coaserii din poliester, cu adăugarea de fire de nailon și a ecranului de mătase. Acest model cântărește 550 g și are astfel de dimensiuni:

 • Înălțime – 44 cm+
 • Lățime – 30 cm+
 • Adâncime – 13 cm.

Produsul este echipat cu un număr mare de buzunare și curele confortabile S-în formă de S, reglabile pe lungime.

Datorită tehnologiei suplimentare de prindere, rucsacul este perfect pe spate, curelele pe umeri sunt echipate cu puncte de cauciuc care nu permit un rucsac la scalin. Înapoi este ventilată spatele, are panouri de burete.

Modelul este conceput ținând cont de caracteristicile anatomice ale copiilor de vârstă școlară. Acesta este motivul pentru care există aceeași distribuție a încărcăturii pe spate, care garantează poziția corectă. Interiorul rucsacului deține albumele A4, există un buzunar cu fermoar suplimentar proiectat pentru telefon. În partea exterioară a rucsacului există un compartiment spațios și buzunar pe fermoar, care găzduiește tutorialele formatiei A5 și alte consumabile școlare. Toate lucrurile pe care copilul le va fi în siguranță și ordine.

Citește mai mult  Umbrelă roșie

Rucsacul se deschide de la 2 laturi, compartimentul principal funcționează pe o blocare reversibilă cu două curve metalice. Pe cele două părți ale produsului există buzunare: unul pe o bandă elastică, altul pe fermoar. Ele pot găzdui o sticlă, umbrelă sau termos. În partea de sus a rucsacului există un mâner special de transport. Elementele reflectorizante sunt pe curele, capetele și partea din față, datorită siguranței în timpul zilei. Rucsacul este proiectat pentru elevii de la 10 la 15 ani.

„Băţ”

Un rhean rigid negru pentru clasa intai si elevi din clasa de mijloc, are o formă de capsulă, canale colectoare din material durabil, cu un model frumos și luminos. Perfect potrivit pentru toamnă și vreme ploioasă. În setul merge galben-keychain suspensie. Dimensiunea de curele se adaptează la caracteristicile copilului. spate ortopedice confortabile, cu aer burete inserturi este proiectat pentru parametrii de student fragile.

Cu stagement corespunzătoare, propoziția nu se simte pe umeri și nu provoacă senzații neplăcute. Ramura principală a produsului pune cu ușurință cărți și caiete între două partiții rigide. Există în interiorul acestuia există un interior caz creion, un departament de telefon, o tastatură, un departament de plasă. Schița poate fi deschis din două părți din cauza fulgerelor rezistent la uzură, cu lonjeroane metalice.

În partea superioară se află un mâner dens, astfel încât rucsac poate fi purtat nu numai pe partea din spate, dar, de asemenea, în mână. Există, de asemenea, o buclă mică pentru suspendarea sa pe birou. Pentru o vizibilitate bună în întuneric, sunt furnizate inserții reflectorizante, situate în față, pe laturi și pe curea.

Datorită țesutului impermeabil, determinarea este rezistentă la intrarea în umiditate, are substraturi de cauciuc pentru fixarea pe o bază uniformă.

Volumul modelului este de 17 litri, greutate – 950 g. dimensiuni:

 • Înălțime – 38 cm+
 • Lățime – 29 cm+
 • Adâncime – 18 cm.

Universal roz City Format Rucsac

Are un volum de 20 de litri și dimensiuni:

 • Înălțime – 41 cm+
 • Lățime – 32 cm+
 • Adâncime – 14 cm.

Produsul se deschide bine din ambele părți, deoarece are un fermoar de inversare cu două curve sub formă de curele de plastic. Modelul este realizat din țesuturi dense, care nu numai că va furniza o utilizare pe termen lung, ci și menține forma originală, nu va pierde umiditatea. Datorită acestui țesut, rucsacul este ușor de curățat și spălat. Curelele sunt bine reglabile în lungime, sunt largi și dense. În locurile de atașament există o cusătură auxiliară armată.

Citește mai mult  Totul despre Violet Gold

Înapoi este sigilată în mod specific pentru a îmbunătăți confortul. În interior există un birou mare. În față va coase un buzunar vrac cu un fermoar cu un logo de marcă. De mai sus există un mâner confortabil pentru transportul în mână. Modelul tânărului, foarte ușor și confortabil, cântărește doar 300 g.

Sether Brauberg Series Premium

Proiectat pentru școala primară, din material ușor, durabil EVA cu sigiliu de înaltă calitate și pronunțat de desene diferite. În setul se află o suspensie de lanț cheie. Țesăturile respinse cu apă este foarte rezistentă la decolorare și abraziune. Bine curățate și șterse. Astfel încât portofoliul să fie purtat cât mai convenabil posibil, curelele sunt personalizate sub creșterea copilului.

Înapoi cu manșete de burete este BLUDGING, conceput special pentru copii de clase junior. În procesul de șosete, severitatea este distribuită uniform pe spate. Principala sucursală internă are o partiție. Biroul facial este echipat cu un organizator, un buzunar pentru un smartphone, un compartiment mare din grilă și cârligul pentru chei. Pentru șosete în mâini există un mâner durabil special, iar o buclă puternică este oferită biroului de pe birou.

Pe toate părțile produsului există inserții reflectorizante. Cearta cântărește 990 g, are un volum de 17 litri.

Cum să vă îngrijiți?

Rucsacurile de la producătorul de țesături impermeabile nu recomandă spălarea în apă caldă, deoarece țesătura lor este impregnată cu o substanță specială care nu ratează umiditatea. Astfel de modele sunt recomandate pentru a șterge cârpa umedă. Dacă aveți poluare severă și nu vă ajută, atunci rucsacul poate fi înfășurat într-o mașină de spălat, dar trebuie să vă amintiți câteva reguli.

 1. Dacă este un model cadru, atunci ar trebui să scoateți baza rigidă și să dezactivați produsul din afară.
 2. Pentru spălarea sigură, trebuie să eliminați toate piesele metalice și din plastic, curele, astfel încât acestea să nu zgârie mașina de tobe.
 3. Pentru spălare, este aleasă doar un mod delicat, unde temperatura apei nu depășește 30-40 ° C. Regimul delicat de apă rece nu va reîncărca impregnarea impermeabilă.
 4. Pulberea nu trebuie să conțină Bleach, și mai bine dacă este un gel pentru spălarea lucrurilor negre. Datorită lui, produsul nu își va pierde culoarea și nu va dobândi divorțuri.
 5. După spălare, stoarceți produsul numai pe rotiri mici, nu mai mult de 400 pe minut. După aceea, se poate agăța pe frânghia la reziduurile de apă din sticlă.
Citește mai mult  Caracteristicile rucsacurilor Samsonite

Dacă nu aveți încredere în spălarea mașinii, atunci rucsacul poate fi administrat într-o curățare uscată sau înfășurată manual. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți pelvisul ușor de apă caldă și să dați produsul timp de 20-30 de minute. Locurile puternic poluate trebuie să fie pierdute cu o periaj cu detergent.

Nu utilizați săpunul economic, deoarece lasă divorțurile care sunt lustruite numai în apă fierbinte. După capătul spălării, acesta poate fi stoarse în mașină pe viteze mici sau doar atârnă pe frânghia persistentă.

Examinați recenzii

După examinarea recenziilor, puteți spune cu siguranță că rucsacurile acestui brand sunt pe deplin satisfăcători cumpărători. Utilizatorii au remarcat că toate modelele sunt ușoare și confortabile, foarte adaptate, potrivite atât pentru plimbări, cât și pentru școală.

Cusăturile sunt bine cusute, nu există nimic inutil. Produsele inițial, sunt potrivite pentru copii și pentru adulți. În timpul ploii, țesătura nu se udă, iar umbra strălucitoare nu se estompează și nu este înfășurată, este suficient de lungă. Toate funcționează fulgerul fiabil și corect.

Singurul minus pe care spun utilizatorii – o căptușeală de calitate foarte scăzută, după funcționarea operațiunii, începe să se rupă. Atunci când poluarea, este imposibil să o spălați separat, este necesar să spălați rucsacul în întregime și în mod repetat. Cu toate acestea, acest lucru este compensat de faptul că produsul se va usca foarte repede.

Mai ales costurile cumpărătorilor, care este uneori mai ieftin decât alte opțiuni originale sau marcate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: