Rucsacuri de abricot

Rucsacuri de abricot

Compania Abricot este un faimos producător de rucsacuri de înaltă calitate. Produsele acestui brand sunt realizate numai din materiale durabile și durabile, echipate cu fitinguri puternice. Sortiment Puteți întâlni o varietate de modele de femei și bărbați ale unor astfel de produse.

Particularități

Rucsacurile de marcă abricot sunt cele mai des din nailon. Ele sunt echipate cu curele de încălțăminte moale și mâner confortabil pentru șosete în mână. De asemenea, aproape toate probele sunt produse cu un număr mare de buzunare suplimentare și compartimente pentru stocarea obiectelor mici.

Modelele pot fi fabricate într-o gamă largă. Dar cel mai adesea au negru, alb, bej, albastru, albastru închis sau gri. Toate produsele au un logo mic pe față.

Modele de revizuire

Vom fi familiarizați cu câteva modele de astfel de rucsacuri separat.

  • Abricot 10750. Acest rucsac are o culoare gri închis. Este fabricat din o bază durabilă de nylon. Punga are un stil clasic (fără tipărire), va fi capabil să devină cea mai bună opțiune pentru viața de zi cu zi. Produsul are dimensiuni mari, va fi capabil să găzduiască un număr mare de lucruri. Modelul are două curele largi, cu o umplutură moale înăuntru. Se face cu o căptușeală din piele artificială.

  • Abricot 12101. Acest rucsac feminin va fi, de asemenea, complet capabil să se apropie de șosetele de zi cu zi. Are o colorare bej. Fă-o din nailon. Eșantionul, în plus față de compartimentul principal de pe fermoar, are, de asemenea, două buzunare mici și departamentul de dimensiuni medii în fața din față. Compartimentul principal se deschide și se închide cu ajutorul supapei.

  • Abricot A7025-1-030. Acest model este, de asemenea, o femeie. Are o culoare albastră frumoasă. Produsul este făcut cu două curele subțiri de umăr albastru-negru. Rucsacul este destul de mare, va fi capabil să găzduiască multe articole. De asemenea, în față există două compartimente suplimentare de dimensiuni medii. Toate acestea sunt echipate cu fermoare de înaltă calitate.

  • Abricot A7020-1. Rucsacul are o culoare frumoasă de burgundă. De asemenea, el se aplică soiurilor de sex feminin. Modelul este realizat din baza de nailon, în timp ce reafirmarea este influențată pe suprafață. Punga are două birouri spațioase de fulgere. De asemenea, în spatele se află un alt compartiment suplimentar pe dispozitiv de fixare.

  • Abricot 6024-1. Acest exemplu este creat în schema de culori negre. Este fabricat din materiale textile de înaltă calitate. Punga este decorată cu elemente decorative strălucitoare (în părțile superioare și inferioare). Compartimentul principal este închis și se deschide cu supapa de pe dantelă. Rucsacul are două curele de umăr durabile și un mâner pentru șosete în mână.

  • Abricot swg-1051. Acest rucsac feminin este, de asemenea, creat în colorarea neagră. Este fabricat din piele naturală, în timp ce imaginea se efectuează pe materialul însuși sub forma unui model ondulat. O instanță are două curele durabile care sunt decorate cu un lanț de aur. O astfel de sac va fi complet capabilă să se apropie de viața de zi cu zi. Se efectuează cu un compartiment spațios, care este închis de o supapă specială.

  • Abricot swg-1001. Copia este reprezentată în o umbră frumoasă de argint, negru, roz, gri sau verde. Este fabricat din piele naturală. Eșantionul are, de asemenea, un compartiment spațios principal, care este închis de supapă. Partea din față a sacului este decorată suplimentar cu margele de argint.

  • Abricot swg-1026. Acest soi este disponibil și în diferite culori: negru, maro, burgundă. Modelul are un stil clasic. Este creat fără amprente. Punga are un compartiment spațios, un compartiment pe față și două buzunare mici situate pe lateral. Această probă se închide și se deschide cu o supapă mică cu laces decorativ.

  • Abricot mvr-0004. Acest model tradițional masculin este realizat în negru. Este fabricat din nailon și microfibră. O varietate este produsă cu un compartiment spațios, pe un dispozitiv de fixare, două compartimente mici pentru telefon, într-un buzunar interior. Produsul este realizat cu o căptușeală suplimentară țesută, două curele de pantofi umplute cu material moale.

Ce sa porti?

Acest brand produce modele clasice de rucsaci care pot fi potrivite pentru aproape orice imagine. Adesea, modelele realizate în culori negre, albe, cremoase, purtați cu aceleași îmbrăcăminte clasică neutră.

Specimenele din piele unice pot fi combinate cu rochii stricte și cămăși. Ei vor deveni un accent neobișnuit de glumă. Modelele mai luminoase cu diferite detalii decorative pot fi utilizate pentru imagini sportive.

Opțiunile similare vor putea aborda ambele plimbări de zi cu zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: