Rucsacuri pentru fete grizzly

Rucsacuri pentru fete grizzly

Grizzly – marca rusă, din 1996 sa dovedit ca un producător de calitate de rucsacuri și pungi. În fiecare an, specialiștii obișnuiți dezvoltă mii de noi modele pentru diferite categorii de vârstă și stil de viață. Designerii cu experiență sunt implicați în crearea de noi colecții, formând propriul lor stil grizzly.

Folosind tehnologii avansate, o combinație de succes a politicii de stabilire a prețurilor cu standarde de bună calitate și de mare producție au dovedit grizzly ca o emblematică în segmentul său de tranzacționare.

Particularități

Rucsacurile grizzly sunt utilizate materiale durabile rezistente la radiații UV, frecare, penetrare a umidității și temperaturi ridicate. Acestea sunt, de asemenea, distinse prin rezistență la ruptură și cusături durabile. Toate țesăturile și accesoriile sunt testate cu atenție pe aceste proprietăți înainte de a intra în producție. Elemente de fixare și fermoare sunt testate pe echipament special.

Rooks cu tapițerie rezistentă la uzură rezistă la orice condiții meteorologice și să servească drept numire pentru mai mult de un an. Pentru comoditate, acestea sunt echipate cu curele reglabile întărite, un spătar ergonomic și o varietate de buzunare. Firma produce mai multe linii de rucsacuri de marcă de design elegant. Puteți cumpăra un accesoriu de înaltă calitate nu numai pentru copii, elevi și adolescenți, ci și pentru a ridica modelul inițial pentru adulți în sortiment. Toți unesc un croitorie impecabilă și un design grijuliu.

Linia școlară însoțește programul unic „Înapoi sănătoasă”. Astfel, producătorul intern arată îngrijirea pentru sănătatea școlilor.

Seria specială pentru fete se distinge prin execuția culorii și caracteristicile personajelor de desene animate sau modele descrise pe ele. Inclusiv modele universale de marcă foarte populare.

Revizuirea Preșcolar Rükzakov

Rucsacuri cu desene colorate foarte mult ca bebelușii. Produsele diferă în greutate ușoare și sunt sigure pentru spatele copiilor rapizi. Pentru transferul convenabil al rucsacului în mâini sau agățați-l pe cârlig, este prevăzut un mâner moale. Timbre poate fi ajustată în funcție de lungime, concentrându-se asupra creșterii copilului. Partea din spate a produsului este confortabil adiacent corpului.

Toate modelele sunt realizate de înaltă calitate și materiale durabile. In imaginile de utilizare de design în vrac, broderii, aplicatii, paiete.

Max Panda

Folosind exemplul acestui rutare, puteți aprecia abordarea producătorului de a rucsaci pentru preșcolari. Cearta este decorat cu strălucitoare de margine și se distinge printr-un design luminos, pentru care este incredibil ca la copii. Design fiabil protejează conținutul interne ale unui material dens turnat. Pe un spate ortopedică rigid cu inserții moi anatomice, există suport în zona lombară. Schele sunt reglementate de creșterea copilului, care permite cel mai confortabil pentru a poziționa chiuveta pe partea din spate. Produsul este rezistent datorita picioarelor si baza tare.

Citește mai mult  Pandantive pentru cele mai bune prietene

Există două fermoar spațioase. Un compartiment poate fi mărită în sumă pentru a asigura accesorii suplimentare în ea. În primul compartiment există un buzunar plasă. În al doilea este convenabil de a stoca rețete sau albume pentru desen. buzunare speciale pentru livrările mici sunt situate pe părțile laterale.

„Casa de pisică“

Un alt favorit al vânzărilor în acest interval de vârstă. organizarea internă funcțională a spațiului este proiectat pentru nevoile școlăriță. Există două compartimente, trei compartimente din ramura principală, buzunare interioare sub papetărie, telefon, notebook-uri și alte lucruri mici. În suportul chei compartiment frontal atașat. curele Remediu de tip reglabil și mâner moale, sub forma unei bucle.

Pentru siguranța copilului, sunt prevăzute elemente reflectorizante din toate părțile ale uterului. Posesorul de card de companie este realizat dintr-o plăcută la atingere de cauciucată din PVC, cu o carabină de încredere pentru fixarea la un rucsac. Este convenabil pentru a stoca bilete de călătorie, bani pentru prânzuri, trece de școală.

Scoala si modele adolescente

Rucsac, creat ținând cont de interesele și cerințele studenților, este unic și convenabil. Partea ortopedică a unei forme anatomice, curele cu reglare, prezența unei liste de șapă de san oferă o distribuție uniformă a sarcinii pe umeri și pe spate. Materialul este impregnat cu o compoziție care repulzează apă de la suprafață și împiedică poluarea.

Echipamente foarte bune de interior: două sesiuni spațioase pentru manualele A4. În compartimentul principal există un buzunar securizat pentru un mic laptop de 13 inci. În plus, compartimentul frontal este adaptat de un suport de ligament detașabil și trei buzunare. În buzunarul de acces rapid, situat în partea de sus a epavă, convenabilă pentru a păstra telefonul. Confort și fulgere inversă care funcționează în două direcții. Datorită Pulleramului de marcă, deschideți și închideți satelitul este foarte simplu.

Designerii au oferit, de asemenea, un mâner pentru transport, precum și buzunare laterale pentru o sticlă de apă, lanternă, coloană muzicală sau alte lucruri necesare. Pentru siguranța la modelele de la patru laturi, elementele reflectorizante sunt prezente.

1-4 clase de proiectare, prezentată într-o gamă largă de. Culorile speciale sunt oferite la alegere, în funcție de vârsta consumatorilor. Seria populară de animale. Imagini amuzante ale lui Cocker Spaniel, pisoi, arici sau vulpi, vă plac studenții de la Babe și Junior. Și amprente cu flamingo pe fundal de menta, punct polka roz, unicorn, hummingbirds și stații pe o cârpă albastră vor atrage cu siguranță atenția fetelor mai în vârstă. Cu toate acestea, pisicile, câinii, păsările și florile fascinează cumpărătorii de orice vârstă. Mai ales dacă este iubitorii de muzică rece, câine fericit sau crizantema volumului.

Universal pentru fete sunt desene ca un fluture violet sau imagini grafice. Și elevul de note 5-11 preferă adesea monocrome clasice sau blocuri de culoare.

EasyLine. Verde neon

reprezentant clasic al rucsaci studenți de la Grizzly pentru două compartimente din seria EasyLine. Proiectat pentru un volum de 20 de litri. Din otel rezistent la uzura, impermeabil la apă 100% poliester, care nu sunt afectate de leziuni și modificări la temperaturi joase și înalte

Citește mai mult  Revizuirea rucsacurilor Gulliver

Rucsacul este liber pentru a se potrivi hârtie A4 și un laptop de 16 inch. Pe partea exterioară există un buzunar cu fermoar încăpător. Pe laturile mai există două buzunare dintr-o plasă cu un singur strat. În acest model, totul este gândit în conformitate cu conceptul general al producătorului: accesorii de înaltă calitate, spate ergonomic și curele largi anatomice, airmakes debavurare Airmesh. Toate aceste detalii contribuie la reducerea sarcinii pe coloanei vertebrale.

Există un mâner volumetric și confortabil, locațiile de montare sunt întărite suplimentar cu linii puternice. Pe cureaua există, de asemenea, un buzunar cu fermoar, conceput pentru căști sau de călătorie. Fermoarele de tractor sunt fixate ușor și oferă acces rapid la ramurile de rucsac.

opţiuni de urban

Modelele elegante și ușoare de rucsaci pentru plimbări confortabile și turism, sport, munca de ieșire și alte. Design ergonomic este gândit la cel mai mic detaliu. spatios birou central, există un buzunar pentru o tabletă sau netbook și o mulțime de compartimente suplimentare. Două buzunare – vrac overlighted și plate pe fermoare, carabina pentru chei, pe partea din spate a unui buzunar secrete, există buzunare laterale. Rucsac rucsac armat, și curele moi sunt reglabile în lungime. Materialul este prelucrat pentru a proteja împotriva murdăriei și a apei din interior și exterior. Accesul la buzunare sunt acoperite cu fulgere inversă bidirecțională cu polarms de marcă.

Design pentru a alege de la complet diferit: de la clasic negru și gri până la extravagantă Hokhloma și celule.

Tineret

În acest exemplu de realizare, sunt furnizate trei compartimente și un buzunar frontal. Există buzunare de plasă laterală și una internă pentru dispozitivele electronice, suportul cheilor. Distinse prin prezența unui clip de spumă și a șapei interioare. Într-un astfel de model există un loc pentru formă sportivă și pungi cosmetice, un container cu un prânz util, piepteni și alte lucruri mari de mlaștină. Patru laturi sunt reflectoare nestened.

Designul este prezentat într-o varietate de opțiuni, alegerea modelelor frumoase, dragonflies, reptile, flori de dimensiuni mici și mari și alte imprimări elegante.

Reguli de spălare

Pe orice curse există informații despre regulile de alpinism. Este important să vă familiarizați cu el în prealabil pentru a nu deranja anumite proprietăți ale materialului (rezistență la umiditate și altele).

Citește mai mult  Principalele proprietăți ale aurului

Capacitatea Hidrofugă poate perturba agenți chimici agresivi și uscarea necorespunzătoare.

Înainte de a spăla un rucsac, trebuie să vă asigurați că acesta este gol. Pre-mers pe jos de-a lungul țesutului cu un șervețel umed. În cazul în care nu rămâne piese de vopsea, produsul poate fi încărcat în mașină. În caz contrar, se arată în mod exclusiv de spălare de mână.

În poluarea severă, este recomandabil să pre-dunk pete. Instrumentul este selectat care nu conține clor delicat,.

Rucsac în aparat trebuie să fie spălate cu buzunare deschise, într-o pungă specială sau față de pernă obișnuită.

Se usucă produsul se face în mod natural și cu buzunare dezvăluite. Înainte de a scoate-l în dulap, este important să se asigure că materia este complet uscat. În caz contrar, un miros neplăcut poate apărea în interiorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: