Sac pentru cameră

Sac pentru cameră

În arsenalul unui fotograf profesionist și un amator entuziast există accesorii, fără de care transportul tehnologiei va fi problematic. Vorbim despre saci pentru camere care sunt create special pentru proprietarii de tehnologie.

Particularități

Achiziționarea unei camere, cumpărătorul se confruntă cu alegerea – luați o pungă pentru cameră sau nu. În acest caz, o persoană poate fi ghidată de dorința de a salva sau de a trece de faptul că nu va purta adesea echipament cu el. Cu toate acestea, transportul echipamentelor fără utilizarea accesoriilor specializate duce la defalcarea sa prematură.

Sacurile sunt dezvoltate ținând cont de nevoile fotografilor și au dimensiuni care corespund dimensiunilor echipamentelor specifice. Capacele vor fi utile nu numai profesioniștilor care merg pe filmare, ci și pentru începători sau turiști. Mai ales accesoriu convenabil pe excursii, când îl puteți închide pe gât sau umăr, eliberați-vă brațele sau locul în valiză.

Funcții de pungi pentru camere:

  • Transportul echipamentelor pentru distanțe lungi+
  • Depozitarea accesoriilor opționale, cabluri, încărcător+
  • Protecția camerei de la șocuri, apă și murdărie.

Capacele pentru oglindă și camere digitale diferă în dimensiune. Acestea din urmă sunt caracterizate prin compactitate, deoarece pungile mici pot fi potrivite pentru ele, care pot fi atârnate pe gât, purtând în mână sau îndepărtați în rucsacul obișnuit. De regulă, astfel de accesorii sunt lipsite de buzunare și birouri suplimentare.

Pentru fiecare model al imaginii oglinzii, sunt selectate și diferite accesorii. Camerele profesionale profesionale multiple sunt cele mai multe, adesea transferate pe rucsaci specializate.

O mulțime de echipamente amatori, cum ar fi Nikon D3300, Canon EOS1200D, Canon 600D, Nikon D3200 este plasat în cutii relativ mici.

Dacă comparați echipamentul de la doi producători, acestea vor diferi, de asemenea, în dimensiune. CHANON Camera Carca, mai mare decât alte camere de marcă. Același lucru se referă la optică. În special, balena, care vine în setul de lentile Nikon are dimensiuni mici. Enumerate ar trebui luate în considerare la selectarea accesoriilor. Din cât de corect este ales sacul, siguranța tehnologiei va depinde de.

Material

Fotografiile sunt create din țesuturile sintetice de înaltă calitate. Cele mai populare materiale pentru coasere sunt nailon, poliester, poliuretan, care diferă rezistente la uzura prematură. Necesitatea utilizării țesuturilor durabile, impermeabile se datorează faptului că majoritatea camerelor nu rezistă la umiditate. Datorită utilizării capacelor și a fotosumurilor, tehnica poate fi luată cu ea în vreme rea și la schimbarea rapidă a condițiilor climatice.

Citește mai mult  Selenite: caracteristici, proprietăți, selecție și îngrijire

Accesorii protejează echipamentul și de la lumina directă a soarelui, deoarece materialele vor absorbi căldura excesivă. Căptușeala interioară este fabricată din material moale, protejând suplimentar camera de agitare. În plus, există partiții speciale în saci, cu ajutorul căruia puteți ajusta dimensiunea compartimentului principal, luând în considerare dimensiunile echipamentului.

Saci de fulgere și clapetă sunt realizate din metale de acoperire anti-coroziune. Curelele textile nu sunt întinse, reține dimensiunea după utilizarea pe termen lung, iar fatsele și clipurile sunt rezistente la influența externă. Aceste detalii sunt ușor de fixat și dezactivat, ceea ce vă permite să reglați rapid lungimea curelelor, deschideți sacul.

Avantajul materialelor din care se fac fotografii și faptul că sunt ușor de curățat și de a le spăla. Această caracteristică a accesoriilor este relevantă deoarece în timpul filmărilor le trebuie adesea să pună pe pământ sau de gen, motiv pentru care caracteristicile estetice suferă. Este suficient să ștergeți suprafața exterioară a capacului pentru ao aduce în ordine. Când murdăria căptușeala, puteți folosi un săpun sau pulbere de uz casnic.

Vizualizări

În funcție de dimensiunea echipamentului, anumite modele de camere și numărul de accesorii transportate, se disting mai multe tipuri de pungi:

  • Fotografii profesioniști preferă modele mai mari, deoarece trebuie să fie transferate nu numai la aparatul foto însuși, ci și lentilele înlocuibile, un bliț extern, baterii+
  • Un amator nu este necesar pentru iubitor, prin urmare miniaturalul este una dintre principalele cerințe pe care le prezintă produsului.

Există mai multe tipuri de accesorii pentru aparate foto care transportă.

umăr fotografie

Cel mai comun model de prezentat în diferite dimensiuni și potrivite pentru nevoile de iubitori și profesioniști. În plus față de compartimentul principal, accesoriul este echipat cu buzunare laterale și interne pentru cabluri de transfer, încărcătoare, carduri de memorie sau o a doua lentile. Producătorii crea atât photoosums mici și mari, destinate pentru transportul unui număr mare de echipamente.

Modelele sunt completate de o căptușeală moale, care protejeaza echipamentul de tremuratul. Photosums sunt echipate cu o curea lungă, datorită cărora pot fi rupe în bucăți prin umăr. De asemenea, modele au un mâner scurt pentru realizarea camera în mână. Forma accesoriului variază de la diferite mărci. Există dreptunghiulare modele trapezoidale, pătrate,.

Cafer și caz

O caracteristică a acestor accesorii este că acestea, de regulă, se repetă forma camerei. Numai camera cu obiectivul este plasată în interior, uneori buzunarele mici pentru depozitarea obiectelor mici pot fi amplasate pe accesoriu. Camphiile și capacele sunt echipate cu un cadru durabil intern, caracterizat prin rezistență la impact și rezistență la uzură. Datorită lui, echipamentul nu va sta în timpul transportului.

Citește mai mult  Cercei de aur lanț

Pungă de talie

Acest tip de accesorii se găsește în magazine rar și nu este potrivit pentru transportul camerelor mari. Accesoriu este echipat cu o fixare reglabilă de fixare pe centură. Când purtați sacul ar trebui să fie fixat în siguranță, astfel încât camera să rămână în siguranță și întreținută. Modelul vă permite să vă eliberați brațele, să încarce coloana vertebrală mai mică.

Rucsacul fotografiei

Opțiunea pentru profesioniști. În interior există compartimente speciale pentru stocarea unei camere de carcasă, lentile, carduri de memorie, cabluri și alte lucruri. Dacă este necesar, chiar obiectele care nu sunt direct legate de fotografiere sunt plasate într-un rucsac. În special, puteți pune un portofel, telefon, chei, care va salva de la necesitatea de a lua un alt sac cu tine.

fotografii mari conțin o camera full-frame, lentile de mai multe fix (portret, unghi larg, regulat) și un telefon (de exemplu, cu o distanță focală de 70-200 mm). Acumulatorul, flash si baterii pentru acesta se va potrivi accesoriul, optica agenți de curățare, lumina exterioară. Există modele de rucsaci, la care sunt atașate trepiedele, precum și cele în care sunt transferate reflectoare.

sac praștie

Astfel de modele sunt printre media între rucsac și geanta. Ei au doar o curea, dimensiuni mai mici și diferă în greutate relativ scăzută. Avantajul accesoriul este că poate fi ușor rupe în bucăți din spate pe umăr atunci când aveți nevoie pentru a obține un aparat de fotografiat. Și compactitatea sac Sling îl face potrivit pentru călătorii.

În același timp, modelul are o serie de deficiențe. Când un fotograf trebuie să ia o mulțime de tehnologie, un rucsac cu o curea nu va distribui nici uniform greutatea care are un impact negativ asupra spatelui. În plus, centura poate fi săpată în piept, reținând mișcarea fotografului.

Producătorii

Multe branduri sunt implicate în dezvoltarea de saci pentru camere pentru camere, inclusiv logică de caz, Lowepro, Golla, Kata, Dicom, Vanguard. Accesorii de marcă sunt caracterizate de preț, calitate și design.

Există colecții și audiența țintă selectată. Golla se concentrează pe proprietarii de camere compacte și creează capace și perfaruri adecvate. Iar gama fotografică a lui Lowepro este caracterizată printr-o varietate, deoarece marca creează accesorii atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Accesorii bugetare de înaltă calitate sunt prezentate în colecțiile DICOM. Acest brand creează o pungă disponibilă unui consumator larg. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că în principal sunt cusute din textile, deci puțin mai puțin durabil.

Citește mai mult  Cum să curățați rapid și eficient bronzul la domiciliu?

Cei care sunt importanți să folosească tehnologii inovatoare atunci când coaseți fotografiile pot acorda atenție companiei Vanguard care dezvoltă modele de utilizare în condiții deosebit de extreme.

Cum de a alege?

Cumpărarea unei noi camere, nou-veniții se întreabă adesea: „Ce este o pungă necesară pentru el?”Abordând alegerea cu mintea, proprietarul este capabil să extindă durata de viață a camerei și să o facă transportul cel mai confortabil. Un factor important în alegerea accesoriului este obiceiurile fiecărei persoane. Pentru cineva, este important să eliberați mâinile, alții vor prefera să meargă și să se oprească pe cele mai mici coperți.

Puteți aloca mai multe consilii generale pentru selectarea unei chiuvete foto adecvate:

  • Accesoriul ar trebui să se refere la camera. Nu luați un rucsac spațios, dacă intenționați să purtați cu dvs. numai o cameră cu o singură lentilă. Spre deosebire de acest lucru, când o persoană dorește să achiziționeze ulterior optică suplimentară sau un focar extern, acesta va fi potrivit pentru o pungă mai mare+
  • Ar trebui să acordați atenție materialului din care auxilia. Pungi mai mici de calitate pot fi făcute din textile, fără a avea o căptușeală interioară moale+
  • Numărul de ramuri și partiții interne depinde de câte componente vor purta cu ele. Dacă proprietarul camerei va lua în mod constant o baterie suplimentară, un cablu pentru conectarea la un computer, mai multe carduri de memorie și un mijloc de curățare Optics, ar trebui să opriți selecția pe modele cu multe buzunare și compartimente+
  • Vizualizarea sacului pentru cameră este selectată în funcție de nevoile proprietarului. Un nou caz este potrivit pentru un nou venit, unde numai camera este mai apropiată. Rucsac – Opțiune pentru iubitorii mai avansați+
  • Designul joacă un rol important pentru cei care urmăresc stilul lor. Pungile negre monofonice vor fi mai puțin murdare, ele sunt universale și se potrivesc cu orice haine. În colecțiile de diferite mărci puteți găsi modele Motley decorate cu inserții contrastante. Există pungi și elemente reflectorizante.

Urmând aceste sfaturi, proprietarii camerelor de luat vederi vor putea găsi o pungă pentru ei înșiși. Pe măsură ce profesionalismul crește, fotografii vor putea determina care caracteristici ale copertelor sunt în primul rând. Pentru a începe, merită oprirea alegerii pe aceste modele, pentru a transfera care va fi mai confortabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: