Saci brodate cu margele

Saci brodate cu margele

Pungi brodate cu margele, pot deveni nu numai un accesoriu la modă, care completează seara sau imaginea de zi cu zi. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă exprima fantezia și de a vă decora geanta preferată. Mai ales că acest tip de lucru a fost relevant de mulți ani.

Cauzele popularității

Margele – margele mici multicolore cu care puteți decora haine, încălțăminte, accesorii.

În funcție de aspectul său, margelele sunt împărțite în mai multe grupuri:

 • sticlă de sticlă (tuburi de sticlă colorate care pot avea dimensiuni diferite, formă și lungime)+
 • Parcina (margele de sticlă transparente, gaura care este vopsită în vopsea de aur sau argint)+
 • Chameleon (margele din sticlă multi-colorată sunt acoperite în zona de deschidere a culorii contrastante a vopselei)+

 • Oblivaya (material aproape opac, a ieșit în culori pastelate și acoperite cu strălucire)+
 • Natural (margele de sticlă mată, care nu sunt acoperite cu sclipici)+
 • Metal (sticla este acoperită cu vopsea „sub metal”).

7

Fotografii

În plus față de tipurile de mai sus, margelele pot fi dungate, marmură, depășire, curcubeu, grafit, cu fir de aur. Varietatea formelor și culorilor vă permite să creați cea mai frumoasă și mai neobișnuită broderie cu mâinile tale. În multe privințe, datorită acestor saci brodate cu margele, atât de populare și nu ies niciodată din modă.

Broderie – una dintre hobby-urile preferate de sex feminin. Aceasta este o lucrare minunată, necesitând o atenție, timp și răbdare, dar rezultatul depășește cele mai îndrăznețe așteptări. Panza multicoloră spumantă sau depășind, decorată cu margele mici, se întoarce chiar și cea mai obișnuită sac de cumpărături într-un accesoriu de modă.

Broderia cu margele se poate dovedi din hobby la principala sursă de câștiguri. Deoarece o astfel de decorare este întotdeauna populară, cererea de produse decorată cu margele va fi întotdeauna.

Istorie

Istoria acestui lucru se îndreaptă spre rădăcinile sale în China antică. Aproximativ 6 mii. Cu ani în urmă au existat primele pietricele de sticlă, asemănătoare de la distanță a margelelor moderne. Potrivit datelor istorice, aceste pietricele au fost obținute complet din întâmplare de marinari care au fost transportați sifon. Într-una din nopțile, l-au așezat în jurul focului și au plecat peste noapte. În dimineața următoare, în navigatorii dispăruți au descoperit pietre glazurate.

Odată cu dezvoltarea ambarcațiunilor de sticlă, margelele erau din ce în ce mai populare. La început a fost folosit pentru a decora reprezentanții de îmbrăcăminte. Secretul producției acestui element decorativ a fost păstrat într-un secret uriaș și, prin urmare, fiecare lucru brodat cu margele era cu adevărat exclusivist.

În vechea Rusia, perla margele decorate festive, dragi haine. În jurul secolului al XVIII-lea, a început să o folosească pentru icoane de broderie.

Astăzi broderie cu sticlă multi-colorată sau alte tipuri de margele – o vedere foarte populară și în cerere asupra muncii de ac. Tehnica destul de simplă de broderie ajută la decorarea spectaculoasă a unei geante de mână pentru copii, rucsac de tineret, ambreiaj de seară. Pentru aceasta, toate condițiile au fost create astăzi: o varietate de scheme de broderie, o selecție imensă de materiale și propria sa fantezie.

Opțiuni posibile

Broderie Puteți decora geanta de mână gata, achiziționată în magazin sau pentru a coase / conecta un astfel de accesoriu, în paralel cu acest decor de creare.

Genți de mână tricotate – cea mai populară opțiune pentru decorarea cu margele colorate. Canvasul, tricotat sau croșetat cu lână, bumbac, acrilic, bambus, in, vâscoză este perfect combinată cu broderie blândă și frumoasă. Astfel de genți de mână arată întotdeauna foarte impresionante. Margelele pot acoperi complet suprafața sacului sau o parte din ea, decorează cureaua, folosită pentru proiectarea marginilor.

Este mai dificil despre cazul materialelor dense: este piele de piele naturală, piele naturală și artificială, drape. În astfel de cazuri, este mai bine să se îmbogățească în sacul însuși, ci pe o piesă fină de materie, care, atunci poți pur și simplu să o.

Cum să vă îmbogățiți?

Astăzi, brodezii margele pot fi văzute nu numai pe tricouri, rochii, fuste, cămăși, dar și pe saci, mănuși, bandaje pe cap, capace, eșarfe și alte accesorii. Pietrele multicolore decorează perfect produsul finit, arată foarte neobișnuit, datorită reliefului, volumul se schimbă sub razele soarelui. În plus, o astfel de broderie este foarte durabil.

Nu este surprinzător faptul că fiecare femeie cel puțin o dată în viața sa gândit la crearea unui astfel de mică capodoperă cu propriile ei mâini. Acest lucru va necesita un pic: materialele și perfecțiunea necesare.

Dacă experiența este mică, este mai bine să utilizați o schemă de broderie aplicată la panza. Un set cu un necompletat pentru broderie și margelele necesare pot fi achiziționate într-un magazin specializat. Din meșteșugar va avea nevoie doar, strict aderarea la schema, broda o imagine.

Pentru a face prima experiență, trebuie să îndepliniți câteva reguli simple:

 1. Firele pentru broderie sunt selectate în tonul de la Canovay. La o bază neagră, puteți ridica un fir în tonul bisericii sau al liniei de pescuit.
 2. Lungimea firului trebuie să fie de aproximativ 5 ori mai mare decât lățimea rândului finit de broderie.
 3. Cea mai ușoară cale de broderie este o jumătate de pat. În același timp, panta trebuie să fie efectuată numai într-o singură direcție, apoi granulele vor minți lin și bine.
 4. Margele mai bine stocate nu în saci, ci în cutii mici sau containere transparente, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână.

Înainte de a începe munca, trebuie să gătiți tot ce aveți nevoie:

 • Sticlă de culori diferite+
 • Ace de broderie speciale. De la obișnuiți, ele diferă în ureche groasă și mică+
 • Capron, fire de nailon sau linie de pescuit.

Dacă este planificat să se utilizeze o schemă non-gata pentru broderie, dar propria dvs. schiță, este necesar să decideți în prealabil cu ornamentul, ridicați margelele potrivite. Poate fi un fel de desen definit, abstractizare, geometrie sau imprimare fantezie.

Dacă broderia este decorată cu un ambreiaj de seară sau o geantă elegantă, atunci este mai bine să utilizați o margele monofonice sau transparente. Deci, ornamentul va arăta mai elegant.

Pentru a vă face propriile mâini și pentru a decora accesoriul original, veți avea nevoie de o pungă de pânză, foarfece, margele de culori diferite și un fir de ceară. Când lucrați cu ornamentul merită să ne amintim una dintre regulile de broderie: pietre mari sau margele sunt de preferință localizate în centrul de broderie. Au stabilit tonul principal și caracterul produsului finit. Sumele și lacunele sunt mai bune pentru a completa margele mici.

Nu trebuie să utilizați un număr mare de nuanțe simultan, este suficient să luați cel puțin 3-4 culori. Pentru broderie, este de obicei folosit cusăturile „acul din spate” sau sutura „dreapta”.

Recomandări

Broderie Beads – Modul original de a decora și actualiza sacul vechi favorit. Dar este mai ușor să faci acest lucru dacă accesoriul este făcut din denim, materie textilă, de in, bumbac, alte materiale ușoare. Decorați pungi de materiale mai dense, cum ar fi pielea, piele de căprioară sau din piele, prin faptul că au fost brodate anterior pe o bucată mică de țesătură, și apoi râzând chiar pe geantă de mână.

Alegerea unei soluții de culoare adecvate pentru sacul finit, puteți utiliza principiul contrastului. De exemplu, leatheza gri deschis va fi perfect combinată cu broderie cu margele alb-negru.

Punga de culoare de argint atrage atenția este deja în sine, astfel încât abundența margele multicolore va face un astfel de accesoriu mult mai puțin expresiv și elegant. Cel mai bine este să selectați materialul de culoare albă, turcoaz, negru, gri, culoarea aurie sau margele transparente.

Atunci când alegeți o margine de culoare adecvată pentru saci de alte culori, este necesar să se țină seama de combinația lor. Margelele pot fi tonate o geantă – aceasta este o versiune câștigătoare sau contraste cu ea.

De exemplu, o geantă de geantă albastră va deveni o bază excelentă de broderie în culori roz și verde. Accesoriu portocaliu decorează efectiv margele purpurii și verzi, pentru o geantă de mână roz, broderie adecvată de purpuriu, turcoaz, alb sau negru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: